eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi P³ockDostawa artyku³ów spo¿ywczych dla Zespo³u Szkó³ im. Leokadii Bergerowej w P³ocku w 2021 roku

To jest wynik przetargu. Zobacz tak¿e tre¶æ przetargu, którego dotyczy to og³oszenie



Og³oszenie z dnia 2020-11-03

Og³oszenie nr 510217936-N-2020 z dnia 03-11-2020 r.

Powiat P³ocki reprezentowany przez Zarz±d Powiatu w P³ocku: Dostawa artyku³ów spo¿ywczych dla Zespo³u Szkó³ im. Leokadii Bergerowej w P³ocku w 2021 roku

OG£OSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie og³oszenia:

obowi±zkowe

Og³oszenie dotyczy:

zamówienia publicznego

Zamówienie dotyczy projektu lub programu wspó³finansowanego ze ¶rodków Unii Europejskiej

nie

Zamówienie by³o przedmiotem og³oszenia w Biuletynie Zamówieñ Publicznych:

tak
Numer og³oszenia: 588349-N-2020

Og³oszenie o zmianie og³oszenia zosta³o zamieszczone w Biuletynie Zamówieñ Publicznych:

nie


SEKCJA I: ZAMAWIAJ¡CY


I. 1) NAZWA I ADRES:

Powiat P³ocki reprezentowany przez Zarz±d Powiatu w P³ocku, Krajowy numer identyfikacyjny 61101603400000, ul. Bielska 59, 09-400 P³ock, woj. mazowieckie, pañstwo Polska, tel. 242 676 800, e-mail cuw@powiat.plock.pl, faks 242 676 848.
Adres strony internetowej (url): www.powiat-plock.pl

I.2) RODZAJ ZAMAWIAJ¡CEGO:

Administracja samorz±dowa

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiaj±cego:

Dostawa artyku³ów spo¿ywczych dla Zespo³u Szkó³ im. Leokadii Bergerowej w P³ocku w 2021 roku

Numer referencyjny(je¿eli dotyczy):

CUW.DZP.262.31.2020

II.2) Rodzaj zamówienia:

Dostawy

II.3) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielko¶æ, zakres, rodzaj i ilo¶æ dostaw, us³ug lub robót budowlanych lub okre¶lenie zapotrzebowania i wymagañ ) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - okre¶lenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, us³ugê lub roboty budowlane:

Przedmiotem zamówienia jest dostawa artyku³ów spo¿ywczych dla Zespo³u Szkó³ im. Leokadii Bergerowej w P³ocku w 2021 roku. w podziale na czê¶ci: Czê¶æ 1. Artyku³y mleczne, nabia³, jaja i t³uszcze zwierzêce. Czê¶æ 2. Artyku³y z przemia³u zbó¿ i makarony. Czê¶æ 3. Pieczywo, ¶wie¿e wyroby piekarskie i ciastkarskie. Czê¶æ 4. Produkty zwierzêce, ¶wie¿e miêso i wêdliny. Czê¶æ 5. Pozosta³e artyku³y ¿ywno¶ciowe, przyprawy, kawa, herbata, t³uszcze ro¶linne. Czê¶æ 6. Ryby, ryby puszkowane, konserwowane, mro¿one i wêdzone. Czê¶æ 7. Mro¿onki. Czê¶æ 8. Owoce i warzywa. Szczegó³owy opis przedmiotu zamówienia zawiera Dzia³ II

II.4) Informacja o czê¶ciach zamówienia:
Zamówienie by³o podzielone na czê¶ci:

tak

II.5) G³ówny Kod CPV: 15000000-8


Dodatkowe kody CPV: 15400000-2, 15500000-3, 15100000-9, 15200000-0, 15800000-6, 15300000-1, 03142500-3, 15810000-9

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

Przetarg nieograniczony

III.2) Og³oszenie dotyczy zakoñczenia dynamicznego systemu zakupów

nie

III.3) Informacje dodatkowe:

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

CZÊ¦Æ NR: 1

NAZWA: Artyku³y mleczne, nabia³, jaja i t³uszcze zwierzêce

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 26/10/2020
IV.2) Ca³kowita warto¶æ zamówienia

Warto¶æ bez VAT 44233.35
Waluta PLN

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert: 1
w tym:
liczba otrzymanych ofert od ma³ych i ¶rednich przedsiêbiorstw: 1
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych pañstw cz³onkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z pañstw niebêd±cych cz³onkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drog± elektroniczn±: 0

IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zosta³o udzielone wykonawcom wspólnie ubiegaj±cym siê o udzielenie:

nie


Nazwa wykonawcy: PHU G£OWACKI Hurtowania GOUDA Marek G³owacki
Email wykonawcy: goudaplock@gmail.com
Adres pocztowy: ul. Bielska 61
Kod pocztowy: 09-400
Miejscowo¶æ: P³ock
Kraj/woj.: mazowieckie

Wykonawca jest ma³ym/¶rednim przedsiêbiorc±:

tak

Wykonawca pochodzi z innego pañstwa cz³onkowskiego Unii Europejskiej:

nie

Wykonawca pochodzi z innego pañstwa nie bêd±cego cz³onkiem Unii Europejskiej:

nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTO¦CI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNI¯SZ¡ I NAJWY¯SZ¡ CEN¡/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/warto¶æ umowy 35425.50
Oferta z najni¿sz± cen±/kosztem 35425.50
Oferta z najwy¿sz± cen±/kosztem 35425.50
Waluta: PLN

IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa

Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania czê¶ci zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom

nie


Warto¶æ lub procentowa czê¶æ zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:

IV.8) Informacje dodatkowe:


CZÊ¦Æ NR: 2

NAZWA: Artyku³y z przemia³u zbó¿ i makarony

Postêpowanie / czê¶æ zosta³o uniewa¿nione

tak

Nale¿y podaæ podstawê i przyczynê uniewa¿nienia postêpowania:

Na podstawie art. 93 ust. 1 pkt 1 ustawy Prawo zamówieñ publicznych postêpowanie zosta³o uniewa¿nione, poniewa¿ nie z³o¿ono ¿adnej oferty niepodlegaj±cej odrzuceniu.

CZÊ¦Æ NR: 3

NAZWA: Pieczywo, ¶wie¿e wyroby piekarskie, ciastkarskie

Postêpowanie / czê¶æ zosta³o uniewa¿nione

tak

Nale¿y podaæ podstawê i przyczynê uniewa¿nienia postêpowania:

Na podstawie art. 93 ust. 1 pkt 1 ustawy Prawo zamówieñ publicznych postêpowanie zosta³o uniewa¿nione, poniewa¿ nie z³o¿ono ¿adnej oferty niepodlegaj±cej odrzuceniu.

CZÊ¦Æ NR: 4

NAZWA: Produkty zwierzêce, ¶wie¿e miêso i wêdliny

Postêpowanie / czê¶æ zosta³o uniewa¿nione

tak

Nale¿y podaæ podstawê i przyczynê uniewa¿nienia postêpowania:

Na podstawie art. 93 ust. 1 pkt 1 ustawy Prawo zamówieñ publicznych postêpowanie zosta³o uniewa¿nione, poniewa¿ nie z³o¿ono ¿adnej oferty niepodlegaj±cej odrzuceniu.

CZÊ¦Æ NR: 5

NAZWA: Pozosta³e artyku³y ¿ywno¶ciowe, przyprawy, kawa, herbata, t³uszcze roslinne

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 26/10/2020
IV.2) Ca³kowita warto¶æ zamówienia

Warto¶æ bez VAT 23272.69
Waluta PLN

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert: 1
w tym:
liczba otrzymanych ofert od ma³ych i ¶rednich przedsiêbiorstw: 1
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych pañstw cz³onkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z pañstw niebêd±cych cz³onkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drog± elektroniczn±: 0

IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zosta³o udzielone wykonawcom wspólnie ubiegaj±cym siê o udzielenie:

nie


Nazwa wykonawcy: PHU G£OWACKI Hurtowania GOUDA Marek G³owacki
Email wykonawcy: goudaplock@gmail.com
Adres pocztowy: ul. Bielska 61
Kod pocztowy: 09-400
Miejscowo¶æ: P³ock
Kraj/woj.: mazowieckie

Wykonawca jest ma³ym/¶rednim przedsiêbiorc±:

tak

Wykonawca pochodzi z innego pañstwa cz³onkowskiego Unii Europejskiej:

nie

Wykonawca pochodzi z innego pañstwa nie bêd±cego cz³onkiem Unii Europejskiej:

nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTO¦CI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNI¯SZ¡ I NAJWY¯SZ¡ CEN¡/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/warto¶æ umowy 21021.60
Oferta z najni¿sz± cen±/kosztem 21021.60
Oferta z najwy¿sz± cen±/kosztem 21021.60
Waluta: PLN

IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa

Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania czê¶ci zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom

nie


Warto¶æ lub procentowa czê¶æ zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:

IV.8) Informacje dodatkowe:


CZÊ¦Æ NR: 6

NAZWA: Ryby, ryby puszkowane, konserwowe, mro¿onki i wêdzone

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 27/10/2020
IV.2) Ca³kowita warto¶æ zamówienia

Warto¶æ bez VAT 7385.86
Waluta PLN

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert: 2
w tym:
liczba otrzymanych ofert od ma³ych i ¶rednich przedsiêbiorstw: 2
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych pañstw cz³onkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z pañstw niebêd±cych cz³onkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drog± elektroniczn±: 0

IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zosta³o udzielone wykonawcom wspólnie ubiegaj±cym siê o udzielenie:

nie


Nazwa wykonawcy: "TRANS-MER" Spó³ka Jawna A. i S. Kaczmarek
Email wykonawcy: biuro@lodart.pl
Adres pocztowy: Glinnik, Al. Bukowa 51A,
Kod pocztowy: 95-002
Miejscowo¶æ: Smardzew
Kraj/woj.: ³ódzkie

Wykonawca jest ma³ym/¶rednim przedsiêbiorc±:

tak

Wykonawca pochodzi z innego pañstwa cz³onkowskiego Unii Europejskiej:

nie

Wykonawca pochodzi z innego pañstwa nie bêd±cego cz³onkiem Unii Europejskiej:

nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTO¦CI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNI¯SZ¡ I NAJWY¯SZ¡ CEN¡/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/warto¶æ umowy 6469.00
Oferta z najni¿sz± cen±/kosztem 6469.00
Oferta z najwy¿sz± cen±/kosztem 7254.00
Waluta: PLN

IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa

Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania czê¶ci zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom

nie


Warto¶æ lub procentowa czê¶æ zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:

IV.8) Informacje dodatkowe:


CZÊ¦Æ NR: 7

NAZWA: Mro¿onki

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 26/10/2020
IV.2) Ca³kowita warto¶æ zamówienia

Warto¶æ bez VAT 9122.00
Waluta PLN

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert: 1
w tym:
liczba otrzymanych ofert od ma³ych i ¶rednich przedsiêbiorstw: 1
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych pañstw cz³onkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z pañstw niebêd±cych cz³onkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drog± elektroniczn±: 0

IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zosta³o udzielone wykonawcom wspólnie ubiegaj±cym siê o udzielenie:

nie


Nazwa wykonawcy: "TRANS-MER" Spó³ka Jawna A. i S. Kaczmarek
Email wykonawcy: biuro@lodart.pl
Adres pocztowy: Glinnik Al. Bukowa 51A
Kod pocztowy: 95-002
Miejscowo¶æ: Smardzew
Kraj/woj.: ³ódzkie

Wykonawca jest ma³ym/¶rednim przedsiêbiorc±:

tak

Wykonawca pochodzi z innego pañstwa cz³onkowskiego Unii Europejskiej:

nie

Wykonawca pochodzi z innego pañstwa nie bêd±cego cz³onkiem Unii Europejskiej:

nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTO¦CI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNI¯SZ¡ I NAJWY¯SZ¡ CEN¡/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/warto¶æ umowy 7834.80
Oferta z najni¿sz± cen±/kosztem 7834.80
Oferta z najwy¿sz± cen±/kosztem 7834.80
Waluta: PLN

IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa

Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania czê¶ci zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom

nie


Warto¶æ lub procentowa czê¶æ zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:

IV.8) Informacje dodatkowe:


CZÊ¦Æ NR: 8

NAZWA: Owoce i warzywa

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 27/10/2020
IV.2) Ca³kowita warto¶æ zamówienia

Warto¶æ bez VAT 35522.08
Waluta PLN

IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert: 2
w tym:
liczba otrzymanych ofert od ma³ych i ¶rednich przedsiêbiorstw: 2
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych pañstw cz³onkowskich Unii Europejskiej: 0
liczba otrzymanych ofert od wykonawców z pañstw niebêd±cych cz³onkami Unii Europejskiej: 0
liczba ofert otrzymanych drog± elektroniczn±: 0

IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0

IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zosta³o udzielone wykonawcom wspólnie ubiegaj±cym siê o udzielenie:

nie


Nazwa wykonawcy: MAR-FRUIT Marcin Staniszewski
Email wykonawcy: mar.fruit@vp.pl
Adres pocztowy: ul. Wiosenna 21
Kod pocztowy: 09-410
Miejscowo¶æ: P³ock
Kraj/woj.: mazowieckie

Wykonawca jest ma³ym/¶rednim przedsiêbiorc±:

tak

Wykonawca pochodzi z innego pañstwa cz³onkowskiego Unii Europejskiej:

nie

Wykonawca pochodzi z innego pañstwa nie bêd±cego cz³onkiem Unii Europejskiej:

nie

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTO¦CI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNI¯SZ¡ I NAJWY¯SZ¡ CEN¡/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/warto¶æ umowy 32131.51
Oferta z najni¿sz± cen±/kosztem 32131.51
Oferta z najwy¿sz± cen±/kosztem 33831.00
Waluta: PLN

IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa

Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania czê¶ci zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom

nie


Warto¶æ lub procentowa czê¶æ zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:

IV.8) Informacje dodatkowe:


IV.9) UZASADNIENIE UDZIELENIA ZAMÓWIENIA W TRYBIE NEGOCJACJI BEZ OG£OSZENIA, ZAMÓWIENIA Z WOLNEJ RÊKI ALBO ZAPYTANIA O CENÊ


IV.9.1) Podstawa prawna

Postêpowanie prowadzone jest w trybie na podstawie art. ustawy Pzp.

IV.9.2) Uzasadnienie wyboru trybu

Nale¿y podaæ uzasadnienie faktyczne i prawne wyboru trybu oraz wyja¶niæ, dlaczego udzielenie zamówienia jest zgodne z przepisami.

 

Podziel siê

Poleæ ten przetarg znajomemu poleæ

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstaw± prezentowanych tutaj informacji s± dane publikowane przez Urz±d Zamówieñ Publicznych w Biuletynie Zamówieñ Publicznych. Tre¶æ og³oszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z tre¶ci± tego¿ og³oszenia dostêpn± w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dok³ada wszelkich starañ, aby zamieszczone tutaj informacje by³y kompletne i zgodne z prawd±. Nie mo¿e jednak zagwarantowaæ ich poprawno¶ci i nie ponosi ¿adnej odpowiedzialno¶ci za jakiekolwiek szkody powsta³e w wyniku korzystania z nich.


Je¶li chcesz dodaæ og³oszenie do serwisu, zapoznaj siê z nasz± ofert±:

chcê zamieszczaæ og³oszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwê miasta, dla którego chcesz znale¼æ jednostkê ZUS.