Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu
Ogłoszenie z dnia 2009-12-11
Wierzchowo: Przetarg nieograniczony na bieżące dostawy mięsa i wędlin.
Numer ogłoszenia: 426638 - 2009; data zamieszczenia: 11.12.2009
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny Wierzchowo , ul. Szkolna 8, 78-530 Wierzchowo, woj. zachodniopomorskie, tel. 094 3618569 w. 245, faks 094 3618589.
- Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja rządowa centralna.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA
II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Przetarg nieograniczony na bieżące dostawy mięsa i wędlin..
II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.
II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Część I - mięso wieprzowe gulaszowe -6200 kg, mięso wołowe kl.II-2500 kg Część II- blok mielony-600 kg, blok mortadelowy-1700 kg, blok szynkowy- 300 kg, kaszanka- 1400 kg, kiełbasa biała-300kg,biwakowa-1600kg,jarmarczna-1600kg,kanapkowa-1600 kg,kozacka-1600 kg, krakowska parzona-1500kg,podlaska-1200kg,podwawelska-100kg,rawska-100kg,toruńska-1200kg,parówki-1700 kg, pieczeń wiejska-900kg,salceson włoski-800 kg,serdelki-1700kg,szynka wieprzowa-100kg,ogonówka wieprzowa -100kg,wątroba wieprzowa -2400 kg, pasztet zapiekany -800kg,szynka delikatesowa-100.
II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.30.00 - Wieprzowina 15.13.11.30 - Wędliny .
II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 2.
II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.
II.1.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.
II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesiącach: 12.
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA
Informacja na temat wadium: Nie dotyczyIII.2) WARUNKI UDZIAŁU
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: W przetargu mogą wziąć udział Wykonawcy spełniający warunki zawarte w art. 22 ust.1 ustawy Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2007 r. Nr 223 poz. 1655 z późniejszymi zmianami) i nie podlegający wykluczeniu na podstawie art. 24 ustawy Prawo zamówień publicznych (Dz. U. z 2007 r. Nr 223 poz. 1655 z późniejszymi zmianami) oraz spełniający wymagania zawarte w SIWZ. Ocena spełnienia warunków dokonywana będzie wg. formuły spełnia -nie spełnia.
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Nie dotyczy.
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie.
IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl.
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia określa SIWZ, która znajduje się w siedzibie Zamawiającego (dział kwatermistrzowski) i jest do odebrania bezpłatnie w dni robocze w godzinach od 8:00 do 15:00.
IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 22.12.2009 godzina 12:00, miejsce: Zakład Karny Wierzchowo - Sekretariat ul. Szkolna 8.
IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).
IV.3.13) Informacje dodatkowe, w tym dotyczące finansowania projektu/programu ze środków Unii Europejskiej: Nie dotyczy.
ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH
CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Dostawa mięsa.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: mięso wieprzowe gulaszowe -6200 kg, mięso wołowe kl.II-2500 kg.
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.30.00-3, 15.11.10.00-9.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
- 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Dostawa wędlin.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: blok mielony-600 kg, blok mortadelowy-1700 kg, blok szynkowy- 300 kg, kaszanka- 1400 kg, kiełbasa biała-300kg,biwakowa-1600kg,jarmarczna-1600kg,kanapkowa-1600 kg,kozacka-1600 kg, krakowska parzona-1500kg,podlaska-1200kg,podwawelska-100kg,rawska-100kg,toruńska-1200kg,parówki-1700 kg, pieczeń wiejska-900kg,salceson włoski-800 kg,serdelki-1700kg,szynka wieprzowa-100kg,ogonówka wieprzowa -100kg,wątroba wieprzowa -2400 kg, pasztet zapiekany -800kg,szynka delikatesowa-100.
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.30-5, 15.13.14.00-9.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
- 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Dostawa artykułów żywnościowych do Przedszkola Miejskiego Nr 5 z Oddziałami Integracyjnymi w Pułtusku w podziale na 8 części
- "Zakup i sukcesywna dostawa artykułów spożywczych na stołówkę Szkoły Podstawowej im. kard. Stefana Wyszyńskiego w Czudcu''.
- "Zakup i sukcesywna dostawa artykułów na stołówkę dla Publicznego Przedszkola w Czudcu w 2026 roku"
- Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych dla Szkoły Podstawowej nr 6 im. Ignacego Łukasiewicza w Czechowicach -Dziedzicach w 2026 r.
- "SUKCESYWNE DOSTAWY ARTYKUŁÓW ŻYWNOŚCIOWYCH DO DOMU POMOCY SPOŁECZNEJ W OLKUSZU W 2026 ROKU".
- Sukcesywne dostawy artykułów żywnościowych do Przedszkola nr 9 w Chorzowie, ul. Omańkowskiej 9 - II/2025
więcej: Wieprzowina »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.





