To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2014-01-09
Żywiec: Dostawa żywności do Zespołu Szkół Mechaniczno-Elektrycznych w Żywcu
Numer ogłoszenia: 4939 - 2014; data zamieszczenia: 09.01.2014
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 270207 - 2013r.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Starostwo Powiatowe, ul. Krasińskiego 13, 34-300 Żywiec, woj. śląskie, tel. 33 8605000, faks 33 8605083.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa żywności do Zespołu Szkół Mechaniczno-Elektrycznych w Żywcu.
II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.
II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: 1. Przedmiotem zamówienia jest zakup i dostawa żywności do Zespołu Szkół Mechaniczno-Elektrycznych w Żywcu przy ul. Komisji Edukacji Narodowej 3. 2. Przedmiot zamówienia składa się z dwóch części i obejmuje: a) CZĘŚĆ I: Dostawa mięsa i wędlin Wspólny słownik zamówień: - 15100000-9 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia dotyczący części I określa wykaz mięs i wędlin stanowiący Załącznik Nr 4 do specyfikacji. b) CZĘŚĆ II: Dostawa produktów mleczarskich Wspólny słownik zamówień: - 15500000-3 - Produkty mleczarskie Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia dotyczący części II określa wykaz produktów mleczarskich stanowiący Załącznik nr 5 do specyfikacji. 3. Ilości podane przez Zamawiającego w wykazach dotyczących części I oraz części II zamówienia stanowiących Załączniki Nr 4 i Nr 5 do Specyfikacji są wyłącznie szacunkowe i służą tylko do wyliczenia ceny ofert i porównania złożonych ofert. Ilość faktycznego zapotrzebowania na mięsa, wędliny i produkty mleczarskie będzie odbiegać od ilości wskazanych w wykazach. Wynagrodzenie Wykonawcy wynikać będzie z ilości faktycznie dostarczonych mięs, wędlin i produktów mleczarskich oraz zaoferowanych cen jednostkowych. Umowa zawarta z wyłonionym w drodze postępowania przetargowego wykonawcą rozliczana będzie na podstawie zaoferowanych w ofercie cen jednostkowych i faktycznie dostarczonych mięs, wędlin i produktów mleczarskich, w oparciu o składane przez Zamawiającego zapotrzebowanie. 4. Dostarczony towar powinien być dobrej jakości, odpowiadać przepisom sanitarnym i recepturom, powinien posiadać oznaczenia daty przydatności do spożycia oraz jego producenta. 5. Zamawiający dopuszcza dostawę produktów równoważnych do opisanych w wykazach stanowiących Załączniki Nr 4 i 5 do Specyfikacji. Gramatura oferowanego produktu równoważnego nie może być niższa niż gramatura produktu wskazanego w wykazie. Zaoferowane produkty równoważne muszą posiadać te same walory organoleptyczne (smak, zapach, barwa, estetyka, konsystencja) oraz zawierać w swoim składzie te same surowce użyte do produkcji, co produkt określony przez Zamawiającego. 6. Towar powinien być dostarczany w każdy dzień roboczy i w soboty (sporadycznie). 7. Szczegółowy asortyment dostawy podawany będzie wykonawcy na dzień przed dostawą do godz. 15:00. 8. Towar ma być dostarczany do siedziby Zamawiającego własnym transportem Wykonawcy między godziną 7:00 a 8:00. 9. Wykonawca dostarcza towar do magazynu kuchni..
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne 15.50.00.00 - Produkty mleczarskie .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
Część NR: 1
Nazwa: CZĘŚĆ I: Dostawa mięsa i wędlin
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 02.01.2014.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
Błachut Bogusława Zakład Przetwórstwa Mięsnego "BŁACHUT"
jakie przetargi wygrała firma
Błachut Bogusława Zakład Przetwórstwa Mięsnego "BŁACHUT"
- Zakład Przetwórstwa Mięsnego BŁACHUT, ul. Stolarska 11, 34-300 Żywiec, kraj/woj. śląskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 87473,30 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 90979,61
Oferta z najniższą ceną: 90979,61 / Oferta z najwyższą ceną: 90979,61
Waluta: PLN.
INNE PRZETARGI Z ŻYWCA
- Budowa boiska wielofunkcyjnego wraz z zadaszeniem o stałej konstrukcji przy ZSAiO im. Józefa Piłsudskiego w Żywcu (...)
- DOSTAWA LEKÓW DLA RATOWNICTWA MEDYCZNEGO W ŻYWCU
- Zabezpieczenie i stabilizacja osuwiska przy drodze powiatowej nr 1439S Kamesznica - Milówka - Rajcza - Ujsoły - gr. państwa w km od 11+400 do km 11+460 w m. Ujsoły
więcej: przetargi w Żywcu »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Dostawy mięsa i podrobów drobiowych, mięsa wieprzowego i wołowego, wędlin wieprzowych i wędlin drobiowych oraz ryb.
- "ZAKUP I SUKCESYWNA DOSTAWA PRODUKTÓW NA POTRZEBY KUCHNI PRZEDSZKOLA SAMORZĄDOWEGO I ODDZIAŁU ŻŁOBKOWEGO GMINY ZAMBRÓW"
- Dostawa mięsa i wędlin (ZP-64/2024)
- Dostawa artykułów spożywczych do Przedszkola w Grębowie w roku szkolnym 2024/2025
- Zakup i dostawa artykułów spożywczych do Przedszkola Samorządowego nr 7 w Bełchatowie
- Sukcesywne dostawy wraz z transportem artykułów żywnościowych w III i IV kwartale 2024 roku
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.