eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Komańcza › Dostawy artykułów i produktów mięsnych pochodzenia drobiowego, wieprzowego oraz wołowego

Poręczenia kontraktowe dla firm startujących w przetargach publicznych


To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2020-12-28

Ogłoszenie nr 510555867-N-2020 z dnia 2020-12-28 r.
Zakład Karny w Łupkowie:

Dostawy artykułów i produktów mięsnych pochodzenia drobiowego, wieprzowego oraz wołowego

OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego
Zamówienie dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie
Zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: Tak
Numer ogłoszenia: 759834-N-2020
Ogłoszenie o zmianie ogłoszenia zostało zamieszczone w Biuletynie Zamówień Publicznych: Nie

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES:
Zakład Karny w Łupkowie, krajowy numer identyfikacyjny 32110600000000, Łupków 45, 38-543 Komańcza, woj. podkarpackie, państwo Polska

telefon: 013 467-70-49
faks: 0-13 4677011
e-mail: dkw_lupkow@sw.gov.pl
www: www. sw.gov.pl
I.2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:
Inny - Zakład Karny

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawy artykułów i produktów mięsnych pochodzenia drobiowego, wieprzowego oraz wołowego

Numer referencyjny (jeżeli dotyczy): 9/P/2020

II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy

II.3) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:

Przedmiot zamówienia obejmuje dostawę niżej wymienionych artykułów i produktów mięsnych pochodzenia drobiowego, wieprzowego oraz wołowego, podzielonych na zadania:


ZADANIE I – wędliny wieprzowe, mięso wołowe:
- hamburger wieprzowy, CPV 15895100-9, 1 szt. 80g, w ilości 600 kg,
- kaszanka, CPV 15131134-3, w ilości 1 500 kg,
- kiełbasa zwyczajna, CPV 15131130-5, w ilości 4 300 kg,
- kiełbasa toruńska, CPV 15131130-5, w ilości 2 000 kg,
- kiełbasa krakowska parzona, CPV 15131130-5, w ilości 1 400 kg,
- kiełbasa lencz, w osłonce foliowej, CPV 15131130-5, w ilości 2 500 kg,
- kiełbasa mortadela, w osłonce foliowej, CPV 15131130-5, w ilości 3 000 kg,
- salceson, w osłonce foliowej, CPV 15131100-5, w ilości 2 500 kg,
- pieczeń rzymska, CPV 15131400-9, w ilości 2 200 kg,
- kiszka wątrobiana, CPV 15131131-2, w ilości 1 000 kg,
- mielonka prasowana, w osłonce foliowej, CPV 15131130-5, w ilości 2 500 kg,
- szynka mielona prasowana, w osłonce foliowej, CPV 15131410-2, w ilości 1 000 kg,
- sznycel wieprzowo- drobiowy, CPV 15110000-2, 1 szt. 80g. w ilości 1 700 kg,
- kiełbasa kminkowa, CPV 15131130-5, w ilości 2 400 kg,
- kiełbasa parówkowa, CPV 15131130-5, w ilości 1 700 kg,
- szynka koserwowa, CPV 15131000-5, w ilości 800 kg,
- pasztetowa wieprzowo – drobiowa, CPV 15131100-6, w ilości 500 kg,
- mięso wołowe gulaszowe – klasy II, mrożone, b/k, mięso chude, nieznacznie ścięgniste,
pakowane w worki vac max. po 2,5kg, CPV 15111000-9, w ilości 1 300 kg,

ZADANIE II – mięso, wędliny, podroby drobiowe:
- parówki drobiowe, CPV 15131135-0, w ilości 500 kg,
- polędwica drobiowa, w osłonce foliowej, CPV 15131500-0, w ilości 800 kg,
- kiełbasa drobiowa zwyczajna, CPV 15131135-0, w ilości 2 000 kg,
- szynka drobiowa gotowana prasowana, w osłonce foliowej, CPV 15131500-0, w ilości 1 000 kg,
- pieczeń drobiowa, CPV 15131500-0, w ilości 1 800 kg,
- mielonka z indyka prasowana, w osłonce foliowej, CPV 15131500-0, w ilości 1 200 kg,
- baleron drobiowy, CPV 15131500-0, w ilości 1 200 kg,
- mortadela drobiowa, w osłonce foliowej, CPV 15131500-0, w ilości 1 800 kg,
- wątroba drobiowa, świeża, CPV 15112300-9, w ilości 1 200 kg,
- hamburger drobiowy, CPV 15895100-9, 1 szt. 80g, w ilości 1 500 kg,
- filet prasowany z kurczaka, CPV 15131500-0, w ilości 500 kg,
- kiełbasa krakowska drobiowa, CPV 15131135-0, w ilości 800 kg,
- kiełbasa wiejska drobiowa, CPV 15131135-0, w ilości 600 kg.

ZADANIE III – konserwy drobiowe i sojowe:
- mielonka drobiowa 130g – alumpak, CPV 15131100-6, w ilości 200 kg,
- pasztet drobiowy 130g – alumpak, CPV 15131100-6, w ilości 200 kg,
- pasztet sojowy 130g – alumpak, CPV 15131100-6, w ilości 200 kg.

Wymagania związane z dostawami w/w asortymentu:
1) Termin przydatności do spożycia wędlin nie krótszy niż 7 dni, podrobów 3 dni, mięs mrożonych min. 30 dni, konserw min. 90 dni.
2) Ilości artykułów określone w poszczególnych zadaniach są szacunkowe i mogą ulec zmianie. Z tego tytułu wykonawcy nie będą przysługiwały żadne roszczenia wobec zamawiającego.
3) Dostawca zapewni widoczne opisanie wędlin zgodnie z dostarczanym asortymentem oraz datami
ważności.
4) Każde opakowanie musi obligatoryjnie zawierać następujące dane:
- nazwę produktu,
- dane dotyczące składników występujących w produkcie oraz znajdujących się w nich substancji
alergennych,
- datę minimalnej trwałości albo termin przydatności do spożycia,
- dane identyfikujące producenta,
- zawartość netto lub liczbę sztuk produktu w opakowaniu,
- warunki przechowywania w przypadku gdy jego jakość zależy od warunków
przechowywania,
- oznaczenie partii produkcji,
- klasę jakości handlowej.
Warunki realizacji zamówienia:
1. Miejsce realizacji zamówienia: Zakład Karny w Łupkowie i Oddział Zewnętrzny w Moszczańcu.
2. Transport artykułów mięsnych: na koszt i ryzyko wykonawcy.
3. Dostawy:
- mięso, wędliny, podroby – raz w tygodniu,
Ilość i rodzaj zamawianych artykułów mięsnych zamawiający określał będzie każdorazowo
telefonicznie na 48 godzin przed realizacją dostawy.
4. Zamawiający dokonywał będzie odbioru jakościowego i ilościowego dostarczanych artykułów mięsnych w swojej siedzibie, w dniu dostawy każdej partii.
5. Dostawa artykułów mięsnych do magazynu zamawiającego w Zakładzie Karnym w Łupkowie
i Oddziale Zewnętrznym w Moszczańcu odbywać się będzie w godzinach od 8.00 – 13.00,
z wyłączeniem sobót, niedziel i świąt.

II.4) Informacja o częściach zamówienia
Zamówienie było podzielone na części: Tak

II.5) Główny kod CPV: 15.10.00.00

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) Ogłoszenie dotyczy zakończenia dynamicznego systemu zakupów: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

CZĘŚĆ NR: 1
NAZWA: Zadanie 1

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 22/12/2020

IV.2) Całkowita wartość zamówienia (wartość bez VAT): 283779.05 PLN

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH
Liczba otrzymanych ofert: 3

w tym:
liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 3
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0
IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie: Nie

Nazwa wykonawcy: ZAKŁADY MIĘSNE NOWY ŻMIGRÓD Sp. z o.o.
Email wykonawcy: j.mikula@zmnowyzmigrod.pl
Adres pocztowy: Mytarz 4
Kod pocztowy: 38-230
Miejscowość: Nowy Żmigród
Kraj/woj.: podkarpackie

Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą: Tak
Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej: Nie
Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej: Nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM
Cena wybranej oferty/wartość umowy: 297968

Oferta z najniższą ceną/kosztem: 297968
Oferta z najwyższą ceną/kosztem: 349990
Waluta: PLN
IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom: nie
CZĘŚĆ NR: 2
NAZWA: Zadanie 2

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 22/12/2020

IV.2) Całkowita wartość zamówienia (wartość bez VAT): 126322.86 PLN

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH
Liczba otrzymanych ofert: 3

w tym:
liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 3
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0
IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie: Nie

Nazwa wykonawcy: Zakłady Mięsne Wiesław Leśniak
Email wykonawcy: biuro@zmlesniak.pl
Adres pocztowy: ul. Axentowicza 20a
Kod pocztowy: 33-300
Miejscowość: Nowy Sącz
Kraj/woj.: małopolskie

Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą: Tak
Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej: Nie
Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej: Nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM
Cena wybranej oferty/wartość umowy: 132639

Oferta z najniższą ceną/kosztem: 132639
Oferta z najwyższą ceną/kosztem: 155137
Waluta: PLN
IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom: nie
CZĘŚĆ NR: 3
NAZWA: Zadanie 3

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 22/12/2020

IV.2) Całkowita wartość zamówienia (wartość bez VAT): 3409.52 PLN

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH
Liczba otrzymanych ofert: 3

w tym:
liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 3
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0
IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie: Nie

Nazwa wykonawcy: KONSHURT Sp. z o.o. Sp. j.
Email wykonawcy: konshurt@konshurt.com.pl
Adres pocztowy: Korfantego 26
Kod pocztowy: 42-202
Miejscowość: Częstochowa
Kraj/woj.: śląskie

Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą: Tak
Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej: Nie
Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej: Nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM
Cena wybranej oferty/wartość umowy: 3580

Oferta z najniższą ceną/kosztem: 3580
Oferta z najwyższą ceną/kosztem: 6800
Waluta: PLN
IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom: nie

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.