eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi PrzytocznaDOSTAWA ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH NA 2014 ROK

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2013-11-29

Przytoczna: DOSTAWA ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH NA 2014 ROK
Numer ogłoszenia: 491878 - 2013; data zamieszczenia: 29.11.2013
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Dom Pomocy Społecznej , Rokitno 58, 66-340 Przytoczna, woj. lubuskie, tel. 0-95 7493024, 7494032, faks 0-95 7493024.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.miedzyrzecz.dps5.bip.net.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: DOSTAWA ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH NA 2014 ROK.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Dyrektor Domu Pomocy Społecznej 66-340 Rokitno Nr 58 informuje, iż przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułułów spożywczych na 2014 rok, kod wiodący CPV 15000000-8, z podziałem na 7 części / od A do G / Część A - żywność, napoje i produkty pośrednie - kod CPV 15000000-8 Lp. Nazwa Jednost.miary Planowana wielkość zamówienia 1. Ogórek konserwowy - 0,9 l szt. 360 2. Koncentrat pomidorowy - 0,9 kg szt. 100 3. Groch - 1 kg kg 100 4. Groszek konserwowy - 400 g szt. 200 5. Fasola - 1 kg kg 120 6. Fasolka konserwowa - 700 g szt. 60 7. Marchew konserwowa - 700 g szt. 200 8. Ćwikła - 280 g szt. 200 9. Ketchup - 500 g szt. 100 10. Majonez - 700 g szt. 120 11. Musztarda - 200 g szt. 210 12. Kapusta konserwowa czerwona - 0,9 l szt. 360 13. Sałatka wielowarzywna - 0,9 l szt. 390 14. Koncentrat szczawiowy - 300 g szt. 60 15. Ogórek kwaszony - 5 kg kg 460 16. Kapusta kwaszona - 5 kg kg 350 17. Pasztet drobiowy - 500 g szt. 290 18. Konserwa mięsna - 300 g szt. 60 19. Konserwa rybna - 170 g szt. 840 20. Paprykarz szczeciński - 300 g szt. 510 21. Cukier - 1 kg kg 1200 22. Kasz jęczmięnna - 1 kg kg 160 23. Kasza manna - 1,0 kg kg 100 24. Ryż - 1 kg kg 150 25. Płatki owsiane - 0,5 kg kg 180 26. Płatki kukurydziane - 250 g szt. 100 27. Mąka wrocławska - 1 kg kg 500 28. Mąka ziemniaczana - 1 kg kg 20 29. Olej - 1 l l 200 30. Żurek - 1 kg kg 42 31 Sól - 1 kg kg 400 32 Makaron rosołowy / nitki/- ilość w kg kg 150 33 Bułka tarta - 0,5 kg kg 270 34 Galaretka owocowa - 75 g szt 1500 35 Kisiel - 40 g szt 1500 36 Budyń - szt. 120 37 Kompoty - 0,9 l szt. 360 38 Kawa Inka - 150 g szt 870 39 Herbata - 100 g kg 50 40 Ocet - 0,5 l szt. 130 41 Pieprz naturalny mielony 20 g szt 600 42 Pieprz ziołowy - 15 g szt 330 43 Przyprawa do zup w płynie - 1 l l 75 44 Majeranek 15 g szt 350 45 Zaprawa do napojów, różne smaki - 0,5 litra szt 540 46 Przyprawa do zup w proszku - 0,2 kg szt 380 47 Papryka słodka mielona - 20 g szt 250 48 Czosnek mielony - 20 g szt 300 49 Kakao - 100 g szt 520 50 Herbata owocowa ekspresowa - 2 g x 20 szt. szt 840 51 Sos pieczeniowy - 30 g szt 360 52 Zupa ogonowa - 1 kg kg 48 53 Rosół z kury - 170 g szt 120 54 Zupa pieczarkowa - 1 kg kg 40 55 kukurydza konserwowa - 400 g szt. 120 56 Miód naturalny - 370g szt 20 57 Cynamon - 20g szt 30 58 Kwasek cytrynowy - 20 g szt 60 59 Chrzan - 280 g szt 190 60 Liść laurowy - 10 g szt 60 Część B - mięso i wędliny- kod CPV 15100000-9 Lp. Nazwa Jedn. miary Planowana wielkość zamówienia 1. Karkówka bez kości kg 220 2. Łopatka bez kości kg 100 3. Schab bez kości kg 330 4. Schab z kością kg 350 5. Mięso mielone kg 220 6. Mięso gulaszowe kg 320 7. Kiełbasa mortadela kg 130 8. Kiełbasa biała parzona kg 200 9. Kiełbasa Piwna kg 115 10. Kiełbasa szynkowa kg 50 11. Kiełbasa żywiecka kg 30 12. Kiełbasa zwyczajna kg 240 13. Kiełbasa śląska kg 180 14. Kiełbasa parówkowa kg 210 15. Wątrobianka kg 70 16. Salceson biały kg 170 17. Metka cebulowa kg 170 18. Łopatka faszerowana kg 150 19. Kaszanka kg 180 20. Pieczeń rzymska kg 160 21. Boczek faszerowany kg 150 22. Żeberka wieprzowe kg 300 23. Szynka gotowana wędzona kg 90 24. Smalec -0,2 kg kg 50 25. Boczek wędzony parzony kg 50 Część C - drób świeży- kod CPV 15112100-7 Lp. Nazwa Jedn. miary Planowana wielkość zamówienia 1. Kurczak świeży kg 280 2. Ćwiartka z kurczaka kg 380 3. Porcje rosołowe kg 700 4. Wątróbka kg 45 Część D - art. nabiałowe i mleczarskie- kod CPV 15510000-6 Lp. Nazwa Jedn. miary Planowana wielkość zamówienia 1. Ser tylżycki kg 150 2. Ser topiony kg 100 3. Mleko w proszku kg 1200 4. Masło extra nie mniej niż 82 % tłuszczu kg 900 5. Margaryna - 0,25 kg kg 75 6. Masło roślinne - 0,5 kg kg 130 7. Śmietana 18% - 0,5 l l 670 8. Twaróg półtłusty - ilość w kg kg 330 9. Jogurt owocowy - 125 g szt. 4900 10. Kefir naturalny - 400 g szt. 300 Część E - pieczywo - kod CPV 15810000-9 Lp. Nazwa Jedn. miary Planowana wielkość zamówienia 1 Chleb baltonowski - 1 kg szt. 6.500 2 Chleb razowy - 1 kg szt. 1.300 3 Bułka wrocławska - 0,10 kg szt. 18.300 Część F - ryba - kod CPV 15220000-6 Lp. Nazwa Jedn. miary Planowana wielkość zamówienia 1 Śledź matyjas kg 250 2 Makrela wędzona kg 150 3 Filety z PANGI kg 460 4 Burger rybny z warzywami kg 200 Załącznik G - mrożonki - kod CPV 15331170-9 Lp. Nazwa Jedn. miary Planowana wielkość zamówienia 1 Pierogi z mięsem kg 120 2 Pierogi ruskie kg 120 3 Flaki wieprzowe kg 90 4 Zupa wiosenna kg 140 5 Włoszczyzna paski kg 760.

II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne 15.11.21.00 - Świeży drób 15.51.00.00 - Mleko i śmietana 15.81.00.00 - Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie 15.22.00.00 - Ryby mrożone, filety rybne i pozostałe mięso ryb 15.33.11.70 - Warzywa mrożone .

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 7.

II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Rozpoczęcie: 02.01.2014.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WADIUM

Informacja na temat wadium: nie dotyczy

III.2) ZALICZKI

III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW

  • III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Oświadczenie / spełnia - nie spełnia /

  • III.3.2) Wiedza i doświadczenie

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Oświadczenie / spełnia - nie spełnia /

  • III.3.3) Potencjał techniczny

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Oświadczenie / spełnia - nie spełnia /

  • III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Oświadczenie / spełnia - nie spełnia /

  • III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Oświadczenie / spełnia - nie spełnia /

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:

III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

  • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.miedzyrzecz.dps5.bip.net.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Dom Pomocy Społecznej Rokitno Nr 58 66 - 340 Przytoczna tel. / fax 095 / 7493024 lub 095/7943032.

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 11.12.2013 godzina 10:00, miejsce: Sekretariat Domu Pomocy Społecznej Rokitno Nr 58 66 - 340 Przytoczna.

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.