eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Brzozów › dostawy artykułów spożywczych, mięsa drobiowego oraz wyrobów z drobiu, mięsa wołowego oraz wyrobów z wołowiny i wieprzowiny, artykułów spożywczych mrożonych.

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2009-12-08

Brzozów: dostawy : artykułów spożywczych, mięsa drobiowego oraz wyrobów z drobiu, mięsa wołowego oraz wyrobów z wołowiny i wieprzowiny, artykułów spożywczych mrożonych.
Numer ogłoszenia: 421308 - 2009; data zamieszczenia: 08.12.2009
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Szpital Specjalistyczny w Brzozowie. Podkarpacki Ośrodek Onkologiczny im. Ks. Bronisława Markiewicza , ul. Ks. J. Bielawskiego 18, 36-200 Brzozów, woj. podkarpackie, tel. 013 4309587, faks 013 4309587.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.szpital-brzozow.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: dostawy : artykułów spożywczych, mięsa drobiowego oraz wyrobów z drobiu, mięsa wołowego oraz wyrobów z wołowiny i wieprzowiny, artykułów spożywczych mrożonych..

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: CZĘŚĆ I ARTYKUŁY SPOŻYWCZE 1.BISZKOPTY GURGULA 140 g - 150SZT 2.BUDYŃ ŚMIETANKOWY 65 g - 80 SZT 3.CHRUPKI KUKURYDZIANE FLIPS 80 g - 400 SZT 4.CHLEB RYŻOWY 135 g - 20 SZT 5.CUKIER BIAŁY PACZKOWANY 1 KG - 2000 SZT 6.CUKIER WANILIOWY 32 g - 30 SZT 7.CYNAMON MIELONY 20 g - 15 SZT 8.CZEKOLADKI SAFARI SKAWA 16 g - 200 SZT 9.DŻEM TRUSKAWKOWY 270 g - 150 SZT 10.DŻEM WIELOSMAKOWY 25 g - 3000 SZT 11.GROSZEK KONSERWOWY 850 g - 80 SZT 12.HERBATA SAGA GRANULOWANA 90 g - 1500 SZT 13.HERBATNIKI SZKOLNE - 200 SZT 14.KAKAO DEKOMORENO 200 g - 70 SZT 15.KONCENTRAT BARSZCZU KRAKUS - 70 SZT 16.KWASEK CYTRYNOWY 20 g - 800 SZT 17.KAWA INKA 150 g - 180 SZT 18.KISIEL TRUSKAWKOWY 38 g - 200 SZT 19.KLEIK RYŻOWY 180 g - 150 SZT 20.KMINEK 20 g - 100 SZT 21.KONCENTRAT POMIDOROWY PUDLISZKI 200 g - 400 SZT 22.KONSERWA RYBNA -SZPROT W OLEJU 170 g - 300 SZT 23.KONSERWA RYBNA-SZPROT W POMIDORACH 170 g - 300 SZT 24.KASZA JĘCZMIENNA - 300 KG 25.KASZA KUKURYDZIANA DROBNA 500 g - 40 SZT 26.KASZA MANNA - 400 KG 27.PRZYPRAWA KUCHAREK 75 g - 200 SZT 28.PRZYPRAWA KUCHAREK 200 g - 200 SZT 29.LIŚĆ LAUROWY 6 g - 60 SZT 30.MAJONEZ RZYMSKI 260 g - 200 SZT 31.MAJERANEK 15 g - 15 SZT 32.MAKARON GRUBY ŚWIDERKI 400 g - 300 SZT 33.MAKARON NITKA 400 g - 1200 SZT 34.MĄKA ZIEMNIACZANA - 100 KG 35.MĄKA PSZENNA POZNAŃSKA 500 1 kg - 1500 kg 36.MIÓD 25 g - 3000 SZT 37.MLEKO NAN 350 g 1, 2, 2R, 3, - 60 SZT 38.MLEKO W PROSZKU ŁACIATE 500 G - 160 SZT 39.BEBIKO 350 g 1, 2, 2R, 3, - 80 SZT 40.MUSZTARDA STOŁOWA ROLESKI 175 g - 200 SZT 41.OCET 0,5 L - 180 SZT 42.OGÓRKI KONSERWOWE 0,9 L - 200 SZT 43.OLEJ UNIWERSALNY 1 L - 400 SZT 44.PALUSZKI LAJKONIK 70 g - 200 SZT 45.PAPRYKA MIELONA SŁODKA 20 g - 40 SZT 46.PIEPRZ NATURALNY MIELONY 20 g - 400 SZT 47.PŁATKI KUKURYDZIANE CORN FLAKES NESTLE 250 g - 800 SZT 48.PŁATKI JĘCZMIENNE BŁYSKAWICZNE 5 kg - 40 SZT 49.PŁATKI OWSIANE 500 g - 400 SZT 50.PRZYPRAWA DO ZUP MAGA 200 g - 80 SZT 51.PRZYPRAWA DO ZUP MAGA 1L - 280 SZT 52.PRECLE RZESZOWSKIE - 80 SZT 53.PŁATKI RYŻOWE BŁYSKAWICZNE 5 KG - 40 SZT 54.PIEPRZ ZIOŁOWY 20 g - 250 SZT 55.ROSÓŁ DROBIOWY 120 g WINIARY - 250 SZT 56.SOK PYSIO SMAK JABŁKO-MARCHEW 300 ML - 350 SZT 57.SÓL JODOWANA PACZKA 1 KG - 500 SZT 58.RYŻ BIAŁY 1 KG - 1000 KG 59.SUCHARY DELIKATESOWE 290 g - 80 SZT 60.WAFELEK GRZESIEK W CZEKOLADZIE 39 g - 200 SZT 61.ZUPA PIECZARKOWA AMINO 59 g - 200 SZT 62.ZIELE ANGIELSKIE 15 g - 60 SZT 63.MARGARYNA ZWYKŁA OLVIT 250 g - 700 SZT 64.KONSERWA GULASZ ANGIELKSI 300 g - 450 SZT CZĘŚĆ II MIĘSO DROBIOWE ORAZ WYROBY Z DROBIU 1.UDKA Z KURCZAKA EXTRA ŚWIEŻE- 1000 KG 2.FILET-PIERŚ- Z INDYKA BEZ KOŚCI - 350 KG 3.UDZIEC TRYBOWANY Z INDYKA - 1500 KG 4.PASZTET PROCHOWICKI 125 g - 1500 SZT 5.SZYNKA DROBIOWA DUDA - 300 KG CZĘŚĆ III MIĘSO WOŁOWE ORAZ WYROBY Z WOŁOWINY I WIEPRZOWINY 1.WOŁOWINA Z KOŚCIĄ ANTRYKOT - 500 KG 2.KIEŁBASA SZYNKOWA - 300 KG 3.KIEŁBASA ZWYCZAJNA - 200 KG 4.KOŚCI WIEPRZOWE - 400 KG 5.PARÓWKA - 500 KG CZĘŚĆ IV ARTYKUŁY SPOŻYWCZE MROŻONE 1.FILET Z DORSZA I GATUNEK BEZ LODU - 700 KG 2.FASOLKA SZPARAGOWA MROŻONA - 300 KG 3.KALAFIOR MROŻONY - 200 KG 4.MIESZANKA 7-SKŁADNIKOWA - 60 KG.

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne .

II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 4.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.1.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.

II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesiącach: 3.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA

Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium.

III.2) WARUNKI UDZIAŁU

  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: O zamówienie mogą się ubiegać wykonawcy, którzy : spełniają warunki zawarte w art. 22 ust 1 ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych, czyli: posiadają uprawnienia do wykonania określonej działalności lub czynności, posiadają niezbędną wiedzę i doświadczenie oraz dysponują potencjałem technicznym i osobami do wykonania zamówienia, lub przedstawią pisemne zobowiązanie innych podmiotów do udostępnienia potencjału technicznego i osób zdolnych do wykonania zamówienia znajdują się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia, nie podlegają wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia. Zamawiający oceni spełnianie przez wykonawców powyższych warunków na podstawie wymaganych przez zamawiającego dokumentów..
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: a)Oświadczenie o spełnianiu warunków wymaganych od wykonawców biorących udział w niniejszym postępowaniu na podstawie art. 44 ustawy Prawo zamówień publicznych zgodnie ze wzorem stanowiącym załącznik nr 1 do SIWZ. b)Aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawione nie wcześniej niż na 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert. c)Wskazanie przez wykonawcę tych części zamówienia, których realizację zamierza powierzyć podwykonawcom. d)Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, a w kraju jego miejsca zamieszkania lub siedziby nie są wydawane dokumenty podmiotowe określone w powyższych podpunktach wykonawca składa dokument lub dokumenty wystawione w kraju w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, zgodnie z treścią § 2 Rozporządzenia Prezesa Rady Ministrów z dnia 19 maja 2006 r. w sprawie rodzajów dokumentów jakich może żądać zamawiający od wykonawców, oraz form w jakich te dokumenty mają być składane. Jeżeli w kraju pochodzenia osoby lub w kraju, w którym wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, nie wydaje się dokumentów o których mowa w punkcie 7 siwz, zastępuje się je dokumentem zawierającym oświadczenie złożone przed notariuszem, właściwym organem sądowym, administracyjnym albo organem samorządu zawodowego lub gospodarczego, odpowiednio kraju pochodzenia osoby lub kraju, w którym wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania..

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.


IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.szpital-brzozow.pl.
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Szpital Specjalistyczny w Brzozowie, Podkarpacki Ośrodek Onkologiczny im. Ks. B. Markiewicza, ul. Ks. J. Bielawskiego 18, budynek administracji G,pok. nr 12.

IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 15.12.2009 godzina 12:00, miejsce: Szpital Specjalistyczny w Brzozowie, Podkarpacki Ośrodek Onkologiczny im. Ks. B. Markiewicza, ul. Ks. J. Bielawskiego 18, budynek administracji G, sekretariat..

IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: dostawa artykułów spoż suchychywczych.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1.BISZKOPTY GURGULA 140 g - 150SZT 2.BUDYŃ ŚMIETANKOWY 65 g - 80 SZT 3.CHRUPKI KUKURYDZIANE FLIPS 80 g - 400 SZT 4.CHLEB RYŻOWY 135 g - 20 SZT 5.CUKIER BIAŁY PACZKOWANY 1 KG - 2000 SZT 6.CUKIER WANILIOWY 32 g - 30 SZT 7.CYNAMON MIELONY 20 g - 15 SZT 8.CZEKOLADKI SAFARI SKAWA 16 g - 200 SZT 9.DŻEM TRUSKAWKOWY 270 g - 150 SZT 10.DŻEM WIELOSMAKOWY 25 g - 3000 SZT 11.GROSZEK KONSERWOWY 850 g - 80 SZT 12.HERBATA SAGA GRANULOWANA 90 g - 1500 SZT 13.HERBATNIKI SZKOLNE - 200 SZT 14.KAKAO DEKOMORENO 200 g - 70 SZT 15.KONCENTRAT BARSZCZU KRAKUS - 70 SZT 16.KWASEK CYTRYNOWY 20 g - 800 SZT 17.KAWA INKA 150 g - 180 SZT 18.KISIEL TRUSKAWKOWY 38 g - 200 SZT 19.KLEIK RYŻOWY 180 g - 150 SZT 20.KMINEK 20 g - 100 SZT 21.KONCENTRAT POMIDOROWY PUDLISZKI 200 g - 400 SZT 22.KONSERWA RYBNA -SZPROT W OLEJU 170 g - 300 SZT 23.KONSERWA RYBNA-SZPROT W POMIDORACH 170 g - 300 SZT 24.KASZA JĘCZMIENNA - 300 KG 25.KASZA KUKURYDZIANA DROBNA 500 g - 40 SZT 26.KASZA MANNA - 400 KG 27.PRZYPRAWA KUCHAREK 75 g - 200 SZT 28.PRZYPRAWA KUCHAREK 200 g - 200 SZT 29.LIŚĆ LAUROWY 6 g - 60 SZT 30.MAJONEZ RZYMSKI 260 g - 200 SZT 31.MAJERANEK 15 g - 15 SZT 32.MAKARON GRUBY ŚWIDERKI 400 g - 300 SZT 33.MAKARON NITKA 400 g - 1200 SZT 34.MĄKA ZIEMNIACZANA - 100 KG 35.MĄKA PSZENNA POZNAŃSKA 500 1 kg - 1500 kg 36.MIÓD 25 g - 3000 SZT 37.MLEKO NAN 350 g 1, 2, 2R, 3, - 60 SZT 38.MLEKO W PROSZKU ŁACIATE 500 G - 160 SZT 39.BEBIKO 350 g 1, 2, 2R, 3, - 80 SZT 40.MUSZTARDA STOŁOWA ROLESKI 175 g - 200 SZT 41.OCET 0,5 L - 180 SZT 42.OGÓRKI KONSERWOWE 0,9 L - 200 SZT 43.OLEJ UNIWERSALNY 1 L - 400 SZT 44.PALUSZKI LAJKONIK 70 g - 200 SZT 45.PAPRYKA MIELONA SŁODKA 20 g - 40 SZT 46.PIEPRZ NATURALNY MIELONY 20 g - 400 SZT 47.PŁATKI KUKURYDZIANE CORN FLAKES NESTLE 250 g - 800 SZT 48.PŁATKI JĘCZMIENNE BŁYSKAWICZNE 5 kg - 40 SZT 49.PŁATKI OWSIANE 500 g - 400 SZT 50.PRZYPRAWA DO ZUP MAGA 200 g - 80 SZT 51.PRZYPRAWA DO ZUP MAGA 1L - 280 SZT 52.PRECLE RZESZOWSKIE - 80 SZT 53.PŁATKI RYŻOWE BŁYSKAWICZNE 5 KG - 40 SZT 54.PIEPRZ ZIOŁOWY 20 g - 250 SZT 55.ROSÓŁ DROBIOWY 120 g WINIARY - 250 SZT 56.SOK PYSIO SMAK JABŁKO-MARCHEW 300 ML - 350 SZT 57.SÓL JODOWANA PACZKA 1 KG - 500 SZT 58.RYŻ BIAŁY 1 KG - 1000 KG 59.SUCHARY DELIKATESOWE 290 g - 80 SZT 60.WAFELEK GRZESIEK W CZEKOLADZIE 39 g - 200 SZT 61.ZUPA PIECZARKOWA AMINO 59 g - 200 SZT 62.ZIELE ANGIELSKIE 15 g - 60 SZT 63.MARGARYNA ZWYKŁA OLVIT 250 g - 700 SZT 64.KONSERWA GULASZ ANGIELKSI 300 g - 450 SZT.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 3.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: MIĘSO DROBIOWE ORAZ WYROBY Z DROBIU.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1.UDKA Z KURCZAKA EXTRA ŚWIEŻE- 1000 KG 2.FILET(PIERŚ) Z INDYKA BEZ KOŚCI - 350 KG 3.UDZIEC TRYBOWANY Z INDYKA - 1500 KG 4.PASZTET PROCHOWICKI 125 g - 1500 SZT 5.SZYNKA DROBIOWA DUDA - 300 KG.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 3.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: MIĘSO WOŁOWE ORAZ WYROBY Z WOŁOWINY I WIEPRZOWINY.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1.WOŁOWINA Z KOŚCIĄ /ANTRYKOT/ - 500 KG 2.KIEŁBASA SZYNKOWA - 300 KG 3.KIEŁBASA ZWYCZAJNA - 200 KG 4.KOŚCI WIEPRZOWE - 400 KG 5.PARÓWKA - 500 KG.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 3.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: ARTYKUŁY SPOŻYWCZE MROŻONE.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: ARTYKUŁY SPOŻYWCZE MROŻONE 1.FILET Z DORSZA I GATUNEK BEZ LODU - 700 KG 2.FASOLKA SZPARAGOWA MROŻONA - 300 KG 3.KALAFIOR MROŻONY - 200 KG 4.MIESZANKA 7-SKŁADNIKOWA - 60 KG.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 3.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.