eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Warszawa › NA DOSTAWĘ ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH Z PODZIAŁEM NA 10 PAKIETÓW

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2012-12-03

Warszawa: NA DOSTAWĘ ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH Z PODZIAŁEM NA 10 PAKIETÓW
Numer ogłoszenia: 484198 - 2012; data zamieszczenia: 03.12.2012
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Przedszkole Nr 4 , ul. Elektoralna 15/17, 00-137 Warszawa, woj. mazowieckie, tel. 22 620 42 46, faks 22 620 42 46.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.przedszkole4.com.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: gminna samorządowa jednostka organizacyjna.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: NA DOSTAWĘ ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH Z PODZIAŁEM NA 10 PAKIETÓW.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: NA DOSTAWĘ ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH Z PODZIAŁEM NA 10 PAKIETÓW: 1) Pieczywo, pieczywo cukiernicze 2) Artykuły mleczarskie 3) Warzywa i owoce krajowe 4) Owoce i cytrusy importowane 5) Mięso i wędliny 6) Mrożonki 7) Ryby 8) Artykuły ogólnospożywcze 9) Jaja 10) Woda.

II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.

II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.50.00.00-3, 15.81.00.00-9, 15.33.11.00-8, 03.31.10.00-2, 03.14.25.00-3, 41.11.00.00-3, 03.22.22.00-5.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 10.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Zakończenie: 31.12.2013.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.2) ZALICZKI

  • Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia: nie

III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW

  • III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Oświadczenie o spełnianiu wymagań zawartych w art. 22 ust.1 Ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych (j.t. Dz. U. nr 113 z 2010 r. poz. nr 759 z późn. zmian. Ocena spełnienia warunku udziału w postępowaniu zostanie dokonana w oparciu o złożone oświadczenie metodą spełnia/nie spełnia

  • III.3.2) Wiedza i doświadczenie

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Oświadczenie o spełnianiu wymagań zawartych w art. 22 ust.1 Ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych (j.t. Dz. U. nr 113 z 2010 r. poz. nr 759 z późn. zmian. Ocena spełnienia warunku udziału w postępowaniu zostanie dokonana w oparciu o złożone oświadczenie metodą spełnia/nie spełnia

  • III.3.3) Potencjał techniczny

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Oświadczenie o spełnianiu wymagań zawartych w art. 22 ust.1 Ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych (j.t. Dz. U. nr 113 z 2010 r. poz. nr 759 z późn. zmian. Ocena spełnienia warunku udziału w postępowaniu zostanie dokonana w oparciu o złożone oświadczenie metodą spełnia/nie spełnia

  • III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Oświadczenie o spełnianiu wymagań zawartych w art. 22 ust.1 Ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych (j.t. Dz. U. nr 113 z 2010 r. poz. nr 759 z późn. zmian. Ocena spełnienia warunku udziału w postępowaniu zostanie dokonana w oparciu o złożone oświadczenie metodą spełnia/nie spełnia

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

  • III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:

  • III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

    • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia
  • III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych

    Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:

    III.4.3.1) dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:

    • nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert

III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: nie

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna: nie.

IV.3) ZMIANA UMOWY

Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: nie

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.przedszkole4.com.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Przedszkole nr 4 00-137 Warszawa ul. Elektoralna 15/17..

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 10.12.2012 godzina 10:00, miejsce: Przedszkole nr 4 00-137 Warszawa ul. Elektoralna 15/17..

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Pieczywo, wyroby cukiernicze.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Chleb baltonowski krojony 400 g - 500 g Szt 850 Chleb razowy krojony 400 g Szt 200 Chleb razowy ze słonecznikiem krojony 400g Szt 150 Chałka 300g Szt 140 Grahamki 30g Szt 3700 Bułka paryska 300g krojona Szt 750 Kajzerki 30 g Szt 3200 Bułka tarta 0,5 kg Szt 120 Bułeczki maślane 80 g -100 g Szt 400 Drożdżówka z jabłkiem, 100 g -120 g Szt 400 Drożdżówka z serem, 100 g -120 g Szt 500 Drożdżówka z budyniem, 100 g -120 g Szt 400 Pączki liliputy, małe Kg 50 Pączki z marmoladą 100 g -120 g Szt 250 Jagodzianki, 100 g -120 g Szt 240.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2013.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Artykuły mleczarskie.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Mleko pasteryzowane w folii 1 litr 3,2% tłuszczu Litr 1750 Mleko pasteryzowane w folii 1 litr 3,2% tłuszczu z dopłatą Litr 1750 Mleko UHT 3,2% tłuszczu Litr 200 Mleko UHT 3,2% tłuszczu z dopłatą Litr 200 Masło świeże w kostkach op. 200 g o zawartości tłuszczu mlecznego min 40% typu ostrołęckiego Szt 1200 Śmietana 18% tłuszczu w opakowaniach plastik op. 400g Szt 900 Ser twarogowy półtłusty Kg 450 Ser topiony śmietankowy w bloczkach op. 100g Szt 150 Ser żółty Gouda tłusty Kg 65 Ser żółty Gouda tłusty z dopłatą Kg 65 Serek homogenizowany waniliowy op. 150 g Szt 1800 Deser budyniowy op. 100g typu monte Szt 1500 Jogurt owocowy z syropem op. 130-150g (NIETERMIZOWANY) Szt 1000 Jogurt pitny op. 100g typu actimel Szt 1500 Jogurt naturalny op.470- 500g minimum 2% tłuszczu Szt 400.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.50.00.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2013.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Warzywa, owoce krajowe.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Brokuł świeży, gat. I Szt 100 Cebula biała, świeża, gat. I Kg 100 Czosnek, gat. I Szt 150 Kalafior, świeży, gat. I Szt 30 Kapusta biała w główkach, świeża, gat. I Kg 50 Kapusta kiszona, gat. I Kg 80 Kapusta pekińska , świeża, gat. I Kg 200 Kapusta włoska, świeża, gat. I Kg 40 Kapusta czerwona, świeża, gat. I Kg 40 Koper świeży, gat. I Szt 150 Marchew, świeża, gat. I Kg 260 Natka, świeża, gat. I Szt 170 Ogórek świeży, gat. I Kg 140 Ogórek kiszony, gat. I Kg 200 Ogórek małosolny, świeży, gat. I kg 30 Papryka czerwona, świeża, gat. I Kg 110 Pieczarki, świeże, gat. I Kg 60 Pietruszka, świeża, gat. I Kg 30 Pomidory, świeże, gat. I Kg 150 Pory, świeże, średnica minimum 3 cm, gat. I Szt 20 Rzodkiewka, świeża, gat. I Szt 150 Sałata, świeża, gat. I Szt 100 Cykoria, świeża, gat. I Kg 5 Sałata lodowa, świeża, gat. I Szt 60 Seler korzeniowy świeży, gat. I Kg 30 Szczypiorek, świeży, gat. I Szt 80 Ziemniaki młode, gat. I Kg 500 Ziemniaki późne sypkie, białe, gat. I (preferowane odmiany irga, irys) Kg 3200 Brzoskwinia krajowa, świeża, gat. I Kg 50 Gruszki, świeże, gat. I Kg 200 Jabłka świeże, soczyste, słodkie, gat. I Kg 700 Maliny w opakowaniu tekturowym 500g, świeże, gat. I Szt 60 Morele krajowe, świeże, gat. I Kg 30 Truskawki, pakowane w łubianki świeże, gat. I Kg 140 Śliwki, świeże, słodkie, gat. I Kg 100.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.22.22.00-5.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2013.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Cytrusy i owoce importowane.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Arbuz, dojrzały, słodki, świeży, gat.I Kg 120 Banany, bez plam , gat.I Kg 500 Brzoskwinie świeże, słodkie, soczyste, gat.I Kg 50 Cytryny, gat.I Kg 20 Kaki, gat. I dojrzałe, słodkie Szt 100 Kiwi dojrzałe, słodkie, gat.I Szt 800 Mandarynki, słodkie, soczyste, gat.I Kg 200 Nektarynki świeże, słodkie, soczyste, gat.I Kg 50 Pomarańcze słodkie, soczyste, gat.I Kg 50 Winogrona małe bezpestkowe, jasne, ciemne różowe gat. I Kg 250 Winogrona jasne, ciemne różowe, słodkie, gat.I Kg 100 Melon słodki, soczysty, gat.I Kg 35.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.22.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2013.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Mięso, wędliny.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Mięso z piersi indyka bez skóry, gat. I Kg 140 Mięso z piersi kurczaka bez skóry, gat. I Kg 200 Udka (pałki) z kurczaka, gat. I Kg 130 Szyja indycza, gat. I Kg 250 Schab wieprzowy środkowy, gat. I Kg 80 Wieprzowina łopatka, gat. I Kg 60 Wieprzowina szynka surowa, gat. I Kg 160 Szponder wołowy, rosołowy, gat. I Kg 30 Kiełbasa krakowska, gat. I Kg 50 Parówki wieprzowe lub drobiowe (zawartość mięsa wieprzowego, drobiowego, cielęcego, minimum 80%) typu sokołów, gat. I Kg 90 Kiełbasa podwawelska, gat. I Kg 40 Kiełbasa żywiecka, gat. I Kg 40 Mielonka tyrolska, gat. I Kg 20 Polędwica sopocka, gat. I Kg 70 Szynka z piersi indyka, gat. I Kg 30 Szynka wieprzowa delikatesowa bez tłuszczu, gat. I Kg 40 Szynkowa wieprzowa, gat. I Kg 20.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2013.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: Mrożonki.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Brokuły, opakowanie nie większe niż 2500 g, gat. I Kg 60 Bukiet warzyw, opakowanie nie większe niż 2500 g, gat. I Kg 30 Buraki mrożone wiórki, opakowanie 450g - 500 g, gat. I Kg 220 Fasolka szparagowa, opakowanie nie większe niż 2500 g, gat. I Kg 50 Kalafior mrożony, opakowanie nie większe niż 2500 g,gat. I Kg 50 Marchewka z groszkiem, opakowanie nie większe niż 2500 g, gat. I Kg 100 Mieszanka kompotowa, opakowanie nie większe niż 2500 g, gat. I Kg 250 Marchewka mini, opakowanie nie większe niż 2500 g ,gat. I Kg 40 Mieszanka warzywna, opakowanie nie większe niż 2500 g , gat. I Kg 120 Porzeczka czarna, opakowanie nie większe niż 2500 g , gat. I Kg 100 Śliwki bez pestek, opakowanie nie większe niż 2500 g ,gat. I Kg 40 Truskawki, opakowanie nie większe niż 2500 g , gat. I Kg 250 Włoszczyzna krojona, opakowanie nie większe niż 2500 g , gat. I Kg 450.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.11.00-8.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2013.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: Ryby.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Mintaj mrożony, filety mrożone pojedynczo, nie więcej niź 3% glazury technologicznej, I gat. kg 50 Makrela wędzona świeża, gat.I kg 50 Dorsz filet bez skóry, bez ości, nie więcej niź 3% glazury technologicznej, gat.I kg 120.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.31.10.00-2.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2013.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 8 NAZWA: Artykuły ogólnospożywcze.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Ananas plastry w syropie puszka 650g, gat. I Szt 250 Bazylia op. 10 g-15g Szt 50 Barszcz biały w proszku, op.66 g szt 300 Biszkopty, gat. I Kg 20 Brzoskwinia-połówki w syropie puszka 850 g Szt 280 Budyń waniliowy lub śmietankowy, bez sztucznych barwników, z cukrem, op. 60 g, gat. I Szt 300 Cynamon , op. 10 g -15 g Szt 20 Chrzan w słoikach 300 g , bez dodatku octu Szt 20 Ciasteczka kruche, gat. I Kg 50 Cukier op. 1000 g gat. I Kg 600 Cukier puder, op. 400 g Szt 60 Cukier waniliowy, op.32 g Szt 250 Cukierki czekoladowe i czekoladowe z galaretką Kg 60 Drożdże instant, op. 7 g. gat.I Szt 100 Dżem owocowy z zawartością owocu 45 g w 100 g wyrobu gotowego słoik ok. 280 g, różne smaki Szt 250 Groch nasiona suche Kg 35 Galaretka owocowa, bez sztucznych barwników, różne smaki, op. papierowe, min.75 g. Szt 100 Groszek konserwowy w puszce, 400 g. gat. I Szt 50 Herbata czarna ekspresowa, typu lipton, op.100 szt. Szt 20 Herbata owocowa ekspresowa hibiskus,owoce leśne, malina, wieloowocowa op. 20 szt Szt 100 Jajko czekoladowe z niespodzianką w środku typu kinder Szt 800 Kasza jęczmienna perłowa op. 1000 g, gat.I Kg 80 Kakao proszek, op. 100g, o obniżonej zawartości tłuszczu, 11% tłuszczu kakaowego, typu wedel Szt 90 Kasza gryczana op. 1000g , gat.I Kg 50 Kasza manna op. 1000 g, gat.I Kg 20 Kawa zbożowa rozpuszczalna, op. 150g Szt 50 Ketchup o zawartości pomidorów 45 g na 100g bez konserwantów, łagodny, op. 480 g Szt 60 Koncentrat buraczany, op. 300 ml., do sporządzenia 4-6 litrów gotowego barszczu, typu krakus, gat.I Szt 80 Kisiel bez konserwantów i sztucznych barwników op.77 g. gat. I Szt 120 Koncentrat pomidorowy, bez konserwantów, bez dodatków, zawartość ekstraktu 30%, min.190 g Szt 300 Krakersy, op. 180g, typu lajkonik Szt 40 Kukurydza konserwowa w puszce, bez cukru, op. 425 g Szt 70 Kwasek cytrynowy, min 20 g. Szt 50 Liście laurowe, op. 6g -10 g Szt 40 Majeranek op. 10g-15 g Szt 100 Majonez, op. 400g w słoiku , bez konserwantów, gat. I Szt 70 Makaron z pszenicy durum 100%, op. 400 g lub 500 g. różne formy Kg 160 Mąka ziemniaczana, op.1000 g, gat.I Kg 20 Mąka pszenna, op.1000 g, gat.I Kg 300 Mięta ekspresowa op. 20 szt Szt 30 Miód pszczeli naturalny, gat.I Kg 30 Krem czekoladowo - orzechowy, op. 420g, typu nutella Szt 40 Oregano, op. 10 g Szt 30 Olej rzepakowy z pierwszego tłoczenia butelka. 1 litr Litr 230 Papryka słodka w proszku op. 10g - 20 g Szt 50 Oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, butelka szklana, 500 ml Szt. 10 Paluszki słone, op. 150g Szt 80 Pieprz prawdziwy mielony, op. 10-20 g Szt 60 Płatki czekoladowe lub cynamonowe op. 500 g typu nesquick Szt 180 Pieprz ziołowy op. 10 -20 g. Szt 20 Proszek do pieczenia op. 30 g Szt 20 Płatki owsiane błyskawiczne, op. 500g Szt 20 Płatki ryżowe op. 500 g Szt 20 Ptasie mleczko typu wedel op. 420g Szt 500 Przyprawa warzywna do potraw bez sztucznych dodatków, bez wzmacniaczy smaku, barwników, typu podravka-natur opak. 150g Szt 100 Rodzynki op. 200 g Szt 50 Ryż biały długoziarnisty I klasa Kg 90 Sok owocowy 100%, bez konserwantów, bez barwników, bez cukru, op. 0,2 l Szt 1200 Sok owocowy 100%, bez konserwantów, bez barwników, bez cukru, op. 1 l Szt 500 Przecier pomidorowy 500g , pomidory 99.5%, bez konserwantów, typu pudliszki Szt 100 Sos do spaghetti z minimalną zawartością pomidorów 22%, typu łowicz słoik, op. 350g Szt 200 Sól kamienna op. 1000g Kg 50 Szczaw konserwowy, op. słoik 350g, gat I Szt 120 Suszone morele, gat.I Kg 50 Syrop owocowy, zawartość ekstraktu nie mniej niż 62%, bez konserwantów, butelka szklana 420 ml. Szt 70 Tymianek op. 10 g -15 g Szt 50 Wafel oblewany czekoladą typu prince-polo, 36 g Szt 800 Woda niegazowana but. plastikowe, 1,5 litra Szt 300 Zacierki op. 250g Szt 80 Ziele angielskie op. 10 g -15 g Szt 40 Zioła prowansalskie op. 10-15 g. Szt 20 Żurek w butelkach bez konserwantów Szt 50.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2013.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 9 NAZWA: Jaja.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Jaja ściółkowe L, świeże, klasa A, gat. I szt 5000.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.14.25.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2013.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 10 NAZWA: Woda.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Woda źródlana, niegazowana, butle o pojemności ok. 19 litrów hermetyczne zamykana szt. 90.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 41.11.00.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2013.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.