Ogłoszenie z dnia 2012-12-05
Zagórz: Dostawa artykułów spożywczych dla potrzeb Szkoły Podstawowej Nr 1 im. św. Kazimierza w Zagórzu
Numer ogłoszenia: 490884 - 2012; data zamieszczenia: 05.12.2012
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Szkoła Podstawowa Nr 1 im. Św. Kazimierza w Zagórzu , ul. Piłsudskiego 70, 38-540 Zagórz, woj. podkarpackie, tel. 13 4653901, 4653900, faks 13 4622022.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Jednostka budżetowa.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA
II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa artykułów spożywczych dla potrzeb Szkoły Podstawowej Nr 1 im. św. Kazimierza w Zagórzu.
II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.
II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Artykuły spożywcze.
II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.
II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6, 15.60.00.00-4, 15.50.00.00-3, 15.40.00.00-2, 15.30.00.00-1, 15.10.00.00-9, 15.20.00.00-0.
II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 7.
II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.
II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Zakończenie: 30.06.2013.
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.1) WADIUM
Informacja na temat wadium: Nie dotyczy
III.2) ZALICZKI
- Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia: nie
III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW
III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Według specyfikacji istotnych warunków zamówienia
III.3.2) Wiedza i doświadczenie
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Według specyfikacji istotnych warunków zamówienia
III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Według specyfikacji istotnych warunków zamówienia
III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY
-
III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:
- oświadczenie, że osoby, które będą uczestniczyć w wykonywaniu zamówienia, posiadają wymagane uprawnienia, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień
III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:
III.6) INNE DOKUMENTY
Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)
Według specyfikacji istotnych warunków zamówienia
III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: nie
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna: nie.
IV.3) ZMIANA UMOWY
Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: nie
IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: nie dotyczy
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Szkoła Podstawowa Nr 1 im. św. Kazimierza w Zagórzu ul. Piłsudskiego 70, 38 - 540 Zagórz - w budynku przy ul. Wolności 10.
IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 14.12.2012 godzina 11:00, miejsce: Szkoła Podstawowa Nr 1 im. św. Kazimierza w Zagórzu - Kancelaria Dyrektora Szkoły - budynek przy ul. Wolności 10.
IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).
IV.4.16) Informacje dodatkowe, w tym dotyczące finansowania projektu/programu ze środków Unii Europejskiej: nie dotyczy.
IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie
ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH
CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Artykuły spożywcze.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1) Chleb krojony 600g szt 120 2) Bułka tarta kg 60 3) Cukier zw. kg 60 4)Sos do spaghetti poj.1kg szt 6 5) Pieprz nat. 1kg szt 6 6) Barszcz biały 1kg szt 12 7) Jarzynka 2,3kg szt 6 8) Sól 1kg kg 60 9) Czekolady 80% kakao 100 g szt. 408 10) Ketchup 1 litr szt. 12 11) Mieszanka 7 - składnik. kg. 45 12) Pierogi ruskie ręcznie robione kg 240 13) Kopytka ręcznie robione kg 468 14) Kluski śląskie ręcznie robione kg 240 15) Ocet 0,5l szt 30 16) Przyprawa do zup Magii 5l szt. 6 17) Majeranek 500g szt. 6 18) Makaron ws. karbowana z pszenicy 100% durrum kg 132 19) Makaron muszelka z pszenicy 100% durrum kg 36 20) Makaron nitka z pszenicy 100% durrum kg 36 21) Makaron spaghetti z pszenicy 100% durrum kg 60 22) Makaron zacierka z pszenicy 100% durrum kg 60 23) Makaron łazanka z pszenicy 100% durrum kg 108 24) Kminek 100g szt. 6 25) Musztarda 1l szt 6 26) Papryka słodka 100g szt 6 27) Rosół drobiowy 1kg szt 6 28) Batoniki kakaowy 40% szt. 1224.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2013.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Produkty przemiału ziarna, skrobi i produktów skrobiowych.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1) Mąka pszenna typ 500 kg 60, 2) Kasza jęcz. kg 36, 3) Kasza jęczmienna saszetki, szt 120, 4) Ryż kg 132,.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.60.00.00-4.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2013.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Produkty mleczarskie.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1) Mleko 2% l 222, 2) Śmiet. 450g Kubek. 18% szt. 390, 3) Masło extra82% tłuszczu kg 162, 4) Twaróg półtłusty, krajanka kg 102, 5) Jogurt 150 g mały szt. 4956,.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.50.00.00-3.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2013.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Oleje tłuszcze zwierzęce lub roślinne.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1) Olej kuj. 1litr l 18, 2) Smalec 200g kg 60, 3) Olej palmowy l 60,.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.40.00.00-2.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2013.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Owoce warzywa i podobne produkty.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1) Ziemniaki kg 2520, 2) Buraki ćw kg 60, 3) Cebula kg 150, 4) Czosnek kg 6, 5) Kapusta.biał. kg 66, 6) Kapus. kiszona, wiadro 10kg kg 240, 7) Kapus.czer. kg 90, 8) Kapus. pek. kg 60, 9) Marchew kg 420, 10) Pietruszka korzeń kg 60, 11) Seler kg 90, 12) Ogórek kiszony kg 54, 13) Sałata zielona szt 240, 14) Fasola Jaś kg 30, 15) Groch łuskany kg 30, 16) Jabłka kg 12, 17) Banany kg 675, 18) Pieczarki świeże kg 54, 19) Pieczark. Marynow. 700g szt 18, 20) Koper ęcz. 6, 21) Przec. Pom. 30% 900g szt 54, 22) Ziel.pietrusz pęcz 6, 23) Jajka szt 2700, 24) Soczki owo.200 ml - kartonik szt 8910, 25) Sok Kubuś 300ml szt 6264, 26) Nektarynki kg 54, 27) Śliwka kg 138, 28) Gruszka kg 660, 29) Ćwikła z chrzanem 0,7l szt 192, 30) Zupa jarzynowa mr 2,5 kg szt 30, 31) Brokuły mr. kg 15, 32) Fasola szpa.mr. 450g kg 90, 33) Truskawki mr. kg 120, 34) Groszek mr kg 15, 35) Kalafior mr. kg 30,.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.30.00.00-1.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2013.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: Produkty zwierzęce mięso i produkty mięsne.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1) Schab b/k kg 348, 2) Łopatka b/k kg 258, 3) Filety z kurczaka kg 111, 4) Porcja rosołowa kg 66, 5) Parówka cienka kg 68, 6) Kiełbasa zwyczajna kg 30, 7) Lencz blok kg 14, 8) Szynka b/k kg 396, 9) Kości kulinarne -schabowe kg 48,.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2013.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: Ryby przetworzone i konserwowe.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1) Paluszki rybne z fileta kg 1044,.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.20.00.00-0.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2013.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
INNE PRZETARGI ZAGÓRZ
więcej: przetargi ZAGÓRZ »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Dostawa artykułów żywnościowych do Zespołu Szkolno-Przedszkolnego w Woli Kiełpińskiej w podziale na 8 części
- "Dostawa artykułów spożywczych z podziałem na części dla Domu Pomocy Społecznej "Kombatant" w Warszawie" DPS.03.2025
- Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do Przedszkola Miejskiego nr 4 w Olsztynie na rok 2026.
- Dostawa mięsa i produktów mięsnych dla Szkoły Podstawowej nr 56 w Szczecinie
- Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych dla jednostek oświatowych prowadzonych przez Gminę Orońsko
- Dostawa artykułów spożywczych z podziałem na części: konserwy i przetwory z mięsa i ryb; produkty przemiału ziarna; różne produkty spożywcze; produkty mleczarskie dla DPS Ruda Różaniecka
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.





