eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Warszawa¦wiadczenie us³ug cateringowych w 2015 roku na potrzeby Prokuratury Generalnej



Og³oszenie z dnia 2015-01-13

Warszawa: ¦wiadczenie us³ug cateringowych w 2015 roku na potrzeby Prokuratury Generalnej
Numer og³oszenia: 4817 - 2015; data zamieszczenia: 13.01.2015
OG£OSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Us³ugi

Zamieszczanie og³oszenia: obowi±zkowe.

Og³oszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie by³o przedmiotem og³oszenia w Biuletynie Zamówieñ Publicznych: nie.

Czy w Biuletynie Zamówieñ Publicznych zosta³o zamieszczone og³oszenie o zmianie og³oszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJ¡CY

I. 1) NAZWA I ADRES: Prokuratura Generalna, ul. Rakowiecka 26/30, 02-528 Warszawa, woj. mazowieckie, tel. 22 12 51 390, faks 22 12 51 313.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJ¡CEGO: Organ kontroli pañstwowej lub ochrony prawa, s±d lub trybuna³.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiaj±cego: ¦wiadczenie us³ug cateringowych w 2015 roku na potrzeby Prokuratury Generalnej.

II.2) Rodzaj zamówienia: Us³ugi.

II.3) Okre¶lenie przedmiotu zamówienia: 1. Nazwa zamówienia: ¦wiadczenie us³ug cateringowych w 2015 roku na potrzeby Prokuratury Generalnej. 2. Przedmiotem zamówienia jest ¶wiadczenie w 2015 roku us³ug cateringowych na rzecz Prokuratury Generalnej. Przez ¶wiadczenie us³ug cateringowych Zamawiaj±cy rozumie us³ugê przygotowania, dostarczania i podawania posi³ków z wykorzystaniem przez Wykonawcê w³asnych urz±dzeñ, sprzêtu, naczyñ, produktów w czasie spotkañ organizowanych przez Prokuraturê Generaln± w budynkach zlokalizowanych w Warszawie przy ul. Rakowieckiej 26/30, przy ul. Krasiñskiego 65 - zgodnie z wymaganiami okre¶lonymi w Za³±czniku nr 1 do SIWZ. 3. Szczegó³owy opis przedmiotu zamówienia / oraz wymagania Zamawiaj±cego przedstawia Za³±cznik nr 1 do SIWZ. 4. Wype³niony przez Wykonawcê Za³±cznik nr 1 do SIWZ stanowiæ bêdzie za³±cznik do formularza ofertowego oraz umowy. 5. Pozosta³e warunki dotycz±ce realizacji zamówienia zosta³y okre¶lone w Za³±czniku Nr 2 do SIWZ - Wzór Umowy. 6. Us³uga cateringowa realizowana bêdzie zgodnie z bie¿±cymi potrzebami Zamawiaj±cego, w standardzie odpowiednim do rangi spotkania i jego uczestników. 7. Zamawiaj±cy zastrzega sobie prawo do zmiany dopiero na etapie realizacji umowy, poszczególnego menu lub wybranych pozycji menu, przy czym zaoferowane ceny brutto za osobê w poszczególnym menu nie ulegaj± zmianie, a Wykonawca zobowi±zany zostaje do zaproponowania Zamawiaj±cemu wariantu ca³ego menu lub poszczególnych pozycji menu odpowiadaj±cych jako¶ci, charakterowi wskazanego w Za³±czniku nr 1 do SIWZ. 8. Oferowana przez Wykonawcê cena brutto za osobê winna zawieraæ wszelkie koszty zwi±zane z realizacj± zamówienia w tym logistykê, transport, przygotowanie sto³ów, obs³ugê kelnersk±, sprz±tanie, zastawê, dekoracje, obrusy, stoliki koktajlowe oraz pozosta³e. 9. Planowane organizowanie spotkañ jednodniowych, dwudniowych lub trzydniowych..

II.4) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 55.32.10.00 - Us³ugi przygotowywania posi³ków 55.31.10.00 - Restauracyjne us³ugi kelnerskie dla ograniczonej grupy klientów .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Zapytanie o cenê

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze ¶rodków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 13.01.2015.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • ENTERPRISE S.C. Sabina Rajzer, Cezary Rot, ul. Szuberta 13, 02-408 Warszawa, kraj/woj. mazowieckie.

IV.5) Szacunkowa warto¶æ zamówienia (bez VAT): 203703,70 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNI¯SZ¡ I NAJWY¯SZ¡ CEN¡

  • Cena wybranej oferty: 159650,00

  • Oferta z najni¿sz± cen±: 159650,00 / Oferta z najwy¿sz± cen±: 195500,00

  • Waluta: PLN.

ZA£¡CZNIK I

Uzasadnienie udzielenia zamówienia w trybie negocjacji bez og³oszenia, zamówienia z wolnej rêki albo zapytania o cenê

  • 1. Podstawa prawna

    Postêpowanie prowadzone jest w trybie zapytanie o cenê na podstawie art. 70 ustawy z dnia 29 stycznia 2004r. - Prawo zamówieñ publicznych.

  • 2. Uzasadnienia wyboru trybu

    Nale¿y podaæ uzasadnienie faktyczne i prawne wyboru trybu oraz wyja¶niæ, dlaczego udzielenie zamówienia jest zgodne z przepisami.

    Zgodnie z art. 70 ustawy Prawo zamówieñ publicznych, Zamawiaj±cy mo¿e udzieliæ zamówienia w trybie zapytania o cenê, je¿eli przedmiotem zamówienia s± dostawy lub us³ugi powszechnie dostêpne o ustalonych standardach jako¶ciowych, a warto¶æ zamówienia jest mniejsza ni¿ kwoty okre¶lone w przepisach wydanych na podstawie art. 11 ust. 8 pzp. Przygotowany opis przedmiotu zamówienia jest precyzyjny, nie zawê¿a krêgu podmiotów, które mog± wykonaæzamówienie na us³ugi cateringowe. Zamawiane us³ugi cateringowe mo¿e wykonaæ ka¿dy Wykonawca posiadaj±cy uprawnienia do prowadzenia przedmiotowych us³ug, s± to us³ugi powszechnie dostêpne o ustalonych standardach jako¶ciowych, oferowane przez szeroki kr±g podmiotów. Zakup us³ug cateringowych mo¿e byæ dokonany w trybie zapytania o cenê.

Podziel siê

Poleæ ten przetarg znajomemu poleæ

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstaw± prezentowanych tutaj informacji s± dane publikowane przez Urz±d Zamówieñ Publicznych w Biuletynie Zamówieñ Publicznych. Tre¶æ og³oszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z tre¶ci± tego¿ og³oszenia dostêpn± w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dok³ada wszelkich starañ, aby zamieszczone tutaj informacje by³y kompletne i zgodne z prawd±. Nie mo¿e jednak zagwarantowaæ ich poprawno¶ci i nie ponosi ¿adnej odpowiedzialno¶ci za jakiekolwiek szkody powsta³e w wyniku korzystania z nich.


Je¶li chcesz dodaæ og³oszenie do serwisu, zapoznaj siê z nasz± ofert±:

chcê zamieszczaæ og³oszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwê miasta, dla którego chcesz znale¼æ jednostkê ZUS.