eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Słupskdostawa artykułów spożywczych - RZP - 28 /2005



Ogłoszenie z dnia 2005-09-14

POZYCJA 47855

OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy Słupsk: dostawa artykułów spożywczych - RZP - 28 /2005

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) Oficjalna nazwa i adres zamawiającego: Szkoła Policji w Słupsku, do kontaktów: JANUSZ BOROWSKI, ul. Kilińskiego 42, 76-200 Słupsk, woj. pomorskie, e-mail: spslupsk@pro.onet.pl, www.slupsk.szkolapolicji.gov.pl. 2) Adres, pod którym można uzyskać dalsze informacje: SZKOŁA POLICJI W SŁUPSKU, JANUSZ BOROWSKI BOŻENA BARSKA, UL. KILIŃSKIEGO 42, 76-200 SŁUPSK, woj. pomorskie, tel. 059 8417558 8417590, fax 059 8417563, e-mail: spslupsk.zzp@bicom.pl, http://www.slupsk.szkolapolicji.gov.pl. 3) Adres, pod którym można uzyskać dokumentację: SZKOŁA POLICJI W SŁUPSKU ZESPÓŁ DS. ZAMÓWIEŃ PUBLICZNYCH, JANUSZ BOROWSKI, UL. KILIŃSKIEGO 42, 76-200 SŁUPSK, woj. pomorskie, tel. 059 8417558, fax 059 8417563, e-mail: spslupsk.zzp@bicom.pl, http://www.slupsk.szkolapolicji.gov.pl. 4) Adres, na który należy przesłać oferty/wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu: taki jak w pkt. I.1).

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Opis 1.2) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: dostawa artykułów spożywczych - RZP - 28 /2005. 1.3) Opis przedmiotu zamówienia: PRZEDMIOTEM ZAMÓWIENIA JEST DOSTAWA WARZYW SUCHYCH STRĄCZKOWYCH, WARZYW ŚWIEŻYCH, OWOCÓW ŚWIEŻYCH, JAJ ŚWIEŻYCH, PRODUKTÓW ZBOŻOWYCH, RYB ŚWIEŻYCH, RYB SOLONYCH, WĘDZONYCH, OLEJU, PRZETWORÓW OWOCOWYCH, OGÓRKÓW KISZONYCH I KAPUSTY KISZONEJ, WARZYW PRZETWORZONYCH W SŁOIKACH I PUSZKACH, DŻEMU. 1.4) Miejsce wykonywania robót budowlanych, usług lub miejsce dostaw: SŁUPSK UL. KILIŃSKIEGO 42. 1.5) Nomenklatura 1.5.1) Wspólny słownik zamówień (CPV): 01.13.13.21 - Jabłka 01.11.22.10 - Warzywa strączkowe suszone 01.13.13.21 - Jabłka 01.24.20.00 - Jaja Oryginalny kod CPV: 15.61.21.00 - Mąka pszenna Kod CPV wg słownika 2008: 15.61.21.00 - Mąka pszenna 1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Tak. 1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie. 2) Wielkość lub zakres zamówienia 2.1) Wartość lub zakres zamówienia: 1)Warzywa strączkowe suche w ilości minimalnej 150 kg, maksymalnej 4.200 kg, 2)Warzywa świeże w ilości minimalnej 1.320 kg, maksymalnej 62.700 kg, 3)Owoce świeże w ilości minimalnej 1.500 kg, maksymalnej 24.000 kg, 4)Jaja świeże konsumpcyjne, duże w ilości minimalnej 1.500 szt., maksymalnej 25.000 szt, 5)Produkty zbożowe w ilości minimalnej 435 kg, maksymalnej 4.000 kg,Mąka pszenna, mąka ziemniaczana, kasza, ryż 6)Ryby świeże filet z dorsza. 3) Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: data rozpoczęcia: 02.01.2006; data zakończenia: 31.12.2006;

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) Wymagane wadium: 7920,00 ZŁ. 2) Warunki uczestnictwa 2.1) Informacje dotyczące sytuacji wykonawcy, dostawcy, lub usługodawcy oraz informacje i formalności niezbędne do oceny, czy spełnia on minimalne wymogi ekonomiczne, finansowe i techniczne: 1)POSIADAJĄ UPRAWNIENIA DO WYKONYWANIA OKREŚLONEJ DZIAŁALNOŚCI LUB CZYNNOŚCI, JEŻELI USTAWY NAKŁADAJĄ OBOWIĄZEK POSIADANIA TAKICH UPRAWNIEŃ, 2)POSIADAJĄ NIEZBĘDNĄ WIEDZĘ I DOŚWIADCZENIE ORAZ POTENCJAŁ TECHNICZNY, A TAKŻE DYSPONUJĄ OSOBAMI ZDOLNYMI DO WYKONANIA ZAMÓWIENIA, 3)ZNAJDUJĄ SIĘ W SYTUACJI EKONOMICZNEJ I FINANSOWEJ ZAPEWNIAJĄCEJ WYKONANIE ZAMÓWIENIA, 4)NIE PODLEGAJĄ WYKLUCZENIU Z POSTĘPOWANIA O UDZIELENIE ZAMÓWIENIA, 5)PRZEDSIĘBIORSTWO WYKONAWCY POZOSTAJE POD STAŁYM NADZOREM (Z WYJĄTKIEM PRODUCENTÓW ROLNYCH) SŁUŻB SANITARNO - EPIDEMIOLOGICZNYCH I WETERYNARYJNYCH NAD PROCESEM PRODUKCJI LUB PRZECHOWYWANIEM TOWARÓW (HURTOWNIE), 6)W OKREŚLONYM W SPECYFIKACJI TERMINIE WNIEŚLI WADIUM - 1)Warzywa strączkowe suche - 200,00 zł,2)Warzywa świeże - 2.050,00 zł,3)Owoce świeże - 880,00 zł, 4)Jaja świeże - 150,00 zł,5)Produkty zbożowe - 140,00 zł,6)Ryby świeże - 320,00 zł,7)Ryby solone - 1.290,00 zł,8)Olej - 320,00 zł,9)Przetwory owocowe - 1.440,00 zł,10)Ogórki kiszone i kapusta kiszona - 540,00 zł,11)Warzywa przetworzone w słoikach i puszkach - 610,00 zł,12)Dżem owocowy - 80,00 zł, OCENA SPEŁNIENIA W/W WARUNKÓW DOKONANA ZOSTANIE ZGODNIE Z FORMUŁĄ SPEŁNIA - NIE SPEŁNIA, W OPARCIU O INFORMACJE ZAWARTE W DOKUMENTACH I OŚWIADCZENIACH, KTÓRE WYKONAWCA WINIEN DOŁĄCZYĆ DO OFERTY. Z TREŚCI ZAŁĄCZONYCH DOKUMENTÓW MUSI WYNIKAĆ JEDNOZNACZNIE, IŻ W/W WARUNKI WYKONAWCA SPEŁNIŁ.

SEKCJA IV: TRYBY

IV.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony. 1.2) Wstępne ogłoszenie informacyjne dotyczące tego zamówienia: 1.3) Przewid. liczba dostawców, którzy zostaną zapr. do skład. ofert: 2) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 3) Informacje administracyjne 3.1) Warunki uzyskania specyfikacji istotnych warunków zamówienia oraz dodatkowych wyjaśnień: dostępne do 27.10.2005. 3.2) Termin składania ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu: 03.11.2005 godzina 10:00. 3.3) Termin związania ofertą: liczba dni: 60 od ostat. term. skład. ofert. 3.4) Data, godzina i miejsce otwarcia ofert: 03.11.2005, godzina 11:00, KLUB SŁUCHACZA SZKOŁY POLICJI W SŁUPSKU PRZY UL. KILIŃSKIEGO 42.

SEKCJA V: INNE INFORMACJE

VI.1) Czy zam. dot. projektu/programu finans. ze środków UE: Nie. 2) Data wysłania ogłoszenia: 07.09.2005.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.