To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2013-12-09
Rzeszów: Catering podczas Konferencji w ramach Indywidualnego Projektu Kluczowego Nowoczesne technologie materiałowe stosowane w przemyśle lotniczym
Numer ogłoszenia: 507960 - 2013; data zamieszczenia: 09.12.2013
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 479372 - 2013r.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: tak.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Politechnika Rzeszowska im. Ignacego Łukasiewicza, ul. Powstańców Warszawy 12, 35-959 Rzeszów, woj. podkarpackie, tel. 17 8651250, 8653636, 8653535, faks 17 8651075, 865383.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Uczelnia publiczna.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Catering podczas Konferencji w ramach Indywidualnego Projektu Kluczowego Nowoczesne technologie materiałowe stosowane w przemyśle lotniczym.
II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.
II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Catering podczas konferencji organizowanej w dniach: 09-10.12 2013 r. w Rzeszowie - Konferencja Roczna w ramach Indywidualnego Projektu Kluczowego Nowoczesne technologie materiałowe stosowane w przemyśle lotniczym, Program Operacyjny Innowacyjna Gospodarka, Priorytet 1. Badania i rozwój nowoczesnych technologii: Działanie 1.1. Wsparcie badań naukowych dla budowy gospodarki opartej na wiedzy, Poddziałanie 1.1.2 Strategiczne programy badań naukowych i prac rozwojowych. Catering będzie zorganizowany w budynku V Politechniki Rzeszowskiej (obok kina HELIOS) przy ul. Powstańców Warszawy 12 w Rzeszowie w miejscu wskazanym przez Zamawiającego. W związku z tym że catering będzie zorganizowany w nowopowstałym obiekcie wszelkie uszkodzenia lub zabrudzenia spowodowane działaniem Wykonawcy będą musiały zostać doprowadzone do stanu zastanego przez Wykonawcę, w przeciwnym przypadku Zamawiający będzie miał prawo zlecić wykonanie naprawy szkód innemu podmiotowi a kosztami za te usługi obciążyć Wykonawcę. WYMAGANIA DODATKOWE: a) zapewnienie: białej porcelanowej zastawy stołowej, sztućców, szkła, obrusów i dekoracji stołów ze świeżych kwiatów. W obiekcie brak możliwości mycia naczyń. b) obsługa podczas konferencji: kucharze podczas wydawania posiłków - 2 osoby, pomoce kuchenne podczas wydawania posiłków - 2 osoby, kelnerzy - 4 osoby; przez cały okres konferencji; pon. 7.00 -22:00 wt. 7.00 - 16.00 c) Zamawiający wymaga aby osoby o których mowa w pkt. b powyżej były ubrane w sposób elegancki, jednakowy. d) Zapewnianie stołów bankietowych w wystarczającej ilości. 09.12.2013 r - ŚNIADANIE: ok. 30 osób 09.12.2013 r - PRZERWA KAWOWA: ok. 250 osób 09.12.2013 r - OBIAD: ok. 250 osób 09.12.2013 r - PRZERWA KAWOWA: ok. 250 osób 09.12.2013 r - UROCZYSTA KOLACJA: ok. 250 osób 10.12.2013 r - ŚNIADANIE: ok. 30 osób 10.12.2013 r - PRZERWA KAWOWA: ok. 250 osób 10.12.2013 r - OBIAD: ok. 250 osób Szczegółowe menu przedstawiono w pkt. 3.2. specyfikacji istotnych warunków zamówienia..
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.30.00.00 - Usługi restauracyjne i dotyczące podawania posiłków .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: tak, projekt/program: W ramach Indywidualnego Projektu Kluczowego Nowoczesne technologie materiałowe stosowane w przemyśle lotniczym, Program Operacyjny Innowacyjna Gospodarka, Priorytet 1. Badania i rozwój nowoczesnych technologii: Działanie 1.1. Wsparcie badań naukowych dla budowy gospodarki opartej na wiedzy, Poddziałanie 1.1.2 Strategiczne programy badań naukowych i prac rozwojowych..
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 08.12.2013.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 10.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 3.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
RESTAURACJA I HOTEL ZAMKOWA S.C. H.ZIEMBA W.ZIEMBA
jakie przetargi wygrała firma
RESTAURACJA I HOTEL ZAMKOWA S.C. H.ZIEMBA W.ZIEMBA
- Restauracja ZAMKOWA, ul. Zamkowa 1, Łańcut, kraj/woj. Polska.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 40000,00 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 26202,50
Oferta z najniższą ceną: 26202,50 / Oferta z najwyższą ceną: 45445,00
Waluta: PLN.
INNE PRZETARGI Z RZESZOWA
- Pełnienie funkcji Inspektora Ochrony Danych
- Dostawa sprzętu komputerowego dla jednostek Politechniki Rzeszowskiej IX
- Dostawa mięsa, produktów mięsnych oraz wędlin do stołówki Zespołu Szkolno-Przedszkolnego Nr 6 w Rzeszowie w 2026r.
- Usługa sprzątania pomieszczeń biurowych Wojewódzkiego Sądu Administracyjnego w Rzeszowie przy ul. Kraszewskiego 4 i 4A od 1.01.2026 r. do 31.12.2027 r
- Dostawa dwóch zestawów skuterów specjalistycznych, wodnych wraz z wyposażeniem
- Poprawa bezpieczeństwa ruchu w ciągu dróg powiatowych administrowanych przez Zarząd Dróg Powiatowych w Rzeszowie poprzez ustawienie barier energochłonnych stalowych
więcej: przetargi w Rzeszowie »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Świadczenie usług hotelarskich, restauracyjnych i zapewnienia sal szkoleniowo-dydaktycznych podczas wyjazdu realizowanego w ramach działania pn. "Kluby Małopolskiej Pieczy Rodzinnej" postępowanie nr 2
- Usługi społeczne - Świadczenie usług w zakresie całodziennego wyżywienia osób zatrzymanych i osadzonych w Pomieszczeniach dla Osób Zatrzymanych (PdOZ) garnizonu mazowieckiego
- Usługa cateringowa i wynajem sali konferencyjnej na organizację spotkania roboczego dla 120 osób
- 40/DOBP/DCZP/2025/US Realizacja programu pilotażowego w zakresie edukacji żywieniowej oraz poprawy jakości żywienia w szpitalach - "Dobry posiłek w szpitalu"
- Obsługa cateringowa Gali Sylwestrowej 2025 organizowanej w Teatrze Wielkim - Operze Narodowej
- Usługa szkoleniowa, konferencyjna oraz restauracyjna dla projektu szkoleniowego pn. "Zarządzanie czasem i efektywna organizacja pracy własnej"
więcej: Usługi restauracyjne i dotyczące podawania posiłków »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.





