eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Kwidzyn › artykuły żywnościowe

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2013-10-10

Kwidzyn: artykuły żywnościowe
Numer ogłoszenia: 413380 - 2013; data zamieszczenia: 10.10.2013
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny w Kwidzynie , ul. Lotnicza 1, 82-500 Kwidzyn, woj. pomorskie, tel. 055 27922945.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: ww.sw.gov.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Zakład Karny.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: artykuły żywnościowe.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Część I - Artykuły mleczarskie 1. Twaróg półtłusty, kostka 200g, w ilości do 5 200 kg 2. Ser topiony bez dodatku tłuszczy roślinnych, kostka 100 g, w ilości do 4 000 kg 3. Jogurt naturalny bez cukru, opakowanie 150g - 180g, w ilości do 500 kg 4. Serek homogenizowany waniliowy, opakowanie 150g, w ilości do 6 200 kg 5. Serek kanapkowy naturalny, bez dodatków smakowych, opakowanie 125g, w ilości do 5 200 kg Kody CPV: 15542100-0 ser twarogowy, 15540000-5 produkty serowarskie, 15551000-8 jogurt Minimalny termin przydatności liczony od dnia dostawy wynosi: twaróg - 14 dni ser topiony - 20 dni jogurt naturalny - 14 dni serek homogenizowany - 14 dni serek kanapkowy naturalny - 20 dni Część II- Mleko w proszku 1. Mleko w proszku odtłuszczone, opakowanie do 25 kg, w ilości do 3 000 kg Kody CPV: 15511700-0 mleko w proszku Minimalny termin przydatności do spożycia liczony od dnia dostawy: 100 dni Część III - jaja w proszku 1.Jaja w proszku całe w opakowaniach do 1 kg - w ilości do 80 kg Kod CPV 15800000 - 6 różne produkty spożywcze Minimalny termin przydatności do spożycia liczony od dnia dostawy wynosi 3 miesiące. Część IV - marmolada 1. Marmolada, opakowanie 0,5 kg- 20 kg, w ilości do 4 000 kg Kod CPV: 15332230-5 marmolada Minimalny termin przydatności do spożycia liczony od dnia dostawy wynosi 3 miesiące. Część V - Dżem 1. Dżem wieloowocowy o konsystencji stałej, w opakowaniach do 15 kg - w ilości do 3 000 kg Kod CPV 15332290 - 3 dżemy Minimalny termin przydatności do spożycia liczony od dnia dostawy wynosi 3 miesiące. Część VI - Mąka 1. Mąka pszenna, typ 550, w opakowaniach 1 kg - w ilości do 3 000 kg Kod CPV 15612100 - 2 mąka pszenna Minimalny termin przydatności do spożycia liczony od dnia dostawy wynosi 3 miesiące. Część VII - Ryż 1. Ryż długoziarnisty w opakowaniach do 30 kg - w ilości do 3 500 kg Kod CPV 15614100 - 6 ryż długoziarnisty Minimalny termin przydatności do spożycia liczony od dnia dostawy wynosi 3 miesiące. Część VIII - Artykuły żywnościowe 1. Ketchup w opakowaniach do 1 kg, w ilości do 1 000 kg 2. Majonez w opakowaniach do 1 kg, w ilości do 100 kg 3. Ocet w opakowaniach do 1 l, w ilości do 400 l 4. Musztarda w opakowaniach do 1 kg, w ilości do 1 000 kg Kod CPV: 15871230-5 ketchup, 15871273-8 majonez, 15871110-8 ocet, 15871250-1 musztarda Minimalny termin przydatności do spożycia liczony od dnia dostawy wynosi 3 miesiące. Część IX - Przyprawy 1. Pieprz czarny, mielony, opakowanie do 1 kg - w ilości do 100 kg 2. Pieprz ziołowy, mielony, opakowanie do 1 kg - w ilości do 100 kg 3. Papryka ostra, mielona, opakowanie do 1 kg - w ilości do 100 kg 4. Ziele angielskie, opakowanie do 1 kg - w ilości do 50 kg 5. Liść laurowy, opakowanie do 1 kg - w ilości do 50 kg 6. Majeranek, opakowanie do 1 kg - w ilości do 100 kg 7. Sól warzona, opakowanie 1 kg - w ilości do 3 000 kg 8. Czosnek mielony, opakowanie do 1 kg - w ilości do 100 kg 9. Przyprawa do zup płynna, opakowanie 1 kg - w ilości do 400 kg 10. Przyprawa uniwersalna, opakowanie 1 kg - w ilości do 400 kg 11. Żurek zakwas, opakowanie do1 l - w ilości do 400 l 12. Kawa zbożowa, opakowanie do 1 kg - w ilości do 800 kg 13. Herbata granulowana, opakowanie do 1 kg - w ilości do 800 kg 14. Kwasek cytrynowy, opakowanie do 1 kg - w ilości do 50 kg 15. Kisiel bez cukru, opakowanie 40g - w ilości do 60 kg 16. Budyń bez cukru, opakowanie 40g - w ilości do 60 kg Kody CPV:15872100-2 pieprz, 15870000-7 przyprawy i przyprawy korzenne, 15872400-5 sól, 15861000-1 kawa, 15863200-7 herbata czarna, 15800000-6 różne produkty spożywcze, Minimalny termin przydatności do spożycia liczony od dnia dostawy wynosi 3 miesiące. Część X - Zupy i sosy 1. Rosół wołowy w opakowaniach do 1 kg - w ilości do 400 kg 2. Barszcz biały w opakowaniach do 1 kg - w ilości do 260 kg 3.Barszcz czerwony w opakowaniach do 1 kg - w ilości do 500 kg 4. Zupa żurek w opakowaniach do1 kg - w ilości do 260 kg 5. Zupa kalafiorowa w opakowaniach do 1 kg - w ilości do 260 kg 6. Zupa pieczarkowa w opakowaniach do1 kg - w ilości do 260 kg 7. Zupa cebulowa w opakowaniach do 1 kg - w ilości do 260 kg 8. Zupa szparagowa w opakowaniach do 1 kg - w ilości do 260 kg 9. Zupa grzybowa w opakowaniach do 1 kg - w ilości do 260 kg 10. Zupa selerowa w opakowaniach do 1 kg - w ilości do 260 kg 11. Zupa brokułowa w opakowaniach do 1 kg - w ilości do 260 kg 12. Sos myśliwski w opakowaniach do 1 kg - w ilości do 200 kg 13. Sos węgierski w opakowaniach do1 kg - w ilości do 200 kg 14. Sos cygański w opakowaniach do1 kg - w ilości do 200 kg 15. Sos pieczeniowy w opakowaniach do1 kg - w ilości do 200 kg 16. Sos boloński w opakowaniach do 1 kg - w ilości do 200 kg 17. Sos pieczarkowy w opakowaniach do 1kg - w ilości do 200 kg 18. Sos biały w opakowaniach do 1 kg - w ilości do 400 kg Kod CPV 15891400 - 4 zupy, 15871260 - 4 sosy, 15891500-5 buliony Minimalny termin przydatności do spożycia liczony od dnia dostawy wynosi 3 miesiące..

II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.54.21.00-0, 15.54.00.00-5, 15.55.10.00-8, 15.51.17.00-0, 15.80.00.00-6, 15.33.22.30-5, 15.33.22.90-3, 15.61.21.00-2, 15.61.41.00-6, 15.87.12.30-5, 15.87.12.73-8, 15.87.11.10-8, 15.87.12.50-1, 15.87.21.00-2, 15.87.00.00-7, 15.86.10.00-1, 15.86.32.00-7, 15.80.00.00-6, 15.89.14.00-4, 15.89.15.00-5, 15.87.12.60-4.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 10.

II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Rozpoczęcie: 01.11.2013.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WADIUM

Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium.

III.2) ZALICZKI

III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW

  • III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Ocena spełnienia warunków udziału w postępowaniu zostanie przeprowadzona na podstawie złożonych wraz z ofertą przez Wykonawcę dokumentów określonych w pkt. VI siwz, zgodnie z formułą spełnia/nie spełnia Z treści załączonych dokumentów w sposób jednoznaczny musi wynikać, iż Wykonawca spełnia wymagane warunki udziału w postępowaniu. W przypadku wątpliwości, co do treści dokumentów złożonych przez Wykonawcę na potwierdzenie spełnienia warunków udziału w postępowaniu, zamawiający może wezwać wykonawców do złożenia wyjaśnień lub uzupełnienia dokumentów. Wykonawcy niespełniający warunków zostaną wykluczeni z postępowania.

  • III.3.2) Wiedza i doświadczenie

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Ocena spełnienia warunków udziału w postępowaniu zostanie przeprowadzona na podstawie złożonych wraz z ofertą przez Wykonawcę dokumentów określonych w pkt. VI siwz, zgodnie z formułą spełnia/nie spełnia Z treści załączonych dokumentów w sposób jednoznaczny musi wynikać, iż Wykonawca spełnia wymagane warunki udziału w postępowaniu. W przypadku wątpliwości, co do treści dokumentów złożonych przez Wykonawcę na potwierdzenie spełnienia warunków udziału w postępowaniu, zamawiający może wezwać wykonawców do złożenia wyjaśnień lub uzupełnienia dokumentów. Wykonawcy niespełniający warunków zostaną wykluczeni z postępowania.

  • III.3.3) Potencjał techniczny

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Ocena spełnienia warunków udziału w postępowaniu zostanie przeprowadzona na podstawie złożonych wraz z ofertą przez Wykonawcę dokumentów określonych w pkt. VI siwz, zgodnie z formułą spełnia/nie spełnia Z treści załączonych dokumentów w sposób jednoznaczny musi wynikać, iż Wykonawca spełnia wymagane warunki udziału w postępowaniu. W przypadku wątpliwości, co do treści dokumentów złożonych przez Wykonawcę na potwierdzenie spełnienia warunków udziału w postępowaniu, zamawiający może wezwać wykonawców do złożenia wyjaśnień lub uzupełnienia dokumentów. Wykonawcy niespełniający warunków zostaną wykluczeni z postępowania.

  • III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Ocena spełnienia warunków udziału w postępowaniu zostanie przeprowadzona na podstawie złożonych wraz z ofertą przez Wykonawcę dokumentów określonych w pkt. VI siwz, zgodnie z formułą spełnia/nie spełnia Z treści załączonych dokumentów w sposób jednoznaczny musi wynikać, iż Wykonawca spełnia wymagane warunki udziału w postępowaniu. W przypadku wątpliwości, co do treści dokumentów złożonych przez Wykonawcę na potwierdzenie spełnienia warunków udziału w postępowaniu, zamawiający może wezwać wykonawców do złożenia wyjaśnień lub uzupełnienia dokumentów. Wykonawcy niespełniający warunków zostaną wykluczeni z postępowania.

  • III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Ocena spełnienia warunków udziału w postępowaniu zostanie przeprowadzona na podstawie złożonych wraz z ofertą przez Wykonawcę dokumentów określonych w pkt. VI siwz, zgodnie z formułą spełnia/nie spełnia Z treści załączonych dokumentów w sposób jednoznaczny musi wynikać, iż Wykonawca spełnia wymagane warunki udziału w postępowaniu. W przypadku wątpliwości, co do treści dokumentów złożonych przez Wykonawcę na potwierdzenie spełnienia warunków udziału w postępowaniu, zamawiający może wezwać wykonawców do złożenia wyjaśnień lub uzupełnienia dokumentów. Wykonawcy niespełniający warunków zostaną wykluczeni z postępowania.

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:

III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

  • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;

III.4.4) Dokumenty dotyczące przynależności do tej samej grupy kapitałowej

  • lista podmiotów należących do tej samej grupy kapitałowej w rozumieniu ustawy z dnia 16 lutego 2007 r. o ochronie konkurencji i konsumentów albo informacji o tym, że nie należy do grupy kapitałowej;

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Zakład Karny ul. Lotnicza 1 82-500 Kwidzyn.

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 18.10.2013 godzina 12:00, miejsce: Zakład Karny ul. Lotnicza 1 82-500 Kwidzyn sekretariat.

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: artykuły mleczarskie.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Część I - Artykuły mleczarskie 1. Twaróg półtłusty, kostka 200g, w ilości do 5 200 kg 2. Ser topiony bez dodatku tłuszczy roślinnych, kostka 100 g, w ilości do 4 000 kg 3. Jogurt naturalny bez cukru, opakowanie 150g - 180g, w ilości do 500 kg 4. Serek homogenizowany waniliowy, opakowanie 150g, w ilości do 6 200 kg 5. Serek kanapkowy naturalny, bez dodatków smakowych, opakowanie 125g, w ilości do 5 200 kg Kody CPV: 15542100-0 ser twarogowy, 15540000-5 produkty serowarskie, 15512000-0 śmietana, 15551000-8 jogurt Minimalny termin przydatności liczony od dnia dostawy wynosi: twaróg - 14 dni ser topiony - 20 dni jogurt naturalny - 14 dni serek homogenizowany - 14 dni serek kanapkowy naturalny - 20 dni.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.54.21.00-0, 15.54.00.00-5, 15.55.10.00-8.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.11.2013.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Mleko w proszku.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Część II- Mleko w proszku 1. Mleko w proszku odtłuszczone, opakowanie do 25 kg, w ilości do 3 000 kg Kody CPV: 15511700-0 mleko w proszku Minimalny termin przydatności do spożycia liczony od dnia dostawy: 100 dni.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.51.17.00-0.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.11.2013.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Jaja w proszku.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Część III - jaja w proszku 1.Jaja w proszku całe w opakowaniach do 1 kg - w ilości do 80 kg Kod CPV 15800000 - 6 różne produkty spożywcze Minimalny termin przydatności do spożycia liczony od dnia dostawy wynosi 3 miesiące..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.11.2013.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Marmolada.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Część IV - marmolada 1. Marmolada, opakowanie 0,5 kg- 20 kg, w ilości do 4 000 kg Kod CPV: 15332230-5 marmolada Minimalny termin przydatności do spożycia liczony od dnia dostawy wynosi 3 miesiące..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.22.30-5.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.11.2013.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Dżem.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Część V - Dżem 1. Dżem wieloowocowy o konsystencji stałej, w opakowaniach do 15 kg - w ilości do 3 000 kg Kod CPV 15332290 - 3 dżemy Minimalny termin przydatności do spożycia liczony od dnia dostawy wynosi 3 miesiące..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.22.90-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.11.2013.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: Mąka.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Część VI - Mąka 1. Mąka pszenna, typ 550, w opakowaniach 1 kg - w ilości do 3 000 kg Kod CPV 15612100 - 2 mąka pszenna Minimalny termin przydatności do spożycia liczony od dnia dostawy wynosi 3 miesiące..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.61.21.00-2.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.11.2013.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: Ryż.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Część VII - Ryż 1. Ryż długoziarnisty w opakowaniach do 30 kg - w ilości do 3 500 kg Kod CPV 15614100 - 6 ryż długoziarnisty Minimalny termin przydatności do spożycia liczony od dnia dostawy wynosi 3 miesiące..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.61.41.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.11.2013.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 8 NAZWA: artykuły żywnościowe.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Część VIII - Artykuły żywnościowe 1. Ketchup w opakowaniach do 1 kg, w ilości do 1 000 kg 2. Majonez w opakowaniach do 1 kg, w ilości do 100 kg 3. Ocet w opakowaniach do 1 l, w ilości do 400 l 4. Musztarda w opakowaniach do 1 kg, w ilości do 1 000 kg Kod CPV: 15871230-5 ketchup, 15871273-8 majonez, 15871110-8 ocet, 15871250-1 musztarda Minimalny termin przydatności do spożycia liczony od dnia dostawy wynosi 3 miesiące..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.87.12.30-5, 15.87.12.73-8, 15.87.11.10-8, 15.87.12.50-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.11.2013.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 9 NAZWA: Przyprawy.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Część IX - Przyprawy 1. Pieprz czarny, mielony, opakowanie do 1 kg - w ilości do 100 kg 2. Pieprz ziołowy, mielony, opakowanie do 1 kg - w ilości do 100 kg 3. Papryka ostra, mielona, opakowanie do 1 kg - w ilości do 100 kg 4. Ziele angielskie, opakowanie do 1 kg - w ilości do 50 kg 5. Liść laurowy, opakowanie do 1 kg - w ilości do 50 kg 6. Majeranek, opakowanie do 1 kg - w ilości do 100 kg 7. Sól warzona, opakowanie 1 kg - w ilości do 3 000 kg 8. Czosnek mielony, opakowanie do 1 kg - w ilości do 100 kg 9. Przyprawa do zup płynna, opakowanie 1 kg - w ilości do 400 kg 10. Przyprawa uniwersalna, opakowanie 1 kg - w ilości do 400 kg 11. Żurek zakwas, opakowanie do1 l - w ilości do 400 l 12. Kawa zbożowa, opakowanie do 1 kg - w ilości do 800 kg 13. Herbata granulowana, opakowanie do 1 kg - w ilości do 800 kg 14. Kwasek cytrynowy, opakowanie do 1 kg - w ilości do 50 kg 15. Kisiel bez cukru, opakowanie 40g - w ilości do 60 kg 16. Budyń bez cukru, opakowanie 40g - w ilości do 60 kg Kody CPV:15872100-2 pieprz, 15870000-7 przyprawy i przyprawy korzenne, 15872400-5 sól, 15861000-1 kawa, 15863200-7 herbata czarna, 15800000-6 różne produkty spożywcze, Minimalny termin przydatności do spożycia liczony od dnia dostawy wynosi 3 miesiące..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.87.21.00-2, 15.87.00.00-7, 15.87.24.00-5, 15.86.10.00-1, 15.86.32.00-7, 15.80.00.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.11.2013.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 10 NAZWA: zupy i sosy.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Część X - Zupy i sosy 1. Rosół wołowy w opakowaniach do 1 kg - w ilości do 400 kg 2. Barszcz biały w opakowaniach do 1 kg - w ilości do 260 kg 3.Barszcz czerwony w opakowaniach do 1 kg - w ilości do 500 kg 4. Zupa żurek w opakowaniach do1 kg - w ilości do 260 kg 5. Zupa kalafiorowa w opakowaniach do 1 kg - w ilości do 260 kg 6. Zupa pieczarkowa w opakowaniach do1 kg - w ilości do 260 kg 7. Zupa cebulowa w opakowaniach do 1 kg - w ilości do 260 kg 8. Zupa szparagowa w opakowaniach do 1 kg - w ilości do 260 kg 9. Zupa grzybowa w opakowaniach do 1 kg - w ilości do 260 kg 10. Zupa selerowa w opakowaniach do 1 kg - w ilości do 260 kg 11. Zupa brokułowa w opakowaniach do 1 kg - w ilości do 260 kg 12. Sos myśliwski w opakowaniach do 1 kg - w ilości do 200 kg 13. Sos węgierski w opakowaniach do1 kg - w ilości do 200 kg 14. Sos cygański w opakowaniach do1 kg - w ilości do 200 kg 15. Sos pieczeniowy w opakowaniach do1 kg - w ilości do 200 kg 16. Sos boloński w opakowaniach do 1 kg - w ilości do 200 kg 17. Sos pieczarkowy w opakowaniach do 1kg - w ilości do 200 kg 18. Sos biały w opakowaniach do 1 kg - w ilości do 400 kg Kod CPV 15891400 - 4 zupy, 15871260 - 4 sosy, 15891500-5 buliony Minimalny termin przydatności do spożycia liczony od dnia dostawy wynosi 3 miesiące..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.89.14.00-4, 15.87.12.60-4, 15.89.15.00-5.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.11.2013.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.