eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Warszawa › Dostawy warzyw, owocow i przetworów

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2008-02-29

Warszawa: Dostawy warzyw, owocow i przetworów
Numer ogłoszenia: 42009 - 2008; data zamieszczenia: 29.02.2008
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny Warszawa-Białołęka, ul. Ciupagi 1b, 03-016 Warszawa, woj. mazowieckie, tel. 0-22 811 00 51, fax 0-22 321 73 57.

    I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Podmiot prawa publicznego.

    SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

    II.1) OPIS

    II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawy warzyw, owocow i przetworów.

    II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

    II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: CZĘŚĆ Nr1 1. Fasola jednolita biała 1000 kg 2. Groch łuskany 600 kg 3. Dżem truskawkowy niskosłodzony 500 kg 4. Dżem śliwkowy niskosłodzony 500 kg 5. Dżem wiśniowy niskosłodzony 500 kg 6. Marmolada wieloowocowa niskosłodzona 1500 kg 7. Koncentrat pomidorowy 30% 800 kg 8. Groszek konserwowy 400 kg 9. Ogórek konserwowy 1000 kg CZĘŚĆ Nr 2 1. Buraki czerwone 3000 kg 2. Cebula 6000 kg 3. Kapusta biała 500 kg 4. Marchew 6000 kg 5. Ogórek świeży 600 kg 6. Pietruszka 1000 kg 7. Por 1000 kg 8. Seler 1000 kg 9. Ziemniaki 30000 kg 10. Papryka surowa 600 kg 11. Pomidory 1000 kg 12. Sałata 600 szt 13. Jabłka 3000 kg CZĘŚĆ Nr 3 1. Ogórek kiszony 3000 kg 2. Kapusta kiszona 3000 kg 3. Ogórek małosolny 600 kg CZĘŚĆ Nr 4 1. Kalafior mrożony 200 kg 2. Leczo warzywne mrożone 400 kg

    II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.33.10.00 - Warzywa przetworzone Kod CPV wg słownika 2008: 15.33.10.00 - Warzywa przetworzone 01.12.10.00 - 01.12.10.00 Oryginalny kod CPV: 15.33.14.00 - Warzywa konserwowane i/ lub puszkowane Kod CPV wg słownika 2008: 15.33.14.00 - Warzywa konserwowane i/lub puszkowane Oryginalny kod CPV: 15.33.11.00 - Warzywa świeże lub mrożone Kod CPV wg słownika 2008: 15.33.11.00 - Warzywa świeże lub mrożone .

    II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Tak, ilość części: 4.

    II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie.


    II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: okres w miesiącach: 12.

    SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

    III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA

    • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie przewiduje wniesienia wadium.

    III.2) WARUNKI UDZIAŁU

    • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: W postępowaniu mogą wziąć udział wykonawcy nie wykluczeni na podstawie art.24, spełniający wymogi art.22 ustawy z dnia 29.01.2004 roku Prawo zamówień publicznych, oraz dostarczone dokumenty.
    • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: oświadczenie o spełnieniu przez wykonawcę warunków udziału w postępowaniu zgodnie z art. 22 i 24 ustawy Prawo Zamówień Publicznych złożone na druku stanowiącym załącznik nr 3 i 4 do SIWZ aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;

    SEKCJA IV: PROCEDURA

    IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

    IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

    IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

    IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

    IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: Nie.


    IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

    IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl

    Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Zakład Karny Warszawa - Białołęka 03 - 016 Warszawa ul.Ciupagi 1b Dział kwatermistrzowski.

    IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 11.03.2008 godzina 09:30, miejsce: Zakład Karny Warszawa - Białołęka 03 - 016 Warszawa ul.Ciupagi 1b sekretariat.

    IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

    ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

    CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Warzywa przetworzone.

    • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: L.p Nazwa atrykułu Wymagania zamawiającego Kod CPV I PN Szacowana ilość 1. Fasola jednolita biała Worki 50 kg CPV:15331130-7 PN-75/R-65031 1000 kg 2. Groch łuskany Worki 50 kg CPV:15331130-7 PN-81/R-65032 600 kg 3. Dżem truskawkowy niskosłodzony Słoik 1000 - 1500 g CPV:15332290-3 PN-A-75100:1994 500 kg 4. Dżem śliwkowy niskosłodzony Słoik 1000 - 1500 g CPV:15332290-3 PN-A-75100:1994 500 kg 5. Dżem wiśniowy niskosłodzony Słoik 1000 - 1500 g CPV:15332290-3 PN-A-75100:1994 500 kg 6. Marmolada wieloowocowa niskosłodzona Słoik 1000 - 1500 g CPV:15332230-5 PN-93/A-75103 1500 kg 7. Koncentrat pomidorowy 30% Słoik 900 - 1200 g CPV:15331427-6 PN-75/A-77601 800 kg 8. Groszek konserwowy Opakowanie 400 g CPV:15331462-3 PN-76/A-77803 400 kg 9. Ogórek konserwowy Słoik 900 - 1200 g CPV:15331460-9 PN-A-77801;1997 1000 kg.
    • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.10.00-7.
    • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
    • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

    CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: warzywa.

    • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: L.p Nazwa atrykułu Wymagania zamawiającego Kod CPV I PN Szacowana ilość 1. Buraki czerwone Worek 25 - 50 kg CPV:01121111-2 PN-A-77806:1997 3000 kg 2. Cebula Worek 15 - 30 kg CPV:01121113-6 PN-87/R-75357 6000 kg 3. Kapusta biała Worek 15 - 25 kg CPV:01121410-8 PN-72/R-75362 500 kg 4. Marchew Worek 10 - 25 kg CPV:01121112-9 PN-84/R-75358 6000 kg 5. Ogórek świeży Worek 10 - 20 kg CPV:01121270-4 PN-85/R-75359 600 kg 6. Pietruszka Worek 5 - 15 kg CPV:01121110-5 PN-R-75370;1996 1000 kg 7. Por Worek 5 - 15 kg CPV:01121000-1 PN-92/R-75414 1000 kg 8. Seler Worek 5 - 15 kg CPV:01121110-5 PN-R-75371;1996 1000 kg 9. Ziemniaki Worek 25 - 50 kg CPV:01112100-6 PN-75/R-74450 30000 kg 10. Papryka surowa Worek 10 - 15 kg CPV:01121230-2 PN-91/R-75352 600 kg 11. Pomidory Pojemnik 10 - 25 kg CPV:01121240-5 PN-91/R-75368 1000 kg 12. Sałata - CPV:01121310-7 PN-70/R-75350 600 szt 13. Jabłka Średniej wielkości worek 15 - 20 kg CPV:01131321-0 PN-84/R-75024 3000 kg.
    • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 01.12.10.00-1.
    • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
    • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

    CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Kwaszonki.

    • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: L.p Nazwa atrykułu Wymagania zamawiającego Kod CPV I PN Szacowana ilość 1. Ogórek kiszony Beczka 70 - 80 kg CPV:15331400-1 PN-A-77701;1997 3000 kg 2. Kapusta kiszona Beczka 90 - 110 kg CPV:15331142-4 PN2/A-77700 3000 kg 3. Ogórek małosolny Beczka 20 - 50 kg CPV:15331400-1 PN-A-77701;1997 600 kg.
    • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.14.00-1.
    • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
    • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

    CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Warzywa mrożone.

    • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: L.p Nazwa atrykułu Wymagania zamawiającego Kod CPV I PN Szacowana ilość 1. Kalafior mrożony Opakowanie 5 - 10 kg CPV:15331100-8 PN-A-78602;1996 200 kg 2. Leczo warzywne mrożone Opakowanie 5 - 10 kg CPV:15331100-8 PN-A-78608;1997 400 kg.
    • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.11.00-8.
    • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
    • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

    Podziel się

    Poleć ten przetarg znajomemu poleć

    Wydrukuj przetarg drukuj

    Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








    Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


    Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

    chcę zamieszczać ogłoszenia

    Dodaj swoje pytanie

    Najnowsze orzeczenia

    Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.