eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Banie › Dostawa artykułów spożywczych w Zespole Szkół w Baniach

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2013-11-12

Banie: Dostawa artykułów spożywczych w Zespole Szkół w Baniach
Numer ogłoszenia: 459834 - 2013; data zamieszczenia: 12.11.2013
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zespół Szkół w Baniach , Ul. Sportowa 1, 74-110 Banie, woj. zachodniopomorskie, tel. 91 416 63 12, faks 91 416 63 12.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.zsbanie.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Uczelnia publiczna.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa artykułów spożywczych w Zespole Szkół w Baniach.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa artykułów spożywczych dokonywana przez wykonawcę: Cukier biały kg 150, Mąka ziemniaczana kg 20, Sól kg 300, Kwasek cytrynowy szt 50, Kakao szt 15, Herbata szt 15, Kawa inka szt 15, Konserwa rybna (makrela) kg 15, Ocet l 40, Cukier waniliowy szt 150, Wafelek w czekoladzie 36g szt 600, Przyprawa w płynie- magi l 80, Majonez kg 50, Groszek konserwowy kg 50, Koncentrat pomidorowy kg 200, Ketchup kg 5, Krem czekoladowy kg 15, Dżem owocowy kg 15, Mąka pszenna kg 500, Papryka słodka kg 10, Papryka ostra kg 2, Papryka konserwowa kg 60, Pieprz mielony czarny kg 10, Pieprz ziołowy kg 2, Liść Laurowy kg 1,5, Majeranek kg 2, Sałatka szwedzka kg 60, Szczaw kg 50, Przyprawa Warzywko, kg 100, Ziele angielskie kg 2, Ogórek konserwowy kg 60, Ogórek kiszony kg 200, Olej l 700, Groch łuskany kg 150, Fasola (Jaś) kg 200, Fasola drobna kg 100, Kasza jęczmienna kg 50, Kasza gryczana kg 200, Ryż kg 200, Bułka tarta kg 100, Makaron świderki kg 80, Makaron kolanka kg 80, Makaron nitka kg 120, Makaron spaghetti kg 150, Makaron łazanki kg 120, Makaron zacierka kg 50, Papryka kg 30, Ogórek zielony kg 50, Marchew kg 1000, Kapusta pekińska szt 100, Kapusta biała szt 300, Kapusta kiszona kg 600, Kapusta czerwona kg 100, Kalafior szt 50, Koper szt 250, Natka pietruszki szt 300, Cytryny kg 20, Brokuły szt 100, Czosnek gł. 200, Buraki kg 500, Por szt 600, Cebula kg 900, Pieczarki kg 150, Pomidor kg 50, Rzepa kg 250, Sałata szt 250, Szczypior szt 100, Seler kg 100, Ziemniaki kg 7000, Fasola szparagowa kg 60, Mleko 3,2% - 1 l szt 100, Śmietana słodka - 0,5 l szt 500, Śmietana kwaśna - 0,25 l szt 500, Masło kg 150, Twaróg półtłusty kg 80, Ser żółty kg 15, Serek topiony kg 15, Jogurt owocowy szt 800, Fasola szparagowa kg 100, Brokuły kg 150, Filet rybny kg 200, Jaja kurze szt 6000, Chleb szt 100, Bułka wrocławska szt 5000, Bułka maślana szt 700, Bułka Hot-Dog, szt 800, Pączki szt 1000, Drożdżówka szt 1000, Kurczak kg 1000, Łopatka kg 450, Karkówka kg 200, Boczek surowy kg 100, Boczek wędzony kg 60, Mięso mielone kg 500, Parówki kg 60, Pasztet kg 15, Podroby drobiowe kg 100, Schab bez kości kg 200, Kiełbasa kg 200, Szynka wieprzowa surowa kg 150, Wątróbka kg 150, Wędlina drobiowa kg 20, Żeberka wieprzowe kg 200, Kości wieprzowe kg 100, Słonina kg 10, Wędlina wieprzowa kg 20.

II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne 03.00.00.00 - Produkty rolnictwa, hodowli, rybołówstwa, leśnictwa i podobne .

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 10.

II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesiącach: 12.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.2) ZALICZKI

III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW

  • III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Każdy wykonawca przystępujący do postępowania o udzielenie zamówienia publicznego zobowiązany jest do złożenia oświadczenia zgodnie z art. 22 ust. 1 ustawy Prawo zamówień publicznych.

  • III.3.2) Wiedza i doświadczenie

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Każdy wykonawca przystępujący do postępowania o udzielenie zamówienia publicznego zobowiązany jest do złożenia oświadczenia zgodnie z art. 22 ust. 1 ustawy Prawo zamówień publicznych.

  • III.3.3) Potencjał techniczny

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Każdy wykonawca przystępujący do postępowania o udzielenie zamówienia publicznego zobowiązany jest do złożenia oświadczenia zgodnie z art. 22 ust. 1 ustawy Prawo zamówień publicznych.

  • III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Każdy wykonawca przystępujący do postępowania o udzielenie zamówienia publicznego zobowiązany jest do złożenia oświadczenia zgodnie z art. 22 ust. 1 ustawy Prawo zamówień publicznych.

  • III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Każdy wykonawca przystępujący do postępowania o udzielenie zamówienia publicznego zobowiązany jest do złożenia oświadczenia zgodnie z art. 22 ust. 1 ustawy Prawo zamówień publicznych.

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:

III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

    SEKCJA IV: PROCEDURA

    IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

    IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

    IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

    IV.2.1) Kryteria oceny ofert:

    IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

    IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.bip.zsbanie.pl/
    Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Zespół Szkół w Baniach, ul. Sportowa 1, 74 - 110 Banie.

    IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 22.11.2013 godzina 14:00, miejsce: Zespół Szkół w Baniach, ul. Sportowa 1, 74 - 110 Banie, sekretariat (pokój nr 2).

    IV.4.5) Termin związania ofertą: do 31.12.2014.

    IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

    Podziel się

    Poleć ten przetarg znajomemu poleć

    Wydrukuj przetarg drukuj

    Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








    Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


    Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

    chcę zamieszczać ogłoszenia

    Dodaj swoje pytanie

    Najnowsze orzeczenia

    Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.