eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Goleniówdostawa wyrobów mięsnych

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2005-09-21

POZYCJA 49299

OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy Goleniów: dostawa wyrobów mięsnych Czy niniejsze zamówienie jest objęte zakresem Porozumienia w sprawie zamówień rządowych (GPA): Nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) Oficjalna nazwa i adres zamawiającego: Zakład Karny w Goleniowie, do kontaktów: Marcin Winiarski, ul. Grenadierów 66, 72-100 Goleniów, tel. +48 91 4667850, fax +48 91 4667855, e-mail: zk_goleniow@sw.gov.pl, www.wieziennictwo.gov.pl. 2) Adres, pod którym można uzyskać dalsze informacje: taki jak w pkt. I.1). 3) Adres, pod którym można uzyskać dokumentację: taki jak w pkt. I.1). 4) Adres, na którym należy przesłać oferty/wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu: taki jak w pkt. I.1). 5) Rodzaj zamawiającego: szczebel centralny.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Opis 1.1) Rodzaj zamówienia na roboty budowlane: 1.2) Rodzaj zamówienia na dostawy: kupno. 1.3) Rodzaj zamówienia na usługi: 1.4) Czy jest to umowa ramowa: Nie. 1.5) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: dostawa wyrobów mięsnych. 1.6) Opis/przedmiot zamówienia: 1. półtusza wieprzowa bez nóg i głów w ilości 18000 kg, kod CPV 15113300-6 2. ćwierćtusza wołowa (tył) w ilości 14000 kg, CPV 15111000-9 3. wątroba wieprzowa mrożona w ilości 2500 kg kod CPV 15131400-9 4. kurczak w ilości 1000 kg kod CPV 15112130-6 5. mielonka drobiowa w ilości 3000 kg kod CPV 15131135-0 6. serdelki drobiowe w ilości 700 kg, kod CPV 15131135-0 7. skrzydełka drobiowe w ilości 4000 kg kod CPV 15112210-1 8. wątroba drobiowa mrożona w ilości 1000 kg kod CPV 15112300-9 9. baton drobiowy w ilości 500 kg kod CPV 15131500-0 10. hamburger drobiowy mrożony w ilości 1000 kg kod CPV 15131500-0 11. konserwa turystyczna w puszkach 300g z samo otwieraczem w ilości 5000 kg, kod CPV15131000-5 12. pasztet drobiowy w puszkach 300g z samo otwieraczem w ilości 5000 kg kod CPV 15131310-1 13. boczek wędzony bez żeber w ilości 2500 kg kod CPV15131100-6 14. kiełbasa parówkowa w ilości 3000 kg, kod CPV 15131130-5 15. kiełbasa śląska w ilości 500 kg kod CPV 15131130-5 16. kiełbasa biała surowa w ilości 250 kg kod CPV 15131130-5 17. kiełbasa jałowcowa w ilości 500 kg kod CPV 15131130-5 18. kiełbasa mortadela w ilości 3000 kg kod CPV 15131130-5 19. kiełbasa ogniskowa 2800kg kod CPV 15131130-5 20. kiełbasa podlaska w ilości 500 kg kod CPV 15131130-5 21. kiełbasa podwawelska w ilości 500 kg kod CPV 15131130-5 22. kiełbasa rawska w ilości 500 kg kod CPV 15131130-5 23. kiełbasa szynkowa w ilości 500 kg kod CPV 15131130-5 24. kiełbasa toruńska w ilości 500 kg kod CPV 15131130-5 25. kiełbasa zwyczajna w ilości 10000 kg, kod CPV 15131130-5 26. kiełbasa żywiecka w ilości 500 kg kod CPV 15131130-5 27. kiełbasa bosmańska w ilości 500 kg kod CPV 151311300-5 28. metka cebulowa w ilości 3000 kg kod CPV 15131120-2 29. pasztetowa wieprzowa w ilości 2000 kg kod CPV 15131131-2 30. pieczeń cygańska w ilości 3000 kg kod CPV 15131100-6 31. salceson włoski w sztucznej osłonce w ilości 2000kg, kod CPV 15131120-2 32. szynka kanapkowa w ilości 3000 kg kod CPV 15131120-2 33. galaretka wieprzowa w opakowaniu 300g w ilości 4800 kg kod CPV 15131100-6 34. kaszanka w cienkim jelicie 5000 kg, kod CPV 15131134-3 Cały asortyment powinien spełniać Polskie Normy przenoszące europejskie normu zharmonizowane lub Polskie Normy. 1.7) Miejsce wykonywania robót budowlanych, usług lub miejsce dostaw: Zakład Karny w Goleniowie ul. Grenadierów 66, 72-100 Goleniów. Kod NUTS: 1.8) Nomenklatura 1.8.1) Wspólny słownik zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne Kod CPV wg słownika 2008: 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne Oryginalny kod CPV: 15.11.00.00 - Mięso Kod CPV wg słownika 2008: 15.11.00.00 - Mięso Oryginalny kod CPV: 15.13.11.00 - Produkty mięsno - wędliniarskie Kod CPV wg słownika 2008: 15.13.11.00 - Produkty mięsno-wędliniarskie Oryginalny kod CPV: 15.13.10.00 - Konserwy i przetwory z mięsa Kod CPV wg słownika 2008: 15.13.10.00 - Konserwy i przetwory z mięsa Oryginalny kod CPV: 15.13.15.00 - Produkty drobiowe Kod CPV wg słownika 2008: 15.13.15.00 - Produkty drobiowe 1.8.2) Inna odpowiednia nomenklatura (CPA/NACE/CPC): 1.9) Podział zamówienia na części: Tak. Oferty można składać w odniesieniu do: wszystkich części. 1.10) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie. 2) Wielkość lub zakres zamówienia 2.1) Całkowita wartość lub zakres zamówienia: 104 550 kg. 2.2) Opcje. Opis i termin, w którym mogą być wykonane: 3) Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: data rozpoczęcia: 01.01.2006; data zakończenia: 31.12.2006;

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) Warunki dotyczące zamówienia 1.1) Wymagane wadia i gwarancje: Część I - 6000 zł Część II - 1500 zł Część III - 1500 zł Część IV - 7500 zł. 1.2) Główne war. finans. i płatności i/lub odwoł. do odp. przepisów: 1.3) Forma prawna, jaką musi przyjąć grupa dostawców, wykonawców lub usługodawców, której udzielono zamówienia: 2) Warunki uczestnictwa 2.1) Informacje dotyczące sytuacji wykonawcy, dostawcy lub usługodawcy oraz informacje i formalności niezbędne do oceny, czy spełnia on minimalne wymogi ekonomiczne, finansowe i techniczne: Zgodnie z SIWZ. 2.1.1) Stan prawny - wymagane dokumenty: Zgodnie z SIWZ. 2.1.2) Zdolność ekonomiczna i finansowa - wymagane dokumenty: Zgodnie z SIWZ. 2.1.3) Zdolność techniczna - wymagane dokumenty: Zgodnie z SIWZ. 3) Specyficzne warunki dotyczące zamówień na usługi 3.1) Czy świadczenie usługi zastrzeżone jest dla określonego zawodu: Nie. 3.2) Czy osoby prawne będą zobow. do wskazania nazwisk oraz kwalifikacji zawod. pracowników odpowiedz. za wyk. zamówienia: Nie.

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) Rodzaj procedury: przetarg nieograniczony. 1.1) Czy wybrano już kandydatów: Nie. 1.2) Uzasadnienie wyboru procedury przyspieszonej: 1.3) Wcześniejsze publikacje dotyczące tego samego zamówienia 1.3.1) Wstępne ogłoszenie informacyjne dotyczące tego samego zamówienia: 1.3.2) Inne wcześniejsze publikacje: 1.4) Przewid. liczba dostawców, którzy zostaną zapr. do skład. ofert: 2) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 3) Informacje administracyjne 3.1) Numer referencyjny nadany sprawie przez zamawiającego: DKw/220/21/05. 3.2) Warunki uzyskania dokumentów zamówienia oraz dokumentów dodatkowych: dostępne do 07.11.2005, cena - EUR. Warunki i sposób płatności: 3.3) Termin składania ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu: 07.11.2005 godzina 09:00. 3.4) Wysłanie zaproszenia do składania ofert do wybranych kandydatów (w procedurze ograniczonej i negocjacyjnej): przybliżona data: 3.5) Język lub języki, w których można sporządzać oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu: polski. 3.6) Termin związania ofertą: liczba dni: 60 od ostat. term. skład. ofert. 3.7) Warunki dotyczące otwarcia ofert 3.7.1) Osoby upoważnione do obecności podczas otwarcia ofert: 3.7.2) Data, godzina i miejsce: 07.11.2005, godzina 09:15, Zakład Karny w Goleniowie ul. Grenadierów 66, 72-100 Goleniów, pok. nr 323.

SEKCJA VI: INNE INFORMACJE

VI.1) Czy publikacja ogłoszenia jest nieobowiązkowa: Nie. 2) O ile dotyczy, wskazać, czy zamówienie ma charakter powtarzający się okresowo oraz podać przybliżone terminy publikacji kolejnych ogłoszeń: Zamówienie ma charakter powtarzający się okresowo. Przybliżony termin publikacji kolejnych ogłoszeń - październik 2006 r. 3) Czy zam. dot. projektu/programu finans. ze środków UE: Nie. 4) Informacje dodatkowe: 5) Data wysłania ogłoszenia: 13.09.2005. ZAŁĄCZNIK B - INFORMACJE O CZĘŚCIACH ZAMÓWIENIA CZĘŚĆ Nr: 1 1) Nomenklatura 1.1) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00, 15.11.00.00. 1.2) Inna odpowiednia nomenklatura (CPA/NACE/CPC): 2) Krótki opis: Mięso wieprzowe i wołowe Dostawa mięsa wołowego i wieprzowego 1. półtusza wieprzowa bez nóg i głów w ilości 18000 kg, 2. ćwiećtusza wołowa (tył) w ilości 14000 kg, 3. wątroba wieprzowa mrożona w ilości 2500 kg. 3) Zakres lub wartość: 34500 kg 4) Wskazanie innego terminu rozpoczęcia wykonania/terminu dostawy: CZĘŚĆ Nr: 2 1) Nomenklatura 1.1) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00, 15.13.15.00. 1.2) Inna odpowiednia nomenklatura (CPA/NACE/CPC): 2) Krótki opis: Mięso drobiowe Dostawa mięsa drobiowego 1. kurczak w ilości 1000 kg 2. mielonka drobiowa w ilości 3000 kg 3. serdelki drobiowe w ilości 700 kg, 4. skrzydełka drobiowe w ilości 4000 kg 5. wątroba drobiowa mrożona w ilości 1000 kg 6. baton drobiowy w ilości 500 kg 7. hamburger drobiowy mrożony w ilości 1000 kg. 3) Zakres lub wartość: 11200 kg 4) Wskazanie innego terminu rozpoczęcia wykonania/terminu dostawy: CZĘŚĆ Nr: 3 1) Nomenklatura 1.1) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00, 15.13.10.00. 1.2) Inna odpowiednia nomenklatura (CPA/NACE/CPC): 2) Krótki opis: Konserwy i przetwory z mięsa Dostawa konserw i przetworów z mięsa 1. konserwa turystyczna w puszkach 300g z samo otwieraczem w ilości 5000 kg, 2. pasztet drobiowy w puszkach 300g z samo otwieraczem w ilości 5000 kg. 3) Zakres lub wartość: 10 000 kg 4) Wskazanie innego terminu rozpoczęcia wykonania/terminu dostawy: CZĘŚĆ Nr: 4 1) Nomenklatura 1.1) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00, 15.13.11.00. 1.2) Inna odpowiednia nomenklatura (CPA/NACE/CPC): 2) Krótki opis: Produkty mięsno-wędlinarskie Dostawa produktów mięsno-wędliniarskich 1. boczek wędzony bez żeber w ilości 2500 kg 2. kiełbasa parówkowa w ilości 3000 kg, 3. kiełbasa śląska w ilości 500 kg 4. kiełbasa biała surowa w ilości 250 kg 5. kiełbasa jałowcowa w ilości 500 kg 6. kiełbasa mortadela w ilości 3000 kg 7. kiełbasa ogniskowa 2800kg 8. kiełbasa podlaska w ilości 500 kg 9. kiełbasa podwawelska w ilości 500 kg 10. kiełbasa rawska w ilości 500 kg 11. kiełbasa szynkowa w ilości 500 kg 12. kiełbasa toruńska w ilości 500 kg 13. kiełbasa zwyczajna w ilości 10000 kg, 14. kiełbasa żywiecka w ilości 500 kg 15. kiełbasa bosmańska w ilości 500 kg 16.metka cebulowa w ilości 3000 kg 17. pasztetowa wieprzowa w ilości 2000 kg 18. pieczeń cygańska w ilości 3000 kg 19. salceson włoski w sztucznej osłonce w ilości 2000kg, 20. szynka kanapkowa w ilości 3000 kg 21. galaretka wieprzowa w opakowaniu 300g w ilości 4800 kg 22. kaszanka w cienkim jelicie 5000 kg,. 3) Zakres lub wartość: 48850 kg 4) Wskazanie innego terminu rozpoczęcia wykonania/terminu dostawy:

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.