eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Rudnik nad Sanem › Dostawa produktów spożywczych i żywnościowych do kuchni Publicznego Gimnazjum im. Orląt w Rudniku nad Sanem

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2011-12-06

Rudnik nad Sanem: Dostawa produktów spożywczych i żywnościowych do kuchni Publicznego Gimnazjum im. Orląt w Rudniku nad Sanem
Numer ogłoszenia: 413546 - 2011; data zamieszczenia: 06.12.2011
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 395950 - 2011r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Publiczne Gimnazjum im. Orląt, ul. Marszałka Józefa Piłsudskiego 7, 37-420 Rudnik nad Sanem, woj. podkarpackie, tel. 015 8762603, faks 015 8766193.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Publiczna placówka oświatowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa produktów spożywczych i żywnościowych do kuchni Publicznego Gimnazjum im. Orląt w Rudniku nad Sanem.

II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest dostawa produktów spożywczych na potrzeby kuchni w Publicznym Gimnazjum im. Orląt w Rudniku nad Sanem, w tym: 1) Część 1: Dostawa mięsa i wędlin. Lp. Artykuł Ilość 1. Mięso szynkowe (szynka bez kości) 400 kg 2. Mięso mielone wieprzowe 400 kg 3. Schab bez kości 400 kg 4. Karczek bez kości 400 kg 5. Kiełbasa wiejska 150 kg 6. Kiełbasa zwyczajna120 kg 7. Kiełbasa grillowa do 100g 1szt 150 kg 8. Boczek wędzony gotowany 30 kg 9. Parówki wieprzowe cienkie 150 kg 10. Mortadela 50 kg 11. Słonina bez skóry 20 kg 12. Kaszanka 100 kg 13. Kości schabowe 300 kg 14. Żeberka 10 kg 15. Smalec 50 kg 16. Filet drobiowy 800 kg 17. Udka drobiowe 100 kg 18.Kurczak 20 kg 19. Filety rybne z soli 320 kg b) Część 2: Dostawa warzyw oraz owoców Lp Artykuł Ilość 1. Ziemniaki 8000 kg 2.Czosnek 15 kg 3. Czosnek 40 szt. 4. Por 80 szt. 5. Por 20 kg 6. Rzodkiewka 40 szt. 7. Natka pietruszki i kopru świeża 500 szt. 8. Seler 100 kg 9. Burak ćwikłowy 400 kg 10. Marchew 500 kg 11. Pietruszka korzeń 200 kg 12. Cebula 300 kg 13. Fasola Jaś duża 100 kg 14. Fasola drobna groch biały 50 kg 15. Groch łuskany 20 kg 16. Papryka czerwona 5 kg 17.Pomidory 100 kg 18.Pieczarki 10 kg 19. Ogórek świeży 200 kg 20. Kapusta biała 200 szt. 21. Kapusta biała 100 kg 22.Kapusta włoska30 kg 23. Kapusta włoska 60 szt. 24. Kapusta pekińska 200 szt. 25. Kalafior 50 szt. 26.Truskawka świeża 6 kg 27. Jabłko1000 kg 28.Gruszka 200 kg 29. Brzoskwinia 100 kg 30. Nektaryna 100 kg 31. Banan 500 kg 32.Cytryna 20 kg 33. Pomarańcza 100 kg 34.Mandarynka 150 kg 35. Kapusta kiszona, wiadro 10 kg 100 szt. 36. Ogórki kiszone, wiadro 6 kg 40 szt. 37.Jabłka kostka krojona prażona wiadro 9- 10 kg 10 szt. 38. Sałatka z kapusty czerwonej, słoik 0,9kg 50 szt. 39. Sałatka warzywna, słoik 0,9kg 50 szt. 40. Kukurydza konserwowa 400g 30 szt. 41. Papryka czerwona konserwowa, słoik 0,9kg 30 szt. 42. Ogórki korniszony, słoik 0,9kg 30 szt. 43. Ćwikła z chrzanem słoik 0.9 kg 60 szt. 44. Buraczki tarte słoik 0,9 kg 60 szt. c) Część 3: Dostawa nabiału, tłuszczy oraz jajek Lp Artykuł Ilość 1.Jajka spożywcze, klasa A, kategoria I (duże) 5 000 szt. 2. Śmietana 22 %, 1 l 400 szt. 3. Jogurt naturalny 1 l 10 szt. 4. Jogurt naturalny 3 l 10 szt. 5. Mleko 2 %, karton 1 l300 szt. 6. Masło, min. 82% tł., 200 g 400 szt. 7. Ser twarogowy, półtłusty, paczki do 1,5 kg 150 kg 8. Ser żółty, gouda pełnotłusty, bloczki 1 - 1,5 kg 6 kg 9. Jogurt, różne smaki, kubek do 125 g 1000 szt. 10. Drożdże 100g 40 szt. d) Część 4: Dostawa pieczywa. Lp Artykuł Ilość 1 Chleb mieszany pakowany, krojony 0,9-1 kg 2000 szt. 2. Rogaliki francuskie 1500 szt. 3. Drożdżówka francuska 50g 1000 szt. 4. Bułka zwykła, świeża ok.100 g 300 szt. 5. Drożdżówki 100 g 1000 szt. 6. Drożdżówki 50 g 1500 szt. 7. Pączki 1000 szt. 8. Rogalik z marmoladą lub czekoladą 100g 500 szt. 9. Bułka tarta 100 kg e) Część 5: Dostawa artykułów spożywczych Lp Artykuł Ilość 1. Sól spożywcza jodowana, op. 1 kg 200 szt. 2. Mąka pszenna, op. 1 kg 350 szt. 3. Kasza jęczmienna gruba, op. 900g -1 kg 40 szt. 4. Kasza gryczana, op. 1 kg 100 szt. 5. Ryż biały op. 1kg 250 szt. 6. Kasza manna, op. 0,5kg 100 szt. 7. Cukier puder, op. 0,5 kg 5 szt. 8. Rodzynki, op. 0,5 kg 3 szt. 9. Cukier waniliowy, op. 32 g 80 szt. 10. Cukier kryształ, op. 1 kg 900 szt. 11. Miód pszczeli wielokwiatowy, słoik 400 g 10 szt. 12. Makaron świderki, op. 500 g Lubella 500 szt. 13. Makaron łazankowy, op. 500 g Lubella 150 szt. 14. Makaron nitka, op. 500 g Lubella 100 szt. 15. Makaron spaghetti, op. 500 g Lubella 100 szt. 16. Herbata ekspresowa, 1 op. - 100 saszetek 200 szt. 17. Mąka ziemniaczana, op. 0,5 kg 10 szt. 18. Budyń, op. 1,30 kg 30 szt. 19. Kisiel, różne smaki, op. 1,3 kg 45 szt. 20. Sos sałatkowy, op. 1 kg 2 szt. 21. Sos myśliwski op. 1kg 4 szt. 22. Sos pieczarkowy, op. 1 kg 2 szt. 23. Sos grzybowy, op. 1 kg 2 szt. 24. Sos pieczeniowy, op. 1 kg 60 szt. 25. Sos boloński, op. 1 kg 30 szt. 26. Sos sojowy 5 szt. 27. Zupa ogonowa, op. 900g - 1 kg 10 szt. 28. Zupa pieczarkowa, op. 1 kg 10 szt. 29. Zupa grzybowa, op.1 kg 10 szt. 30. Barszcz biały, op. 1 kg 20 szt. 31. Zupa żur, op. 900g 20 szt. 32. Jarzynka, op. 2,80kg 30 szt. 33. Vegeta, op.1kg 20 szt. 34. Rosołek drobiowy 380g 10 szt. 35. Bulion drobiowy, wiaderko op. do 2,20 kg 5 szt. 36. Przyprawa do zup w płynie, op. 1000 g ( butelka szklana) 50 szt. 37. Ziele angielskie, op. 15 g 50 szt. 38. Liście laurowe, op. 6-7 g 60 szt. 39. Pieprz mielony, op. 20 g 200 szt. 40. Majeranek, op. 20 g 60 szt. 41. Kminek mielony, op. 20 g 40 szt. 42. Kminek, op. 6-7 g 40 szt. 43. Przyprawy do mięsa wieprzowego, dań z kapusty i fasoli, op.30g g różne 200 szt. 44. Cynamon 15 g 30 szt. 45. Majonez, słoik 700 ml 50 szt. 46. Musztarda, ok. 0,5l 4 szt 47. Ketchup 1l 30 szt. 48. Cytrynka w płynie 1l 6 szt. 49. Ananas w kawałkach lekko słodzony 1/16 cut Puszka 1840 g masa netto bez zalewy 10 szt. 50. Koncentrat buraczany w płynie, op. 300 g 20 szt. 51. Koncentrat żurku tradycyjnego w płynie, op. 0,5 l 70 szt. 52. Soki, op. 0,2 l, różne smaki 1000 szt. 53. Syrop owocowy do herbaty, butelka o poj. ok. 0,45-0,5 l, różne smaki 200 szt. 54. Batonik czekoladowy 500 szt. 55. Pyzy ziemniaczane zwykłe, op. netto 450 g 440 szt. 56. Pyzy ziemniaczane z mięsem, op. netto 450 g 250 szt. 57. Mieszanka kompotowa, op. 2,5 kg, zestaw z truskawką 100 szt. 58. Wiśnie bez pestek, op. 2,5 kg 30 szt. 59. Włoszczyzna, bukiet jarzyn op. 2,5 kg 50 szt. 60. Mrożona mieszanka 7 warzyw 50 kg 61. Truskawka mrożona, op. 2,5 kg 24 szt. 62. Kalafior mrożony, op. 2,5 kg 16 szt. 63. Kluski śląskie 450g 250 szt. 64. Marchew kostka mrożona,op.2,5kg 24 szt. 65. Marchew z groszkiem mrożona,op.2,5kg 50 szt. 66. Placki ziemniaczane 1,5 kg 100 szt. 67. Brokuły 2,5 kg 50 szt. 68. Fasola szparagowa zielona cięta 2,5 kg 50 szt. 69. Fasola szparagowa biała (żółta) 2,5 kg 50 szt. 70. Barszcz ukraiński mrożony 40 kg 71. Chrzan tarty z kwaskiem 860g 40 szt. 72. Koncentrat pomidorowy 30%, słoik waga ok.1 kg Kotlin lub Pudliszki 60 szt. 73. Koncentrat pomidorowy 30%, słoik waga ok. 245g 50 szt. 74. Dżemy, słoik waga 250 300 g 20 szt. 75. Olej słonecznikowy z pierwszego tłoczenia, op. 5 l 60 szt. 76. Olej słonecznikowy z pierwszego tłoczenia, op. 3 l 20 szt. f) Lp Artykuł Ilość 1. Pierogi ruskie, wyrób garmażeryjny, cena 1 kg 500 kg 2. Kluski kopytka, wyrób garmażeryjny, cena 1 kg 200 kg 3. Naleśniki, wyrób garmażeryjny, cena 1 kg 70 kg.

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00 - Różne produkty spożywcze 15.40.00.00 - Oleje i tłuszcze zwierzęce lub roślinne 14.10.00.00 - 14.10.00.00 15.11.00.00 - Mięso 03.22.00.00 - Warzywa, owoce i orzechy 03.14.25.00 - Jaja 15.50.00.00 - Produkty mleczarskie 15.81.00.00 - Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie 15.89.42.00 - Posiłki gotowe .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

Część NR: 1   

Nazwa: Dostawa mięsa i wędlin

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 06.12.2011.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • KOŃ Spółka Jawna, Ewa Tofilska Robert Tofilski, ul. Rynek 45, 37-420 Rudnik nad Sanem, kraj/woj. podkarpackie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 39052,50 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 46038,00

  • Oferta z najniższą ceną: 46038,00 / Oferta z najwyższą ceną: 50657,70

  • Waluta: PLN.

Część NR: 2   

Nazwa: Dostawa warzyw i owoców

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 06.12.2011.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Sprzedaż owoców, warzyw i kwiatów, Halina Ilków, ul. Rynek 34, 37-420 Rudnik nad Sanem, kraj/woj. podkarpackie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 23810,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 17153,75

  • Oferta z najniższą ceną: 17153,75 / Oferta z najwyższą ceną: 30217,00

  • Waluta: PLN.

Część NR: 3   

Nazwa: Dostawa nabiału, tłuszczy i jajek

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 06.12.2011.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • KOŃ, Spółka Jawna, Ewa Tofilska, Robert Tofilski, ul. Rynek 29, 37-420 Rudnik nad Sanem, kraj/woj. podkarpackie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 10450,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 8738,20

  • Oferta z najniższą ceną: 8738,20 / Oferta z najwyższą ceną: 9709,06

  • Waluta: PLN.

Część NR: 4   

Nazwa: Dostawa pieczywa

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 06.12.2011.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Piekarnia GRAHAM S.C. Anita Byra, Magdalena Wala-Kiszka, ul. Rynek 29, 37-420 Rudnik nad Sanem, kraj/woj. podkarpackie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 8550,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 7915,00

  • Oferta z najniższą ceną: 7915,00 / Oferta z najwyższą ceną: 8440,00

  • Waluta: PLN.

Część NR: 5   

Nazwa: Dostawa artykułów spożywczych

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 06.12.2011.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • KOŃ Spółka Jawna, Ewa Tofilska, Robert Tofilski, ul. Rynek 45, 37-420 Rudnik nad Sanem, kraj/woj. podkarpackie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 37880,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 32521,20

  • Oferta z najniższą ceną: 32521,20 / Oferta z najwyższą ceną: 36407,50

  • Waluta: PLN.

Część NR: 6   

Nazwa: Dostawa artykułów posiłki gotowe (garmażeryjne)

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 06.12.2011.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • KOŃ, Spółka Jawna, Ewa Tofilska, Robert Tofilski, ul. Rynek 45, 37-420 Rudnik nad Sanem, kraj/woj. podkarpackie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 11160,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 6634,00

  • Oferta z najniższą ceną: 6634,00 / Oferta z najwyższą ceną: 6959,00

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.