eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Rudnik nad SanemDostawa produktów spożywczych i żywnościowych do kuchni Publicznego Gimnazjum im. Orląt w Rudniku nad Sanem

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2009-12-18

Rudnik nad Sanem: Dostawa produktów spożywczych i żywnościowych do kuchni Publicznego Gimnazjum im. Orląt w Rudniku nad Sanem
Numer ogłoszenia: 435660 - 2009; data zamieszczenia: 18.12.2009
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 410432 - 2009r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Publiczne Gimnazjum im. Orląt, ul. Marszałka Józefa Piłsudskiego 7, 37-420 Rudnik nad Sanem, woj. podkarpackie, tel. 015 8762603, faks 015 8766193.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: gimnazjum publiczne.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa produktów spożywczych i żywnościowych do kuchni Publicznego Gimnazjum im. Orląt w Rudniku nad Sanem.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu zamówienia: 1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa produktów spożywczych na potrzeby kuchni w Publicznym Gimnazjum im. Orląt w Rudniku nad Sanem, w tym: 1) Część 1: Dostawa mięsa i wędlin 2) Część 2: Dostawa warzyw, owoców 3) Część 3: Dostawa nabiału, tłuszczy oraz jajek 4) Część 4: Dostawa pieczywa 5) Część 5: Dostawa artykułów spożywczych 6) Część 6: Dostawa artykułów posiłki gotowe (garmażeryjne) 2. Zamówienie dotyczące części 1-6 będzie realizowane sukcesywnie na podstawie indywidualnych, pisemnych zleceń Zamawiającego. Wykonawcy zobowiązani będą dostarczać zamówione artykuły własnym środkiem transportu do kuchni Publicznego Gimnazjum im. Orląt w Rudniku nad Sanem, ul. Marszałka Józefa Piłsudskiego 7, 37-420 Rudnik nad Sanem. 3. Dostawy mięsa i wędlin (Część 1) przeprowadzane będą 3 razy tygodniowo, dostawa warzyw i owoców (Część 2) oraz nabiału, tłuszczy oraz jajek (Część 3) przeprowadzana będzie 2 razy w tygodniu, dostawa pieczywa określonego w Części 4 przeprowadzana będzie 3 - 5 razy w tygodniu, dostawa artykułów spożywczych (Część 5) 1 raz w tygodniu, dostawa posiłków gotowych (garmażeryjnych) (Część 6) raz na dwa miesiące. Zakres i wielkość wszystkich dostaw musi być uzgodniona z Zamawiającym. 4. Dostarczane mięso i wędliny (Część 1), warzywa i owoce (Część 2) oraz pieczywo (Część 4) muszą być świeże. Nabiał, tłuszcze oraz jajka (Część 3) musi posiadać termin przydatności do spożycia minimum 14 dni od dnia dostawy, a w przypadku mleka i tłuszczy termin wynosi minimum 30 dni. Artykuły spożywcze (Część 5) muszą posiadać termin przydatności do spożycia wynoszący minimum 2 miesiące, a w przypadku produktów mrożonych minimum 3 miesiące od dnia dostawy. Produkty garmażeryjne (Część 6) muszą posiadać termin przydatności do spożycia wynoszący 7 dni, a w przypadku opakowania hermetycznego minimum 21 dni. 5. Zamawiający zobowiązuje się zamówić co najmniej 70% wartości przedmiotu umowy. Pozostałe 30% zostanie zamówione w zależności od potrzeb Zamawiającego..

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne 03.21.20.00 - Ziemniaki i warzywa suszone 03.14.25.00 - Jaja 15.81.11.00 - Chleb 15.00.00.00 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne 15.89.42.00 - Posiłki gotowe .

II.1.5) Całkowita końcowa wartość zamówienia (bez VAT) obejmująca wszystkie zamówienia i części: 112783.95 PLN.

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

IV.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA V: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

Część NR: 1   

Nazwa: Dostawa mięsa i wędlin

V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 18.12.2009.

V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Jan Koń , Maria Koń, Robert Tofilski Spółka Jawna, ul. Rynek 57, 37-420 Rudnik nad Sanem, kraj/woj. podkarpackie.

V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ
I NAJWYŻSZĄ CENĄ
(bez VAT)

  • Cena wybranej oferty: 44833.80
  • Oferta z najniższą ceną: 44833.80 oferta z najwyższą ceną: 48427
  • Waluta: PLN.

Część NR: 2   

Nazwa: Dostawa warzyw i owoców

V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 18.12.2009.

V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.

V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Przedaż Owoców, warzyw i kwiatów, Halina Ilków, ul. Rynek 34, 37-420 Rudnik nad Sanem, kraj/woj. podkarpackie.

V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ
I NAJWYŻSZĄ CENĄ
(bez VAT)

  • Cena wybranej oferty: 20103.43
  • Oferta z najniższą ceną: 20103.43 oferta z najwyższą ceną: 20103.43
  • Waluta: PLN.

Część NR: 3   

Nazwa: Dostawa nabiału, tłuszczy i jajek

V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 18.12.2009.

V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Jan Koń , Maria Koń, Robert Tofilski Spółka Jawna, ul. Rynek 57, 37-420 Rudnik nad Sanem, kraj/woj. podkarpackie.

V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ
I NAJWYŻSZĄ CENĄ
(bez VAT)

  • Cena wybranej oferty: 8543.20
  • Oferta z najniższą ceną: 8543.20 oferta z najwyższą ceną: 9402.40
  • Waluta: PLN.

Część NR: 4   

Nazwa: Dostawa pieczywa

V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 18.12.2009.

V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.

V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Piekarnia RUDNIK Renata Skiba, ul. Stróżańska 61a, 37-420 Rudnik nad Sanem, kraj/woj. podkarpackie.

V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ
I NAJWYŻSZĄ CENĄ
(bez VAT)

  • Cena wybranej oferty: 6488
  • Oferta z najniższą ceną: 6488 oferta z najwyższą ceną: 6488
  • Waluta: PLN.

Część NR: 5   

Nazwa: Dostawa artykułów spożywczych

V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 18.12.2009.

V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Jan Koń , Maria Koń, Robert Tofilski Spółka Jawna, ul. Rynek 57, 37-420 Rudnik nad Sanem, kraj/woj. podkarpackie.

V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ
I NAJWYŻSZĄ CENĄ
(bez VAT)

  • Cena wybranej oferty: 28117.52
  • Oferta z najniższą ceną: 28117.52 oferta z najwyższą ceną: 31877.80
  • Waluta: PLN.

Część NR: 6   

Nazwa: Dostawa artykułów posiłki gotowe (garmażeryjne)

V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 18.12.2009.

V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Jan Koń , Maria Koń, Robert Tofilski Spółka Jawna, ul. Rynek 57, 37-420 Rudnik nad Sanem, kraj/woj. podkarpackie.

V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ
I NAJWYŻSZĄ CENĄ
(bez VAT)

  • Cena wybranej oferty: 4698
  • Oferta z najniższą ceną: 4698 oferta z najwyższą ceną: 4780
  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.