Ogłoszenie z dnia 2009-12-16
Rzeszów: Catering podczas XV PFI - Projekt systemowy pt. Wzmocnienie instytucjonalnego systemu wdrażania regionalnej Strategii Innowacji w latach 2007-2013 w województwie podkarpackim.
Numer ogłoszenia: 430760 - 2009; data zamieszczenia: 16.12.2009
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: nie.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Politechnika Rzeszowska im. Ignacego Łukasiewicza, ul. W. Pola 2, 35-959 Rzeszów, woj. podkarpackie, tel. (017) 865 12 50, faks (017) 854 13 34, 8651581.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Uczelnia publiczna.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) OKREŚLENIE PRZEDMOTU ZAMÓWIENIA
II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Catering podczas XV PFI - Projekt systemowy pt. Wzmocnienie instytucjonalnego systemu wdrażania regionalnej Strategii Innowacji w latach 2007-2013 w województwie podkarpackim..
II.1.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.
II.1.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest usługa gastronomiczna polegające na przygotowaniu i podaniu posiłków w siedzibie zamawiającego na terenie Rzeszowa - budynek S, w terminie: 16 - 17.12.2009 r., podczas spotkania w ramach XV PFI - Projekt systemowy Dzień 1- 16.12.2009 r. Liczba uczestników 100 osób Serwis kawowy: kawa herbata, woda gazowana i niegazowana, soki. Owoce: banany, winogrona, mandarynki. Ciasto: Torcik owocowy z rumem, ciasteczka różne Boeuf Strogonow z bułeczką 300 g - 100 porcji Paluszki krabowe z dipem czosnkowym - 100 porcji Jajko faszerowane 1/2 sztuki - 100 porcji Łosoś w galarecie 50g - 100 porcji Śledzik po węgiersku 80 g - 80 porcji Roladki szynkowe z kremem chrzanowym i jajkiem- 80 porcji Tartinki z mozzarellą - 100 porcji Deska serów pleśniowych i żółtych - 3 sztuki Półmisek wędlin wiejskich 30 g - 100 porcji Półmisek mięs pieczonych 30 g - 100 porcji Sałatka owocowa 100g - 100 porcji Sałatka z indyka z ananasem - 100 porcji Pieczywo różne 80g - 100 porcji Dzień 2- 17.12.2009 r. Liczba uczestników 50 osób Serwis kawowy: kawa herbata, woda gazowana i niegazowana, soki. Owoce: banany, winogrona, mandarynki. Ciasto: szarlotka, ciasteczka różne Pierogi ruskie 150g (5 szt.) - 50 porcji Pierogi z kapustą 150g - 50 porcji Pomidory faszerowane - 30 porcji Tarteletki z tuńczykiem 1 szt - 30 porcji Koreczki drobiowe z oliwką - 50 porcji Wędliny różne - 30 porcji Sałatka grecka - 50 porcji Pieczywo różne - 50 porcji Pasztet wiejski z gęsi i z dziczyzny.
II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.32.00.00 - Usługi podawania posiłków .
II.1.5) Całkowita końcowa wartość zamówienia (bez VAT) obejmująca wszystkie zamówienia i części: 6542.06 PLN.
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Zamówienie z wolnej ręki
IV.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: tak, projekt/program: Projekt systemowy Wzmocnienie instytucjonalnego systemu wdrażania regionalnej Strategii Innowacji w latach 2007-2013 w województwie podkarpackim współfinansowany przez Unię Europejską w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego WND-POKL.08.02.02-18-001/0.
SEKCJA V: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
Część NR: 1
Nazwa: Usługa gastronomiczna polegająca na przygotowaniu i podaniu posiłków w siedzibie zamawiającego podczas spotkania w ramach XV PFI
V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 14.12.2009.
V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.
V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
FIRMA HANDLOWA "K.T." KRYSTYNA TŁUCZEK
jakie przetargi wygrała firma
FIRMA HANDLOWA "K.T." KRYSTYNA TŁUCZEK
- Firma Handlowa K.T. Krystyna Tłuczek, Podkarpacka 1A, 35-084 Rzeszów, kraj/woj. podkarpackie.
V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ
I NAJWYŻSZĄ CENĄ (bez VAT)
- Cena wybranej oferty: 6 542.06
- Oferta z najniższą ceną: 6 542.06 oferta z najwyższą ceną: 6 542.06
- Waluta: PLN.
INNE PRZETARGI Z RZESZOWA
- Cz.1 - Rem. m. przez rz. Wisłok w m. Iskrzynia DK nr 19 Cz. 2 - Rem. przep. w m. Sieniawa DK nr 28 Cz. 3 - Rem. przep. w m. Tarnogóra DK nr 77 Cz. 4 - Rem. m. przez rz. Gwoźnica w m. Wyżne DK nr 19
- Przebudowa drogi-budowa drogi dla pieszych-chodnika oraz budowa wyniesionego pobocza w ciągu dr. pow. Nr 1415R Tyczyn - Hermanowa - Straszydle w km od 6+340 do km 6+972 w m. Straszydle oraz Hermanowa
- Dostawa przenośnego sprzętu komputerowego dla jednostek Politechniki Rzeszowskiej V
- Dostawa środków dezynfekcyjnych dla potrzeb Zespołu Opieki Zdrowotnej Nr 2 w Rzeszowie
- Przebudowa dróg - budowa dróg dla pieszych w ciągu dróg powiatowych na terenie Gminy Świlcza oraz Gminy Trzebownisko - 2 zadania
- Roboty budowlane w zakresie budowy boiska sportowego i infrastruktury sportowej przy Zespole Szkolno-Przedszkolnym Nr 5, ul. Pelczara 3 w Rzeszowie
więcej: przetargi w Rzeszowie »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Świadczenie usług cateringowych
- Obsługa wizyt międzynarodowych oraz innych wydarzeń w zakresie usług gastronomicznych
- Usługi zakwaterowania z wyżywieniem członków Chóru Akademickiego Politechniki Warszawskiej w dniach 26.07.-03.08.2025 r
- Sukcesywne, kompleksowe świadczenie usług cateringowych dla Uniwersytetu Jana Długosza w Częstochowie
- Usługa cateringowa zbiorowego żywienia w Szkole Podstawowej nr 21 z Oddziałami Dwujęzycznymi w Rzeszowie
- usługa restauracyjna dla uczestników konferencji ELC2025
więcej: Usługi podawania posiłków »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.