eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Barczewo › ZAKUP DOSTAWA I ROZŁADUNEK ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH NA POTRZEBY PRZEDSZKOLA MIEJSKIEGO W BARCZEWIE

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2013-12-03

Barczewo: ZAKUP DOSTAWA I ROZŁADUNEK ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH NA POTRZEBY PRZEDSZKOLA MIEJSKIEGO W BARCZEWIE
Numer ogłoszenia: 497646 - 2013; data zamieszczenia: 03.12.2013
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Przedszkole Miejskie w Barczewie , ul. Słowackiego 7, 11-010 Barczewo, woj. warmińsko-mazurskie, tel. 89 5148396, faks 89 5148396.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.przedszkolebarczewo.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: ZAKUP DOSTAWA I ROZŁADUNEK ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH NA POTRZEBY PRZEDSZKOLA MIEJSKIEGO W BARCZEWIE.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Zamówienia obejmują 6 części: MP 341.2.2013 ZAŁĄCZNIK NR 1 Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia dla poszczególnych części CZĘŚĆ 1. Zakup, dostawa i rozładunek artykułów żywnościowych dla Przedszkola Miejskiego w Barczewie Artykuły ogólnospożywcze CPV : 15.60.00.00-4;15.80.00.00.-6;15.82.00.00.-2;15.83.00.00-5,15.84.00.00-8;15.85.00.00.-1; 15.86.00-4;15.87.00.00-7;15.89.00.00-3;15.98.00.00-1;15.40.00.00.-2;15.33.00.00-0;03.14.25.00-3 Lp.  Nazwa asortymentu   Jednostka miary Ilość 1. Jaja kurze klasa M Szt 6800 2. Makaron różne kształty w oryginalnych opakowaniach od400do500g pszenica zwyczjna Kg 280 3. Makaron drobny gwiazdki,muszelkiop.250-500g Kg 40 4. Płatki owsiane op500g Kg 40 5. Płatki jęczmienne op500g Kg 40 6. Kasza manna 1000g Kg 50 7. Kasza kukurydziana op.250-500g Kg 24 8. Kasza jaglana op.400-500g Kg 36 9. Kasza jęczmienna średnia op.400-500g Kg 96 10. Kasza gryczana prażona op.400-1000g Kg 60 11. Kasza pęczak op.400-500g Kg 15 12. Mąka pszenna typ 550op.1000g Kg 500 13. Mąka ziemniaczana op.500-1000g Kg 10 14. Płatki ryżowe op.250-500g Kg 40 15. Ryż biały długoziarnisty op.1000g Kg 130 16. Płatki kukurydziane zwykłe zawierające co najmniej 90% mąki kukurydzianej op.250-1000g Kg 45 17. Płatki kukurydziane miodowe zawierajace co najmniej 90% mąki kukurydzianej op.250-1000g Kg 45 18. Cukier biały kryształ,pakowany op.1000g Kg 750 19. Dżem niskosłodzony różne smaki op.co najmniej370g Szt 380 20. Koncentrat pomidorowy30% op.co najmniej 200g Szt 440 21. Sól kuchenna jodowana biała,drobna op.1000g Kg 130 22. Sól morska drobnaop.1000g Kg 20 23. Kawa zbożowa rozpuszczalna skład zbożą72% składJęczmień,żyto,cykoria,burak cukrowy-prażone.Op 150g Szt 65 24. Kakao prawdziwe op.100-200g Kg 10 25. Budyń w proszku różne smaki op.waga co najmniej 40g Szt 600 26. Kisiel owocowy w proszku bez cukru różne smaki waga co najmniej 40g Szt 600 27. Olej z pierwszego tłoczenia rzepakowy op.900-1000g L 160 28. Olej słonecznikowy op.900-1000g L 30 29. Makaron pełnoziarnisty op.500g Kg 60 30. Herbata owocowa,saszetki,pakowanaop.co najmniej 30 szt Szt 200 31. Herbata miętowa saszetki ,pakowana op.co najmniej20szt Szt 60 32. Herbata granulowanaop.100g Szt 140 33. Krakersy Kg 30 34. Biszkopty op.250-500g Kg 90 35. Ciastka kruche różne rodzaje op.od 1000-4000g Kg 150 36. Ciastka typu markizy Kg 60 37. Woda źródlana niegazowana pakowana op.1500-5000g L 1000 38. Keczup pomidorowy,łagodny w słoikuop.200g 60-65% koncentratu pom. Szt 250 39. Pieprz mielony prawdziwy bez dodatków w oryginalnych op. Szt 100 40. Pieprz ziołowy w oryginalnych opakowaniach Szt 100 41. Ziele angielskie w oryginalnych opakowaniach Szt 40 42. Liść laurowy w oryginalnych opakowaniach Szt 40 43. Majonez słoik op.850g Skład: co najmniej 83% oleju rzepakowego. szt 16 44. Ogórek konserwowy w oryginalnych opakowaniach 0,9l słoik Szt 40 45. Kukurydz konserwowa puszka op.400g Szt 30 46. Szczaw krojony w oryginalnych opakowaniach waga co najmniej330g szt 25 47. Chrzan tarty słoik op.co najmniej170gz kwaskiem cytrynowym Szt 30 48. Koncentrat barszczu czerwonego w op. szklanych szt 30 49. Groszek konserwowy w puszce w oryginalnych op.400g Szt 20 50. Papryka mielona słodka w oryginalnych op.20g Szt 50 51. Przyprawa Curry op10-20g Szt 30 52. Przyprawa Kurkuma op.10-20g Szt 20 53. Majeranek otarty waga co najmniej 8g szt 60 54. Wafle suche prostokątne Szt 240 55. Nutella w oryginalnych op.600g lub produkt równoważny. Szt 40 56. Zioła prowansalskie w oryginalnych opakowaniach op.10g szt 40 57. Cukier waniliowy szt 60 58. Kwasek cytrynowy Szt 60 59. Musztarda słoik op.co najmniej 180g szt 60 60. Miód naturalny wielokwiatowy op.370g Szt 50 61. Ananas plastry puszka waga bez odcieku co najmniej 565g szt 30 62. Czekolada mleczna 100g Szt 150 63. Cukierki czekoladowe typu michałki lub równoważne Kg 30 64. Proszek do pieczenia Szt 15 65. Sok owocowo-warzywny op.co najmniej 700ml L 550 66. Syrop owocowy 62%ekstraktu owocowego butelka szklana op.co najmniej420ml L 160 67. Makrela w sosie pomidorowym bez warzyw op co najmnie 200g Szt 100 68. Sałatka z makreli op co najmniej 150g Szt 120 69. Cukier puder op.co najmniej 500g Kg 10 70. Tymianek suszony waga co najmniej10g Szt 30 71. Oregano suszone waga co najmniej 10g Szt 40 72 Napój owocowy ze słomką w kartonikach op co najmniej 150g szt 880 73 Kawa zbożowa sypana op.co najmniej 200g szt 50 74 Ryż brązowy kg 20 CZĘŚĆ 2. Zakup, dostawa i rozładunek mięsa i jego przetworów dla Przedszkola Miejskiego w Barczewie CPV: 15.10.00.00-9;15.11.21.00-7 Lp.  Nazwa asortymentu   Jednostka miary Ilość 1. Karkówka surowa wieprzowa bez kości Kg 170 2. Łopatka wieprzowa surowa bez kości Kg 375 3. Wołowina surowa ligawa Kg 35 4. Szynka wieprzowa surowa bez kości,bez skóry Kg 150 5. Filet z indyka surowy Kg 170 6. Filet z kurczaka surowy Kg 300 7. Schab bez kości surowy wieprzowy Kg 140 8. Udka bez grzbietu z kurczaka surowe Kg 250 9. Antrykot wołowy surowy Kg 30 10. Żebra wołowe surowe Kg 20 11. Porcje rosołowe z kurczaka Kg 50 12. Wątróbka drobiowa surowa Kg 30 13. Parówki wp. cienkie o zwartości co najmniej60% mięsa wp. Kg 70 14. Ogonówka wp. parzona zawierajaca co najmniej 64% mięsa wp. Kg 35 15. Schab wędzony parzony zawierajacy co najmniej 73% mięsa wp. kg 20 16. Polędwica wp wędzona parzona zawierajaca co najmniej 63% miesa wp. Kg 25 17. Szynka wędzona parzona mieso wp. 100% kg 60 18. Kiełbasa wp-baton zawierajaca 100% mięsa wp.sucha Kg 25 19. Szynka wędzona parzona -mięso wp.77% Kg 50 20. Kiełbasa szynkowa zawierająca co najmniej 70% mięsa wp Kg 50 21. Kiełbasa wp. cienka zawierajaca co najmniej 63% mięsa wp. kg 40 22. Filet wędzony z indyka o zawartości mięsa co najmiej 90% Kg 45 23. Kiełbasa drobiowa -baton o zawartości mięsa co najmniej70% Kg 55 24. Łopatka pieczona zawartość mięsa co najmniej 90% kg 45 25. Pasztet pieczony drobiowy zawierający co najmniej30% mięsa z kury kg 35 26. Filet wędzony drobiowy zawierajacy co najmniej 60% mięsa z kury. Kg 15 27 Parówki drobiowe zawierająca co najmniej 60% miesa drobiowego kg 30 28 Schab wp. parzony kg 20 29 Pasztet pieczony wp zawierający co najmniej 30% mięsa wp. kg 35 30 Smalec wp. kostka 200-250g Kg 20 31 Boczek wędzony parzony Kg 20 CZĘŚĆ 3. Zakup, dostawa i rozładunek ziemniaków,warzyw,jarzyn,owoców, owoców tropikalnych,orzechów. CPV: 03.20.00.00-3; 0,.22.00.00-9;03.22.21.10-7 Lp.  Nazwa asortymentu   Jednostka miary Ilość 1. Ziemniaki stare kg 6000 2. Marchew świeża korzeń kg 600 3. Pietruszka świeża korzeń kg 150 4. Cebula biała kg 100 5. Cebula czerwona kg 40 6. Seler świezy korzeń kg 150 7. Por świeży kg 220 8. Kapusta czerwona świeża kg 120 9. Pieczarki świeże kg 50 10. Czosnek kraj pochodzenie polska głowka szt 120 11. Szczypior świeży pęczek szt 600 12. Rzodkiewka pęczek szt 600 13. Rzodkiew biała świeża Kg 40 14 Sałata lodowa ,pakowana główka szt 80 15 Sałata zielona świeża główka Szt 450 16 Pomidory czerwone, świeże kg 400 17 Ogórek swieży,zielony szklarniowy kg 180 18 Ogórek kwaszony Kg 80 19 Kapusta kwaszona biała kg 180 20 Kapusta pekinska kg 90 21 Kapusta biała słodka główka kg 220 22 Papryka czerwona ,żółta,zielona kg 50 23 Cytryna świeża Kg 40 24 Jabłka świeże kg 1200 25 Banany świeże kg 300 26 Gruszki świeże kg 120 27 kiwi Kg 70 28 Mandarynki świeże kg 300 29 Winogrona zielone bezpestkowe kg 80 30 arbuzy Kg 40 31 Śliwka fioletowa duża kg 60 32 Brzoskwinie kg 60 33 Truskawka świeża kg 60 34 Winogrona granatowe kg 40 35 Koper zielony,świeży pęczek 100g Szt 600 36 Natka pietruszki świeza pęczek 100g szt 600 37 Burak czerwony świeży Kg 350 38 Rodzynki op.co najmniej 100g-150g kg 3 39 Orzechy włoskie łuskane op.co najmniej100g kg 2 40 Fasola sucha średnia op.400-1000g Kg 30 41 Groch połówki op. 400-1000g kg 30 42 Pietruszka suszona natka op.50-100g kg 2 43 Włoszczyzna suszona op.100-200g kg 3 44 Koper zielony suszony op 50-100g kg 1 45 Pestki słonecznika op.50-150g kg 1 46 Żurawina suszona op.250-500g kg 3 47 Cebulka suszona op.50-100g kg 1 48 Kapusta młoda biała główka ( w sezonie) kg 30 49 Ziemniaki młode (w sezonie) kg 200 50 Botwinka pęczek(w sezonie) pęczek 60 51 Ogórek świeży gruntowy w sezonie kg 25 52 Włoszczyzna w pęczkach młoda w sezonie pęczek 20 CZĘŚĆ 4. Zakup, dostawa i rozładunek mrożonek dla Przedszkola Miejskiego w Barczewie ryby przetworzone,warzywa i owoce mrożone PCV 15.20.00.00-0;15.33.11.70-9,15.89.60.00-5;15.89.43.00-4 Lp.  Nazwa asortymentu   Jednostka miary Ilość 1. Włoszczyzna4-składnikowa(marchew,por,seler,pietruszka)op.2000-2500g) kg 1000 2. Mieszanka 7-składnikowa z kapusta 2000-2500g kg 180 3. Brokuły mrożone 450g-2500g kg 150 4. Kalafior mrożony op.450-2500g kg 150 5 Fasolka szparagowa żółta cięta op.450-2500g kg 100 6 Fasolka szparagowa zielona cieta op.450-2500g kg 100 7 Szpinak mrożony mielony.op.450-2500g Kg 90 8 Groszek zielony mrożony op.450-2500g kg 60 9 Barszcz ukraiński skład:burak (ćwikłowy,kapusta,fasola,marchew,pomidor,seler,cebula)op.450-2500g kg 60 10 Mieszanka kompotowa 5-składnikowa z truskawką op.450-2500g Kg 300 11 Mieszanka kompotowa 5-składnikowa(ananas,porzeczka czerwona,porzeczka czarna,rabarbar,truskawka) lub równoważna kg 250 12 Truskawka mrożona op.450-2500g Kg 150 13 Bukiet warzyw (brokuł,kalafior,marchew)op.450-2500g Kg 150 14 Warzywa na patelnie (skład:cukinia,fasola,kalafior romanescu,marchew,papryka,cebula,kukurydza)op.450-2500g kg 150 15 Marchew kostka op.450-2500g kg 190 16 Marchew z groszkiem op.450-2500g Kg 150 17 Wiśnia bp op.450-2500g Kg 60 18 Porzeczka czarna mrożona op.450-2500g kg 60 19 Dorsz filet SHP kg 90 20 Miruna filet SHP kg 100 21 Morszczuk filet SHP kg 60 22 Mintaj filet SHP kg 80 23 Makrela wędzona Kg 48 24 Włoszczyzna 3-składnikowa paski op.450-2500g Kg 100 25 Pyzy z mięsem op.500-1000g mrożone kg 60 26 Pierogi z truskawkami op.500-1000g mrożone kg 100 27 Ryba sola filet mrożona kg 30 28 Pierogi z jagodami mrożone op500-1000g kg 50 29 Mieszanka kompotowa z owoców leśnych op2000-2500g kg 250 CZĘŚĆ 5. Zakup, dostawa i rozładunek produktów mleczarskich do Przedszkola Miejskiego w Barczewie PCV 15.50.00.00-3 Lp.  Nazwa asortymentu   Jednostka miary Ilość 1. Mleko folia 2%op.1000ml L 6350 2. Serek topiony o smaku śmietankowym kostka 100g szt 350 3. Mleko UHT op.1000ml 2% L 150 4. Mleko UHT op.1000ml 3,2% L 150 5. Masło ekstra zawierajace co najmniej 82% tłuszczu kg 270 6. Jogurt wielosmakowy,waga op.co najmniej150g szt 2600 7. Serek homogenizowany wanilia op.co najmniej 135g szt 2000 8. Deser waniliowy pakowany op. co najmniej120g szt 250 9. Jogurt z kawałkami owoców,waga op.co najmnie150g szt 2500 10. Jogurt owocowy do picia różne smaki typu Actimel lub równoważny op.co najmniej 100ml szt 1000 11 Ser żółty typu salami (nie dopuszcza się produktu seropodobnego) kg 35 12 Ser żółty typu gouda (nie dopuszcza się produktu seropodobnego) kg 45 13 Śmietana 12% op.200-400g L 350 14 Śmietana 18% op.200-400g L 250 15 Twaróg krajanka półtłusty kg 460 16 Jogurt naturalny op. co najmniej 400ml L 150 17 Serek topiony kostka 100g z szynką Szt 90 18 Jogurt owocowy do picia typu Milko lub równoważny op.co najmniej 0,5l L 240 CZĘŚĆ 6. Zakup, dostawa i rozładunek pieczywa dla Przedszkola Miejskiego w Barczewie PCV :15.81.00.00-9 Lp.  Nazwa asortymentu   Jednostka miary Ilość 1. Chleb pszenno-żytni krojony foliowany waga co najmniej500g Szt. 1800 2 Chleb razowy krojony foliowany waga co najmniej 400g szt 1200 3 Bułki kajzerki waga co najmniej 50g szt 2000 4 Bułka grahamka waga co najmniej 50-90g szt 1800 5 Chleb wieloziarnisty zawartość minimum 3-ziarna(siemię lniane,słonecznik obowiązkowo,pozostałe dowolne) waga co najmniej 400-500g szt 300 6 Ciasto drożdżowe kg 140 7 Chałka zdobna co najmniej 250g szt 400 8 Babka piaskowa Kg 120 9 Rogaliki krucho -drozdżowe nadziewane kg 160 10 Rogale maślane waga co najmniej 50g szt 1000 11 Bułki czerstwe waga co najmniej waga 50g szt 500 12 Bułka tarta kg 80 13 Bułka maślana waga co najmniej50g szt 800 14 Piernik przekładany Kg 40 15 Pączki lukrowane szt 250 16 Rolada biszkoptowa z galaretką kg 30 17 Bułka bagietka szt 80.

II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 03.00.00.00-1.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 6.

II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesiącach: 7.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.2) ZALICZKI

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:

III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

    SEKCJA IV: PROCEDURA

    IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

    IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

    IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

    IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

    IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

    IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.przedszkolebarczewo.pl.
    Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Przedszkole Miejskie w Barczewie ul.Słowackiego7 11-010 Barczewo pokój nr104 w godz.8:00-13:00.

    IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 18.12.2013 godzina 09:00, miejsce: Przedszkole Miejskie w Barczewie ul.Słowackiego7 11-010 Barczewo pokój nr104.

    IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

    IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

    ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

    CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: CZĘŚĆ 1..

    • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: CZĘŚĆ 1. Zakup, dostawa i rozładunek artykułów żywnościowych dla Przedszkola Miejskiego w Barczewie Artykuły ogólnospożywcze CPV : 15.60.00.00-4;15.80.00.00.-6;15.82.00.00.-2;15.83.00.00-5;15.84.00.00-8;15.85.00.00.-1; 15.86.00-4;15.87.00.00-7;15.89.00.00-3;15.98.00.00-1;15.40.00.00.-2;15.33.00.00-0;03.14.25.00-3; Lp.  Nazwa asortymentu   Jednostka miary Ilość 1. Jaja kurze klasa M Szt 6800 2. Makaron różne kształty w oryginalnych opakowaniach od400do500g pszenica zwyczjna Kg 280 3. Makaron drobny gwiazdki,muszelkiop.250-500g Kg 40 4. Płatki owsiane op500g Kg 40 5. Płatki jęczmienne op500g Kg 40 6. Kasza manna 1000g Kg 50 7. Kasza kukurydziana op.250-500g Kg 24 8. Kasza jaglana op.400-500g Kg 36 9. Kasza jęczmienna średnia op.400-500g Kg 96 10. Kasza gryczana prażona op.400-1000g Kg 60 11. Kasza pęczak op.400-500g Kg 15 12. Mąka pszenna typ 550op.1000g Kg 500 13. Mąka ziemniaczana op.500-1000g Kg 10 14. Płatki ryżowe op.250-500g Kg 40 15. Ryż biały długoziarnisty op.1000g Kg 130 16. Płatki kukurydziane zwykłe zawierające co najmniej 90% mąki kukurydzianej op.250-1000g Kg 45 17. Płatki kukurydziane miodowe zawierajace co najmniej 90% mąki kukurydzianej op.250-1000g Kg 45 18. Cukier biały kryształ,pakowany op.1000g Kg 750 19. Dżem niskosłodzony różne smaki op.co najmniej370g Szt 380 20. Koncentrat pomidorowy30% op.co najmniej 200g Szt 440 21. Sól kuchenna jodowana biała,drobna op.1000g Kg 130 22. Sól morska drobnaop.1000g Kg 20 23. Kawa zbożowa rozpuszczalna składzbożą72%(Jęczmień,żyto),cykoria,burak cukrowy-prażone.Op 150g Szt 65 24. Kakao prawdziwe op.100-200g Kg 10 25. Budyń w proszku różne smaki op.waga co najmniej 40g Szt 600 26. Kisiel owocowy w proszku bez cukru różne smaki waga co najmniej 40g Szt 600 27. Olej z pierwszego tłoczenia rzepakowy op.900-1000g L 160 28. Olej słonecznikowy op.900-1000g L 30 29. Makaron pełnoziarnisty op.500g Kg 60 30. Herbata owocowa,saszetki,pakowanaop.co najmniej 30 szt Szt 200 31. Herbata miętowa saszetki ,pakowana op.co najmniej20szt Szt 60 32. Herbata granulowanaop.100g Szt 140 33. Krakersy Kg 30 34. Biszkopty op.250-500g Kg 90 35. Ciastka kruche różne rodzaje op.od 1000-4000g Kg 150 36. Ciastka typu markizy Kg 60 37. Woda źródlana niegazowana pakowana op.1500-5000g L 1000 38. Keczup pomidorowy,łagodny w słoikuop.200g 60-65% koncentratu pom. Szt 250 39. Pieprz mielony prawdziwy bez dodatków w oryginalnych op. Szt 100 40. Pieprz ziołowy w oryginalnych opakowaniach Szt 100 41. Ziele angielskie w oryginalnych opakowaniach Szt 40 42. Liść laurowy w oryginalnych opakowaniach Szt 40 43. Majonez słoik op.850g Skład: co najmniej 83% oleju rzepakowego. szt 16 44. Ogórek konserwowy w oryginalnych opakowaniach 0,9l słoik Szt 40 45. Kukurydz konserwowa puszka op.400g Szt 30 46. Szczaw krojony w oryginalnych opakowaniach waga co najmniej330g szt 25 47. Chrzan tarty słoik op.co najmniej170gz kwaskiem cytrynowym Szt 30 48. Koncentrat barszczu czerwonego w op. szklanych szt 30 49. Groszek konserwowy w puszce w oryginalnych op.400g Szt 20 50. Papryka mielona słodka w oryginalnych op.20g Szt 50 51. Przyprawa Curry op10-20g Szt 30 52. Przyprawa Kurkuma op.10-20g Szt 20 53. Majeranek otarty waga co najmniej 8g szt 60 54. Wafle suche prostokątne Szt 240 55. Nutella w oryginalnych op.600g lub produkt równoważny. Szt 40 56. Zioła prowansalskie w oryginalnych opakowaniach op.10g szt 40 57. Cukier waniliowy szt 60 58. Kwasek cytrynowy Szt 60 59. Musztarda słoik op.co najmniej 180g szt 60 60. Miód naturalny wielokwiatowy op.370g Szt 50 61. Ananas plastry puszka waga bez odcieku co najmniej 565g szt 30 62. Czekolada mleczna 100g Szt 150 63. Cukierki czekoladowe typu michałki lub równoważne Kg 30 64. Proszek do pieczenia Szt 15 65. Sok owocowo-warzywny op.co najmniej 700ml L 550 66. Syrop owocowy 62%ekstraktu owocowego butelka szklana op.co najmniej420ml L 160 67. Makrela w sosie pomidorowym bez warzyw op co najmnie 200g Szt 100 68. Sałatka z makreli op co najmniej 150g Szt 120 69. Cukier puder op.co najmniej 500g Kg 10 70. Tymianek suszony waga co najmniej10g Szt 30 71. Oregano suszone waga co najmniej 10g Szt 40 72 Napój owocowy ze słomką w kartonikach op co najmniej 150g szt 880 73 Kawa zbożowa sypana op.co najmniej 200g szt 50 74 Ryż brązowy kg 20.

    • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.60.00.00-4, 15.80.00.00-6.

    • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.07.2014.
    • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


    CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: CZĘŚĆ 2.

    • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: CZĘŚĆ 2. Zakup, dostawa i rozładunek mięsa i jego przetworów dla Przedszkola Miejskiego w Barczewie CPV: 15.10.00.00-9;15.11.21.00-7 Lp.  Nazwa asortymentu   Jednostka miary Ilość 1. Karkówka surowa wieprzowa bez kości Kg 170 2. Łopatka wieprzowa surowa bez kości Kg 375 3. Wołowina surowa ligawa Kg 35 4. Szynka wieprzowa surowa bez kości,bez skóry Kg 150 5. Filet z indyka surowy Kg 170 6. Filet z kurczaka surowy Kg 300 7. Schab bez kości surowy wieprzowy Kg 140 8. Udka bez grzbietu z kurczaka surowe Kg 250 9. Antrykot wołowy surowy Kg 30 10. Żebra wołowe surowe Kg 20 11. Porcje rosołowe z kurczaka Kg 50 12. Wątróbka drobiowa surowa Kg 30 13. Parówki wp. cienkie o zwartości co najmniej60% mięsa wp. Kg 70 14. Ogonówka wp. parzona zawierajaca co najmniej 64% mięsa wp. Kg 35 15. Schab wędzony parzony zawierajacy co najmniej 73% mięsa wp. kg 20 16. Polędwica wp wędzona parzona zawierajaca co najmniej 63% miesa wp. Kg 25 17. Szynka wędzona parzona mieso wp. 100% kg 60 18. Kiełbasa wp-baton zawierajaca 100% mięsa wp.sucha Kg 25 19. Szynka wędzona parzona -mięso wp.77% Kg 50 20. Kiełbasa szynkowa zawierająca co najmniej 70% mięsa wp Kg 50 21. Kiełbasa wp. cienka zawierajaca co najmniej 63% mięsa wp. kg 40 22. Filet wędzony z indyka o zawartości mięsa co najmiej 90% Kg 45 23. Kiełbasa drobiowa -baton o zawartości mięsa co najmniej70% Kg 55 24. Łopatka pieczona zawartość mięsa co najmniej 90% kg 45 25. Pasztet pieczony drobiowy zawierający co najmniej30% mięsa z kury kg 35 26. Filet wędzony drobiowy zawierajacy co najmniej 60% mięsa z kury. Kg 15 27 Parówki drobiowe zawierająca co najmniej 60% miesa drobiowego kg 30 28 Schab wp. parzony kg 20 29 Pasztet pieczony wp zawierający co najmniej 30% mięsa wp. kg 35 30 Smalec wp. kostka 200-250g Kg 20 31 Boczek wędzony parzony Kg 20.

    • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9, 15.11.21.00-7.

    • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.07.2014.
    • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


    CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: CZĘŚĆ3.

    • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: CZĘŚĆ 3. Zakup, dostawa i rozładunek ziemniaków,warzyw,jarzyn,owoców, owoców tropikalnych,orzechów. CPV: 03.20.00.00-3; 0,.22.00.00-9;03.22.21.10-7 Lp.  Nazwa asortymentu   Jednostka miary Ilość 1. Ziemniaki stare kg 6000 2. Marchew świeża korzeń kg 600 3. Pietruszka świeża korzeń kg 150 4. Cebula biała kg 100 5. Cebula czerwona kg 40 6. Seler świezy korzeń kg 150 7. Por świeży kg 220 8. Kapusta czerwona świeża kg 120 9. Pieczarki świeże kg 50 10. Czosnek kraj pochodzenie polska głowka szt 120 11. Szczypior świeży pęczek szt 600 12. Rzodkiewka pęczek szt 600 13. Rzodkiew biała świeża Kg 40 14 Sałata lodowa ,pakowana główka szt 80 15 Sałata zielona świeża główka Szt 450 16 Pomidory czerwone, świeże kg 400 17 Ogórek swieży,zielony szklarniowy kg 180 18 Ogórek kwaszony Kg 80 19 Kapusta kwaszona biała kg 180 20 Kapusta pekinska kg 90 21 Kapusta biała słodka główka kg 220 22 Papryka czerwona ,żółta,zielona kg 50 23 Cytryna świeża Kg 40 24 Jabłka świeże kg 1200 25 Banany świeże kg 300 26 Gruszki świeże kg 120 27 kiwi Kg 70 28 Mandarynki świeże kg 300 29 Winogrona zielone bezpestkowe kg 80 30 arbuzy Kg 40 31 Śliwka fioletowa duża kg 60 32 Brzoskwinie kg 60 33 Truskawka świeża kg 60 34 Winogrona granatowe kg 40 35 Koper zielony,świeży pęczek 100g Szt 600 36 Natka pietruszki świeza pęczek 100g szt 600 37 Burak czerwony świeży Kg 350 38 Rodzynki op.co najmniej 100g-150g kg 3 39 Orzechy włoskie łuskane op.co najmniej100g kg 2 40 Fasola sucha średnia op.400-1000g Kg 30 41 Groch połówki op. 400-1000g kg 30 42 Pietruszka suszona natka op.50-100g kg 2 43 Włoszczyzna suszona op.100-200g kg 3 44 Koper zielony suszony op 50-100g kg 1 45 Pestki słonecznika op.50-150g kg 1 46 Żurawina suszona op.250-500g kg 3 47 Cebulka suszona op.50-100g kg 1 48 Kapusta młoda biała główka ( w sezonie) kg 30 49 Ziemniaki młode (w sezonie) kg 200 50 Botwinka pęczek(w sezonie) pęczek 60 51 Ogórek świeży gruntowy (w sezonie) kg 25 52 Włoszczyzna w pęczkach młoda (w sezonie) pęczek 20.

    • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.20.00.00-3, 03.22.21.10-7.

    • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.07.2014.
    • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


    CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: CZĘŚĆ4.

    • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: CZĘŚĆ 4. Zakup, dostawa i rozładunek mrożonek dla Przedszkola Miejskiego w Barczewie(ryby przetworzone,warzywa i owoce mrożone) PCV 15.20.00.00-0;15.33.11.70-9,15.89.60.00-5;15.89.43.00-4) Lp.  Nazwa asortymentu   Jednostka miary Ilość 1. Włoszczyzna4-składnikowa(marchew,por,seler,pietruszka)op.2000-2500g) kg 1000 2. Mieszanka 7-składnikowa z kapusta 2000-2500g kg 180 3. Brokuły mrożone 450g-2500g kg 150 4. Kalafior mrożony op.450-2500g kg 150 5 Fasolka szparagowa żółta cięta op.450-2500g kg 100 6 Fasolka szparagowa zielona cieta op.450-2500g kg 100 7 Szpinak mrożony mielony.op.450-2500g Kg 90 8 Groszek zielony mrożony op.450-2500g kg 60 9 Barszcz ukraiński skład:burak (ćwikłowy,kapusta,fasola,marchew,pomidor,seler,cebula)op.450-2500g kg 60 10 Mieszanka kompotowa 5-składnikowa z truskawką op.450-2500g Kg 300 11 Mieszanka kompotowa 5-składnikowa(ananas,porzeczka czerwona,porzeczka czarna,rabarbar,truskawka) lub równoważna kg 250 12 Truskawka mrożona op.450-2500g Kg 150 13 Bukiet warzyw (brokuł,kalafior,marchew)op.450-2500g Kg 150 14 Warzywa na patelnie (skład:cukinia,fasola,kalafior romanescu,marchew,papryka,cebula,kukurydza)op.450-2500g kg 150 15 Marchew kostka op.450-2500g kg 190 16 Marchew z groszkiem op.450-2500g Kg 150 17 Wiśnia b)p op.450-2500g Kg 60 18 Porzeczka czarna mrożona op.450-2500g kg 60 19 Dorsz filet SHP kg 90 20 Miruna filet SHP kg 100 21 Morszczuk filet SHP kg 60 22 Mintaj filet SHP kg 80 23 Makrela wędzona Kg 48 24 Włoszczyzna 3-składnikowa paski op.450-2500g Kg 100 25 Pyzy z mięsem op.500-1000g mrożone kg 60 26 Pierogi z truskawkami op.500-1000g mrożone kg 100 27 Ryba sola filet mrożona kg 30 28 Pierogi z jagodami mrożone op500-1000g kg 50 29 Mieszanka kompotowa z owoców leśnych op2000-2500g kg 250.

    • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.20.00.00-0, 15.33.11.70-9.

    • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.07.2014.
    • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


    CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: CZĘŚĆ5.

    • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: CZĘŚĆ 5. Zakup, dostawa i rozładunek produktów mleczarskich do Przedszkola Miejskiego w Barczewie PCV 15.50.00.00-3 Lp.  Nazwa asortymentu   Jednostka miary Ilość 1. Mleko folia 2%op.1000ml L 6350 2. Serek topiony o smaku śmietankowym kostka 100g szt 350 3. Mleko UHT op.1000ml 2% L 150 4. Mleko UHT op.1000ml 3,2% L 150 5. Masło ekstra zawierajace co najmniej 82% tłuszczu kg 270 6. Jogurt wielosmakowy,waga op.co najmniej150g szt 2600 7. Serek homogenizowany wanilia op.co najmniej 135g szt 2000 8. Deser waniliowy pakowany op. co najmniej120g szt 250 9. Jogurt z kawałkami owoców,waga op.co najmnie150g szt 2500 10. Jogurt owocowy do picia różne smaki typu Actimel lub równoważny op.co najmniej 100ml szt 1000 11 Ser żółty typu salami (nie dopuszcza się produktu seropodobnego) kg 35 12 Ser żółty typu gouda (nie dopuszcza się produktu seropodobnego) kg 45 13 Śmietana 12% op.200-400g L 350 14 Śmietana 18% op.200-400g L 250 15 Twaróg krajanka półtłusty kg 460 16 Jogurt naturalny op. co najmniej 400ml L 150 17 Serek topiony kostka 100g z szynką Szt 90 18 Jogurt owocowy do picia typu Milko lub równoważny op.co najmniej 0,5l L 240.

    • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.50.00.00-3.

    • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.07.2014.
    • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


    CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: CZĘŚĆ6.

    • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: CZĘŚĆ 6. Zakup, dostawa i rozładunek pieczywa dla Przedszkola Miejskiego w Barczewie PCV :15.81.00.00-9 Lp.  Nazwa asortymentu   Jednostka miary Ilość 1. Chleb pszenno-żytni krojony foliowany waga co najmniej500g Szt. 1800 2 Chleb razowy krojony foliowany waga co najmniej 400g szt 1200 3 Bułki kajzerki waga co najmniej 50g szt 2000 4 Bułka grahamka waga co najmniej 50-90g szt 1800 5 Chleb wieloziarnisty zawartość minimum 3-ziarna(siemię lniane,słonecznik obowiązkowo,pozostałe dowolne) waga co najmniej 400-500g szt 300 6 Ciasto drożdżowe kg 140 7 Chałka zdobna co najmniej 250g szt 400 8 Babka piaskowa Kg 120 9 Rogaliki krucho -drozdżowe nadziewane kg 160 10 Rogale maślane waga co najmniej 50g szt 1000 11 Bułki czerstwe waga co najmniej waga 50g szt 500 12 Bułka tarta kg 80 13 Bułka maślana waga co najmniej50g szt 800 14 Piernik przekładany Kg 40 15 Pączki lukrowane szt 250 16 Rolada biszkoptowa z galaretką kg 30 17 Bułka bagietka szt 80.

    • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.00.00-9.

    • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.07.2014.
    • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


    Podziel się

    Poleć ten przetarg znajomemu poleć

    Wydrukuj przetarg drukuj

    Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








    Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


    Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

    chcę zamieszczać ogłoszenia

    Dodaj swoje pytanie

    Najnowsze orzeczenia

    Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.