eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi RzeszówUsługa gastronomiczna polegająca na przygotowaniu i podaniu posiłków w siedzibie zamawiającego w dniach 14-15 grudnia 2009 r. (Rzeszów), podczas II Konferencji Rocznej w ramach realizacji Indywidualnego Projektu Kluczowego "Nowoczesne technologie materiał



Ogłoszenie z dnia 2009-12-17

Rzeszów: Usługa gastronomiczna polegająca na przygotowaniu i podaniu posiłków w siedzibie zamawiającego w dniach 14-15 grudnia 2009 r. (Rzeszów), podczas II Konferencji Rocznej w ramach realizacji Indywidualnego Projektu Kluczowego "Nowoczesne technologie materiałowe stosowane w przemyśle lotniczym", Program Operacyjny Innowacyjna Gospodarka, Priorytet 1. Badania i rozwój nowoczesnych technologii: Działanie 1.1. Wsparcie badań naukowych dla budowy gospodarki opartej na wiedzy, Poddziałanie 1.1.2 Strategiczne programy badań naukowych i prac rozwojowych.
Numer ogłoszenia: 432214 - 2009; data zamieszczenia: 17.12.2009
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: nie.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Politechnika Rzeszowska im. Ignacego Łukasiewicza, ul. W. Pola 2, 35-959 Rzeszów, woj. podkarpackie, tel. (017) 865 12 50, faks (017) 854 13 34, 8651581.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Uczelnia publiczna.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Usługa gastronomiczna polegająca na przygotowaniu i podaniu posiłków w siedzibie zamawiającego w dniach 14-15 grudnia 2009 r. (Rzeszów), podczas II Konferencji Rocznej w ramach realizacji Indywidualnego Projektu Kluczowego "Nowoczesne technologie materiałowe stosowane w przemyśle lotniczym", Program Operacyjny Innowacyjna Gospodarka, Priorytet 1. Badania i rozwój nowoczesnych technologii: Działanie 1.1. Wsparcie badań naukowych dla budowy gospodarki opartej na wiedzy, Poddziałanie 1.1.2 Strategiczne programy badań naukowych i prac rozwojowych..

II.1.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.

II.1.3) Określenie przedmiotu zamówienia: 14-15 grudnia 2009 r. (Rzeszów) - II Konferencja Roczna w ramach realizacji Indywidualnego Projektu Kluczowego "Nowoczesne technologie materiałowe stosowane w przemyśle lotniczym", Program Operacyjny Innowacyjna Gospodarka, Priorytet 1. Badania i rozwój nowoczesnych technologii: Działanie 1.1. Wsparcie badań naukowych dla budowy gospodarki opartej na wiedzy, Poddziałanie 1.1.2 Strategiczne programy badań naukowych i prac rozwojowych. Liczba uczestników ok. 190 osób. 14.12.2009: -śniadanie (ok. 40 os.) żurek staropolski z jajkiem, szynka konserwowa z chrzanem, ser edamski żółty, twarożek ze szczypiorkiem, sałatka z pomidorów i ogórków, owoce różne, napoje gorące kawa herbata, napoje zimne soki woda, - 2 przerwy kawowe (kawa, herbata, soki owocowe, woda mineralna; drobne ciastka, rogaliki drożdżowe, pączki mini, owoce), - 1 lunch (płyta serów garnirowana owocami, ruloniki szynkowe z chrzanem, łosoś w cieście z żurawiną, zupa z grzybów leśnych z makaronem, krem pomidorowy prowansalski z groszkiem, zrazili myśliwskie z sosem kurkowym, ziemniaki opiekane, sałatka litewska, misy pierogów /ruskie, z grzybami, z kapusta/, sernik z brzoskwiniami, szarlotka, deser Rafaello, sok owocowy, woda mineralna, kawa, herbata), - uroczysta kolacja (półmiski zakąsek rybnych/tatary z łososia, pstrąg wędzony, półmiski mięs w galaretce /jajko z szynka, rolada drobiowa, filety grillowane/, półmiski ies pieczonych /udziec z indyka, roladki wieprzowe/, półmiski ryb /sandacz, dorsz/, półmiski dodatków / kulki frytkowi, ziemniaki, ryż, surówka z marchwi/, jabłko w kremie waniliowym z bakaliami, woda mineralna, sok, kawa, herbata) Dodatki do dań z bufetu: przyprawy, sosy, cukier, mleczko, cytryna, lód, kosze pieczywa itp. 15.12.2009: - śniadanie (ok. 40 os.) żurek staropolski z jajkiem, szynka konserwowa z chrzanem, ser edamski żółty, twarożek ze szczypiorkiem, sałatka jarzynowa, owoce różne, napoje gorące kawa herbata, napoje zimne soki woda, - 1 przerwa kawowa (kawa, herbata, soki owocowe, woda mineralna; drobne ciastka, rogaliki drożdżowe, pączki mini, owoce), - 1 lunch (zrazy myśliwskie, ziemniaki opiekane, udka z kurczaka w miodzie, krem borowikowy z groszkiem ptysiowym, łosoś z sosem tatarskim, wędliny i mięsa pieczone, sałatka jarzynowa, sałatka brokułowa, sałatka chrzanowa, ciasta różne, napoje różne). Dodatki do dań z bufetu: przyprawy, sosy, cukier, mleczko, cytryna, lód, kosze pieczywa itp..

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.32.00.00 - Usługi podawania posiłków .

II.1.5) Całkowita końcowa wartość zamówienia (bez VAT) obejmująca wszystkie zamówienia i części: 31243 PLN.

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Zamówienie z wolnej ręki

IV.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: tak, projekt/program: PROGRAM OPERACYJNY INNOWACYJNA GOSPODARKA Projekt Kluczowy pn. NOWOCZESNE TECHNOLOGIE MATERIAŁOWE STOSOWANE W PRZEMYSLE LOTNICZYM POIG.0101.02-00-015/08.

SEKCJA V: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

Część NR: 1   

Nazwa: Przedmiotem postępowania przetargowego jest usługa gastronomiczna polegająca na przygotowaniu i podaniu posiłków w siedzibie zamawiającego w dniach 14-15 grudnia 2009 r. (Rzeszów), podczas II Konferencji Rocznej w ramach realizacji Indywidualnego Projektu Kluczowego "Nowoczesne technologie materiałowe stosowane w przemyśle lotniczym"

V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 11.12.2009.

V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.

V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Restauracja ZAMKOWA, ul. Zamkowa 1, 37-100 Łańcut, kraj/woj. podkarpackie.

V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ
I NAJWYŻSZĄ CENĄ
(bez VAT)

  • Cena wybranej oferty: 31 243.00
  • Oferta z najniższą ceną: 31 243.00 oferta z najwyższą ceną: 31 243.00
  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.