eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Nowogród Bobrzański › Dostawa artykułów spozywczychprzetwory mleczarskie, tłuszcze, zupy i sosy w proszku, artykuły sojowe, przyprawy, ryby oraz produkty z nich otrzymywane, produkty zbożowe, przetwory warzywne, cukier

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2008-02-29

Nowogród Bobrzański: Dostawa artykułów spozywczych: przetwory mleczarskie, tłuszcze, zupy i sosy w proszku, artykuły sojowe, przyprawy, ryby oraz produkty z nich otrzymywane, produkty zbożowe, przetwory warzywne, cukier
Numer ogłoszenia: 41485 - 2008; data zamieszczenia: 29.02.2008
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: Tak, numer ogłoszenia w BZP: 21529 - 2008.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny w Krzywańcu, Krzywaniec, 66-011 Nowogród Bobrzański, woj. lubuskie, tel. 068 3276563, fax 068 3276640.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Podmiot prawa publicznego.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OPIS

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa artykułów spozywczych: przetwory mleczarskie, tłuszcze, zupy i sosy w proszku, artykuły sojowe, przyprawy, ryby oraz produkty z nich otrzymywane, produkty zbożowe, przetwory warzywne, cukier.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia są dostawy artykułów spożywczych - w ilościach i asortymentach podanych wg Wykazu artykułów będących przedmiotem zamówienia (załącznik nr 1 do specyfikacji istotnych warunków zamówienia, znak sprawy 1/DKw/Ż/08

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.55.10.00 - Jogurt i pozostałe przefermentowane przetwory mleczne Kod CPV wg słownika 2008: 15.55.10.00 - Jogurt i pozostałe przefermentowane przetwory mleczne Oryginalny kod CPV: 15.54.00.00 - Produkty serowarskie Kod CPV wg słownika 2008: 15.54.00.00 - Produkty serowarskie Oryginalny kod CPV: 15.55.13.20 - Jogurt z dodatkiem substancji smakowych Kod CPV wg słownika 2008: 15.55.13.20 - Jogurt z dodatkiem substancji smakowych Oryginalny kod CPV: 15.54.21.00 - Ser twarogowy Kod CPV wg słownika 2008: 15.54.21.00 - Ser twarogowy Oryginalny kod CPV: 15.53.00.00 - Masło Kod CPV wg słownika 2008: 15.53.00.00 - Masło Oryginalny kod CPV: 15.41.11.00 - Olej roślinny Kod CPV wg słownika 2008: 15.41.11.00 - Olej roślinny Oryginalny kod CPV: 15.43.11.00 - Margaryna Kod CPV wg słownika 2008: 15.43.11.00 - Margaryna Oryginalny kod CPV: 15.87.12.60 - Sosy Kod CPV wg słownika 2008: 15.87.12.60 - Sosy Oryginalny kod CPV: 15.89.14.00 - Zupy Kod CPV wg słownika 2008: 15.89.14.00 - Zupy Oryginalny kod CPV: 15.83.12.00 - Cukier biały Kod CPV wg słownika 2008: 15.83.12.00 - Cukier biały Oryginalny kod CPV: 15.87.20.00 - Zioła i przyprawy korzenne Kod CPV wg słownika 2008: 15.87.20.00 - Zioła i przyprawy korzenne Oryginalny kod CPV: 15.31.21.00 - Ziemniaki tłuczone preparowane Kod CPV wg słownika 2008: 15.31.21.00 - Ziemniaki tłuczone preparowane Oryginalny kod CPV: 15.87.24.00 - Sól Kod CPV wg słownika 2008: 15.87.24.00 - Sól Oryginalny kod CPV: 15.24.20.00 - Gotowe dania rybne Kod CPV wg słownika 2008: 15.24.20.00 - Gotowe dania rybne Oryginalny kod CPV: 15.22.10.00 - Ryby mrożone Kod CPV wg słownika 2008: 15.22.10.00 - Ryby mrożone Oryginalny kod CPV: 15.23.20.00 - Ryby solone Kod CPV wg słownika 2008: 15.23.20.00 - Ryby solone Oryginalny kod CPV: 15.24.10.00 - Ryby w folii lub puszkowane Kod CPV wg słownika 2008: 15.24.10.00 - Ryby w folii lub puszkowane Oryginalny kod CPV: 15.24.00.00 - Ryby puszkowane i pozostałe ryby konserwowane lub przetworzone Kod CPV wg słownika 2008: 15.24.00.00 - Ryby puszkowane i pozostałe ryby konserwowane lub przetworzone Oryginalny kod CPV: 15.61.31.00 - Kasze Kod CPV wg słownika 2008: 15.61.31.00 - Produkty przemiału owsa Oryginalny kod CPV: 15.61.41.00 - Ryż długoziarnisty Kod CPV wg słownika 2008: 15.61.41.00 - Ryż długoziarnisty .

II.1.5) Całkowita końcowa wartość zamówienia (bez VAT) obejmująca wszystkie zamówienia i części: 387645 PLN.

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: przetarg nieograniczony

IV.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie

SEKCJA V: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

CZĘŚĆ NR: 1 NAZWA: Przetwory mleczarskie.

V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 27.02.2008.

V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.

V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Jalek Sp. z o.o., ul. 22 Lipca 86A, 66-015 Przylep, kraj/woj. lubuskie.

V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ (bez VAT)

  • Cena wybranej oferty: 111531,00
  • Oferta z najniższą ceną: 111531,00 / oferta z najwyższą ceną: 132445,00
  • Waluta: PLN.

CZĘŚĆ NR: 2 NAZWA: Tłuszcze.

V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 27.02.2008.

V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 4.

V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Jalek Sp. z o.o., ul. 22 Lipca 86A, 66-015 Przylep, kraj/woj. lubuskie.

V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ (bez VAT)

  • Cena wybranej oferty: 69216,00
  • Oferta z najniższą ceną: 69216,00 / oferta z najwyższą ceną: 88570,00
  • Waluta: PLN.

CZĘŚĆ NR: 3 NAZWA: Zupy i sosy w proszku, artykuły sojowe, przyprawy.

V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 27.02.2008.

V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.

V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Unima Sp. z o.o., ul. Lasek Brzozowy 19/4, 02-792 Warszawa, kraj/woj. mazowieckie.

V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ (bez VAT)

  • Cena wybranej oferty: 20648,50
  • Oferta z najniższą ceną: 20648,50 / oferta z najwyższą ceną: 20648,50
  • Waluta: PLN.

CZĘŚĆ NR: 4 NAZWA: Ryby oraz produkty z nich otrzymane.

V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 27.02.2008.

V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.

V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Jalek Sp. z o.o., ul. 22 Lipca 86A, 66-015 Przylep, kraj/woj. lubuskie.

V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ (bez VAT)

  • Cena wybranej oferty: 82012,50
  • Oferta z najniższą ceną: 82012,50 / oferta z najwyższą ceną: 82012,50
  • Waluta: PLN.

CZĘŚĆ NR: 5 NAZWA: Produkty zbożowe.

V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 27.02.2008.

V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.

V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Unima Sp. z o.o., ul. Lasek Brzozowy 19/4, 02-792 Warszawa, kraj/woj. mazowieckie.

V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ (bez VAT)

  • Cena wybranej oferty: 25834,50
  • Oferta z najniższą ceną: 25834,50 / oferta z najwyższą ceną: 25834,50
  • Waluta: PLN.

CZĘŚĆ NR: 6 NAZWA: Przetwory warzywne.

V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 27.02.2008.

V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Unima Sp. z o.o., ul. Lasek Brzozowy 19/4, 02-792 Warszawa, kraj/woj. mazowieckie.

V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ (bez VAT)

  • Cena wybranej oferty: 31243,00
  • Oferta z najniższą ceną: 31243,00 / oferta z najwyższą ceną: 31243,00
  • Waluta: PLN.

CZĘŚĆ NR: 7 NAZWA: Cukier.

V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 27.02.2008.

V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Frykas Sp. z o.o., ul. Reymonta 4, 64-000 Kościan, kraj/woj. wielkopolskie.

V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ (bez VAT)

  • Cena wybranej oferty: 47160,00
  • Oferta z najniższą ceną: 47160,00 / oferta z najwyższą ceną: 48240,00
  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.