Ogłoszenie z dnia 2005-09-26
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy Tarnów: dostawy wędlin i mięsa
I. 1) Oficjalna nazwa i adres zamawiającego: Zakład Karny w Tarnowie, do kontaktów: Orczyk Krzysztof, ul. St. Konarskiego 2, 33-100 Tarnów, woj. małopolskie, tel. 014 6218894 w. 231, fax 014 6215677, e-mail: zp_tarnow@sw.gov.pl. 2) Adres, pod którym można uzyskać dalsze informacje: taki jak w pkt. I.1). 3) Adres, pod którym można uzyskać dokumentację: taki jak w pkt. I.1). 4) Adres, na który należy przesłać oferty/wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu: taki jak w pkt. I.1).
II.1) Opis 1.2) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: dostawy wędlin i mięsa. 1.3) Opis przedmiotu zamówienia: grupa 1 wędliny Nazwa Ilość w kg Baleron wieprzowy 25 Parówki grube 2045 Kiełbasa krakowska 616 Kiełbasa lenczowa 3396 Boczek mielony 1884 Kiełbasa martadela 3164 Kiełbasa toruńska 3940 Kiełbasa tuchowska 2070 Kiełbasa zwyczajna 4574 Kiełbasa żywiecka 13 Parówki wieprzowe cienkie 1825 Pasztetowa wieprzowa 783 Pieczeń wiedeńska 2585 Pieczeń rzymska 2053 Salceson wieprzowy 1360 Szynka gotowana wieprzowa 24 Szynka tyrolska 2965 Wątroba wieprzowa 1928 Szynka pieczona wieprzowa 101 Grupa 2 wędliny drobiowe Nazwa Ilość w kg Baleron drobiowy 240 Filet prasowany 246 Kiełbasa galicyjska 394 Kiełbasa szynkowa drobiowa 322 Parówka drobiowa 289 Polędwica kanadyjska 171 Polędwica z indyka 238 Szynka drobiowa 233 Szynka śniadaniowa drobiowa 373 Szynka złotopolska drobiowa 313 Szynka z indyka 95 Grupa 3 mięso Nazwa Ilość w kg Mięso gulaszowe wołowe 4728 Łopatka wieprzowa 2343 Schab bez kości 53 Grupa 4 mięso drobiowe Nazwa Ilość w kg Ćwiartka tylna drobiowa 3454 Porcja kulinarna 4469 Grupa 5 konserwy Nazwa Ilość w kg Konserwa mięsna 100g-135g 282 Konserw mięsna 300g 2718 Pasztet drobiowy 100g -135 g 626 Pasztet mazowiecki 380g 1662. 1.4) Miejsce wykonywania robót budowlanych, usług lub miejsce dostaw: Zakład Karny w Tarnowie 33-100 Tarnów, ul. Konarskiego 2. 1.5) Nomenklatura 1.5.1) Wspólny słownik zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.13.11.30 - Wędliny Kod CPV wg słownika 2008: 15.13.11.30 - Wędliny Oryginalny kod CPV: 15.13.11.35 - Wędliny drobiowe Kod CPV wg słownika 2008: 15.13.11.35 - Wędliny drobiowe Oryginalny kod CPV: 15.11.10.00 - Mięso wołowe Kod CPV wg słownika 2008: 15.11.10.00 - Mięso wołowe 1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Tak. 1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie. 2) Wielkość lub zakres zamówienia 2.1) Wartość lub zakres zamówienia: powyżej 60000 euro. 3) Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: data rozpoczęcia: 01.01.2006; data zakończenia: 31.12.2006;
III.1) Wymagane wadium: okreslone w SIWZ dla każdej grupy zamówienia. 2) Warunki uczestnictwa 2.1) Informacje dotyczące sytuacji wykonawcy, dostawcy, lub usługodawcy oraz informacje i formalności niezbędne do oceny, czy spełnia on minimalne wymogi ekonomiczne, finansowe i techniczne: O zamówienie mogą ubiegać dostawcy, którzy spełniają następujące warunki: -Posiadają uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień, -Posiadają niezbędną wiedzę i doświadczenie oraz potencjał techniczny, a także dysponują osobami zdolnymi do wykonania zamówienia, -Znajdują się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia, -Nie podlegają wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia na podstawie art. 24 ust. 1 i 2 ustawy z dnia 29 stycznia 2004r. Prawo zamówień publicznych (Dz. U. Nr 19, poz. 177) W celu potwierdzenia spełnienia w/w warunków oferent jest zobowiązany dostarczyć wraz z ofertą następujące dokumenty: -aktualny odpis z właściwego rejestru albo zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, -oświadczenie, o nie wykluczeniu z postępowania przetargowego zgodnie z art. 22 ust. 1 ustawy z dnia 29 stycznia 2004r. Prawo zamówień publicznych (Dz. U. Nr 19, poz. 177) -dokumenty określone w Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia.
IV.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony. 1.2) Wstępne ogłoszenie informacyjne dotyczące tego zamówienia: 1.3) Przewid. liczba dostawców, którzy zostaną zapr. do skład. ofert: 2) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 3) Informacje administracyjne 3.1) Warunki uzyskania specyfikacji istotnych warunków zamówienia oraz dodatkowych wyjaśnień: dostępne do 14.11.2005. 3.2) Termin składania ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu: 14.11.2005 godzina 09:00. 3.3) Termin związania ofertą: liczba dni: 60 od ostat. term. skład. ofert. 3.4) Data, godzina i miejsce otwarcia ofert: 14.11.2005, godzina 10:00, Zakład Karny w Tarnowie 33-100 Tarnów, ul. Konarskiego 2 pokój nr 301.
VI.1) Czy zam. dot. projektu/programu finans. ze środków UE: Nie. 2) Data wysłania ogłoszenia: 19.09.2005.
INNE PRZETARGI Z TARNOWA
- Bieżące utrzymanie, konserwacja, naprawa i modernizacja urządzeń i oprogramowania ITS na terenie miasta Tarnowa
- Dostawa produktów ogólnospożywczych do budynku Centrum Rehabilitacji Społecznej i Zawodowej - Zakład Aktywności Zawodowej "Słoneczne Wzgórze"
- Zagospodarowanie terenów zielonych na os. Chyszów w Tarnowie - Zielone płuca Tarnowa
- Dostawa drobnego sprzętu i wyposażenia medycznego dla Akademii Tarnowskiej - etap I
- Sukcesywny zakup kruszyw drogowych dla potrzeb Miejskiego Przedsiębiorstwa Gospodarki Komunalnej Sp. z o.o. w Tarnowie w 2026 r.
- Zmiana sposobu ogrzewania, budowa instalacji gazowej oraz remont instalacji elektrycznej w budynku mieszkalnym przy ul. Spytki 1A w Tarnowie
więcej: przetargi w Tarnowie »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- "Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych na potrzeby Szkoły Podstawowej w Bratoszewicach na 2026 rok"
- Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych
- Zakup i dostawa artykułów żywnościowych dla SZKOŁY PODSTAWOWEJ im. ORŁA BIAŁEGO W NIEDŹWIADZIE w 2026 roku
- Zakup i sukcesywna dostawa żywności - mięs drobiowych, wieprzowych i wołowych, na potrzeby Zespołu Szkół w Kostomłotach Drugich w 2026 r.
- Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych w roku 2026
- Sukcesywna dostawa żywności do Internatu ZSCKR w Potoczku
więcej: Mięso wołowe »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.





