eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Dębica › dostawa mięs, wędlin, drobiu i konserw

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2006-09-27

POZYCJA 50056

OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy Dębica: dostawa mięs, wędlin, drobiu i konserw Publikacja obowiązkowa.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) Nazwa, adresy i osoby upoważnione do kontaktów: Zakład Karny w Dębicy, do kontaktów: Robert Pysiewicz, Marcin Jedynak, ul. Sandomierska 41, 39-200 Dębica, woj. podkarpackie, tel. 014 6815656, 6815657, 6815658, fax 014 6815659, e-mail: zk_debica@sw.gov.pl. Adresy internetowe Ogólny adres internetowy zamawiającego (URL): Adres profilu nabywcy (URL): Adres internetowy, pod którym dostępne są informacje dot. dynamicznego systemu zakupów (URL): Więcej informacji można uzyskać pod adresem: jak podano wyżej dla osoby upoważnionej do kontaktów. Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: jak podano wyżej dla osoby upoważnionej do kontaktów. Wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub oferty należy przesyłać na adres: jak podano wyżej dla osoby upoważnionej do kontaktów. 2) Rodzaj zamawiającego i główny przedmiot lub przedmioty działalności: Organ kontroli państwowej lub ochrony prawa; sąd lub trybunał; Porządek i bezpieczeństwo publiczne. Zamawiający dokonuje zamówienia w imieniu innych zamawiających: Nie.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Opis 1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: dostawa mięs, wędlin, drobiu i konserw. 1.2) Rodzaj zamówienia oraz miejsce wykonania robót budowlanych, realizacji dostaw lub świadczenia usług: dostawy, kupno. Główne miejsce realizacji dostawy : Zakład Karny w Dębicy, ul. Sandomierska 41, 39-200 Dębica. 1.3) Ogłoszenie dotyczy: Zamówienia publicznego. 1.4) Informacje na temat umowy ramowej: Czas trwania umowy ramowej: Wartość umowy ramowej: Częstotliwość oraz wartość zamówień, które zostaną udzielone: 1.5) Określenie przedmiotu zamówienia: mięso drobne II wołowa, łopatka wieprzowa z kością bez skóry, kiełbasa zwyczajna, mięso rosołowe (poprzeczka wołowa), mielonka tyrolska 1.6) Informacja o oświadczeniach i dokumentach potwierdzających spełnianie przez oferowane dostawy, usługi lub roboty budowlane wymagań określonych przez zamawiającego: Tak jak w SIWZ 1.7) Wspólny słownik zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.11.10.00 - Mięso wołowe Kod CPV wg słownika 2008: 15.11.10.00 - Mięso wołowe Oryginalny kod CPV: 15.11.30.00 - Wieprzowina Kod CPV wg słownika 2008: 15.11.30.00 - Wieprzowina Oryginalny kod CPV: 15.13.11.30 - Wędliny Kod CPV wg słownika 2008: 15.13.11.30 - Wędliny 1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Tak. 1.9) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie. 2) Wielkość lub zakres zamówienia Całkowita wielkość lub zakres: Powyżej 60 000 euro 3) Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: Wymagany; okres w miesiącach: 13data rozpoczęcia: 01.12.2006; lub data zakończenia: 31.12.2007

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) Warunki dotyczące zamówienia Informacja na temat wadium: Zamawiający żąda wniesienia wadium w wysokości 12 019,10 zł 2) Warunki udziału Informacje dotyczące sytuacji wykonawcy oraz informacje i formalności niezbędne do oceny, czy spełnia on wymagania ekonomiczne, finansowe i techniczne Opis warunków udziału w postępowaniu: Stan prawny - tak jak w SIWZ Stan ekonomiczny - tak jak w SIWZ Stan finansowy - tak jak w SIWZ Opis sposobu dokonywania oceny spełniania warunków udziału w postępowaniu: Tak jak w SIWZ Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Tak jak w SIWZ

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) Tryb udzielenia zamówienia 1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony. 1.2) Przewidywana liczba wykonawców, którzy zostaną zaproszeni do udziału w postępowaniu: 2) Kryteria oceny ofert 2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: Nie. 3) Informacje administracyjne 3.1) Określenie sposobu uzyskania specyfikacji istotnych warunków zamówienia Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl. Opłata: Warunki i sposób płatności: 3.2) Opis potrzeb i wymagań umożliwiający przygotowanie się wykonawców do udziału w dialogu konkurencyjnym lub informacja o sposobie otrzymania tego opisu: 3.3) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 11.10.2006 godzina 09:00. 3.4) Języki, w których można sporządzać wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub oferty: polski. 3.5) Termin związania ofertą: 09.11.2006; okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert). 3.6) Data, godzina i miejsce otwarcia ofert: 11.10.2006, godzina 09:30, Świetlica Zakładu Karnego w Dębicy, ul. Sandomierska 41.

SEKCJA VI: INFORMACJE UZUPEŁNIAJĄCE

VI.1) Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie. 2) Informacje dodatkowe: 3) Data wysłania niniejszego ogłoszenia: 14.09.2006. ZAŁĄCZNIK B - INFORMACJE NA TEMAT CZĘŚCI ZAMÓWIENIA CZĘŚĆ Nr: 1 Nazwa: Łopatka wieprzowa. 1) Krótki opis: Łopatka wieprzowa z kością bez skóry. 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.30.00. 3) Wielkość lub zakres: 500 kg/m-c. 4) Czas trwania lub termin wykonania: Wymagany; Okres w miesiącach: 13Rozpoczęcie: 01.12.2006; Zakończenie: 31.12.2007 5) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 6) Informacje dodatkowe: CZĘŚĆ Nr: 2 Nazwa: Mięso rosołowe. 1) Krótki opis: Mięso rosołowe/ poprzeczka wołowa. 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.10.00. 3) Wielkość lub zakres: 20 kg/m-c. 4) Czas trwania lub termin wykonania: Wymagany; Okres w miesiącach: 13Rozpoczęcie: 01.12.2006; Zakończenie: 31.12.2007 5) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 6) Informacje dodatkowe: CZĘŚĆ Nr: 3 Nazwa: Mięso drobne. 1) Krótki opis: Mięso drobne II wołowa. 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.10.00. 3) Wielkość lub zakres: 500 kg/m-c. 4) Czas trwania lub termin wykonania: Wymagany; Okres w miesiącach: 13Rozpoczęcie: 01.12.2006; Zakończenie: 31.12.2007 5) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 6) Informacje dodatkowe: CZĘŚĆ Nr: 4 Nazwa: Mięso wołowe. 1) Krótki opis: Mięso wołowe bez kości z łopatki. 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.10.00. 3) Wielkość lub zakres: 80 kg/m-c. 4) Czas trwania lub termin wykonania: Wymagany; Okres w miesiącach: 13Rozpoczęcie: 01.12.2006; Zakończenie: 31.12.2007 5) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 6) Informacje dodatkowe: CZĘŚĆ Nr: 5 Nazwa: Wątroba wieprzowa. 1) Krótki opis: Wątroba wieprzowa. 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.31. 3) Wielkość lub zakres: 160 kg/m-c. 4) Czas trwania lub termin wykonania: Wymagany; Okres w miesiącach: 13Rozpoczęcie: 01.12.2006; Zakończenie: 31.12.2007 5) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 6) Informacje dodatkowe: CZĘŚĆ Nr: 6 Nazwa: Boczek mielony. 1) Krótki opis: Boczek mielony. 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.30. 3) Wielkość lub zakres: 300 kg/m-c. 4) Czas trwania lub termin wykonania: Wymagany; Okres w miesiącach: 13Rozpoczęcie: 01.12.2006; Zakończenie: 31.12.2007 5) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 6) Informacje dodatkowe: CZĘŚĆ Nr: 7 Nazwa: Kiebasa parówkowa. 1) Krótki opis: Kiełbasa parówkowa. 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.30. 3) Wielkość lub zakres: 300 kg/m-c. 4) Czas trwania lub termin wykonania: Wymagany; Okres w miesiącach: 13Rozpoczęcie: 01.12.2006; Zakończenie: 31.12.2007 5) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 6) Informacje dodatkowe: CZĘŚĆ Nr: 8 Nazwa: Kiebasa zwyczajna. 1) Krótki opis: Kiebasa zwyczajna. 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.30. 3) Wielkość lub zakres: 500 kg/m-c. 4) Czas trwania lub termin wykonania: Wymagany; Okres w miesiącach: 13Rozpoczęcie: 01.12.2006; Zakończenie: 31.12.2007 5) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 6) Informacje dodatkowe: CZĘŚĆ Nr: 9 Nazwa: Kiebasa mielona. 1) Krótki opis: Kiebasa mielona. 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.30. 3) Wielkość lub zakres: 300 kg/m-c. 4) Czas trwania lub termin wykonania: Wymagany; Okres w miesiącach: 13Rozpoczęcie: 01.12.2006; Zakończenie: 31.12.2007 5) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 6) Informacje dodatkowe: CZĘŚĆ Nr: 10 Nazwa: Pieczeń wiedeńska. 1) Krótki opis: Pieczeń wiedeńska. 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.30. 3) Wielkość lub zakres: 300 kg/m-c. 4) Czas trwania lub termin wykonania: Wymagany; Okres w miesiącach: 13Rozpoczęcie: 01.12.2006; Zakończenie: 31.12.2007 5) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 6) Informacje dodatkowe: CZĘŚĆ Nr: 11 Nazwa: Szynka tyrolska. 1) Krótki opis: Szynka tyrolska. 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.30. 3) Wielkość lub zakres: 300 kg/m-c. 4) Czas trwania lub termin wykonania: Wymagany; Okres w miesiącach: 13Rozpoczęcie: 01.12.2006; Zakończenie: 31.12.2007 5) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 6) Informacje dodatkowe: CZĘŚĆ Nr: 12 Nazwa: Szynka wołowa. 1) Krótki opis: Szynka wołowa/ mielona. 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.30. 3) Wielkość lub zakres: 80 kg/m-c. 4) Czas trwania lub termin wykonania: Wymagany; Okres w miesiącach: 13Rozpoczęcie: 01.12.2006; Zakończenie: 31.12.2007 5) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 6) Informacje dodatkowe: CZĘŚĆ Nr: 13 Nazwa: Szynka zielonogórska. 1) Krótki opis: Szynka zielonogórska. 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.30. 3) Wielkość lub zakres: 80 kg/m-c. 4) Czas trwania lub termin wykonania: Wymagany; Okres w miesiącach: 13Rozpoczęcie: 01.12.2006; Zakończenie: 31.12.2007 5) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 6) Informacje dodatkowe: CZĘŚĆ Nr: 14 Nazwa: Filet z indyka. 1) Krótki opis: Filet z indyka (prasowany blok). 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.30. 3) Wielkość lub zakres: 80 kg/m-c. 4) Czas trwania lub termin wykonania: Wymagany; Okres w miesiącach: 13Rozpoczęcie: 01.12.2006; Zakończenie: 31.12.2007 5) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 6) Informacje dodatkowe: CZĘŚĆ Nr: 15 Nazwa: Parówki drobiowe. 1) Krótki opis: Parówki drobiowe. 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.30. 3) Wielkość lub zakres: 300 kg/m-c. 4) Czas trwania lub termin wykonania: Wymagany; Okres w miesiącach: 13Rozpoczęcie: 01.12.2006; Zakończenie: 31.12.2007 5) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 6) Informacje dodatkowe: CZĘŚĆ Nr: 16 Nazwa: Szynka Drobiowa. 1) Krótki opis: Szynka Drobiowa (mielona, blok). 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.30. 3) Wielkość lub zakres: 80 kg/m-c. 4) Czas trwania lub termin wykonania: Wymagany; Okres w miesiącach: 13Rozpoczęcie: 01.12.2006; Zakończenie: 31.12.2007 5) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 6) Informacje dodatkowe: CZĘŚĆ Nr: 17 Nazwa: Udko z kurczaka. 1) Krótki opis: Udko z kurczaka mrożone. 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.22.00. 3) Wielkość lub zakres: 150 kg/m-c. 4) Czas trwania lub termin wykonania: Wymagany; Okres w miesiącach: 13Rozpoczęcie: 01.12.2006; Zakończenie: 31.12.2007 5) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 6) Informacje dodatkowe: CZĘŚĆ Nr: 18 Nazwa: Udziec z indyka. 1) Krótki opis: Udziec z indyka mrożony. 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.22.00. 3) Wielkość lub zakres: 60 kg/m-c. 4) Czas trwania lub termin wykonania: Wymagany; Okres w miesiącach: 13Rozpoczęcie: 01.12.2006; Zakończenie: 31.12.2007 5) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 6) Informacje dodatkowe: CZĘŚĆ Nr: 19 Nazwa: Serce drobiowe. 1) Krótki opis: Serce drobiowe mrożone. 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.22.00. 3) Wielkość lub zakres: 200 kg/m-c. 4) Czas trwania lub termin wykonania: Wymagany; Okres w miesiącach: 13Rozpoczęcie: 01.12.2006; Zakończenie: 31.12.2007 5) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 6) Informacje dodatkowe: CZĘŚĆ Nr: 20 Nazwa: Konserwa pasztet. 1) Krótki opis: Konserwa pasztet 125g (foremka aluminiowa). 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.13.10. 3) Wielkość lub zakres: 15 kg/m-c. 4) Czas trwania lub termin wykonania: Wymagany; Okres w miesiącach: 13Rozpoczęcie: 01.12.2006; Zakończenie: 31.12.2007 5) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 6) Informacje dodatkowe: CZĘŚĆ Nr: 21 Nazwa: Konserwa mięsna. 1) Krótki opis: Konserwa mięsna 300g (popularna, turystyczna). 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.17.00. 3) Wielkość lub zakres: 200 kg/m-c. 4) Czas trwania lub termin wykonania: Wymagany; Okres w miesiącach: 13Rozpoczęcie: 01.12.2006; Zakończenie: 31.12.2007 5) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 6) Informacje dodatkowe: CZĘŚĆ Nr: 22 Nazwa: Konserwa pasztet. 1) Krótki opis: Konserwa pasztet 200-400g (drobiowy lub wieprzowy). 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.13.10. 3) Wielkość lub zakres: 240 kg/m-c. 4) Czas trwania lub termin wykonania: Wymagany; Okres w miesiącach: 13Rozpoczęcie: 01.12.2006; Zakończenie: 31.12.2007 5) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 6) Informacje dodatkowe: CZĘŚĆ Nr: 23 Nazwa: Karkówka wieprzowa. 1) Krótki opis: Karkówka wieprzowa bez kości. 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00. 3) Wielkość lub zakres: 300 kg - trzy razy w ilości po 100 kg. w okresie trwania umowy. 4) Czas trwania lub termin wykonania: Wymagany; Okres w miesiącach: 13Rozpoczęcie: 01.12.2006; Zakończenie: 31.12.2007 5) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 6) Informacje dodatkowe:

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.