eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Jędrzejów › Sukcesywne dostawy w 2013 r. do Domu Pomocy Społecznej w Mnichowie, artykułów ogólnospożywczych tj. artykułów spożywczych, artykułów mleczarskich, pieczywa, artykułów ciastkarskich i ciast, mięsa i wędlin, artykułów rybnych, jaj, mrożonek.

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2012-12-05

Jędrzejów: Sukcesywne dostawy w 2013 r. do Domu Pomocy Społecznej w Mnichowie, artykułów ogólnospożywczych tj. artykułów spożywczych, artykułów mleczarskich, pieczywa, artykułów ciastkarskich i ciast, mięsa i wędlin, artykułów rybnych, jaj, mrożonek.
Numer ogłoszenia: 491990 - 2012; data zamieszczenia: 05.12.2012
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Dom Pomocy Społecznej w Mnichowie , Mnichów 135, 28-300 Jędrzejów, woj. świętokrzyskie, tel. 41 38-73-512, faks 41 38-73-512.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: powiatowa jednostka samorządu terytorialnego.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Sukcesywne dostawy w 2013 r. do Domu Pomocy Społecznej w Mnichowie, artykułów ogólnospożywczych tj. artykułów spożywczych, artykułów mleczarskich, pieczywa, artykułów ciastkarskich i ciast, mięsa i wędlin, artykułów rybnych, jaj, mrożonek..

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiot zamówienia obejmuje sukcesywne dostawy w 2013 r., do Domu Pomocy Społecznej w Mnichowie artykułów ogólnospożywczych tj. artykułów spożywczych, artykyłów mleczarskich, pieczywa, artykułów ciastkarskich i ciast, mięsa i wędlin, artykułów rybnych, jaj, mrożonek do siedziby Zamawiającego (CPV 15000000-8). Przedmiot zamówienia podzielony jest na następujące zadania : a) zadanie Nr 1 - dostawy artykułów spożywczych zgodnie z formularzem cenowym stanowiącym Zał. Nr 2 do SIWZ. Dostawy dotyczą artykułów : mąki, ryżu, kasz, płatków (CPV 15600000-4), oleje roślinne (CPV 15400000-2) pasztetu (CPV 15100000-9), produktów z przetworzonych owoców, warzyw i podobnych (CPV 15300000-1), różnych produktów spożywczych (miodu, kaszek ryżowo-owocowych, cukru, makaronów, kawy, soli, syropu i soków, przypraw, słodyczy) (CPV 15800000-6), owoce suszone (CPV 15332410-1), produkty suszone - grzyby (CPV 15893000-4). Bliższe dane dotyczące przedmiotu zamówienia zawarte są w Zał. Nr 2 do SIWZ. b) zadanie Nr 2 - dostawy artykułów mleczarskich zgodnie z formularzem cenowym stanowiącym Zał. Nr 3 do SIWZ. Dostawy dotyczą artykułów : śmietany (CPV 15512000-0), mleka w proszku (CPV 15511700-0) masła (CPV 15530000-2), margaryny (CPV 15431100-9), jogurtów bez dodatków substancji smakowych (CPV 15551310-1), jogurtów z dodatkiem substancji smakowych (CPV 15551320-4), kefiru - klasyfikowanych produktów mleczarskich (CPV 15550000-8), maślanki (CPV 15551500-0), past serowych do smarowania (CPV 15545000-0), serów twardych (CPV 15544000-3), sera twarogowego (CPV 15542100-0). Bliższe dane dotyczące przedmiotu zamówienia zawarte są w Zał. Nr 3 do SIWZ. c) zadanie Nr 3 - dostawy pieczywa zgodnie z formularzem cenowym stanowiącym Zał. Nr 4 do SIWZ. Dostawy dotyczą : chleba zwykłego, chleba graham, chleba słonecznikowego (CPV 15811100-7), bułeczki pszenne, bułeczki graham (CPV 15811400-0). Bliższe dane dotyczące przedmiotu zamówienia zawarte są w Zał. Nr 4 do SIWZ. d) zadanie Nr 4 - dostawy artykułów ciastkarskich i ciast zgodnie z formularzem cenowym stanowiącym Zał. Nr 5 do SIWZ. Dostawy dotyczą : bułek drożdżowych z budyniem, serem, jabłkami, jagodami oraz pączków (CPV 15812100-4), ciast drożdżowych, ciast drożdżowych z makiem, ciast drożdżowych z serem, strucli makowej, babki piaskowej, ciasta kruchego z jabłkami, piernika z jabłkami (CPV 15812200-5) Bliższe dane dotyczące przedmiotu zamówienia zawarte są w Zał. Nr 5 do SIWZ. e) zadanie Nr 5 - dostawy mięsa i wędlin zgodnie z formularzem cenowym stanowiącym Zał. Nr 6 do SIWZ. Dostawy dotyczą : świeżego mięsa drobiowego (CPV 15112100-7), produktów drobiowych (CPV 15131500-0), wieprzowiny (CPV 15113000-3), mięsa wołowego (CPV 15111000-9), wędlin drobiowych (CPV 15131135-0), produktów wieprzowych (CPV 15131400-5). Bliższe dane dotyczące przedmiotu zamówienia zawarte są w Zał. Nr 6 do SIWZ. f) zadanie Nr 6 - dostawy artykułów rybnych zgodnie z formularzem cenowym stanowiącym Zał. Nr 7 do SIWZ. Dostawy dotyczą artykułów : ryb mrożonych, solonych, wędzonych, konserw (CPV 15200000-0). Bliższe dane dotyczące przedmiotu zamówienia zawarte są w Zał. Nr 7 do SIWZ. g) zadanie Nr 7 - dostawy jaj zgodnie z formularzem cenowym stanowiącym Zał. Nr 8 do SIWZ. Dostawy dotyczą artykułów : jaj kurzych (CPV 03142500-3). Bliższe dane dotyczące przedmiotu zamówienia zawarte są w Zał. Nr 8 do SIWZ. h) zadanie Nr 8 - dostawy mrożonek zgodnie z formularzem cenowym stanowiącym Zał. Nr 9 do SIWZ. Dostawy dotyczą artykułów : warzyw mrożonych i owoców mrożonych (CPV 15331170-9). Bliższe dane dotyczące przedmiotu zamówienia zawarte są w Zał. Nr 9 do SIWZ..

II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.

II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 8.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Zakończenie: 31.12.2013.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WADIUM

Informacja na temat wadium: Zamawiający nie przewiduje wniesienia wadium.

III.2) ZALICZKI

  • Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia: nie

III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW

  • III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Spełnieniem tego warunku będzie złożenie przez Wykonawcę oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, w/g Załącznika Nr 11 do SIWZ. Oceny spełnienia tego warunku udziału w postępowaniu, Zamawiający dokona w oparciu o złożone przez Wykonawcę w/w oświadczenie, zgodnie z formułą spełnia/nie spełnia.

  • III.3.2) Wiedza i doświadczenie

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Spełnieniem tego warunku będzie złożenie przez Wykonawcę oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, w/g Załącznika Nr 11 do SIWZ. Oceny spełnienia tego warunku udziału w postępowaniu, Zamawiający dokona w oparciu o złożone przez Wykonawcę w/w oświadczenie, zgodnie z formułą spełnia/nie spełnia.

  • III.3.3) Potencjał techniczny

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Spełnieniem tego warunku będzie złożenie przez Wykonawcę oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, w/g Załącznika Nr 11 do SIWZ. Oceny spełnienia tego warunku udziału w postępowaniu, Zamawiający dokona w oparciu o złożone przez Wykonawcę w/w oświadczenie, zgodnie z formułą spełnia/nie spełnia.

  • III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Spełnieniem tego warunku będzie złożenie przez Wykonawcę oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, w/g Załącznika Nr 11 do SIWZ. Oceny spełnienia tego warunku udziału w postępowaniu, Zamawiający dokona w oparciu o złożone przez Wykonawcę w/w oświadczenie, zgodnie z formułą spełnia/nie spełnia.

  • III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Spełnieniem tego warunku będzie złożenie przez Wykonawcę oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, w/g Załącznika Nr 11 do SIWZ. Oceny spełnienia tego warunku udziału w postępowaniu, Zamawiający dokona w oparciu o złożone przez Wykonawcę w/w oświadczenie, zgodnie z formułą spełnia/nie spełnia.

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

  • III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:

  • III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

    • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia
    • aktualny odpis z właściwego rejestru, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, a w stosunku do osób fizycznych oświadczenie w zakresie art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy
    • wykonawca powołujący się przy wykazywaniu spełniania warunków udziału w postępowaniu na potencjał innych podmiotów, które będą brały udział w realizacji części zamówienia, przedkłada także dokumenty dotyczące tego podmiotu w zakresie wymaganym dla wykonawcy, określonym w pkt III.4.2.
  • III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych

    Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:

    III.4.3.1) dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:

    • nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert

III.5) INFORMACJA O DOKUMENTACH POTWIERDZAJĄCYCH, ŻE OFEROWANE DOSTAWY , USŁUGI LUB ROBOTY BUDOWLANE ODPOWIADAJĄ OKREŚLONYM WYMAGANIOM

W zakresie potwierdzenia, że oferowane dostawy, usługi lub roboty budowlane odpowiadają określonym wymaganiom należy przedłożyć:

  • inne dokumenty

    DOKUMENTÓW PRZEDMIOTOWYCH : Wykonawca zobowiązany jest załączyć do oferty następujące oświadczenia: a)Oświadczenie Wykonawcy, że oferowana żywność będąca przedmiotem zamówienia będzie odpowiadać warunkom jakościowym, zgodnym z obowiązującymi atestami, Polskimi Normami lub równoważnymi, prawem żywnościowym oraz z obowiązującymi zasadami GMP/GHP, GAP (Good Agricultural Practice) lub EUREPGAP i systemu HACCP lub Systemu Zarządzania Bezpieczeństwem Żywności zgodnym z ISO 22000:2005 lub równoważnym (Zał. Nr 1 do SIWZ). b)Oświadczenie Wykonawcy, że oferowana żywność będąca przedmiotem zamówienia będzie I klasy (Zał. Nr 1 do SIWZ)

III.6) INNE DOKUMENTY

Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)

POZOSTAŁYCH DOKUMENTÓW : a)W przypadku osób fizycznych zaleca się złożenie aktualnego wpisu do ewidencji gospodarczej w celu potwierdzenia umocowania do złożenia oświadczenia woli w imieniu Wykonawcy. Zamawiający zastrzega, że w przypadku wyboru oferty będzie żądał dostarczenia wpisu przed podpisaniem umowy. b)Pełnomocnictwo w przypadku gdy umocowanie do złożenia oświadczenia woli w imieniu Wykonawcy nie wynika z dokumentów wymienionych w pkt. 1 lit. c Rozdział IV pkt.1 SIWZ - warunki podmiotowe.

III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: nie

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna: nie.

IV.3) ZMIANA UMOWY

Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: tak

Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian

Przedmiotowo istotne elementy umowy (essentialia negotii) związane ze sposobem realizacji zamówienia, warunkami umowy zawiera Załącznik Nr 10 do SIWZ. Oprócz przesłanek wymienionych w art. 144 ust. 1 PZP Zamawiający przewiduje następujący zakres zmian w umowie, które będą mogły być wprowadzone w formie aneksu : 1.Wszystkie wartości netto określone przez Wykonawcę są ustalone na okres ważności umowy i nie wzrosną. Zamawiający dopuszcza zmianę umowy w formie aneksu w przypadku, gdy wartości netto przedmiotu umowy obniżą się, przy czym konsekwencje rachunkowe stosuje się odpowiednio. 2.Urzędowa zmiana stawek podatku VAT obowiązuje z mocy prawa. Zamawiający dopuszcza zmianę zapisów umowy w formie aneksu w przypadku zmiany stawki podatku VAT, oraz zmiany przepisów prawa podatkowego.

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.powiatjedrzejow.pl -(podstrona: -jednost.organ.powiatu,-dom pomocy społ.,-zamów.publ.,-dostawy)
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Dom Pomocy Społecznej w Mnichowie, Mnichów 135, 28-300 Jędrzejów, woj.świętokrzyskie, dział techniczno-administracyjny.

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 14.12.2012 godzina 10:00, miejsce: Dom Pomocy Społecznej w Mnichowie, Mnichów 135, 28-300 Jędrzejów, woj.świętokrzyskie, sekretariat.

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: zadanie Nr 1 - dostawy artykułów spożywczych zgodnie z formularzem cenowym stanowiącym Zał. Nr 2 do SIWZ..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawy dotyczą artykułów : mąki, ryżu, kasz, płatków (CPV 15600000-4), oleje roślinne (CPV 15400000-2) pasztetu (CPV 15100000-9), produktów z przetworzonych owoców, warzyw i podobnych (CPV 15300000-1), różnych produktów spożywczych (miodu, kaszek ryżowo-owocowych, cukru, makaronów, kawy, soli, syropu i soków, przypraw, słodyczy) (CPV 15800000-6), owoce suszone (CPV 15332410-1), produkty suszone - grzyby (CPV 15893000-4). Bliższe dane dotyczące przedmiotu zamówienia zawarte są w Zał. Nr 2 do SIWZ..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.60.00.00-4, 15.40.00.00-2, 15.10.00.00-9, 15.30.00.00-1, 15.80.00.00-6, 15.33.24.10-1, 15.89.30.00-4.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2013.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: zadanie Nr 2 - dostawy artykułów mleczarskich zgodnie z formularzem cenowym stanowiącym Zał. Nr 3 do SIWZ..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawy dotyczą artykułów : śmietany (CPV 15512000-0), mleka w proszku (CPV 15511700-0) masła (CPV 15530000-2), margaryny (CPV 15431100-9), jogurtów bez dodatków substancji smakowych (CPV 15551310-1), jogurtów z dodatkiem substancji smakowych (CPV 15551320-4), kefiru - klasyfikowanych produktów mleczarskich (CPV 15550000-8), maślanki (CPV 15551500-0), past serowych do smarowania (CPV 15545000-0), serów twardych (CPV 15544000-3), sera twarogowego (CPV 15542100-0). Bliższe dane dotyczące przedmiotu zamówienia zawarte są w Zał. Nr 3 do SIWZ..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.51.20.00-0, 15.51.17.00-0, 15.53.00.00-2, 15.43.11.00-9, 15.55.13.10-1, 15.55.13.20-4, 15.55.00.00-8, 15.55.15.00-0, 15.54.50.00-0, 15.54.40.00-3, 15.54.21.00-0.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2013.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: zadanie Nr 3 - dostawy pieczywa zgodnie z formularzem cenowym stanowiącym Zał. Nr 4 do SIWZ..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawy dotyczą : chleba zwykłego, chleba graham, chleba słonecznikowego (CPV 15811100-7), bułeczki pszenne, bułeczki graham (CPV 15811400-0). Bliższe dane dotyczące przedmiotu zamówienia zawarte są w Zał. Nr 4 do SIWZ..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.81.11.00-7, 15.81.14.00-0.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2013.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: zadanie Nr 4 - dostawy artykułów ciastkarskich i ciast zgodnie z formularzem cenowym stanowiącym Zał. Nr 5 do SIWZ..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawy dotyczą : bułek drożdżowych z budyniem, serem, jabłkami, jagodami oraz pączków (CPV 15812100-4), ciast drożdżowych z makiem, ciast drożdżowych z serem, strucli makowej, babki piaskowej (CPV 15812200-5) Bliższe dane dotyczące przedmiotu zamówienia zawarte są w Zał. Nr 5 do SIWZ..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.81.21.00-4, 15.81.22.00-5.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2013.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: zadanie Nr 5 - dostawy mięsa i wędlin zgodnie z formularzem cenowym stanowiącym Zał. Nr 6 do SIWZ..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawy dotyczą : świeżego mięsa drobiowego (CPV 15112100-7), produktów drobiowych (CPV 15131500-0), wieprzowiny (CPV 15113000-3), mięsa wołowego (CPV 15111000-9), wędlin drobiowych (CPV 15131135-0), produktów wieprzowych (CPV 15131400-5). Bliższe dane dotyczące przedmiotu zamówienia zawarte są w Zał. Nr 6 do SIWZ..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.11.21.00-7, 15.13.15.00-0, 15.11.30.00-3, 15.11.10.00-9, 15.13.11.35-0, 15.13.14.00-5.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2013.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: zadanie Nr 6 - dostawy artykułów rybnych zgodnie z formularzem cenowym stanowiącym Zał. Nr 7 do SIWZ..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawy dotyczą artykułów : ryb mrożonych, solonych, wędzonych, konserw (CPV 15200000-0). Bliższe dane dotyczące przedmiotu zamówienia zawarte są w Zał. Nr 7 do SIWZ..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.20.00.00-0.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2013.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: zadanie Nr 7 - dostawy jaj zgodnie z formularzem cenowym stanowiącym Zał. Nr 8 do SIWZ..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawy dotyczą artykułów : jaj kurzych (CPV 03142500-3). Bliższe dane dotyczące przedmiotu zamówienia zawarte są w Zał. Nr 8 do SIWZ..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 03.14.25.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2013.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 8 NAZWA: zadanie Nr 8 - dostawy mrożonek zgodnie z formularzem cenowym stanowiącym Zał. Nr 9 do SIWZ..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawy dotyczą artykułów : warzyw mrożonych i owoców mrożonych (CPV 15331170-9). Bliższe dane dotyczące przedmiotu zamówienia zawarte są w Zał. Nr 9 do SIWZ..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.33.11.70-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2013.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.