Ten przetarg zosta³ ju¿ zakoñczony. Zobacz wynik tego przetargu
Og³oszenie z dnia 2009-12-03
¦widnica: Og³oszenie o zamówieniu na dostawy sukcesywne ryb
Numer og³oszenia: 416456 - 2009; data zamieszczenia: 03.12.2009
OG£OSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy
Zamieszczanie og³oszenia: obowi±zkowe.
Og³oszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
SEKCJA I: ZAMAWIAJ¡CY
I. 1) NAZWA I ADRES: Areszt ¦ledczy w ¦widnicy , ul. Trybunalska 16, 58-100 ¦widnica, woj. dolno¶l±skie, tel. 0-74 854 93 00, faks 0-74 854 93 02.
- Adres strony internetowej zamawiaj±cego: www.sw.gov.pl
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJ¡CEGO: Inny: wiêziennictwo.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) OKRE¦LENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA
II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiaj±cego: Og³oszenie o zamówieniu na dostawy sukcesywne ryb.
II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.
II.1.3) Okre¶lenie przedmiotu oraz wielko¶ci lub zakresu zamówienia: ¦led¼ solony a la matjas - 15233000-0 840 kg Sa³atka ¶ledziowa warzywna - 15242000-6 840 kg Paprykarz 300g - 15235000-4 1200 kg Tusze z mintaja - 15221000-3 700 kg Burgery rybne - 15242000-6 800 kg Szprot w pomidorach 300 g - 15235000-4 600 kg Sa³atka jarzynowa - 15894200-3 800 kg.
II.1.4) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 15.00.00.00 - ¯ywno¶æ, napoje, tytoñ i produkty pokrewne .
II.1.5) Czy dopuszcza siê z³o¿enie oferty czê¶ciowej: nie.
II.1.6) Czy dopuszcza siê z³o¿enie oferty wariantowej: nie.
II.1.7) Czy przewiduje siê udzielenie zamówieñ uzupe³niaj±cych: nie.
II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Rozpoczêcie: 01.01.2010.
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.1) WARUNKI DOTYCZ¡CE ZAMÓWIENIA
Informacja na temat wadium: wadium nie jest wymagane.III.2) WARUNKI UDZIA£U
- Opis warunków udzia³u w postêpowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spe³niania tych warunków: O udzielenie zamówienia ubiegaæ siê mog± Wykonawcy, którzy: 1) posiadaj± uprawnienia do wykonywania okre¶lonej dzia³alno¶ci lub czynno¶ci, je¿eli ustawy nak³adaj± obowi±zek posiadania takich uprawnieñ; 2) posiadaj± niezbêdn± wiedzê i do¶wiadczenie oraz dysponuj± potencja³em technicznym, i osobami zdolnymi do wykonania zamówienia lub przedstawi± pisemne zobowi±zanie innych podmiotów do udostêpnienia potencja³u technicznego i osób zdolnych do wykonania zamówienia; 3) znajduj± siê w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniaj±cej wykonanie zamówienia; 4) nie podlegaj± wykluczeniu z postêpowania o udzielenie zamówienia. Ocena spe³niania tych warunków dokonana zostanie w oparciu o: - wype³niony formularz ofertowy - aktualny odpis z w³a¶ciwego rejestru albo aktualne za¶wiadczenie o wpisie do ewidencji dzia³alno¶ci gospodarczej, je¿eli odrêbne przepisy wymagaj± wpisu do rejestru lub zg³oszenia do ewidencji dzia³alno¶ci gospodarczej, wystawione nie wcze¶niej ni¿ 6 miesiêcy przed up³ywem terminu sk³adania ofert..
- Informacja o o¶wiadczeniach i dokumentach, jakie maj± dostarczyæ wykonawcy w celu potwierdzenia spe³niania warunków udzia³u w postêpowaniu: - wype³niony formularz ofertowy - aktualny odpis z w³a¶ciwego rejestru albo aktualne za¶wiadczenie o wpisie do ewidencji dzia³alno¶ci gospodarczej, je¿eli odrêbne przepisy wymagaj± wpisu do rejestru lub zg³oszenia do ewidencji dzia³alno¶ci gospodarczej, wystawione nie wcze¶niej ni¿ 6 miesiêcy przed up³ywem terminu sk³adania ofert..
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najni¿sza cena.
IV.2.2) Wykorzystana bêdzie aukcja elektroniczna: nie.
IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostêpna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl.
Specyfikacjê istotnych warunków zamówienia mo¿na uzyskaæ pod adresem: Areszt ¦ledczy w ¦widnicy ul. Trybunalska 16, 58-100 ¦widnica.
IV.3.4) Termin sk³adania wniosków o dopuszczenie do udzia³u w postêpowaniu lub ofert: 21.12.2009 godzina 10:00, miejsce: Sekretariat Aresztu ¦ledczego w ¦widnicy, ul. trybunalska 16, 58-100 ¦widnica.
IV.3.5) Termin zwi±zania ofert±: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu sk³adania ofert).
INNE PRZETARGI Z ¦WIDNICY
- "Transformacja energetyczna budynków mieszkalnych w celu ograniczenia niskiej emisji w Gminie ¦widnica" - ETAP II
- Sprz±tanie pomieszczeñ w S±dzie Rejonowym w ¦widnicy, terenu wokó³ posesji, pomieszczeñ archiwalnych w SO w ¦widnicy oraz pomieszczeñ w O¶rodku Kuratorskim nr 1 w ¦widnicy i nr 4 w ¦wiebodzicach
- Zakup samochodu osobowego elektrycznego dla Starostwa Powiatowego w ¦widnicy
- "OCHRONA OBIEKTÓW, OSÓB I MIENIA S¡DU OKRÊGOWEGO W ¦WIDNICY I S¡DU REJONOWEGO W Z¡BKOWICACH ¦L¡SKICH
- Termomodernizacja budynku Przedszkola Miejskiego nr 1 w ¦widnicy, po³o¿onego przy pl. ¦w. Ma³gorzaty 15 w ¦widnicy (...).
- Zakup ambulansu/karetki pogotowia na potrzeby ochrony ludno¶ci
wiêcej: przetargi w ¦widnicy »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Dostawa artyku³ów ¿ywno¶ciowych do Zespo³u Szkolno-Przedszkolnego w Woli Kie³piñskiej w podziale na 8 czê¶ci
- "Dostawa artyku³ów spo¿ywczych z podzia³em na czê¶ci dla Domu Pomocy Spo³ecznej "Kombatant" w Warszawie" DPS.03.2025
- Dostawa artyku³ów spo¿ywczych z podzia³em na czê¶ci: konserwy i przetwory z miêsa i ryb; produkty przemia³u ziarna; ró¿ne produkty spo¿ywcze; produkty mleczarskie dla DPS Ruda Ró¿aniecka
- "Zakup i sukcesywna dostawa ¿ywno¶ci na potrzeby Miejskiego Przedszkola "Têczowy Zak±tek" w Che³mnie na rok 2026"
- "Dostawy produktów ¿ywno¶ciowych- II (2025)"
- Sukcesywna dostawa artyku³ów ¿ywno¶ciowych dla Szko³y Podstawowej z Oddzia³ami Integracyjnymi nr 30 im. Powstañców 1863r. w Warszawie - na 2026 rok
Uwaga: podstaw± prezentowanych tutaj informacji s± dane publikowane przez Urz±d Zamówieñ Publicznych w Biuletynie Zamówieñ Publicznych. Tre¶æ og³oszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z tre¶ci± tego¿ og³oszenia dostêpn± w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dok³ada wszelkich starañ, aby zamieszczone tutaj informacje by³y kompletne i zgodne z prawd±. Nie mo¿e jednak zagwarantowaæ ich poprawno¶ci i nie ponosi ¿adnej odpowiedzialno¶ci za jakiekolwiek szkody powsta³e w wyniku korzystania z nich.





