Ogłoszenie z dnia 2009-12-17
Rzeszów: Usługa gastronomiczna polegająca na przygotowaniu i podaniu posiłków w siedzibie zamawiającego w dniach 14-15 grudnia 2009 r. (Rzeszów), podczas II Konferencji Rocznej w ramach realizacji Indywidualnego Projektu Kluczowego "Nowoczesne technologie materiałowe stosowane w przemyśle lotniczym", Program Operacyjny Innowacyjna Gospodarka, Priorytet 1. Badania i rozwój nowoczesnych technologii: Działanie 1.1. Wsparcie badań naukowych dla budowy gospodarki opartej na wiedzy, Poddziałanie 1.1.2 Strategiczne programy badań naukowych i prac rozwojowych.
Numer ogłoszenia: 432214 - 2009; data zamieszczenia: 17.12.2009
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: nie.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Politechnika Rzeszowska im. Ignacego Łukasiewicza, ul. W. Pola 2, 35-959 Rzeszów, woj. podkarpackie, tel. (017) 865 12 50, faks (017) 854 13 34, 8651581.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Uczelnia publiczna.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) OKREŚLENIE PRZEDMOTU ZAMÓWIENIA
II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Usługa gastronomiczna polegająca na przygotowaniu i podaniu posiłków w siedzibie zamawiającego w dniach 14-15 grudnia 2009 r. (Rzeszów), podczas II Konferencji Rocznej w ramach realizacji Indywidualnego Projektu Kluczowego "Nowoczesne technologie materiałowe stosowane w przemyśle lotniczym", Program Operacyjny Innowacyjna Gospodarka, Priorytet 1. Badania i rozwój nowoczesnych technologii: Działanie 1.1. Wsparcie badań naukowych dla budowy gospodarki opartej na wiedzy, Poddziałanie 1.1.2 Strategiczne programy badań naukowych i prac rozwojowych..
II.1.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.
II.1.3) Określenie przedmiotu zamówienia: 14-15 grudnia 2009 r. (Rzeszów) - II Konferencja Roczna w ramach realizacji Indywidualnego Projektu Kluczowego "Nowoczesne technologie materiałowe stosowane w przemyśle lotniczym", Program Operacyjny Innowacyjna Gospodarka, Priorytet 1. Badania i rozwój nowoczesnych technologii: Działanie 1.1. Wsparcie badań naukowych dla budowy gospodarki opartej na wiedzy, Poddziałanie 1.1.2 Strategiczne programy badań naukowych i prac rozwojowych. Liczba uczestników ok. 190 osób. 14.12.2009: -śniadanie (ok. 40 os.) żurek staropolski z jajkiem, szynka konserwowa z chrzanem, ser edamski żółty, twarożek ze szczypiorkiem, sałatka z pomidorów i ogórków, owoce różne, napoje gorące kawa herbata, napoje zimne soki woda, - 2 przerwy kawowe (kawa, herbata, soki owocowe, woda mineralna; drobne ciastka, rogaliki drożdżowe, pączki mini, owoce), - 1 lunch (płyta serów garnirowana owocami, ruloniki szynkowe z chrzanem, łosoś w cieście z żurawiną, zupa z grzybów leśnych z makaronem, krem pomidorowy prowansalski z groszkiem, zrazili myśliwskie z sosem kurkowym, ziemniaki opiekane, sałatka litewska, misy pierogów /ruskie, z grzybami, z kapusta/, sernik z brzoskwiniami, szarlotka, deser Rafaello, sok owocowy, woda mineralna, kawa, herbata), - uroczysta kolacja (półmiski zakąsek rybnych/tatary z łososia, pstrąg wędzony, półmiski mięs w galaretce /jajko z szynka, rolada drobiowa, filety grillowane/, półmiski ies pieczonych /udziec z indyka, roladki wieprzowe/, półmiski ryb /sandacz, dorsz/, półmiski dodatków / kulki frytkowi, ziemniaki, ryż, surówka z marchwi/, jabłko w kremie waniliowym z bakaliami, woda mineralna, sok, kawa, herbata) Dodatki do dań z bufetu: przyprawy, sosy, cukier, mleczko, cytryna, lód, kosze pieczywa itp. 15.12.2009: - śniadanie (ok. 40 os.) żurek staropolski z jajkiem, szynka konserwowa z chrzanem, ser edamski żółty, twarożek ze szczypiorkiem, sałatka jarzynowa, owoce różne, napoje gorące kawa herbata, napoje zimne soki woda, - 1 przerwa kawowa (kawa, herbata, soki owocowe, woda mineralna; drobne ciastka, rogaliki drożdżowe, pączki mini, owoce), - 1 lunch (zrazy myśliwskie, ziemniaki opiekane, udka z kurczaka w miodzie, krem borowikowy z groszkiem ptysiowym, łosoś z sosem tatarskim, wędliny i mięsa pieczone, sałatka jarzynowa, sałatka brokułowa, sałatka chrzanowa, ciasta różne, napoje różne). Dodatki do dań z bufetu: przyprawy, sosy, cukier, mleczko, cytryna, lód, kosze pieczywa itp..
II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.32.00.00 - Usługi podawania posiłków .
II.1.5) Całkowita końcowa wartość zamówienia (bez VAT) obejmująca wszystkie zamówienia i części: 31243 PLN.
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Zamówienie z wolnej ręki
IV.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: tak, projekt/program: PROGRAM OPERACYJNY INNOWACYJNA GOSPODARKA Projekt Kluczowy pn. NOWOCZESNE TECHNOLOGIE MATERIAŁOWE STOSOWANE W PRZEMYSLE LOTNICZYM POIG.0101.02-00-015/08.
 
SEKCJA V: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
Część NR: 1
Nazwa: Przedmiotem postępowania przetargowego jest usługa gastronomiczna polegająca na przygotowaniu i podaniu posiłków w siedzibie zamawiającego w dniach 14-15 grudnia 2009 r. (Rzeszów), podczas II Konferencji Rocznej w ramach realizacji Indywidualnego Projektu Kluczowego "Nowoczesne technologie materiałowe stosowane w przemyśle lotniczym"
V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 11.12.2009.
V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.
V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
dane rejestrowe 
i kontaktowe firmy 
RESTAURACJA I HOTEL ZAMKOWA S.C. H.ZIEMBA W.ZIEMBA
jakie przetargi wygrała firma 
RESTAURACJA I HOTEL ZAMKOWA S.C. H.ZIEMBA W.ZIEMBA
- Restauracja ZAMKOWA, ul. Zamkowa 1, 37-100 Łańcut, kraj/woj. podkarpackie.
 
V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ 
I NAJWYŻSZĄ CENĄ (bez VAT)
- Cena wybranej oferty: 31 243.00
 - Oferta z najniższą ceną: 31 243.00 oferta z najwyższą ceną: 31 243.00
 - Waluta: PLN.
 
INNE PRZETARGI Z RZESZOWA
- Sprzedaż i dostawa odczynników i materiałów zużywalnych do realizacji zajęć dydaktycznych prowadzonych na Wydziałach UR
 - Usługa polegająca na kompleksowej eksploatacji i konserwacji fontanny multimedialnej przy Al. Lubomirskich w Rzeszowie
 - Dostawa sprzętu laboratoryjnego
 - Postępowanie administracyjne na tle ustawy o promocji zatrudnienia i instytucjach rynku pracy, ze szczególnym uwzględnieniem doręczeń w zakresie dokumentów elektronicznych.
 - Dostawa mebli biurowych oraz wyposażenia z montażem do RDW Lubaczów w 2025 roku (w ramach zadania - Budowa budynku administracyjnego BM Lisie Jamy - nowa siedziba RDW).
 - Zakup robota przemysłowego dedykowanego do obróbki i gratowania elementów odlewanych
 
więcej: przetargi w Rzeszowie »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Usługa cateringowa dla osób doświadczających bezdomności, korzystających ze Streetbus.
 - Świadczenie usług w formie przygotowywania i podawania gorącego posiłku dla osób korzystających ze wsparcia Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Malborku na 2026 rok
 - przygotowania i dostarczenia posiłków dla dzieci i młodzieży Ośrodka Wspomagania Rodziny w Kobylnicy i Ośrodka Wspomagania Rodziny nr 2 w Jasinie
 - Obsługa gastronomiczna uczestników szkoleń, warsztatów, seminariów, narad, spotkań roboczych oraz konferencji organizowanych przez Wydział Rozwoju Kompetencji w Szczecinie i Oddział ZUS w Szczecinie
 - Przygotowanie i wydawanie gorących posiłków dla klientów Centrum Pomocy Społecznej Dzielnicy Śródmieście im. prof. Andrzeja Tymowskiego
 - przygotowanie na terenie Zespołu Szkolno-Przedszkolnego nr 5 na os. Kosmonautów 111 w Poznaniu i wydawanie 3 posiłków dziennie dla dzieci z Przedszkola nr 175
 
więcej: Usługi podawania posiłków »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.





