eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Konin › Dostawa artykułów mleczarskich dla potrzeb WSZ w Koninie

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2009-03-17

Konin: Dostawa artykułów mleczarskich dla potrzeb WSZ w Koninie
Numer ogłoszenia: 51081 - 2009; data zamieszczenia: 17.03.2009
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Wojewódzki Szpital Zespolony , ul. Szpitalna 45, 62-504 Konin, woj. wielkopolskie, tel. 063 2404133, faks 063 2404134.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.szpital-konin.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa artykułów mleczarskich dla potrzeb WSZ w Koninie.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawy codziennie w dni robocze L.p.,Asortyment,(gramatura, opakowanie),Jed. miary,Ilość jedn. w 1 m-c, Ilość jedn. w 12 m-c 1.,Mleko pasteryzowane 2% folia, szt.,10.252, 123.024 2.,Śmietana 18% folia, szt.,405,4.860 3.,Maślanka folia,szt.,260,3.120 4.,Zakwas (op. 500g), szt.,30,360 5.,Ser twarogowy półtłusty kl. I op. (pergamin-wosk),kg ,710,8.520 Dostawy 2 razy w tygodniu w dni robocze L.p.,Asortyment (gramatura, opakowanie), Jed. miary,Ilość jedn. w 1 m-c,Ilość jedn. w 12 m-c 6.,Masło śmietankowe (200 g) ,kg,361,4.332 Dostawy 1 raz w tygodniu w dni robocze L.p.,Asortyment (gramatura, opakowanie) , Jed. miary,Ilość jedn. w 1 m-c,Ilość jedn. w 12 m-c 7.,Ser twardy (Gouda, Tylżycki, Edamski - folia),kg,100,1.200 8., Ser topiony (50 g - 100 g) op. folia aluminiowa kg 120 1.440 9.,Jogurt owocowy , (150 g),szt.,40,480 Dostawy dwa razy w miesiącu w dni robocze L.p.,Asortyment (gramatura, opakowanie),Jed. miary,Ilość jedn. w 1 m-c, Ilość jedn. w 12 m-c 10., Jogurt naturalny (180 g),szt.,270, 3.240.

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.53.00.00 - Masło 15.51.00.00 - Mleko i śmietana 15.55.15.00 - Maślanka 15.54.21.00 - Ser twarogowy 15.54.40.00 - Ser twardy 15.55.13.00 - Jogurt .

II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 10.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.1.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.

II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesiącach: 12.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA

Informacja na temat wadium: Wadium nie zastosowano

III.2) WARUNKI UDZIAŁU

  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zgodnie z art. 22 ust. 1 ustawy, o udzielenie Zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy, którzy: 1.1 są uprawnieni do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień, 1.2 posiadają niezbędną wiedzę i doświadczenie oraz dysponują potencjałem technicznym i osobami zdolnymi do wykonania zamówienia lub przedstawią pisemne zobowiązanie innych podmiotów do udostępnienia potencjału technicznego i osób zdolnych do wykonania zamówienia, 1.3 znajdują się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia 1.4 nie podlegają wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia. Ocena spełniania warunków udziału w postępowaniu będzie przeprowadzona w oparciu o przedłożone przez Wykonawców dokumenty i oświadczenia (o których mowa w § 10 SIWZ) potwierdzające ich spełnianie zgodnie z formułą spełnia - nie spełnia..
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1.Oświadczenie o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu na podstawie art. 22 ust. 1 ustawy z dnia 29.01.2004 r. - Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2007 r., Nr 223 poz. 1655 z późn. zm.) i zgodnie z §9 SIWZ nr 19/09. 2. Zobowiązanie innych podmiotów do udostępnienia potencjału technicznego i osób zdolnych do wykonania zamówienia - (jeśli dotyczy). 3.Aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do działalności gospodarczej wystawionego nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofer. 4.Zaświadczenie Państwowej Inspekcji Weterynaryjnej o sprawowaniu nadzoru nad jakością zdrowotną żywności pochodzenia zwierzęcego, w tym nad warunkami jej pozyskiwania, produkcji, przetwarzania , składowania, transportu oraz sprzedaży bezpośredniej, lub Zaświadczenie Państwowej Inspekcji Sanitarnej o dopuszczeniu zakładu do obrotu produktami żywnościowymi oraz sprawowaniu nad nim urzędowej kontroli art. 64 ust. 1 ustawy z dnia 26.08.2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. Nr 171 poz. 1225)..

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.


IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.szpital-konin.pl.
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: WSZ w Koninie, ul. Szpitalna 45, 62-504 Konin II piętro pokój 3/33 lub za zaliczeniem pocztowym - cena formularza 20,00 zł + koszty wysyłki.

IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 31.03.2009 godzina 10:00, miejsce: WSZ w Koninie, ul. Szpitalna 45, 62-504 Konin pokój 3/13 Kancelaria.

IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Mleko pasteryzowane 2% folia.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawy codziennie w dni robocze L.p.,Asortyment,(gramatura, opakowanie),Jed. miary,Ilość jedn. w 1 m-c,Ilość jedn. w 12 m-c 1.,Mleko pasteryzowane 2% folia, szt.,10.252; 123.024.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.51.00.00-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Śmietana 18% folia.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawy codziennie w dni robocze L.p.,Asortyment,(gramatura, opakowanie),Jed. miary,Ilość jedn. w 1 m-c,Ilość jedn. w 12 m-c 2.,Śmietana 18% folia, szt.,405; 4.860.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.51.00.00-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Maślanka folia.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawy codziennie w dni robocze L.p.,Asortyment,(gramatura, opakowanie),Jed. miary,Ilość jedn. w 1 m-c,Ilość jedn. w 12 m-c 3.,Maślanka folia,szt.,260; 3.120.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.55.15.00-0.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Zakwas (op. 500g).

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawy codziennie w dni robocze L.p.,Asortyment,(gramatura, opakowanie),Jed. miary,Ilość jedn. w 1 m-c,Ilość jedn. w 12 m-c 4.,Zakwas (op. 500g), szt.,30;360.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.55.15.00-0.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 30.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Ser twarogowy półtłusty kl I op. (pergamin- wosk).

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawy codziennie w dni robocze L.p.,Asortyment,(gramatura, opakowanie),Jed. miary,Ilość jedn. w 1 m-c,Ilość jedn. w 12 m-c 5.,Ser twarogowy półtłusty kl. I op. (pergamin-wosk),kg ,710 ; 8.520.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.54.21.00-0.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: Masło śmietankowe (200 g).

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawy 2 razy w tygodniu w dni robocze L.p.,Asortyment (gramatura, opakowanie), Jed. miary,Ilość jedn. w 1 m-c,Ilość jedn. w 12 m-c 6.,Masło śmietankowe (200 g) ,kg,361;4.332.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.53.00.00-2.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: Ser twardy (Gouda, Tylżycki, Edamski- folia).

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawy 1 raz w tygodniu w dni robocze L.p.,Asortyment (gramatura, opakowanie), Jed. miary,Ilość jedn. w 1 m-c,Ilość jedn. w 12 m-c 7.,Ser twardy (Gouda, Tylżycki, Edamski - folia),kg,100;1.200.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.54.40.00-3.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 8 NAZWA: Ser topiony (50g - 100 g) op. folia aluminiowa.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawy 1 raz w tygodniu w dni robocze L.p.,Asortyment (gramatura, opakowanie), Jed. miary,Ilość jedn. w 1 m-c,Ilość jedn. w 12 m-c 8., Ser topiony (50 g - 100 g) op. folia aluminiowa ,kg,120;1.440.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.54.22.00-1.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 9 NAZWA: Jogurt owocowy (150)g.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawy 1 raz w tygodniu w dni robocze L.p.,Asortyment (gramatura, opakowanie), Jed. miary,Ilość jedn. w 1 m-c,Ilość jedn. w 12 m-c 9.,Jogurt owocowy , (150 g),szt.,40,480.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.55.13.00-8.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 10 NAZWA: Jogurt naturalny (180g).

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawy dwa razy w miesiącu w dni robocze L.p.,Asortyment (gramatura, opakowanie),Jed. miary,Ilość jedn. w 1 m-c, Ilość jedn. w 12 m-c 10.,Jogurt naturalny (180 g),szt.,270;3.240.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.55.13.00-8.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.