eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi ¦widnicaOg³oszenie o zamówieniu na dostawy sukcesywne warzyw

Ten przetarg zosta³ ju¿ zakoñczony. Zobacz wynik tego przetargu



Og³oszenie z dnia 2009-11-30

¦widnica: Og³oszenie o zamówieniu na dostawy sukcesywne warzyw
Numer og³oszenia: 411458 - 2009; data zamieszczenia: 30.11.2009
OG£OSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie og³oszenia: obowi±zkowe.

Og³oszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJ¡CY

I. 1) NAZWA I ADRES: Areszt ¦ledczy w ¦widnicy , ul. Trybunalska 16, 58-100 ¦widnica, woj. dolno¶l±skie, tel. 0-74 854 93 00, faks 0-74 854 93 02.

  • Adres strony internetowej zamawiaj±cego: www.sw.gov.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJ¡CEGO: Inny: wiêziennictwo.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKRE¦LENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiaj±cego: Og³oszenie o zamówieniu na dostawy sukcesywne warzyw.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Okre¶lenie przedmiotu oraz wielko¶ci lub zakresu zamówienia: PAKIET I: Buraki æwik³owe 01121111-2 4300 kg, Cebula 01121113-6 6900 kg, Fasolka szparagowa ¿ó³ta 01121212-0 350 kg, Jab³ka 01131321-0 2800 kg, Kalafior 01121420-1 700 kg, Kapusta bia³a 01121410-8 4500 kg, Kapusta czerwona 01121410-8 3300 kg Kapusta pekiñska - 01121410-8 2400 kg, Marchew - 01121112-9 8200 kg, Ogórki ¶wie¿e - 01121270-4 600 kg Papryka czerwona - 01121230-2 150 kg Pieczarki 01121260-1 - 1200 kg, Pietruszka korzeñ 01121110-5 1400 kg Pomidory 01121240-5 600 kg, Por 01121110-5 1100 kg, Sa³ata 01121320-0 150 kg, Seler - 01121110-5 1400 kg, Ziemniaki - 01121000-1 72000 kg, PAKIET II Kapusta kiszona 01121000-1 3000 kg Ogórki kiszone 01121000-1 1200 kg,.

II.1.4) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 15.00.00.00 - ¯ywno¶æ, napoje, tytoñ i produkty pokrewne .

II.1.5) Czy dopuszcza siê z³o¿enie oferty czê¶ciowej: tak, liczba czê¶ci: 2.

II.1.6) Czy dopuszcza siê z³o¿enie oferty wariantowej: nie.


II.1.7) Czy przewiduje siê udzielenie zamówieñ uzupe³niaj±cych: nie.

II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Rozpoczêcie: 01.01.2010.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZ¡CE ZAMÓWIENIA

Informacja na temat wadium: wadium nie jest wymagane.

III.2) WARUNKI UDZIA£U

  • Opis warunków udzia³u w postêpowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spe³niania tych warunków: O udzielenie zamówienia ubiegaæ siê mog± Wykonawcy, którzy: 1) posiadaj± uprawnienia do wykonywania okre¶lonej dzia³alno¶ci lub czynno¶ci, je¿eli ustawy nak³adaj± obowi±zek posiadania takich uprawnieñ; 2) posiadaj± niezbêdn± wiedzê i do¶wiadczenie oraz dysponuj± potencja³em technicznym i osobami zdolnymi do wykonania zamówienia lub przedstawi± pisemne zobowi±zanie innych podmiotów do udostêpnienia potencja³u technicznego i osób zdolnych do wykonania zamówienia; 3) znajduj± siê w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniaj±cej wykonanie zamówienia; 4) nie podlegaj± wykluczeniu z postêpowania o udzielenie zamówienia. Ocena spe³niania tych warunków dokonana zostanie w oparciu o: - wype³niony formularz ofertowy wraz z o¶wiadczeniami, - aktualny odpis z w³a¶ciwego rejestru albo aktualne za¶wiadczenie o wpisie do ewidencji dzia³alno¶ci gospodarczej, je¿eli odrêbne przepisy wymagaj± wpisu do rejestru lub zg³oszenia do ewidencji dzia³alno¶ci gospodarczej, wystawione nie wcze¶niej ni¿ 6 miesiêcy przed up³ywem terminu sk³adania ofert..
  • Informacja o o¶wiadczeniach i dokumentach, jakie maj± dostarczyæ wykonawcy w celu potwierdzenia spe³niania warunków udzia³u w postêpowaniu: Ocena spe³niania tych warunków dokonana zostanie w oparciu o: - wype³niony formularz ofertowy wraz z o¶wiadczeniami, - aktualny odpis z w³a¶ciwego rejestru albo aktualne za¶wiadczenie o wpisie do ewidencji dzia³alno¶ci gospodarczej, je¿eli odrêbne przepisy wymagaj± wpisu do rejestru lub zg³oszenia do ewidencji dzia³alno¶ci gospodarczej, wystawione nie wcze¶niej ni¿ 6 miesiêcy przed up³ywem terminu sk³adania ofert..

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.


IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najni¿sza cena.

IV.2.2) Wykorzystana bêdzie aukcja elektroniczna: nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostêpna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl.
Specyfikacjê istotnych warunków zamówienia mo¿na uzyskaæ pod adresem: Areszt ¦ledczy w ¦widnicy, ul. Trybunalska 16, 58-100 ¦widnica.

IV.3.4) Termin sk³adania wniosków o dopuszczenie do udzia³u w postêpowaniu lub ofert: 11.12.2009 godzina 10:00, miejsce: Sekretariat Aresztu ¦ledczego w ¦widnicy ul. Trybunalska 16, 58-100 ¦widnica.

IV.3.5) Termin zwi±zania ofert±: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu sk³adania ofert).

ZA£¡CZNIK I - INFORMACJE DOTYCZ¡CE OFERT CZʦCIOWYCH

CZÊ¦Æ Nr: 1 NAZWA: Og³oszenie o zamówieniu na dostawy sukcesywne warzyw.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielko¶ci lub zakresu zamówienia: PAKIET I: Buraki æwik³owe 01121111-2 4300 kg, Cebula 01121113-6 6900 kg, Fasolka szparagowa ¿ó³ta 01121212-0 350 kg, Jab³ka 01131321-0 2800 kg, Kalafior 01121420-1 700 kg, Kapusta bia³a 01121410-8 4500 kg, Kapusta czerwona 01121410-8 3300 kg Kapusta pekiñska - 01121410-8 2400 kg, Marchew - 01121112-9 8200 kg, Ogórki ¶wie¿e - 01121270-4 600 kg Papryka czerwona - 01121230-2 150 kg Pieczarki 01121260-1 - 1200 kg, Pietruszka korzeñ 01121110-5 1400 kg Pomidory 01121240-5 600 kg, Por 01121110-5 1100 kg, Sa³ata 01121320-0 150 kg, Seler - 01121110-5 1400 kg, Ziemniaki - 01121000-1 72000 kg,.
  • 2) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 15.00.00.00-8.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczêcie: 01.01.2010.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najni¿sza cena.


CZÊ¦Æ Nr: 2 NAZWA: Og³oszenie o zamówieniu na dostawy sukcesywne warzyw.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielko¶ci lub zakresu zamówienia: PAKIET II Kapusta kiszona 01121000-1 3000 kg Ogórki kiszone 01121000-1 1200 kg,.
  • 2) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): 15.00.00.00-8.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczêcie: 01.01.2010.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najni¿sza cena.


Podziel siê

Poleæ ten przetarg znajomemu poleæ

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstaw± prezentowanych tutaj informacji s± dane publikowane przez Urz±d Zamówieñ Publicznych w Biuletynie Zamówieñ Publicznych. Tre¶æ og³oszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z tre¶ci± tego¿ og³oszenia dostêpn± w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dok³ada wszelkich starañ, aby zamieszczone tutaj informacje by³y kompletne i zgodne z prawd±. Nie mo¿e jednak zagwarantowaæ ich poprawno¶ci i nie ponosi ¿adnej odpowiedzialno¶ci za jakiekolwiek szkody powsta³e w wyniku korzystania z nich.


Je¶li chcesz dodaæ og³oszenie do serwisu, zapoznaj siê z nasz± ofert±:

chcê zamieszczaæ og³oszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwê miasta, dla którego chcesz znale¼æ jednostkê ZUS.