Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu
Ogłoszenie z dnia 2013-10-10
Kwidzyn: artykuły żywnościowe
Numer ogłoszenia: 413380 - 2013; data zamieszczenia: 10.10.2013
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny w Kwidzynie , ul. Lotnicza 1, 82-500 Kwidzyn, woj. pomorskie, tel. 055 27922945.
- Adres strony internetowej zamawiającego: ww.sw.gov.pl
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Zakład Karny.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA
II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: artykuły żywnościowe.
II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.
II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Część I - Artykuły mleczarskie 1. Twaróg półtłusty, kostka 200g, w ilości do 5 200 kg 2. Ser topiony bez dodatku tłuszczy roślinnych, kostka 100 g, w ilości do 4 000 kg 3. Jogurt naturalny bez cukru, opakowanie 150g - 180g, w ilości do 500 kg 4. Serek homogenizowany waniliowy, opakowanie 150g, w ilości do 6 200 kg 5. Serek kanapkowy naturalny, bez dodatków smakowych, opakowanie 125g, w ilości do 5 200 kg Kody CPV: 15542100-0 ser twarogowy, 15540000-5 produkty serowarskie, 15551000-8 jogurt Minimalny termin przydatności liczony od dnia dostawy wynosi: twaróg - 14 dni ser topiony - 20 dni jogurt naturalny - 14 dni serek homogenizowany - 14 dni serek kanapkowy naturalny - 20 dni Część II- Mleko w proszku 1. Mleko w proszku odtłuszczone, opakowanie do 25 kg, w ilości do 3 000 kg Kody CPV: 15511700-0 mleko w proszku Minimalny termin przydatności do spożycia liczony od dnia dostawy: 100 dni Część III - jaja w proszku 1.Jaja w proszku całe w opakowaniach do 1 kg - w ilości do 80 kg Kod CPV 15800000 - 6 różne produkty spożywcze Minimalny termin przydatności do spożycia liczony od dnia dostawy wynosi 3 miesiące. Część IV - marmolada 1. Marmolada, opakowanie 0,5 kg- 20 kg, w ilości do 4 000 kg Kod CPV: 15332230-5 marmolada Minimalny termin przydatności do spożycia liczony od dnia dostawy wynosi 3 miesiące. Część V - Dżem 1. Dżem wieloowocowy o konsystencji stałej, w opakowaniach do 15 kg - w ilości do 3 000 kg Kod CPV 15332290 - 3 dżemy Minimalny termin przydatności do spożycia liczony od dnia dostawy wynosi 3 miesiące. Część VI - Mąka 1. Mąka pszenna, typ 550, w opakowaniach 1 kg - w ilości do 3 000 kg Kod CPV 15612100 - 2 mąka pszenna Minimalny termin przydatności do spożycia liczony od dnia dostawy wynosi 3 miesiące. Część VII - Ryż 1. Ryż długoziarnisty w opakowaniach do 30 kg - w ilości do 3 500 kg Kod CPV 15614100 - 6 ryż długoziarnisty Minimalny termin przydatności do spożycia liczony od dnia dostawy wynosi 3 miesiące. Część VIII - Artykuły żywnościowe 1. Ketchup w opakowaniach do 1 kg, w ilości do 1 000 kg 2. Majonez w opakowaniach do 1 kg, w ilości do 100 kg 3. Ocet w opakowaniach do 1 l, w ilości do 400 l 4. Musztarda w opakowaniach do 1 kg, w ilości do 1 000 kg Kod CPV: 15871230-5 ketchup, 15871273-8 majonez, 15871110-8 ocet, 15871250-1 musztarda Minimalny termin przydatności do spożycia liczony od dnia dostawy wynosi 3 miesiące. Część IX - Przyprawy 1. Pieprz czarny, mielony, opakowanie do 1 kg - w ilości do 100 kg 2. Pieprz ziołowy, mielony, opakowanie do 1 kg - w ilości do 100 kg 3. Papryka ostra, mielona, opakowanie do 1 kg - w ilości do 100 kg 4. Ziele angielskie, opakowanie do 1 kg - w ilości do 50 kg 5. Liść laurowy, opakowanie do 1 kg - w ilości do 50 kg 6. Majeranek, opakowanie do 1 kg - w ilości do 100 kg 7. Sól warzona, opakowanie 1 kg - w ilości do 3 000 kg 8. Czosnek mielony, opakowanie do 1 kg - w ilości do 100 kg 9. Przyprawa do zup płynna, opakowanie 1 kg - w ilości do 400 kg 10. Przyprawa uniwersalna, opakowanie 1 kg - w ilości do 400 kg 11. Żurek zakwas, opakowanie do1 l - w ilości do 400 l 12. Kawa zbożowa, opakowanie do 1 kg - w ilości do 800 kg 13. Herbata granulowana, opakowanie do 1 kg - w ilości do 800 kg 14. Kwasek cytrynowy, opakowanie do 1 kg - w ilości do 50 kg 15. Kisiel bez cukru, opakowanie 40g - w ilości do 60 kg 16. Budyń bez cukru, opakowanie 40g - w ilości do 60 kg Kody CPV:15872100-2 pieprz, 15870000-7 przyprawy i przyprawy korzenne, 15872400-5 sól, 15861000-1 kawa, 15863200-7 herbata czarna, 15800000-6 różne produkty spożywcze, Minimalny termin przydatności do spożycia liczony od dnia dostawy wynosi 3 miesiące. Część X - Zupy i sosy 1. Rosół wołowy w opakowaniach do 1 kg - w ilości do 400 kg 2. Barszcz biały w opakowaniach do 1 kg - w ilości do 260 kg 3.Barszcz czerwony w opakowaniach do 1 kg - w ilości do 500 kg 4. Zupa żurek w opakowaniach do1 kg - w ilości do 260 kg 5. Zupa kalafiorowa w opakowaniach do 1 kg - w ilości do 260 kg 6. Zupa pieczarkowa w opakowaniach do1 kg - w ilości do 260 kg 7. Zupa cebulowa w opakowaniach do 1 kg - w ilości do 260 kg 8. Zupa szparagowa w opakowaniach do 1 kg - w ilości do 260 kg 9. Zupa grzybowa w opakowaniach do 1 kg - w ilości do 260 kg 10. Zupa selerowa w opakowaniach do 1 kg - w ilości do 260 kg 11. Zupa brokułowa w opakowaniach do 1 kg - w ilości do 260 kg 12. Sos myśliwski w opakowaniach do 1 kg - w ilości do 200 kg 13. Sos węgierski w opakowaniach do1 kg - w ilości do 200 kg 14. Sos cygański w opakowaniach do1 kg - w ilości do 200 kg 15. Sos pieczeniowy w opakowaniach do1 kg - w ilości do 200 kg 16. Sos boloński w opakowaniach do 1 kg - w ilości do 200 kg 17. Sos pieczarkowy w opakowaniach do 1kg - w ilości do 200 kg 18. Sos biały w opakowaniach do 1 kg - w ilości do 400 kg Kod CPV 15891400 - 4 zupy, 15871260 - 4 sosy, 15891500-5 buliony Minimalny termin przydatności do spożycia liczony od dnia dostawy wynosi 3 miesiące..
II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.54.21.00-0, 15.54.00.00-5, 15.55.10.00-8, 15.51.17.00-0, 15.80.00.00-6, 15.33.22.30-5, 15.33.22.90-3, 15.61.21.00-2, 15.61.41.00-6, 15.87.12.30-5, 15.87.12.73-8, 15.87.11.10-8, 15.87.12.50-1, 15.87.21.00-2, 15.87.00.00-7, 15.86.10.00-1, 15.86.32.00-7, 15.80.00.00-6, 15.89.14.00-4, 15.89.15.00-5, 15.87.12.60-4.
II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 10.
II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.
II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Rozpoczęcie: 01.11.2013.
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.1) WADIUM
Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium.
III.2) ZALICZKI
III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW
III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Ocena spełnienia warunków udziału w postępowaniu zostanie przeprowadzona na podstawie złożonych wraz z ofertą przez Wykonawcę dokumentów określonych w pkt. VI siwz, zgodnie z formułą spełnia/nie spełnia Z treści załączonych dokumentów w sposób jednoznaczny musi wynikać, iż Wykonawca spełnia wymagane warunki udziału w postępowaniu. W przypadku wątpliwości, co do treści dokumentów złożonych przez Wykonawcę na potwierdzenie spełnienia warunków udziału w postępowaniu, zamawiający może wezwać wykonawców do złożenia wyjaśnień lub uzupełnienia dokumentów. Wykonawcy niespełniający warunków zostaną wykluczeni z postępowania.
III.3.2) Wiedza i doświadczenie
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Ocena spełnienia warunków udziału w postępowaniu zostanie przeprowadzona na podstawie złożonych wraz z ofertą przez Wykonawcę dokumentów określonych w pkt. VI siwz, zgodnie z formułą spełnia/nie spełnia Z treści załączonych dokumentów w sposób jednoznaczny musi wynikać, iż Wykonawca spełnia wymagane warunki udziału w postępowaniu. W przypadku wątpliwości, co do treści dokumentów złożonych przez Wykonawcę na potwierdzenie spełnienia warunków udziału w postępowaniu, zamawiający może wezwać wykonawców do złożenia wyjaśnień lub uzupełnienia dokumentów. Wykonawcy niespełniający warunków zostaną wykluczeni z postępowania.
III.3.3) Potencjał techniczny
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Ocena spełnienia warunków udziału w postępowaniu zostanie przeprowadzona na podstawie złożonych wraz z ofertą przez Wykonawcę dokumentów określonych w pkt. VI siwz, zgodnie z formułą spełnia/nie spełnia Z treści załączonych dokumentów w sposób jednoznaczny musi wynikać, iż Wykonawca spełnia wymagane warunki udziału w postępowaniu. W przypadku wątpliwości, co do treści dokumentów złożonych przez Wykonawcę na potwierdzenie spełnienia warunków udziału w postępowaniu, zamawiający może wezwać wykonawców do złożenia wyjaśnień lub uzupełnienia dokumentów. Wykonawcy niespełniający warunków zostaną wykluczeni z postępowania.
III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Ocena spełnienia warunków udziału w postępowaniu zostanie przeprowadzona na podstawie złożonych wraz z ofertą przez Wykonawcę dokumentów określonych w pkt. VI siwz, zgodnie z formułą spełnia/nie spełnia Z treści załączonych dokumentów w sposób jednoznaczny musi wynikać, iż Wykonawca spełnia wymagane warunki udziału w postępowaniu. W przypadku wątpliwości, co do treści dokumentów złożonych przez Wykonawcę na potwierdzenie spełnienia warunków udziału w postępowaniu, zamawiający może wezwać wykonawców do złożenia wyjaśnień lub uzupełnienia dokumentów. Wykonawcy niespełniający warunków zostaną wykluczeni z postępowania.
III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Ocena spełnienia warunków udziału w postępowaniu zostanie przeprowadzona na podstawie złożonych wraz z ofertą przez Wykonawcę dokumentów określonych w pkt. VI siwz, zgodnie z formułą spełnia/nie spełnia Z treści załączonych dokumentów w sposób jednoznaczny musi wynikać, iż Wykonawca spełnia wymagane warunki udziału w postępowaniu. W przypadku wątpliwości, co do treści dokumentów złożonych przez Wykonawcę na potwierdzenie spełnienia warunków udziału w postępowaniu, zamawiający może wezwać wykonawców do złożenia wyjaśnień lub uzupełnienia dokumentów. Wykonawcy niespełniający warunków zostaną wykluczeni z postępowania.
III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY
III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:
III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:
- oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;
III.4.4) Dokumenty dotyczące przynależności do tej samej grupy kapitałowej
- lista podmiotów należących do tej samej grupy kapitałowej w rozumieniu ustawy z dnia 16 lutego 2007 r. o ochronie konkurencji i konsumentów albo informacji o tym, że nie należy do grupy kapitałowej;
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Zakład Karny
ul. Lotnicza 1
82-500 Kwidzyn.
IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 18.10.2013 godzina 12:00, miejsce: Zakład Karny ul. Lotnicza 1 82-500 Kwidzyn sekretariat.
IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).
IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie
ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH
CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: artykuły mleczarskie.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Część I - Artykuły mleczarskie 1. Twaróg półtłusty, kostka 200g, w ilości do 5 200 kg 2. Ser topiony bez dodatku tłuszczy roślinnych, kostka 100 g, w ilości do 4 000 kg 3. Jogurt naturalny bez cukru, opakowanie 150g - 180g, w ilości do 500 kg 4. Serek homogenizowany waniliowy, opakowanie 150g, w ilości do 6 200 kg 5. Serek kanapkowy naturalny, bez dodatków smakowych, opakowanie 125g, w ilości do 5 200 kg Kody CPV: 15542100-0 ser twarogowy, 15540000-5 produkty serowarskie, 15512000-0 śmietana, 15551000-8 jogurt Minimalny termin przydatności liczony od dnia dostawy wynosi: twaróg - 14 dni ser topiony - 20 dni jogurt naturalny - 14 dni serek homogenizowany - 14 dni serek kanapkowy naturalny - 20 dni.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.54.21.00-0, 15.54.00.00-5, 15.55.10.00-8.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.11.2013.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Mleko w proszku.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Część II- Mleko w proszku 1. Mleko w proszku odtłuszczone, opakowanie do 25 kg, w ilości do 3 000 kg Kody CPV: 15511700-0 mleko w proszku Minimalny termin przydatności do spożycia liczony od dnia dostawy: 100 dni.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.51.17.00-0.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.11.2013.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Jaja w proszku.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Część III - jaja w proszku 1.Jaja w proszku całe w opakowaniach do 1 kg - w ilości do 80 kg Kod CPV 15800000 - 6 różne produkty spożywcze Minimalny termin przydatności do spożycia liczony od dnia dostawy wynosi 3 miesiące..
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.11.2013.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Marmolada.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Część IV - marmolada 1. Marmolada, opakowanie 0,5 kg- 20 kg, w ilości do 4 000 kg Kod CPV: 15332230-5 marmolada Minimalny termin przydatności do spożycia liczony od dnia dostawy wynosi 3 miesiące..
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.22.30-5.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.11.2013.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Dżem.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Część V - Dżem 1. Dżem wieloowocowy o konsystencji stałej, w opakowaniach do 15 kg - w ilości do 3 000 kg Kod CPV 15332290 - 3 dżemy Minimalny termin przydatności do spożycia liczony od dnia dostawy wynosi 3 miesiące..
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.22.90-3.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.11.2013.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: Mąka.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Część VI - Mąka 1. Mąka pszenna, typ 550, w opakowaniach 1 kg - w ilości do 3 000 kg Kod CPV 15612100 - 2 mąka pszenna Minimalny termin przydatności do spożycia liczony od dnia dostawy wynosi 3 miesiące..
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.61.21.00-2.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.11.2013.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: Ryż.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Część VII - Ryż 1. Ryż długoziarnisty w opakowaniach do 30 kg - w ilości do 3 500 kg Kod CPV 15614100 - 6 ryż długoziarnisty Minimalny termin przydatności do spożycia liczony od dnia dostawy wynosi 3 miesiące..
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.61.41.00-6.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.11.2013.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 8 NAZWA: artykuły żywnościowe.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Część VIII - Artykuły żywnościowe 1. Ketchup w opakowaniach do 1 kg, w ilości do 1 000 kg 2. Majonez w opakowaniach do 1 kg, w ilości do 100 kg 3. Ocet w opakowaniach do 1 l, w ilości do 400 l 4. Musztarda w opakowaniach do 1 kg, w ilości do 1 000 kg Kod CPV: 15871230-5 ketchup, 15871273-8 majonez, 15871110-8 ocet, 15871250-1 musztarda Minimalny termin przydatności do spożycia liczony od dnia dostawy wynosi 3 miesiące..
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.87.12.30-5, 15.87.12.73-8, 15.87.11.10-8, 15.87.12.50-1.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.11.2013.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 9 NAZWA: Przyprawy.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Część IX - Przyprawy 1. Pieprz czarny, mielony, opakowanie do 1 kg - w ilości do 100 kg 2. Pieprz ziołowy, mielony, opakowanie do 1 kg - w ilości do 100 kg 3. Papryka ostra, mielona, opakowanie do 1 kg - w ilości do 100 kg 4. Ziele angielskie, opakowanie do 1 kg - w ilości do 50 kg 5. Liść laurowy, opakowanie do 1 kg - w ilości do 50 kg 6. Majeranek, opakowanie do 1 kg - w ilości do 100 kg 7. Sól warzona, opakowanie 1 kg - w ilości do 3 000 kg 8. Czosnek mielony, opakowanie do 1 kg - w ilości do 100 kg 9. Przyprawa do zup płynna, opakowanie 1 kg - w ilości do 400 kg 10. Przyprawa uniwersalna, opakowanie 1 kg - w ilości do 400 kg 11. Żurek zakwas, opakowanie do1 l - w ilości do 400 l 12. Kawa zbożowa, opakowanie do 1 kg - w ilości do 800 kg 13. Herbata granulowana, opakowanie do 1 kg - w ilości do 800 kg 14. Kwasek cytrynowy, opakowanie do 1 kg - w ilości do 50 kg 15. Kisiel bez cukru, opakowanie 40g - w ilości do 60 kg 16. Budyń bez cukru, opakowanie 40g - w ilości do 60 kg Kody CPV:15872100-2 pieprz, 15870000-7 przyprawy i przyprawy korzenne, 15872400-5 sól, 15861000-1 kawa, 15863200-7 herbata czarna, 15800000-6 różne produkty spożywcze, Minimalny termin przydatności do spożycia liczony od dnia dostawy wynosi 3 miesiące..
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.87.21.00-2, 15.87.00.00-7, 15.87.24.00-5, 15.86.10.00-1, 15.86.32.00-7, 15.80.00.00-6.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.11.2013.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 10 NAZWA: zupy i sosy.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Część X - Zupy i sosy 1. Rosół wołowy w opakowaniach do 1 kg - w ilości do 400 kg 2. Barszcz biały w opakowaniach do 1 kg - w ilości do 260 kg 3.Barszcz czerwony w opakowaniach do 1 kg - w ilości do 500 kg 4. Zupa żurek w opakowaniach do1 kg - w ilości do 260 kg 5. Zupa kalafiorowa w opakowaniach do 1 kg - w ilości do 260 kg 6. Zupa pieczarkowa w opakowaniach do1 kg - w ilości do 260 kg 7. Zupa cebulowa w opakowaniach do 1 kg - w ilości do 260 kg 8. Zupa szparagowa w opakowaniach do 1 kg - w ilości do 260 kg 9. Zupa grzybowa w opakowaniach do 1 kg - w ilości do 260 kg 10. Zupa selerowa w opakowaniach do 1 kg - w ilości do 260 kg 11. Zupa brokułowa w opakowaniach do 1 kg - w ilości do 260 kg 12. Sos myśliwski w opakowaniach do 1 kg - w ilości do 200 kg 13. Sos węgierski w opakowaniach do1 kg - w ilości do 200 kg 14. Sos cygański w opakowaniach do1 kg - w ilości do 200 kg 15. Sos pieczeniowy w opakowaniach do1 kg - w ilości do 200 kg 16. Sos boloński w opakowaniach do 1 kg - w ilości do 200 kg 17. Sos pieczarkowy w opakowaniach do 1kg - w ilości do 200 kg 18. Sos biały w opakowaniach do 1 kg - w ilości do 400 kg Kod CPV 15891400 - 4 zupy, 15871260 - 4 sosy, 15891500-5 buliony Minimalny termin przydatności do spożycia liczony od dnia dostawy wynosi 3 miesiące..
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.89.14.00-4, 15.87.12.60-4, 15.89.15.00-5.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 01.11.2013.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
INNE PRZETARGI Z KWIDZYNA
więcej: przetargi w Kwidzynie »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- "Dostawa produktów suchych, konserwowych kawy i herbaty do Ośrodka Szkoleniowo - Wypoczynkowego "Bażyna" w Pogorzelicy w 2024 roku" - II postępowanie
- Dostawa artykułów spożywczych do stołówki w Przedszkolu Miejskim Nr 2 w podziale na części.
- DOSTAWA ŻYWNOŚCI NA POTRZEBY KUCHNI SP ZOZ GARWOLIN
- Sukcesywne dostawy artykułów żywnościowych do Szkoły Podstawowej nr 12 z Oddziałami Integracyjnymi w Chorzowie, ul. Skrajna 2 - I/2024
- Dostawa produktów mrożonych i artykułów rybnych dla Ośrodka Szkoleń Specjalistycznych Straży Granicznej
- Dostawy żywności dla Przedszkola Publicznego Nr 1 w Radlinie, w okresie lipiec-grudzień 2024 roku, z podziałem na 6 zadań
więcej: Marmolady »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.