eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi PrzeworskOrganizacja i przeprowadzenie kursu barmańskiego dla uczniów Zespołu Szkół Zawodowych w Przeworsku w ramach projektu pn. Podkarpacie stawia na zawodowców współfinansowanego z Europejskiego Funduszu Społecznego.

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2015-03-27

Przeworsk: Organizacja i przeprowadzenie kursu barmańskiego dla uczniów Zespołu Szkół Zawodowych w Przeworsku w ramach projektu pn. Podkarpacie stawia na zawodowców współfinansowanego z Europejskiego Funduszu Społecznego.
Numer ogłoszenia: 43527 - 2015; data zamieszczenia: 27.03.2015
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 21623 - 2015r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Starostwo Powiatowe, ul. Jagiellońska 10, 37-200 Przeworsk, woj. podkarpackie, tel. 016 6487009, faks 016 6487009.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Organizacja i przeprowadzenie kursu barmańskiego dla uczniów Zespołu Szkół Zawodowych w Przeworsku w ramach projektu pn. Podkarpacie stawia na zawodowców współfinansowanego z Europejskiego Funduszu Społecznego..

II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: 1. Przedmiotem zamówienia jest Organizacja i przeprowadzenie kursu barmańskiego dla uczniów Zespołu Szkół Zawodowych w Przeworsku w ramach projektu pn. Podkarpacie stawia na zawodowców współfinansowanego z Europejskiego Funduszu Społecznego 2. Miejsce przeprowadzenie kursu: Kurs będzie prowadzony w salach dydaktycznych Zespołu Szkół Zawodowych im. Króla Jana III Sobieskiego w Przeworsku, ul. Krasickiego 9, 37-200 Przeworsk. Sale będą udostępnione nieodpłatnie. 3. Liczba osób biorących udział w kursie: Realizacja kursu barmańskiego dla 15 uczniów Zespołu Szkół Zawodowych w Przeworsku w podziale na II grupy. 4. Liczba godzin: 46 godzin na I grupę Liczba godzin zajęć dziennie (w dniach od poniedziałku do piątku) na osobę nie może być większa niż 4 godziny lekcyjne, a w dni wolne od nauki szkolnej nie może być większa niż 8 godzin lekcyjnych. Długość przerw będzie ustalana w sposób elastyczny przez wykonawcę. 5. Terminy przeprowadzenia kursu: Realizacja kursu barmańskiego dla uczniów Zespołu Szkół Zawodowych w Przeworsku powinna odbyć się w miesiącach marzec - maj 2015r. 6. Zakres tematyczny: Tematyka kursu - Zajęcia teoretyczne i zajęcia praktyczne obejmujące naukę umiejętności potrzebne na stanowisku barmana, zawierające, co najmniej następujące zagadnienia: 1.Postawa barmana, charakterystyka pracy. 2.Prezentacja przyrządów pracy barmana. 3.Podział alkoholi na podstawowe grupy - teoria. 4.Miksologia. 5.Praktyczna nauka przygotowywania napoi mieszanych - shakerowanych bezalkoholowych: a.nauka pracy shakerami (klasyczny i bostoński) b.nauka praktycznego przygotowywania dekoracji (nowoczesne style) c.przygotowywanie klasycznych drinków bezalkoholowych 6.Praktyczna nauka przygotowywania napoi mieszanych bezalkoholowych a.zasady free pouring; nalewanie alkoholi bezpośrednio z butelki bez miar barowych - ćwiczenia na butelkach z wodą, b.przygotowywanie klasycznych drinków na bazie syropów bezalkoholowych 7.Typologia wina, praktyczna nauka przygotowywania napoi mieszanych bezalkoholowych a.typologia wina; najważniejsze rodzaje i ich charakterystyka b.przygotowywanie napoi mieszanych klasycznych i niestandardowych na bazie syropów bezalkoholowych 8.Podstawy flair a.podstawy flair - ćwiczenia b.praktyczne przygotowywanie drinków bezalkoholowych 9.Egzamin końcowy praktyczny i teoretyczny. 7. Wykonawca zobowiązany jest do: a)przeprowadzenia kursu zgodnie z ustalonym opisem nauczania, liczbą godzin b)zapewnienia uczestnikom od pierwszego dnia zajęć niezbędnych materiałów szkoleniowych - na własność. c)zapewnienia podczas zajęć praktycznych niezbędnych materiałów, urządzeń, narzędzi do przeprowadzenia kursu spełniające wymogi BHP w ilości i stanie technicznym zapewniającym odpowiedni poziom szkolenia oraz swobodny dostęp do stanowiska, przy którym będzie odbywała się praktyka, w tym 2 sztuki profesjonalnych barów mobilnych - każdy na dwa stanowiska pracy. Każdy bar wyposażony minimum w: 2 szt. shaker bostoński, szklanica, strainer 1 szt. shaker klasyczny trzyczęściowy blender elektryczny - 1 szt. na dwa bary 1 kruszarka do lodu 2 maty barowe ociekowe 2 szt. mudler 2 łyżki barmańskie 2 deski do krojenia 2 szt. markowych noży do owoców 4 miarki barmańskie- jigger 2 szt. szczypiec 4. nalewaki metalowe pourer 1 nożyk do twistów 1 cooler na lód lub ice box 1 zestaw rurek do drinków - cienkie i grube 1 zestaw szpadki coctailowe 1 zestaw mieszadełek 1 zestaw serwetek coctailowych 6 kieliszków coctailowych 6 szklanek do whysky 6 szklanek typu high ball / long drink 6 szklanek typu hurricane 12 szklanek typu shot inne rodzaje kieliszków Wystawienia zaświadczenia o ukończonym kursie..

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 80.53.00.00 - Usługi szkolenia zawodowego .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: tak, projekt/program: Zamówienie dotyczy projektu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: Projektu pn. Podkarpacie stawia na zawodowców współfinansowanego z Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki, Priorytet IX Rozwój wykształcenia i kompetencji w regionach, 9.2 Podniesienie atrakcyjności i jakości szkolnictwa..

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 23.03.2015.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 7.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 3.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • BARMAN SERVICE Katarzyna Górnicka, ul. Gliwicka 3, 40-079 Katowice, kraj/woj. śląskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 10913,85 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 4650,00

  • Oferta z najniższą ceną: 4650,00 / Oferta z najwyższą ceną: 13725,00

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.