eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Gdańsk › Dostawa artykułów spożywczych

Poręczenia kontraktowe dla firm startujących w przetargach publicznych


To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2021-02-23

Ogłoszenie nr 510418209-N-2021 z dnia 2021-02-23 r.
Wojewódzki Szpital Psychiatryczny im. Tadeusza Bilikiewicza w Gdańsku:

Dostawa artykułów spożywczych

OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego
Zamówienie dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie
Zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: Tak
Numer ogłoszenia: 767986-N-2020
Ogłoszenie o zmianie ogłoszenia zostało zamieszczone w Biuletynie Zamówień Publicznych: Nie

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES:
Wojewódzki Szpital Psychiatryczny im. Tadeusza Bilikiewicza w Gdańsku, krajowy numer identyfikacyjny 29346200000000, ul. Srebrniki 17, 80-282 Gdańsk, woj. pomorskie, państwo Polska

telefon: 58 52 47 500
faks: 585 247 520
e-mail: dzpublicznych@wsp-bilikiewicz.pl
www: : www.wsp-bilikiewicz.pl
I.2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:
Inny - Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa artykułów spożywczych

Numer referencyjny (jeżeli dotyczy): Adm 19/2020

II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy

II.3) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:

Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów spożywczych, w asortymencie określonym w Formularzu cenowym stanowiącym Załącznik nr 2 do niniejszej specyfikacji. Towar dopuszczony do obrotu na terenie RP i zgodny
z Polską Normą i powinien spełniać odpowiednie wymogi jakościowe zgodnie z warunkami wynikającymi z obowiązujących przepisów w szczególności ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i
żywienia (t.j.Dz. U. z 2019 r., poz. 1252 ze zm.). Pieczywo, artykuły spożywcze różne, wyroby garmażeryjne mrożone, produkty zbożowe oraz inne artykuły stanowiące przedmiot zamówienia są artykułami
powszechnie dostępnymi o standardach jakościowych ustalonych w Polskich normach. Przedmiot zamówienia nie generuje żadnych kosztów na etapie realizacji zamówienia, ponieważ zamawiane artykuły
spożywcze w odpowiednich ilościach przeznaczone będą do bieżącej konsumpcji. Wspólny Słownik
Zamówień (CPV): 15.00.00.00-6 – produkty spożywcze różne 15.81.00.00-9- pieczywo, świeże wyroby
piekarskie i ciastkarskie, 15.60.00.00-4 produkty przemiału ziarna, skrobi i produktów skrobiowych
15.40.00.00-2 oleje i tłuszcze zwierzęce lub roślinne Opakowania powinny być szczelne, bez uszkodzeń,
oznakowane i zawierać informacje dotyczące min.: nazwy i adresu producenta, nazwy towaru, jego klasy
jakości, składu w tym zawartości alergenów, daty produkcji, terminu przydatności do spożycia. Dostawy
odbywać się będą sukcesywnie, zgodnie z zamówieniami częściowymi, składanymi telefonicznie
określającymi każdorazowo asortyment i ilość, w terminach: Część 4 – Pieczywo, wyroby piekarnicze i
cukiernicze – 24 godziny, pozostałe części – 3 dni licząc od chwili zgłoszenia przez Zamawiającego.
Wykonawca zabezpieczy należycie towar na czas przewozu. Opakowania, pojemniki przystosowane do
przewozu danego asortymentu powinny być wykonane z materiałów przeznaczonych do kontaktu z
żywnością i spełniać wymogi sanitarno-higieniczne tj. czyste, odpowiednio zabezpieczone przed deszczem i
śniegiem. Wykonawca ponosi całkowitą odpowiedzialność za dostawę i jakość dostarczanego towaru.
Przedmiot zamówienia Wykonawca dostarczy na własny koszt i ryzyko do magazynu żywnościowego w
siedzibie Zamawiającego. Zjazd do magazynu żywnościowego na terenie Szpitala drogą przy nachyleniu
13% w kierunku magazynu, zakończoną zakrętem o kącie ok. 90º. Wykonawca zobowiązany jest zrealizować
zamówienie na zasadach i warunkach opisanych w Projekcie umowy stanowiącym Załącznik nr 5 do SIWZ.
Zamawiający dopuszcza składanie ofert równoważnych. Zamawiający dopuszcza udział podwykonawców.
Zamawiający żąda wskazania przez Wykonawcę w ofercie części zamówienia, której wykonanie powierzy
podwykonawcom. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia: CZĘŚĆ 1 – PRODUKTY SPOŻYWCZE
RÓŻNE 1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa produktów spożywczych różnych. Przedmiot zamówienia
został opisany przy pomocy nazw i kodów określonych we Wspólnym Słowniku Zamówień. Wspólny
słownik zamówień kod główny CPV 15800000-6 produkty spożywcze różne CPV 15872000-1 zioła i
przyprawy korzenne CPV 15841000-5 kakao CPV 15320000-7 soki owocowe i warzywne CPV 15871110-8
ocet 2. Dostarczane produkty muszą być zapakowane w oryginalne opakowania producenta umożliwiające
stwierdzenie terminu przydatności do spożycia, zweryfikowanie ich składu oraz w gramaturze wskazanej w
Formularzu oferty. ZNAKOWANIE: zgodnie z rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) nr
1169/2011 z dnia 25 października 2011 r. w sprawie przekazywania konsumentom informacji na temat
żywności oraz ustawą z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz.U. 2019 poz.
1252). ŚRODKI TRANSPORTU: zgodnie z rozdziałem IV załącznika II do rozporządzenia (WE) 852/2004
Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29 kwietnia 2004 w sprawie higieny środków spożywczych powinny
być utrzymywane w czystości i w dobrym stanie technicznym, aby chronić żywność przed
zanieczyszczeniem. Muszą być tak zaprojektowane i skonstruowane, by możliwe było ich właściwe
czyszczenie i/lub dezynfekcja. JAKOŚĆ, HIGIENA I BEZPIECZEŃSTWO ŻYWNOSCI: Dostarczony
towar powinien być pozbawiony zanieczyszczeń fizycznych, chemicznych, bez oznak i obecności pleśni,
szkodników, bez zanieczyszczeń mikrobiologicznych i bakterii chorobotwórczych i spełniać wymagania
następujących aktów prawnych: – Ustawa z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia
(Dz.U. 2019 poz. 1252) – ROZPORZĄDZENIE PARLAMENTU EUROPEJSKIEGO I RADY (UE) NR
1169/2011 z dnia 25 października 2011 r. w sprawie przekazywania konsumentom informacji na temat
żywności – Rozporządzenie (WE) 852/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29 kwietnia 2004 w
sprawie higieny środków spożywczych – Rozporządzenie Komisji (WE) Nr 2073/2005 z dnia 15 listopada
2005 r. w sprawie kryteriów mikrobiologicznych dotyczących środków spożywczych – Rozporządzenie
(WE) Nr 853/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29 kwietnia 2004 r. ustanawiające szczególne
przepisy dotyczące higieny w odniesieniu do żywności pochodzenia zwierzęcego – ROZPORZĄDZENIE
PARLAMENTU EUROPEJSKIEGO I RADY (WE) NR 1333/2008 z dnia 16 grudnia 2008 r. w sprawie
dodatków do żywności 3. Szczegółowe wymagania dla poszczególnych rodzajów produktów będących
przedmiotem zamówienia: Następujące produkty: budyń, kisiel, galaretka owocowa, syrop malinowy - – bez
dodatku syropu glukozowo-fruktozowego; – nie zawierające następujących dodatków do żywności: Żółcień
pomarańczowa (E110), Żółcień chinolinowa (E 104), Azorubina/karmoizyna (E 122), Czerwień allura (E
129), Tartrazyna (E 102), Pąs 4R/ czerwień koszenilowa (E 124) CZĘŚĆ 2 – CUKIER, SÓL, TŁUSZCZE
ROŚLINNE, PRODUKTY ZBOŻOWE, MAKARON, MUSZTARDA, KETCHUP, MAJONEZ,
PRODUKTY Z SOI ORAZ BEZGLUTENOWE 1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa cukru, soli,
tłuszczy roślinnych, produktów zbożowych, makaronu, musztardy, ketchupu, majonezu, produktów z soi oraz
bezglutenowych Przedmiot zamówienia został opisany przy pomocy nazw i kodów określonych we
Wspólnym Słowniku Zamówień. Wspólny słownik zamówień kod główny CPV 15800000-6 produkty
spożywcze różne CPV 15600000-4 produkty przemiału ziarna, skrobi i produktów skrobiowych CPV
15400000-2 oleje i tłuszcze zwierzęce lub roślinne 2. Dostarczane produkty muszą być zapakowane w
oryginalne opakowania producenta umożliwiające stwierdzenie terminu przydatności do spożycia,
zweryfikowanie ich składu oraz w gramaturze wskazanej w Formularzu oferty ZNAKOWANIE: zgodnie z
rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) nr 1169/2011 z dnia 25 października 2011 r. w
sprawie przekazywania konsumentom informacji na temat żywności oraz ustawą z dnia 25 sierpnia 2006 r. o
bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz.U. 2019 poz. 1252). ŚRODKI TRANSPORTU: zgodnie z
rozdziałem IV załącznika II do rozporządzenia (WE) 852/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29
kwietnia 2004 w sprawie higieny środków spożywczych powinny być utrzymywane w czystości i w dobrym
stanie technicznym, aby chronić żywność przed zanieczyszczeniem. Muszą być tak zaprojektowane i
skonstruowane, by możliwe było ich właściwe czyszczenie i/lub dezynfekcja. JAKOŚĆ, HIGIENA I
BEZPIECZEŃSTWO ŻYWNOSCI: Dostarczony towar powinien być pozbawiony zanieczyszczeń
fizycznych, chemicznych, bez oznak i obecności pleśni, szkodników, bez zanieczyszczeń mikrobiologicznych
i bakterii chorobotwórczych i spełniać wymagania następujących aktów prawnych: – Ustawa z dnia 25
sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz.U. 2019 poz. 1252) – ROZPORZĄDZENIE
PARLAMENTU EUROPEJSKIEGO I RADY (UE) NR 1169/2011 z dnia 25 października 2011 r. w sprawie
przekazywania konsumentom informacji na temat żywności – Rozporządzenie (WE) 852/2004 Parlamentu
Europejskiego i Rady z dnia 29 kwietnia 2004 w sprawie higieny środków spożywczych – Rozporządzenie
Komisji (WE) Nr 2073/2005 z dnia 15 listopada 2005r. w sprawie kryteriów mikrobiologicznych
dotyczących środków spożywczych – Rozporządzenie (WE) Nr 853/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z
dnia 29 kwietnia 2004 r. ustanawiające szczególne przepisy dotyczące higieny w odniesieniu do żywności
pochodzenia zwierzęcego 3. Szczegółowe wymagania dla poszczególnych rodzajów produktów będących
przedmiotem zamówienia: - produkty sypkie dostarczane w workach do 25 kg; - ketchup – wyprodukowany
z co najmniej ze 120g pomidorów na 100g produktu - majonez - zawartość oleju rzepakowego min. 60% oraz
żółtka jaja kurzego min. 4% opakowania o pojemności 0,9-2kg CZĘŚĆ 3 – SŁODYCZE, MIÓD, SŁONE
PRZEKĄSKI 1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa słodyczy, miodu, słonych przekąsek. Przedmiot
zamówienia został opisany przy pomocy nazw i kodów określonych we Wspólnym Słowniku Zamówień.
Wspólny słownik zamówień kod główny CPV 15800000-6 produkty spożywcze różne CPV 03142100-9
miód naturalny CPV 15842300-5 wyroby cukiernicze 2. Dostarczane produkty muszą być zapakowane w
oryginalne opakowania producenta umożliwiające stwierdzenie terminu przydatności do spożycia,
zweryfikowanie ich składu oraz w gramaturze wskazanej w Formularzu oferty. ZNAKOWANIE: zgodnie z
rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) nr 1169/2011 z dnia 25 października 2011 r. w
sprawie przekazywania konsumentom informacji na temat żywności oraz ustawą z dnia 25 sierpnia 2006 r. o
bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz.U. 2019 poz. 1252). ŚRODKI TRANSPORTU: zgodnie z
rozdziałem IV załącznika II do rozporządzenia (WE) 852/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29
kwietnia 2004 w sprawie higieny środków spożywczych powinny być utrzymywane w czystości i w dobrym
stanie technicznym, aby chronić żywność przed zanieczyszczeniem. Muszą być tak zaprojektowane i
skonstruowane, by możliwe było ich właściwe czyszczenie i/lub dezynfekcja. JAKOŚĆ, HIGIENA I
BEZPIECZEŃSTWO ŻYWNOSCI: Dostarczony towar powinien być pozbawiony zanieczyszczeń
fizycznych, chemicznych, bez oznak i obecności pleśni, szkodników, bez zanieczyszczeń mikrobiologicznych
i bakterii chorobotwórczych i spełniać wymagania następujących aktów prawnych: – Ustawa z dnia 25
sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz.U. 2019 poz. 1252) – Rozporządzenie (WE)
852/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29 kwietnia 2004 w sprawie higieny środków
spożywczych – Rozporządzenie Komisji (WE) Nr 2073/2005 z dnia 15 listopada 2005 r. w sprawie kryteriów
mikrobiologicznych dotyczących środków spożywczych – Rozporządzenie (WE) Nr 853/2004 Parlamentu
Europejskiego i Rady z dnia 29 kwietnia 2004 r. ustanawiające szczególne przepisy dotyczące higieny w
odniesieniu do żywności pochodzenia zwierzęcego – ROZPORZĄDZENIE PARLAMENTU
EUROPEJSKIEGO I RADY (WE) NR 1333/2008 z dnia 16 grudnia 2008 r. w sprawie dodatków do
żywności CZĘŚĆ 4 – PIECZYWO, WYROBY PIEKARNICZE I CUKIERNICZE 1. Przedmiotem
zamówienia jest dostawa pieczywa i wyrobów piekarniczych i cukierniczych. Przedmiot zamówienia został
opisany przy pomocy nazw i kodów określonych we Wspólnym Słowniku Zamówień. Wspólny słownik
zamówień kod główny CPV 15810000-9 Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie CPV 15842300-
5 wyroby cukiernicze 2. Dostarczane produkty muszą być zapakowane w oryginalne opakowania producenta
umożliwiające stwierdzenie terminu przydatności do spożycia, zweryfikowanie ich składu oraz w gramaturze
wskazanej w Formularzu oferty. ZNAKOWANIE: zgodnie z rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i
Rady (UE) nr 1169/2011 z dnia 25 października 2011 r. w sprawie przekazywania konsumentom informacji
na temat żywności oraz ustawą z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz.U. 2019
poz. 1252). ŚRODKI TRANSPORTU: zgodnie z rozdziałem IV załącznika II do rozporządzenia (WE)
852/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29 kwietnia 2004 w sprawie higieny środków
spożywczych powinny być utrzymywane w czystości i w dobrym stanie technicznym, aby chronić żywność
przed zanieczyszczeniem. Muszą być tak zaprojektowane i skonstruowane, by możliwe było ich właściwe
czyszczenie i/lub dezynfekcja. JAKOŚĆ, HIGIENA I BEZPIECZEŃSTWO ŻYWNOSCI: Dostarczony
towar powinien być pozbawiony zanieczyszczeń fizycznych, chemicznych, bez oznak i obecności pleśni,
szkodników, bez zanieczyszczeń mikrobiologicznych i bakterii chorobotwórczych i spełniać wymagania
następujących aktów prawnych: – Ustawa z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia
(Dz.U. 2019 poz. 1252) – ROZPORZĄDZENIE PARLAMENTU EUROPEJSKIEGO I RADY (UE) NR
1169/2011 z dnia 25 października 2011 r. w sprawie przekazywania konsumentom informacji na temat
żywności – Rozporządzenie (WE) 852/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29 kwietnia 2004 w
sprawie higieny środków spożywczych – Rozporządzenie Komisji (WE) Nr 2073/2005 z dnia 15 listopada
2005 r. w sprawie kryteriów mikrobiologicznych dotyczących środków spożywczych – Rozporządzenie
(WE) Nr 853/2004 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia 29 kwietnia 2004 r. ustanawiające szczególne
przepisy dotyczące higieny w odniesieniu do żywności pochodzenia zwierzęcego – ROZPORZĄDZENIE
PARLAMENTU EUROPEJSKIEGO I RADY (WE) NR 1333/2008 z dnia 16 grudnia 2008 r. w sprawie
dodatków do żywności

II.4) Informacja o częściach zamówienia
Zamówienie było podzielone na części: Tak

II.5) Główny kod CPV: 15.00.00.00

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) Ogłoszenie dotyczy zakończenia dynamicznego systemu zakupów: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

CZĘŚĆ NR: 1
NAZWA: PRODUKTY SPOŻYWCZE RÓŻNE

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 08/02/2021

IV.2) Całkowita wartość zamówienia (wartość bez VAT): 17744.72 PLN

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH
Liczba otrzymanych ofert: 4

w tym:
liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 4
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 3
IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 1

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie: Nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM
Cena wybranej oferty/wartość umowy: 18115.48

Oferta z najniższą ceną/kosztem: 18115.48
Oferta z najwyższą ceną/kosztem: 20095.98
Waluta: PLN
IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom: nie
CZĘŚĆ NR: 1
NAZWA: poz. 25 syrop malinowy

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 12/02/2021

IV.2) Całkowita wartość zamówienia (wartość bez VAT): 1188.00 PLN

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH
Liczba otrzymanych ofert: 2

w tym:
liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 2
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0
IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie: Nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM
Cena wybranej oferty/wartość umowy: 2518.56

Oferta z najniższą ceną/kosztem: 1980.00
Oferta z najwyższą ceną/kosztem: 2518.56
Waluta: PLN
IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom: nie
CZĘŚĆ NR: 2
NAZWA: CUKIER, SÓL, TŁUSZCZE ROŚLINNE, PRODUKTY ZBOŻOWE, MAKARON, MUSZTARDA, KETCHUP, MAJONEZ, PRODUKTY Z SOI ORAZ BEZGLUTENOWE

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 08/02/2021

IV.2) Całkowita wartość zamówienia (wartość bez VAT): 71204.60 PLN

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH
Liczba otrzymanych ofert: 3

w tym:
liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 3
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0
IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 2

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie: Nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM
Cena wybranej oferty/wartość umowy: 78648.52

Oferta z najniższą ceną/kosztem: 76664.57
Oferta z najwyższą ceną/kosztem: 78648.52
Waluta: PLN
IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom: nie
CZĘŚĆ NR: 3
NAZWA: SŁODYCZE, MIÓD, SŁONE PRZEKĄSKI

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 08/02/2021

IV.2) Całkowita wartość zamówienia (wartość bez VAT): 12818.40 PLN

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH
Liczba otrzymanych ofert: 4

w tym:
liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 4
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0
IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 2

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie: Nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM
Cena wybranej oferty/wartość umowy: 14595.20

Oferta z najniższą ceną/kosztem: 12550.94
Oferta z najwyższą ceną/kosztem: 19528.16
Waluta: PLN
IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom: nie
CZĘŚĆ NR: 4
NAZWA: PIECZYWO, WYROBY PIEKARNICZE I CUKIERNICZE

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 08/02/2021

IV.2) Całkowita wartość zamówienia (wartość bez VAT): 123619.00 PLN

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH
Liczba otrzymanych ofert: 4

w tym:
liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw: 4
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną: 0
IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA
Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie: Nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM
Cena wybranej oferty/wartość umowy: 129770.59

Oferta z najniższą ceną/kosztem: 129770.59
Oferta z najwyższą ceną/kosztem: 217675.09
Waluta: PLN
IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom: nie

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.