eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Przygodzice › Dostawa artykułów spożywczych dla Zespołu Szkół Ponadgimnazjalnych Centrum Kształcenia Ustawicznego w Przygodzicach

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2012-12-03

Przygodzice: Dostawa artykułów spożywczych dla Zespołu Szkół Ponadgimnazjalnych Centrum Kształcenia Ustawicznego w Przygodzicach
Numer ogłoszenia: 485510 - 2012; data zamieszczenia: 03.12.2012
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zespół Szkół Ponadgimnazjalnych Centrum Kształcenia Ustawicznego , ul. PTR 6, 63-421 Przygodzice, woj. wielkopolskie, tel. 0-62 7336131, faks 0-62 7336132.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.zspprzygodzice.com

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: szkoła publiczna.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa artykułów spożywczych dla Zespołu Szkół Ponadgimnazjalnych Centrum Kształcenia Ustawicznego w Przygodzicach.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia są dostawy artykułów spożywczych, ujęte w następujących częściach, zwanych dalej pakietami: - pakiet nr 1 - mięso - pakiet nr 2 - wędliny - pakiet nr 3 - ryby i konserwy rybne - pakiet nr 4 - pyzy - pakiet nr 5 - drób - pakiet nr 6 - mąka i przetwory mączne - pakiet nr 7 - mleko i przetwory mleczarskie - pakiet nr 8 - pieczywo - pakiet nr 9 - artykuły spożywcze - pakiet nr 10 - jaja - pakiet nr 11 - mrożonki warzywno - owocowe - pakiet nr 12 - warzywa i owoce. Przedmiot zamówienia został szczegółowo opisany w załączniku nr 2 do specyfikacji istotnych warunków zamówienia, zwanej dalej siwz, na formularzu Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia..

II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.

II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.10.00.00-9, 15.22.00.00-6, 15.85.10.00-8, 15.50.00.00-3, 03.14.25.00-3, 15.30.00.00-1.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 12.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesiącach: 12.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WADIUM

Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wadium.

III.2) ZALICZKI

  • Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia: nie

III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW

  • III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający nie wyznacza szczegółowych wymagań w odniesieniu do postawionego warunku. Zamawiający dokona oceny spełniania w/w warunku na podstawie oświadczenia wykonawcy.

  • III.3.2) Wiedza i doświadczenie

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający nie wyznacza szczegółowych wymagań w odniesieniu do postawionego warunku. Zamawiający dokona oceny spełniania w/w warunku na podstawie oświadczenia wykonawcy.

  • III.3.3) Potencjał techniczny

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający nie wyznacza szczegółowych wymagań w odniesieniu do postawionego warunku. Zamawiający dokona oceny spełniania w/w warunku na podstawie oświadczenia wykonawcy.

  • III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający nie wyznacza szczegółowych wymagań w odniesieniu do postawionego warunku. Zamawiający dokona oceny spełniania w/w warunku na podstawie oświadczenia wykonawcy.

  • III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający nie wyznacza szczegółowych wymagań w odniesieniu do postawionego warunku. Zamawiający dokona oceny spełniania w/w warunku na podstawie oświadczenia wykonawcy.

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

  • III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:

  • III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

    • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia
    • aktualny odpis z właściwego rejestru, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, a w stosunku do osób fizycznych oświadczenie w zakresie art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy
  • III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych

    Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:

    III.4.3.1) dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:

    • nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert
    • nie zalega z uiszczaniem podatków, opłat, składek na ubezpieczenie społeczne i zdrowotne albo że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawiony nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert
    • nie orzeczono wobec niego zakazu ubiegania się o zamówienie - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert
  • III.4.3.2) zaświadczenie właściwego organu sądowego lub administracyjnego miejsca zamieszkania albo zamieszkania osoby, której dokumenty dotyczą, w zakresie określonym w art. 24 ust. 1 pkt 4-8 ustawy - wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert - albo oświadczenie złożone przed notariuszem, właściwym organem sądowym, administracyjnym albo organem samorządu zawodowego lub gospodarczego odpowiednio miejsca zamieszkania osoby lub kraju, w którym wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, jeżeli w miejscu zamieszkania osoby lub w kraju, w którym wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, nie wydaje się takiego zaświadczenia

III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: nie

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna: nie.

IV.3) ZMIANA UMOWY

Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: nie

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zspprzygodzice.com
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Zespół Szkół Ponadgimnazjalnych Centrum Kształcenia Ustawicznego, ul. PTR 6, 63-421 Przygodzice.

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 11.12.2012 godzina 10:00, miejsce: Zespół Szkół Ponadgimnazjalnych Centrum Kształcenia Ustawicznego, ul. PTR 6, 63-421 Przygodzice (sekretariat).

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Pakiet nr 1 - Mięso.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Boczek bez żeberka i bez skóry - 340 kg, Łopatka b/k - 380 kg, Karkówka b/k - 270 kg, Schab b/k - 243 kg, Szynka b/k kulka - 305 kg, Smalec czysty kg - 200 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-8, 15.10.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Pakiet nr 2 - Wędliny.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Baleron w osłonce - 30 kg, Łopatka prasowana - 70 kg, Pieczeń drobiowa - 27 kg, Szynka gotowana - 100 kg, Szynkowa wieprzowa - 66 kg, Szynka drobiowa - 70 kg, Ogonówka - 60 kg, Szynka konserwowa - 100 kg, Kiełbasa biała parzona - 75 kg, Kiełbasa śląska - 75 kg, Kiełbasa mielonka - 25 kg, Kiełbasa serdelki cielęce - 150 kg, Kiełbasa serdelki - 150 kg, Kiełbasa mortadela - 42 kg, Kiełbasa zwyczajna - 190 kg, Boczek wędzony - 35 kg, Parówka cienka folia - 80 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.10.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Pakiet nr 3 - Ryby i konserwy rybne.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Filet mrożony z miruny ze skórą op. 6800 - 200 kg, Makrela wędzona tusza - 72 kg, Matias solony - 28 kg, Konserwa rybna w pomidorach 170 g - 290 szt..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.22.00.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Pakiet nr 4 - Pyzy.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Pyzy luz - 3500 szt..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.85.10.00-8.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Pakiet nr 5 - Drób.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Filet drobiowy - 500 kg, Kurczak - 440 kg, Udka drobiowe - 390 kg, Wątroba drobiowa - 85 kg, Porcje rosołowe - 720 kg, Żołądki drobiowe - 60 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.10.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: Pakiet nr 6 - Mąka i przetwory mączne.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Mąka tortowa 450 typu Kraszewice - 430 kg, Mąka ziemniaczana 1000 g - 55 kg, Makaron 500 g kolanka, świderki, muszelki - 450 szt., Makaron nitka 250g - 320 szt., Makaron spahgetti 500g - 200 szt..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.60.00.00-4.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: Pakiet nr 7 - Mleko i przetwory mleczarskie.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Mleko 2% we woreczku nie mniejszym niż 0,9 l - 1000 szt., Śmietana ukwaszona 12% 400g - 1140 szt., Śmietana 30% 250ml - 70 szt., Masło 82% 250 g typu Śrem - 570 kg, Ser topiony bloczek 100g - 680 szt., Ser twardy 26% typu Olecko - 220 kg, Ser wiedeński biały - 40 kg, Ser twarożek Mój ulubiony - 1 kg - 255 szt., Jogurt smakowy 150g Serduszko - 1120 szt., Ser smażony - 200 g - 210 szt., Ser topiony Hochland - krążki w opakowaniu nie mniejszym niż 200 g, mix smaków - 210 szt., Ser topiony w plastrach Hochland w opakowaniu nie mniejszym niż 150g - 700 szt., Ser półtłusty - 65 kg, Ser feta - 15 szt..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.50.00.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 8 NAZWA: Pakiet nr 8 - Pieczywo.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Bułka duża nie mniejsza niż 90g - 9500 szt., Chleb zwykły nie mniejszy niż 550 g - 3000 szt., Drożdżówka nie mniejsza niż 150 g - 1800 szt., Pączek nie mniejszy niż 90 g - 1750 szt., Bułka typu hot-dog 100g - 1000 szt., Bułka typu hamburger 110g - 1000 szt..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.81.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 9 NAZWA: Pakiet nr 9 - Artykuły spożywcze.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Seler konserwowa 350 ml typu Rolnik - 50 szt., Powidła - słoik 280 g - 110 szt., Fasolka konserwowa 900 ml typu Hektor - 235 szt., Groszek konserwowy 900 ml typu Hektor - 150 szt., Kukurydza konserwowa 900 ml typu Hektor -25 szt., Papryka konserwowa 750 ml typu Słoneczny Ogród - 95 szt., Ogórki konserwowe 900 ml typu Słoneczny Ogród - 400 szt., Dżem 280g różne smaki typu Słoneczny Ogród - 560 szt., Syropy różne smaki 440 ml typu Łowicz - 730 szt., Soki różne smaki 100% 1 litr - 90 szt., Ananasy plastry 560 g - 20 szt., Szczaw konserwowy 300 ml typu Hektor - 40 szt., Chrzan konserwowy 200 ml typu Dymecki - 100 szt., Koncentrat pomidorowy 900 ml typu Wojna - 100 szt., Ketchup łagodny 380g typu Kotlin - 350 szt., Mus jabłkowy 900 ml typu Szarlotka - 40 szt., Majonez 400g typu Winiary - 430 szt., Margaryna 250 g palma typu Bielmar - 1360 szt., Olej uniwersalny 1 litr - 360 szt., Ocet 10% 0,5 litra - 70 szt., Musztarda stołowa 200g - 180 szt., Pasztet drobiowy w puszkach 160g typu Drop - 880 szt., Krem czekoladowy 400 typu Bomila - 240 szt., Ryż 1000 g - 250 szt., Bułka tarta 500g - 370 szt., Cukier 1000 g - 800 szt., Cukier puder 400g typu Kupiec - 10 szt., Kasza jęczmienna 1000g - 110 szt., Cynamon mielony 20g - 10 szt., Kawa 250g typu Tchibo żółta - 25 szt., Sól 1000 g - 250 szt., Ciastka luz różne smaki - 10 kg, Zupa borowikowa 60g typu Winiary - 240 szt., Żurek 60g typu Winiary -370 szt., Sos grzybowy 60g typu Winiary - 60 szt., Zupa cebulowa 60g typu Knorr - 110 szt., Budyń śmietankowy bez cukru 0,75 l typu Delecta -100 szt., Cukier waniliowy 32g typu Delecta - 40 szt., Drożdże piekarskie 100g - 40 szt., Galaretki 75g typu Winiary - 50 szt., Herbata liściasta 200g - 170 szt., Kakao ciemne extra 100g - 35 szt., Kisiel truskawkowy bez cukru na 0,75 l typu Delecta - 180 szt., Kwasek cytrynowy 20g - 120 szt., Liść laurowy 20g typu Galeo - 10 szt., Majeranek 20g typu Galeo - 70 szt., Papryka słodka 20 g typu Galeo -120 szt., Przyprawa uniwersalna 200 g typu Kucharek - 360 szt., Czosnek granulowany 20g typu Galeo -150 szt., Pieprz ziarnisty 20g typu Galeo -300 szt., Ziele angielskie 20g typu Galeo -10 szt., Żelatyna czysta 50g typu Cykoria -30 szt., Rodzynki 100g - 30 szt., Proszek do pieczenia 30g typu Delecta -10 szt., Kawa Inka 500g - 20 szt., Płatki kukurydziane, opakowanie 250g Lubella - 55 szt., Zioła prowansalskie 30g - 5 szt., Marynata staropolska, op. 50g - 40 szt., Imbir, op. min. 20 g - 10 szt., Gałka muszkatołowa, op. min. 15 g - 10 szt., Przyprawa do gyrosa 30g - 30 szt., Przyprawa do kebab 30g - 20 szt., Śliwka suszona 200 g - 20 szt., Fasola czerwona konserwowa 400g - 30 szt., Brzoskwinie konserwowe 820 g - 10 szt., Cukierki czekoladowe, mieszanka - 5 kg , Pieczarki konserwowe 800g - 15 szt., Kukurydza konserwowa kolby 300 g - 20 szt..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.80.00.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 10 NAZWA: Pakiet nr 10 - Jaja.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Jaja duże od 63-73 g I klasa - 10000 szt..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 03.14.25.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 11 NAZWA: Pakiet nr 11 - Mrożonki warzywno-owocowe.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Kalafior mrożony 2,5 kg - 60 szt., Szpinak mrożony 450g - 65 szt., Frytki do piekarnika 2,5 kg - 75 szt., Wiśnie mrożone luz - 30 kg, Frytura - opakowanie 2,5 kg - 20 op..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.33.11.70-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 12 NAZWA: Pakiet nr 12 - Warzywa i owoce.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Buraki - 320 kg, Cebula - 210 kg, Kapusta młoda-biała - 260 szt., Kapusta biała - 400 kg, Kapusta czerwona - 255 kg, Kapusta czerwona - 35 szt., Kapusta kiszona 1 kg - 480 szt., Marchew - 1140 kg, Ogórek szklarniowy - 120 kg, Ogórek kiszony 0,5 kg - 135 szt., Koperek - 220 pęczków, Pietruszka korzeń - 390 kg, Pomidor - 500 kg, Por - 150 szt., Por -45 kg, Sałata - 200 szt., Banany - 300 kg, Jabłka - 270 kg, Brokuły - 100 szt., Seler -450 kg, Ziemniaki - 6700 kg, Kalafior - 100 szt., Fasola średni Jaś - 50 kg, Groch łuskany - 65 kg, Pieczarki - 205 kg, Natka pietruszki - 175 pęczków, Rzodkiewka - 200 pęczków, Czosnek - 60 szt., Kapusta pekińska - 280 kg, Szczypiorek - 30 pęczków, Kalarepa - 60 szt., Papryka - 20 kg, Winogrono ciemne - 15 kg, Winogrono jasne - 15 kg, Fasolka szparagowa - 60 kg, Mandarynka - 25 kg, Pomarańcza - 10 kg, Sałata lodowa - 50 szt..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.30.00.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.

  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:

    • 1. Cena - 0.05
    • 2. Upust - 0.95

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.