eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Sochaczew › zakup, dostawa mięsa i jego przetworów I/PN/RZP/07/05



Ogłoszenie z dnia 2005-09-14

POZYCJA 47859

OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy Sochaczew: zakup, dostawa mięsa i jego przetworów I/PN/RZP/07/05

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) Oficjalna nazwa i adres zamawiającego: Jednostka Wojskowa nr 2367, do kontaktów: Magdalena Kweclich, 96-500 Sochaczew, woj. mazowieckie, tel. 046 8622231 w. 434, fax 046 8622231, e-mail: jwsochaczew@poczta.onet.pl. 2) Adres, pod którym można uzyskać dalsze informacje: taki jak w pkt. I.1). 3) Adres, pod którym można uzyskać dokumentację: taki jak w pkt. I.1). 4) Adres, na który należy przesłać oferty/wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu: taki jak w pkt. I.1).

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Opis 1.2) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: zakup, dostawa mięsa i jego przetworów I/PN/RZP/07/05. 1.3) Opis przedmiotu zamówienia: Mięso woł.b/k z udźca gat I 15111000-9/Łopatka wp z kością bez słoniny gat.I 15113000-3/Karkówka z kością15113100-4/Schab środkowy z kością 15113100-4/Żeberka wieprzowe-paski 15113000-3/Wątroba wieprzowa 15131400-9/Słonina świeża bez skóry 15412100-0/Smalec - kostka 200-250g15412100-0 /Szynka wieprzowa wędzona 15131210-0/Baleron wędzony 15131133-6/Kiełbasa zwyczajna 15131133-6/Kiełbasa krakowska parzona 15131133-6/Kiełbasa żywiecka 15131133-6/ Kiełbasa zielonogórska 15131133-6/Kiełbasa salami 15131133-6/ Polędwica wędzona 15131133-6/Luncheon 15131133-6/Kiełbasa szynkowa 15131133-6/ Kiełbasa parówkowa 15131133-6/ Parówki cienkie 15131133-6/Kiełbasa biała surowa 5131133-6/Mortadela15131133-6/Boczek wędzony b/żeber15131120-2/Boczek faszerowany 15131120-2/Pasztet mięsny15131310-1/Pasztetowa15131131-3/Kaszanka w cienkim flaku 15131134-3/Salceson włoski15131134-3/Salceson czarny 15131134-3/Golonki wieprzowe 15114000-0/ Nogi wieprzowe 15114000-0/ Ozory wieprzowe 15114000-0/Kabanosy 15131133-6/Kiełbasa śląska 15131133-6/Kiełbasa podwawelska 15131133-6/ /Przysmak śniadaniowy 15131133-6/Mortadela faszerowana (papryka, pieczarki )15131133-6/Serca wieprzowe15114000-0. 1.4) Miejsce wykonywania robót budowlanych, usług lub miejsce dostaw: Jednostka Wojskowa 2367, 96-500 Sochaczew. 1.5) Nomenklatura 1.5.1) Wspólny słownik zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.11.30.00 - Wieprzowina Kod CPV wg słownika 2008: 15.11.30.00 - Wieprzowina Oryginalny kod CPV: 15.11.10.00 - Mięso wołowe Kod CPV wg słownika 2008: 15.11.10.00 - Mięso wołowe Oryginalny kod CPV: 15.13.11.33 - Wędliny wieprzowe Kod CPV wg słownika 2008: 15.13.11.30 - Wędliny 1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Nie. 1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie. 2) Wielkość lub zakres zamówienia 2.1) Wartość lub zakres zamówienia: Zamówienie powyżej 60.000 euro. 3) Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: data rozpoczęcia: 01.02.2006; data zakończenia: 31.01.2007;

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) Wymagane wadium: 5.278,40 zł. 2) Warunki uczestnictwa 2.1) Informacje dotyczące sytuacji wykonawcy, dostawcy, lub usługodawcy oraz informacje i formalności niezbędne do oceny, czy spełnia on minimalne wymogi ekonomiczne, finansowe i techniczne: Zawarte w SIWZ. O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się Dostawcy, którzy: spełniaj ą warunki określone w art. 22 ust. l ustawy Prawo Zamówień Publicznych, (Dz. U.z2004r.Nr 19, póz. 177): 1. posiadają uprawnienia do wykonania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień, 2. posiadają niezbędną wiedzę i doświadczenie, oraz potencjał techniczny, a także dysponują osobami zdolnymi do wykonania zamówienia, 3. znajdują się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia, 4. nie podlega wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia. spełniają wymagania określone w niniejszej Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia. posiadają zdolność zabezpieczenia potrzeb Zamawiającego na specjalne zlecenia o każdej porze dnia, posiadają dokumenty stwierdzające, iż Zakład posiada ZEZWOLENIE WOJSKOWEGO OŚRODKA MEDYCYNY PREWENCYJNEJ oraz maja wdrożony system HACCP.

SEKCJA IV: TRYBY

IV.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony. 1.2) Wstępne ogłoszenie informacyjne dotyczące tego zamówienia: 1.3) Przewid. liczba dostawców, którzy zostaną zapr. do skład. ofert: 2) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 3) Informacje administracyjne 3.1) Warunki uzyskania specyfikacji istotnych warunków zamówienia oraz dodatkowych wyjaśnień: dostępne do 14.11.2005. 3.2) Termin składania ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu: 14.11.2005 godzina 11:00. 3.3) Termin związania ofertą: liczba dni: 60 od ostat. term. skład. ofert. 3.4) Data, godzina i miejsce otwarcia ofert: 14.11.2005, godzina 12:00, Jwednostka Woskowa 2367 96-500 Sochaczew bud. sztabu, pok. 118.

SEKCJA V: INNE INFORMACJE

VI.1) Czy zam. dot. projektu/programu finans. ze środków UE: Nie. 2) Data wysłania ogłoszenia: 07.09.2005.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.