Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu
Ogłoszenie z dnia 2008-03-04
Rawicz: Przedmiotem zamówienia są dostawy mięsa, podrobów, wędlin i konserw
Numer ogłoszenia: 44432 - 2008; data zamieszczenia: 04.03.2008
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny w Rawiczu, ul. 17 Stycznia 28, 63-900 Rawicz, woj. wielkopolskie, tel. 065 5468500, 5468551,53,56, fax 065 5454266.
- Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja rządowa terenowa.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) OPIS
II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Przedmiotem zamówienia są dostawy mięsa, podrobów, wędlin i konserw.
II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.
II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest/są: Zadanie nr 1: Dostawy mięsa i wędlin z indyka mięso klopsowe z indyka - produkt mięsny, średnio rozdrobniony, nie poddany obróbce termicznej ( bez dodatku przypraw) , 2.000 kg, CPV 15112220-4, PN-A-82011 mięso gulaszowe z indyka klasa II - mięso z indyka świeże, 1.700 kg, CPV 15112220-4, PN-A-86524 filet z indyka - mięso z indyka, elementy świeże, 2.400 kg, CPV 15112120-3, PN-A-86524 skrzydło środkowe z indyka - mięso z indyka, elementy świeże, 1.700 kg, CPV 15112220-4, PN-A-86524 mortadela z indyka - kiełbasa drobiowa, homogenizowana, parzona, 1500 kg, CPV 15131135-0 PN-A-86526 mortadela śniadaniowa z indyka - kiełbasa drobiowa, homogenizowana, parzona, 1200 kg, CPV 15131135-0, PN-A-86526 mortadela z pieczarkami - kiełbasa drobiowa, homogenizowana, parzona, 1500 kg, CPV 15131135-0, PN-A-86526 mortadela czosnkowa z indyka - kiełbasa drobiowa, homogenizowana, parzona, 2.000 kg, CPV 15131135-0, PN-A-86526 parówka z indyka - kiełbasa drobiowa, homogenizowana, wędzona, parzona, 1.600 kg, CPV 15131135-0, PN-A-86526 kiełbasa śniadaniowa z indyka - kiełbasa drobiowa, homogenizowana, parzona, 2.000 kg, CPV 15131135-0, PN-A-86526 kiełbasa litewska z indyka - kiełbasa drobiowa, średnio rozdrobniona, parzona, 2.600 kg, CPV 15131135-0, PN-A-86526 szynka tyrolska z indyka - wyrób blokowy, średnio rozdrobniony, parzony, 1.300 kg, CPV 15131135-0, PN-A-86526 szynka Gerwazego z indyka - wyrób blokowy, grubo rozdrobniony, parzony, 1.100 kg, CPV 15131135-0, PN-A-86526 szynka mielona blok z indyka - wyrób blokowy, średnio rozdrobniony, parzony, 2.700 kg, CPV 15131135-0, PN-A-86526 polędwica firmowa z indyka - kiełbasa drobiowa, wysoko wydajna, parzona, 1.500 kg, CPV 15131135-0, PN-A-86526 pieczeń drobiowa z indyka - pieczeń drobiowa, średnio rozdrobniona, 2.500 kg, CPV 15131135-0, PN-A-86526 pasztet firmowy z indyka - wędlina drobiowa, podrobowa, parzona, 1.800 kg, CPV 15131310-1, PN-A-86526 salceson z indyka - wędlina drobiowa, podrobowa, parzona, 1.500 kg, CPV 15131310-0, PN-A-86526 kiełbasa krakowska parzona - wędlina parzona, grubo rozdrobniona, 1000 kg, CPV 15131130-5, PN-A-82007 szynka gotowana biała - mięso wieprzowo-drobiowe, mięsień, gotowana, 1000 kg, CPV 15131133-6, PN-A-82007 kiełbasa szynkowa drobiowa - wędlina parzona, grubo rozdrobniona, 750 kg, CPV 15131135-0, PN-A-82007 serdelki drobiowe - wędlina drobiowa, homogenizowana, drobno rozdrobniona, 3.900 kg, CPV 15131135-0, PN-A-86526 Zadanie nr 2: Dostawy mięsa i podrobów z kurczaka kurczak cały - mięso z kurczaka, cały, mrożony, 2.400 kg, CPV 15112130-6, PN-A-86520 skrzydełka z kurczaka - mięso kurczak - elementy mrożone, 350 kg, CPV 15112210-1, PN-A-86524 udko z kurczaka - mięso kurczak - elementy mrożone, 2.500 kg, CPV 15112210-1, PN-A-86524 filet z kurczaka - mięso kurczak - elementy świeże, 1.200 kg, CPV 15112210-1, PN-A-86524 mięso gulaszowe z kurczaka - mięso kurczak - świeże, 1.200 kg, CPV 15112210-1, PN-A-86524 żołądki z kurczaka - podroby - żołądki z kurczaka mrożone, 450 kg, CPV 15114000-0, PN-A-86523 serca z kurczaka - podroby - żołądki z kurczaka mrożone, 450 kg, CPV 15114000-0, PN-A-86523 wątróbki z kurczaka - podroby - wątroby z kurczaka mrożone, 850 kg, CPV 15112300-9, PN-A-86523 Zadanie nr 3: Dostawy mięsa, podrobów i wędlin wołowych i wieprzowych mięso wieprzowe szynka surowa ( D4 ) - mięso wieprzowe, elementy świeże, 2.800 kg, CPV 15131410-2, PN-86/A-82002 mięso wieprzowe klopsowe (stosunek mięsa do tłuszczu 80/20) - produkt mięsny, średnio rozdrobniony, nie poddany obróbce termicznej, bez dodatku przypraw 2.500 kg, CPV 15113000-3, PN-A-82011 mięso wieprzowe łopatka bez kości - mięso wieprzowe, elementy świeże, 4.500 kg, CPV 15113300-6, PN-86/A-82002 mięso wieprzowe gulaszowe (stosunek mięsa do tłuszczu 50/50) - produkt mięsny, średnio rozdrobniony, nie poddany obróbce termicznej, 4.000 kg, CPV 15113300-6, PN-A-82011 mięso wieprzowe schab bez kości - mięso wieprzowe, elementy świeże, 950 kg, CPV 15113100-4, PN-86/A-82002 boczek wędzony bez kości płaty - mięso wieprzowe, elementy świeże, wędzone, 1.900 kg, CPV 15131200-7, PN-A-82007 wędzonka bigosowa bez kości - mięso wieprzowe, elementy świeże, wędzone, 2.000 kg, CPV 15131200-7, PN-A-82007 słonina płaty - świeża, 1.200 kg, CPV 15113000-3, PN-86/A-82002 mięso wołowe bez kości ekstra - mięso wołowe, elementy świeże, 600 kg, CPV 15111190-2, PN-88/A-82003 mięso wołowe antrykot - mięso wołowe, elementy świeże, 1.000 kg, CPV 15111140-2, PN-88/A-82003 mięso wołowe z kością - żebra - mięso wołowe, elementy świeże, 1.350 kg, CPV 15111100-0, PN-88/A-82003 żołądki wieprzowe - podroby świeże, 2.500 kg, CPV 15114000-0, PN-86/A-82004 żołądki wołowe - podroby świeże, 300 kg, CPV 15114000-0, PN-86/A-82004 ozory wieprzowe - podroby świeże, 1.850 kg, CPV 15114000-0, PN-86/A-82004 serca wieprzowe - podroby świeże, 2.600 kg, CPV 15114000-0, PN-86/A-82004 wątroba wieprzowa - podroby świeże, 3.000 kg, CPV 15114000-0, PN-86/A-82004 kiełbasa zwyczajna - wędlina średnio rozdrobniona, 5.600 kg, CPV 15131130-5, PN-A-82007 kiełbasa parówkowa - wędlina parzona, homogenizowana, drobno rozdrobniona, 3.600 kg,CPV 15131130-5, PN-A-82007 kiełbasa biała parzona - wędlina parzona, średnio rozdrobniona, 3.000 kg, CPV 15131130-5, PN-A-82007 kiełbasa mortadela - wędlina homogenizowana, drobno rozdrobniona, 3.700 kg, CPV 15131130-3, PN-A-82007 kiełbasa golonkowa parzona - wędlina parzona, grubo rozdrobniona, 700 kg, CPV 15131133-6, PN-A-82007 kiełbasa mielonka - wędlina parzona, średnio rozdrobniona, 2.500 kg, CPV 15131133-6, PN-A-82007 kiełbasa słoikowa - wędlina parzona, średnio rozdrobniona, 1.400 kg, CPV 15131133-6, PN-A-82007 kiełbasa szynkowa mielona wieprzowa - wędlina drobno rozdrobniona, 1.500 kg, CPV 15131133-6, PN-A-82007 serdelki śląskie - wędlina drobno rozdrobniona, 1.000 kg, CPV 15131133-6, PN-A-82007 pieczeń wielkopolska - wyrób blokowy średnio rozdrobniony, 2.600 kg, CPV 15131133-6, PN-A-82007 wątrobianka - wędlina podrobowa, 3.000 kg, CPV 15131130-2, PN-A-82007 metka cebulowa - wędlina drobno rozdrobniona, 2.900 kg, CPV 15131133-6, PN-A-82007 salceson czarny - wędlina podrobowa, 1.500 kg, CPV 15131134-3, PN-A-82007 kaszanka - wędlina podrobowa, parzona, 3.500 kg, CPV 15131134-3, PN-A-82007 Zadanie nr 4: Dostawy konserw mięsnych konserwa pasztet z indyka - puszka samootwieralna do 300 g, 800 kg, CPV 15131310-1, PN-A-82022 konserwa pasztet drobiowy - puszka samootwieralna do 300 g, 400 kg, CPV 15131310-1, PN-A-82022 konserwa pasztet z gęsi - puszka samootwieralna do 300 g, 1.200 kg, CPV 15131310-1, PN-A-82022 konserwa wołowa - puszka samootwieralna do 400 g, 1.000 kg, CPV 15131000-5, PN-A-82022 konserwa wieprzowa - puszka samootwieralna do 400 g, 1.000 kg, CPV 15131000-5, PN-A-82022 Przedstawione wyżej nazwy oznaczają kolejno: przedmiot zamówienia, grupę asortymentową, szacunkowe potrzeby w kilogramach, kod CPV wg Wspólnego Słownika Zamówień, wymagania wg Polskich Norm. Nazwy poszczególnych wędlin i wyrobów podane w opisie przedmiotu zamówienia przyjęły się na polskim rynku w wyniku długoletniego stosowania norm branżowych i w tym rozumieniu zostały użyte. Nazwom tym są przypisane różniące je walory smakowe i jakościowe, przy jednoczesnym obowiązku zastosowania Polskich Norm w zakresie cech zewnętrznych, cech na przekroju, smaku i zapachu, cech charakterystycznych oraz wymagań chemicznych. Mięsa świeże i wędliny winny być pakowane w paczki 1-5 kg w modyfikowanej atmosferze MAP. Kaszanka winna być pakowana w osłonce poliamidowej o przekroju 80-120 mm. Wszystkie w/w produkty muszą spełniać normy co do jakości jakie wynikają z obowiązujących przepisów polskiego prawa dla produktów żywnościowych, w szczególności z przepisów ustawy z dnia 16 grudnia 2005 roku o produktach pochodzenia zwierzęcego (Dz. U. z 2006 roku nr 17, poz. 127 z póz. zmianami). Podane ilości są szacunkowe i w czasie obowiązywania umowy mogą ulec zmianie, co oznacza, że nie stanowią ostatecznego wymiaru zamówienia w wyniku, czego nie mogą być podstawą do zgłaszania roszczeń z tytułu nie zrealizowanych dostaw lub podstawą do odmowy realizacji dostaw. Zamawiający zastrzega sobie prawo zmniejszenia lub zwiększenia wielkości dostaw w zależności od ilości osadzonych oraz wysokości stawki żywieniowej przypadającej na jednego skazanego. Dostawcy będzie przysługiwało prawo do wynagrodzenia wyłącznie za faktycznie dostarczone ilości towaru.
II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne Kod CPV wg słownika 2008: 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne .
II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Tak, ilość części: 4.
II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie.
II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: okres w miesiącach: 12.
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA
- Informacja na temat wadium: Ustala się wadium dla całości zamówienia w wysokości: 12.000,00 zł, słownie: dwanaście tysięcy złotych 00/100. Dla zadania nr 1: w wysokości: 4.500,00 zł, słownie: cztery tysiące złotych 00/100. Dla zadania nr 2: w wysokości: 900,00 zł, słownie: dziewięćset złotych 00/100. Dla zadania nr 3: w wysokości: 6.100,00 zł, słownie: sześć tysięcy sześćset złotych 00/100. Dla zadania nr 4: w wysokości: 500,00 zł, słownie: pięćset złotych 00/100..
III.2) WARUNKI UDZIAŁU
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: 1. Warunki udziału w postępowaniu O udzielenie zamówienie mogą ubiegać się oferenci, którzy spełnią następujące warunki: 1) posiadają uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy nakładają obowiązek poosiadania takich uprawnień; 2) posiadają niezbędna wiedzę i doświadczenie oraz potencjał techniczny, a także dysponują osobami zdolnymi do wykonania zamówienia; 3) znajdują się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia; 4) nie podlegają wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia. Ocena spełnienia warunków udziału w postępowaniu przez wykonawców odbędzie się na podstawie przedstawionych zamawiającemu dokumentów i oświadczeń, o których mowa w części IX niniejszej specyfikacji. 2. Ocena spełnienia warunków w postępowaniu o zamówienie publiczne Z ubiegania się o udzielenie zamówienia publicznego wyklucza się: - wykonawców, którzy nie spełniają warunków udziału w postępowaniu o zamówienie publiczne, o których mowa w art. 24 ust. 1 Prawa zamówień publicznych, Zamawiający odrzuca ofertę, która: - jest niezgodna z ustawą lub jej treść nie odpowiada treści specyfikacji istotnych warunków zamówienia, - jej złożenie stanowi czyn nieuczciwej konkurencji w rozumieniu przepisów o zwalczaniu nieuczciwej konkurencji - zawiera rażąco niską cenę w stosunku do przedmiotu zamówienia, - została złożona przez wykonawcę wykluczonego z udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia lub nie zaproszonego do składania ofert, - zawiera omyłki rachunkowe w obliczeniu ceny, których nie można poprawić na podstawie art. 88, lub błędy w obliczeniu ceny, - wykonawca w terminie 7 dni od dnia otrzymania zawiadomienia nie zgodził się na poprawienie omyłki rachunkowej w obliczeniu ceny, - jest nieważna na podstawie odrębnych przepisów.
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1. Dokumenty wymagane: - aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert, - aktualne zaświadczenie właściwego naczelnika urzędu skarbowego oraz właściwego oddziału zakładu ubezpieczeń Społecznych potwierdzających odpowiednio, że wykonawca nie zalega z opłacaniem podatków, opłat oraz składek na ubezpieczenie zdrowotne i społeczne, lub zaświadczeń, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawionych nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert.
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: Nie.
IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Zakład Karny w Rawiczu ul. 17 Stycznia 28 63-900 Rawicz fax: 0655454266.
IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 02.04.2008 godzina 09:00, miejsce: Zakład Karny w Rawiczu 17 Stycznia 28 63-900 Rawicz w Sekretariacie Zakładu Karnego.
IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).
ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH
CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Zadanie nr 1: Dostawy mięsa i wędlin z indyka.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: mięso klopsowe z indyka - produkt mięsny, średnio rozdrobniony, nie poddany obróbce termicznej ( bez dodatku przypraw) , 2.000 kg, CPV 15112220-4, PN-A-82011 mięso gulaszowe z indyka klasa II - mięso z indyka świeże, 1.700 kg, CPV 15112220-4, PN-A-86524 filet z indyka - mięso z indyka, elementy świeże, 2.400 kg, CPV 15112120-3, PN-A-86524 skrzydło środkowe z indyka - mięso z indyka, elementy świeże, 1.700 kg, CPV 15112220-4, PN-A-86524 mortadela z indyka - kiełbasa drobiowa, homogenizowana, parzona, 1500 kg, CPV 15131135-0 PN-A-86526 mortadela śniadaniowa z indyka - kiełbasa drobiowa, homogenizowana, parzona, 1200 kg, CPV 15131135-0, PN-A-86526 mortadela z pieczarkami - kiełbasa drobiowa, homogenizowana, parzona, 1500 kg, CPV 15131135-0, PN-A-86526 mortadela czosnkowa z indyka - kiełbasa drobiowa, homogenizowana, parzona, 2.000 kg, CPV 15131135-0, PN-A-86526 parówka z indyka - kiełbasa drobiowa, homogenizowana, wędzona, parzona, 1.600 kg, CPV 15131135-0, PN-A-86526 kiełbasa śniadaniowa z indyka - kiełbasa drobiowa, homogenizowana, parzona, 2.000 kg, CPV 15131135-0, PN-A-86526 kiełbasa litewska z indyka - kiełbasa drobiowa, średnio rozdrobniona, parzona, 2.600 kg, CPV 15131135-0, PN-A-86526 szynka tyrolska z indyka - wyrób blokowy, średnio rozdrobniony, parzony, 1.300 kg, CPV 15131135-0, PN-A-86526 szynka Gerwazego z indyka - wyrób blokowy, grubo rozdrobniony, parzony, 1.100 kg, CPV 15131135-0, PN-A-86526 szynka mielona blok z indyka - wyrób blokowy, średnio rozdrobniony, parzony, 2.700 kg, CPV 15131135-0, PN-A-86526 polędwica firmowa z indyka - kiełbasa drobiowa, wysoko wydajna, parzona, 1.500 kg, CPV 15131135-0, PN-A-86526 pieczeń drobiowa z indyka - pieczeń drobiowa, średnio rozdrobniona, 2.500 kg, CPV 15131135-0, PN-A-86526 pasztet firmowy z indyka - wędlina drobiowa, podrobowa, parzona, 1.800 kg, CPV 15131310-1, PN-A-86526 salceson z indyka - wędlina drobiowa, podrobowa, parzona, 1.500 kg, CPV 15131310-0, PN-A-86526 kiełbasa krakowska parzona - wędlina parzona, grubo rozdrobniona, 1000 kg, CPV 15131130-5, PN-A-82007 szynka gotowana biała - mięso wieprzowo-drobiowe, mięsień, gotowana, 1000 kg, CPV 15131133-6, PN-A-82007 kiełbasa szynkowa drobiowa - wędlina parzona, grubo rozdrobniona, 750 kg, CPV 15131135-0, PN-A-82007 serdelki drobiowe - wędlina drobiowa, homogenizowana, drobno rozdrobniona, 3.900 kg, CPV 15131135-0, PN-A-86526.
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.21.20-3.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
- 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Zadanie nr 2: Dostawy mięsa i podrobów z kurczaka.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: kurczak cały - mięso z kurczaka, cały, mrożony, 2.400 kg, CPV 15112130-6, PN-A-86520 skrzydełka z kurczaka - mięso kurczak - elementy mrożone, 350 kg, CPV 15112210-1, PN-A-86524 udko z kurczaka - mięso kurczak - elementy mrożone, 2.500 kg, CPV 15112210-1, PN-A-86524 filet z kurczaka - mięso kurczak - elementy świeże, 1.200 kg, CPV 15112210-1, PN-A-86524 mięso gulaszowe z kurczaka - mięso kurczak - świeże, 1.200 kg, CPV 15112210-1, PN-A-86524 żołądki z kurczaka - podroby - żołądki z kurczaka mrożone, 450 kg, CPV 15114000-0, PN-A-86523 serca z kurczaka - podroby - żołądki z kurczaka mrożone, 450 kg, CPV 15114000-0, PN-A-86523 wątróbki z kurczaka - podroby - wątroby z kurczaka mrożone, 850 kg, CPV 15112300-9, PN-A-86523.
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.21.30-6.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
- 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Zadanie nr 3: Dostawy mięsa, podrobów i wędlin wołowych i wieprzowych.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: mięso wieprzowe szynka surowa ( D4 ) - mięso wieprzowe, elementy świeże, 2.800 kg, CPV 15131410-2, PN-86/A-82002 mięso wieprzowe klopsowe (stosunek mięsa do tłuszczu 80/20) - produkt mięsny, średnio rozdrobniony, nie poddany obróbce termicznej, bez dodatku przypraw 2.500 kg, CPV 15113000-3, PN-A-82011 mięso wieprzowe łopatka bez kości - mięso wieprzowe, elementy świeże, 4.500 kg, CPV 15113300-6, PN-86/A-82002 mięso wieprzowe gulaszowe (stosunek mięsa do tłuszczu 50/50) - produkt mięsny, średnio rozdrobniony, nie poddany obróbce termicznej, 4.000 kg, CPV 15113300-6, PN-A-82011 mięso wieprzowe schab bez kości - mięso wieprzowe, elementy świeże, 950 kg, CPV 15113100-4, PN-86/A-82002 boczek wędzony bez kości płaty - mięso wieprzowe, elementy świeże, wędzone, 1.900 kg, CPV 15131200-7, PN-A-82007 wędzonka bigosowa bez kości - mięso wieprzowe, elementy świeże, wędzone, 2.000 kg, CPV 15131200-7, PN-A-82007 słonina płaty - świeża, 1.200 kg, CPV 15113000-3, PN-86/A-82002 mięso wołowe bez kości ekstra - mięso wołowe, elementy świeże, 600 kg, CPV 15111190-2, PN-88/A-82003 mięso wołowe antrykot - mięso wołowe, elementy świeże, 1.000 kg, CPV 15111140-2, PN-88/A-82003 mięso wołowe z kością - żebra - mięso wołowe, elementy świeże, 1.350 kg, CPV 15111100-0, PN-88/A-82003 żołądki wieprzowe - podroby świeże, 2.500 kg, CPV 15114000-0, PN-86/A-82004 żołądki wołowe - podroby świeże, 300 kg, CPV 15114000-0, PN-86/A-82004 ozory wieprzowe - podroby świeże, 1.850 kg, CPV 15114000-0, PN-86/A-82004 serca wieprzowe - podroby świeże, 2.600 kg, CPV 15114000-0, PN-86/A-82004 wątroba wieprzowa - podroby świeże, 3.000 kg, CPV 15114000-0, PN-86/A-82004 kiełbasa zwyczajna - wędlina średnio rozdrobniona, 5.600 kg, CPV 15131130-5, PN-A-82007 kiełbasa parówkowa - wędlina parzona, homogenizowana, drobno rozdrobniona, 3.600 kg,CPV 15131130-5, PN-A-82007 kiełbasa biała parzona - wędlina parzona, średnio rozdrobniona, 3.000 kg, CPV 15131130-5, PN-A-82007 kiełbasa mortadela - wędlina homogenizowana, drobno rozdrobniona, 3.700 kg, CPV 15131130-3, PN-A-82007 kiełbasa golonkowa parzona - wędlina parzona, grubo rozdrobniona, 700 kg, CPV 15131133-6, PN-A-82007 kiełbasa mielonka - wędlina parzona, średnio rozdrobniona, 2.500 kg, CPV 15131133-6, PN-A-82007 kiełbasa słoikowa - wędlina parzona, średnio rozdrobniona, 1.400 kg, CPV 15131133-6, PN-A-82007 kiełbasa szynkowa mielona wieprzowa - wędlina drobno rozdrobniona, 1.500 kg, CPV 15131133-6, PN-A-82007 serdelki śląskie - wędlina drobno rozdrobniona, 1.000 kg, CPV 15131133-6, PN-A-82007 pieczeń wielkopolska - wyrób blokowy średnio rozdrobniony, 2.600 kg, CPV 15131133-6, PN-A-82007 wątrobianka - wędlina podrobowa, 3.000 kg, CPV 15131130-2, PN-A-82007 metka cebulowa - wędlina drobno rozdrobniona, 2.900 kg, CPV 15131133-6, PN-A-82007 salceson czarny - wędlina podrobowa, 1.500 kg, CPV 15131134-3, PN-A-82007 kaszanka - wędlina podrobowa, parzona, 3.500 kg, CPV 15131134-3, PN-A-82007.
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.14.10-2.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
- 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Zadanie nr 4: Dostawy konserw mięsnych.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: konserwa pasztet z indyka - puszka samootwieralna do 300 g, 800 kg, CPV 15131310-1, PN-A-82022 konserwa pasztet drobiowy - puszka samootwieralna do 300 g, 400 kg, CPV 15131310-1, PN-A-82022 konserwa pasztet z gęsi - puszka samootwieralna do 300 g, 1.200 kg, CPV 15131310-1, PN-A-82022 konserwa wołowa - puszka samootwieralna do 400 g, 1.000 kg, CPV 15131000-5, PN-A-82022 konserwa wieprzowa - puszka samootwieralna do 400 g, 1.000 kg, CPV 15131000-5, PN-A-82022.
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.13.10-1, 15.13.10.00-5.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
- 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
INNE PRZETARGI Z RAWICZA
- Zakup energii elektrycznej na potrzeby obiektów Szpitala Powiatowego w Rawiczu Sp. z o.o
- Zaprojektowanie wraz z wykonaniem: rewitalizacji budynku przy Wałach J. Dąbrowskiego 33 oraz remontu mieszkania nr 1 w budynku przy ul. Ratuszowej 22, w Rawiczu.
- Świadczenie usług zbiorowego żywienia - cateringu dla dzieci w Przedszkolu nr 4 w Rawiczu i Przedszkolu w Żołędnicy na 2026 rok
- Pełnienie funkcji inspektora nadzoru inwestorskiego dla robót budowlanych realizowanych w ramach projektu "Kompleksowa modernizacja energetyczna budynków ZSZ w Rawiczu i PCUW w Rawiczu".
- Wykonanie w formule zaprojektuj i wybuduj zadania pn. Termomodernizacja budynku ZSZ w Rawiczu w ramach projektu "Kompleksowa modernizacja energetyczna budynków ZSZ w Rawiczu i PCUW w Rawiczu".
- Sukcesywna dostawa środków czystości i akcesoriów higienicznych dla jednostek obsługiwanych przez PCUW w Rawiczu w 2026 roku.
więcej: przetargi w Rawiczu »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- WYBÓR DOSTAWCÓW ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH, NA RZECZ SPECJALNEGO OŚRODKA SZKOLNO - WYCHOWAWCZEGO nr 11 WE WROCŁAWIU
- Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych w 2026 roku na potrzeby Przedszkola nr 5 w Gdańsku "Róża Wiatrów"
- Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla Młodzieżowego Ośrodka Wychowawczego im. Ottona Lipkowskiego w Krupskim Młynie w 2026 r.
- Dostawa różnych artykułów spożywczych do Samorządowego Domu Pomocy Społecznej "Pogodnej Starości" w Ostrówku w 2026 r.
- Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do placówek socjalizacyjnych i socjalizacyjno - interwencyjnych Powiatowego Centrum Pomocy Rodzinie w Polkowicach .
- Sukcesywne dostawy żywności wraz z transportem styczeń - czerwiec 2026.
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.





