eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi BolechowiceDostawy artykułów spożywczych, przetworów owocowych,warzywnych i mrożonek

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2012-11-26

Bolechowice: Dostawy artykułów spożywczych, przetworów owocowych,warzywnych i mrożonek
Numer ogłoszenia: 471770 - 2012; data zamieszczenia: 26.11.2012
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Dom Pomocy Społecznej , Więckowice 1, 32-082 Bolechowice, woj. małopolskie, tel. 0-12 2851603, faks 0-12 2852010.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.dpswieckowice

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawy artykułów spożywczych, przetworów owocowych,warzywnych i mrożonek.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Andruty-wafle cukrzycowe kg-70 Budyń bez cukru śmietankowykg-65 Budyń bez cukru czekoladowy kg-65 Bulion drobiowy Winiary kg-10 Chrupki krakowskie szt.-230 Ciastka deserowe kg-100 Ciastka Grześki w czekoladzie szt-400 Ciastka herbatniki szkolne kg-190 Ciastka krakersy szt-80 Cukier kg. - 2500 Cukier puder kg-120 Cukier waniliowy kg-5 Cukierki w czekoladzie kg-20 Cynamon kg-1,5 Czekolada dla diabetyków szt.-50 Czosnek granulowany kg-15 Drożdże piekarskie kg-10 Galaretka owocowa kg-200 Herbata ekspres. owoc. op.-110 Herbata liściasta Madras kg-100 Kakao Wawel kg-18 Kasza gryczana prażona kg-150 Kasza jęczmienna kg-160 Kasza manna kg-225 Kawa zbożowa kg-120 Ketchup Roleski kg-150 Kisiel bez cukru kg-110 Kleik ryżowy błyskawiczny szt.-20 Kminek kg-1 Konserwa rybna śledź w pomidorach kg-390 Konserwa rybna śledź w oleju kg-390 Kwasek cytrynowy kg-15 Liście laurowe kg-1,5 Majeranek kg-1,5 Majonez Roleski kg-330 Makaron drobny 4-ro jajeczny kg-150 Makaron nitki 4-ro jajeczny kg-150 Makaron różny 4-ro jajeczny kg-450 Makrela wędzona kg-160 Mąka pszenna tortowa kg-2450 Mąka ziemniaczana kg-160 Miód naturalny wielokwiatowy kg-50 Musli kg-130 Musztarda kremowa Roleski kg-40 Ocet 10 % l-60 Olej Kujawski l-410 Paluszki słone Lajkonik szt.- 500 Pieprz czarny mielony kg-15 Płatki kukury. Corn Flakes bez dodatków kg-50 Płatki kukury Corn Flakes smakowe z dodatkami kg-90 Płatki owsiane kg-30 Proszek do pieczenia kg-2 Przyprawa do drobiu Kamis kg-3 Przyprawa do mięsa Kamis kg-2 Przyprawa do potraw kg-75 Przyprawa w płynie do zup Winiary l-210 Rodzynki kg-22 Ryż kg-340 Sól kuchenna jodowana kg-630 Śledzie solone Matjas kg-210 Śmietanka śnieżka kg-25 Śliwki suszone bez pestek kg -8 Wiórka kokosowe kg-10 Ziele angielskie kg- 3 Żelatyna spożywcza kg-35 Barszcz biały l-140 Barszcz czerwony Krakus l-600 Brzoskwinie w syropie szt.-20 Chrzan tarty Polonaise kg-115 Dżem niskosłodzony kg-360 Groszek konserwowy szt.-480 Koncentrat pomidorowy 30% Pudliszki kg-200 Kukurydza konserwowa szt.-550 Marmolada kg-5 Papryka konserwowa czerwona szt.-340 Pieczarki marynowane szt.-170 Sałatka szwedzka szt.-380 Sałatka z czerwonej kapusty szt.-280 Sok 100 % Hortex małe szt.-1100 Sok 100 % Hortex różne smaki a 1 l.L-1230 Sok syrop L-50 Borówki opak. do 2,5 ,kg-40 Brukselka mrożona kg-40 Fasola szparagowa mrożona żółta kg-150 Fasola szparagowa mrożona zielona kg -100 Filet z mintaja mrożony kg-600 Groszek zielony mrożony kg-100 Kalafior mrożony kg-200 Lody wielosmakowe l-110 Mieszanka kompotowa mrożona kg-2400 Szpinak mrożony kg-180 Śliwy mroż. bez pestek kg-420 Truskawki mrożone kg-350.

II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.

II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6, 15.33.00.00-0, 15.30.00.00-1.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 3.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Zakończenie: 31.12.2013.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WADIUM

Informacja na temat wadium: nie pobiera się

III.2) ZALICZKI

  • Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia: nie

III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW

  • III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • na podstawie oświadczenia

  • III.3.2) Wiedza i doświadczenie

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • na podstawie oświadczenia

  • III.3.3) Potencjał techniczny

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • na podstawie oświadczenia

  • III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • na podstawie oświadczenia

  • III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • na podstawie oświadczenia

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

  • III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:

  • III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

    • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia
    • aktualny odpis z właściwego rejestru, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, a w stosunku do osób fizycznych oświadczenie w zakresie art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy

III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: nie

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna: nie.

IV.3) ZMIANA UMOWY

Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: nie

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.dpswieckowice.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Dom Pomocy Społecznej w Więckowicach, ul. Słoneczna 3, 32-082 Bolechowice i na stronie internetowej www.dpswieckowice.pl.

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 12.12.2012 godzina 10:00, miejsce: Dom Pomocy Społecznej w Więckowicach, ul. Słoneczna 3, 32-082 Bolechowice w pokoju Działu Administracyjno - Gospodarczego w paw.D.

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Dostawy Artykułów Spożywczych.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Artykuły spożywcze Andruty-wafle cukrzycowe kg-70 Budyń bez cukru śmietankowykg-65 Budyń bez cukru czekoladowy kg-65 Bulion drobiowy Winiary kg-10 Chrupki krakowskie szt.-230 Ciastka deserowe kg-100 Ciastka Grześki w czekoladzie szt-400 Ciastka herbatniki szkolne kg-190 Ciastka krakersy szt-80 Cukier kg. - 2500 Cukier puder kg-120 Cukier waniliowy kg-5 Cukierki w czekoladzie kg-20 Cynamon kg-1,5 Czekolada dla diabetyków szt.-50 Czosnek granulowany kg-15 Drożdże piekarskie kg-10 Galaretka owocowa kg-200 Herbata ekspres. owoc. op.-110 Herbata liściasta Madras kg-100 Kakao Wawel kg-18 Kasza gryczana prażona kg-150 Kasza jęczmienna kg-160 Kasza manna kg-225 Kawa zbożowa kg-120 Ketchup Roleski kg-150 Kisiel bez cukru kg-110 Kleik ryżowy błyskawiczny szt.-20 Kminek kg-1 Konserwa rybna śledź w pomidorach kg-390 Konserwa rybna śledź w oleju kg-390 Kwasek cytrynowy kg-15 Liście laurowe kg-1,5 Majeranek kg-1,5 Majonez Roleski kg-330 Makaron drobny 4-ro jajeczny kg-150 Makaron nitki 4-ro jajeczny kg-150 Makaron różny 4-ro jajeczny kg-450 Makrela wędzona kg-160 Mąka pszenna tortowa kg-2450 Mąka ziemniaczana kg-160 Miód naturalny wielokwiatowy kg-50 Musli kg-130 Musztarda kremowa Roleski kg-40 Ocet 10 % l-60 Olej Kujawski l-410 Paluszki słone Lajkonik szt.- 500 Pieprz czarny mielony kg-15 Płatki kukury. Corn Flakes bez dodatków kg-50 Płatki kukury Corn Flakes smakowe z dodatkami kg-90 Płatki owsiane kg-30 Proszek do pieczenia kg-2 Przyprawa do drobiu Kamis kg-3 Przyprawa do mięsa Kamis kg-2 Przyprawa do potraw kg-75 Przyprawa w płynie do zup Winiary l-210 Rodzynki kg-22 Ryż kg-340 Sól kuchenna jodowana kg-630 Śledzie solone Matjas kg-210 Śmietanka śnieżka kg-25 Śliwki suszone bez pestek kg -8 Wiórka kokosowe kg-10 Ziele angielskie kg- 3 Żelatyna spożywcza kg-35.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2013.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Dostawy przetworów owocowych i warzywnych.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: przetwory owocowo warzywne Barszcz biały l-140 Barszcz czerwony Krakus l-600 Brzoskwinie w syropie szt.-20 Chrzan tarty Polonaise kg-115 Dżem niskosłodzony kg-360 Groszek konserwowy szt.-480 Koncentrat pomidorowy 30% Pudliszki kg-200 Kukurydza konserwowa szt.-550 Marmolada kg-5 Papryka konserwowa czerwona szt.-340 Pieczarki marynowane szt.-170 Sałatka szwedzka szt.-380 Sałatka z czerwonej kapusty szt.-280 Sok 100 % Hortex małe szt.-1100 Sok 100 % Hortex różne smaki a 1 l.L-1230 Sok syrop L-50.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.00.00-0.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2013.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Dostawy mrożonek.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Mrożonki : Borówki opak. do 2,5 ,kg-40 Brukselka mrożona kg-40 Fasola szparagowa mrożona żółta kg-150 Fasola szparagowa mrożona zielona kg -100 Filet z mintaja mrożony kg-600 Groszek zielony mrożony kg-100 Kalafior mrożony kg-200 Lody wielosmakowe l-110 Mieszanka kompotowa mrożona kg-2400 Szpinak mrożony kg-180 Śliwy mroż. bez pestek kg-420 Truskawki mrożone kg-350.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.30.00.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2013.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.