eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Świerklaniec › Sukcesywna dostawa mięsa i wędlin dla Gminnego Ośrodka Rekreacji



Ogłoszenie z dnia 2012-12-11

Świerklaniec: Sukcesywna dostawa mięsa i wędlin dla Gminnego Ośrodka Rekreacji
Numer ogłoszenia: 503394 - 2012; data zamieszczenia: 11.12.2012
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Gminny Ośrodek Rekreacji , ul. Parkowa 30, 42-622 Świerklaniec, woj. śląskie, tel. 32 2844330, faks 32 2844490.

  • Adres strony internetowej, pod którym dostępne są informacje dotyczące dynamicznego systemu zakupów: www.palackawalera.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: samorządowy zakład budżetowy.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Sukcesywna dostawa mięsa i wędlin dla Gminnego Ośrodka Rekreacji.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest dostawa mięsa i wędlin Frankfuterki-(100 g otrzymano z co najmniej 120 g mięsa) - 80 kg Karkówka -250 kg Schab bez kości -350 kg Filet z indyka -80 kg Ćwiartka z kurczaka -80 kg Kaczka -100 kg Kiełbasa śląska (100 g produktu otrzymano z co najmniej 70 g mięsa) -100 kg Rolada -50kg Boczek parzony -100 kg Słonina wieprzowa mielona - 50 kg Filet z kurczaka - 350 kg Boczek wędzony - 200 kg Wątroba wieprzowa -10 kg Rostbef wołowy - 150 kg Polędwica wołowa - 80 kg Udziec cielęcy - 150 kg Ogonówka wędzona -10 kg Szynka wieprzowa bez kości - 50 kg Boczek surowy - 20 kg Udka z kaczki - 100 kg Krupniok - 20 kg Zrazowa górna - 350 kg Kiełbasa toruńska krótka (szt. od 120 g do 150 g) 100 g produktu otrzymano z co najmniej 70 g mięsa - 30 kg Polędwiczka wieprzowa -300 kg Żeberka wieprzowe pasy -50 kg Podudzie drobiowe -50 kg Ozory wieprzowe -10 kg Polędwica cielęca - 60 kg Udziec wołowy - 300 kg Kurczak - 150 kg Pałki z kurczaka - 50 kg Kabanosy (100 g produktu otrzymano z co najmniej 120 g mięsa) - 10 kg Łopatka cielęca - 10 kg Ozor wołowy - 50 kg Kabanos podsuszany (100 g produktu otrzymano z co najmniej 120 g mięsa) - 5 kg Wątroba drobiowa - 15 kg Łopatka wieprzowa - 50 kg Polędwica sopocka (100 g produktu otrzymano z co najmniej 70 g mięsa) - 100 kg Szynka konserwowa ( 100 g produktu otrzymano z co najmniej 80 g mięsa) - 50 kg Szynka gotowana wędzona(100 g produktu otrzymano z co najmniej 75 g mięsa)-15 kg Salami ( 100 g produktu otrzymano z co najmniej 120 g mięsa) - 50 kg Salceson - 5kg Polędwica cygańska (100 g produktu otrzymano z co najmniej 75 g mięsa) - 10 kg Baleron gotowany ( 100 g produktu otrzymano z co najmniej 75 g mięsa) - 5 kg Bułczanka - 5 kg Filet z kaczki - 25 kg Udziec z sarny - 30 kg Mięso gulaszowe z dzika - 20 kg Szynka z dzika - 10 kg Comber z jelenia - 15 kg Bażant - 5 kg Tuszka z królika - 5 kg Comber z królika - 5 kg Udka z królika - 5 kg Wątroba cielęca - 5kg.

II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.

II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.00.00 - Mięso 15.13.11.30 - Wędliny 15.11.93.00 - Dziczyzna .

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Rozpoczęcie: 01.01.2013.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.2) ZALICZKI

  • Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia: nie

III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW

  • III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • - oświadczenie o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu, o którym mowa w art. 22 ust. 1 pkt 1-3 ustawy Pzp (załącznik nr 3 do siwz) - w oryginale, - Decyzję właściwego organu Państwowej Inspekcji Sanitarnej, a w odniesieniu do uprawnień, o których mowa w art. 40 ust. 5 ustawy z dnia 11 maja 2001 r. o warunkach zdrowotnych żywności i żywienia.

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

  • III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:

  • III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

    • aktualny odpis z właściwego rejestru, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, a w stosunku do osób fizycznych oświadczenie w zakresie art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy
    • aktualne zaświadczenie właściwego naczelnika urzędu skarbowego potwierdzające, że wykonawca nie zalega z opłacaniem podatków lub zaświadczenie, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert

III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: nie

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna: nie.

IV.3) ZMIANA UMOWY

Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: nie

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.palackawalera.pl , www.swierklaniec.i-gmina.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Gminny Ośrodek Rekreacji , 42-622 Świerklaniec, ul. Parkowa 30..

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 27.12.2012 godzina 09:00, miejsce: Gminny Ośrodek Rekreacji , 42-622 Świerklaniec, ul. Parkowa 30..

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.