Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu
Ogłoszenie z dnia 2014-12-05
Przemyśl: Dostawa artykułów spożywczych dla Zakładu Karnego w Przemyślu.
Numer ogłoszenia: 399978 - 2014; data zamieszczenia: 05.12.2014
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny w Przemyślu , ul. Rokitniańska 1, 37-700 Przemyśl, woj. podkarpackie, tel. 0-16 678 92 71, faks 0-18 678 61 31.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Jednostka penitencjarna.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA
II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa artykułów spożywczych dla Zakładu Karnego w Przemyślu..
II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.
II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa artykułów spożywczych dla Zakładu Karnego w Przemyślu. PAKIET A. 1. Cukier w kostkach -opakowanie: do 500g - kg 4 2. Miód pszczeli kg 10 3. Chrzan konserwowy -opakowanie: do 280g - kg 60 4. Drożdże piekarskie kg 10 5. Herbata granulowana -opakowanie: do 100g- kg 100 6. Ketchup -opakowanie: do 1 kg- kg 50 7. Majonez -opakowanie: do 1 kg- kg 30 8. Musztarda -opakowanie: do 1 kg- kg 80 9. Proszek do pieczenia kg 1 10.Sól -opakowanie: do 1 kg- kg 500 11. Woda mineralna -niegazowana; opakowanie typu PET: 1,5 litra- szt 750 12. Żelatyna spożywcza kg 5 13. Śledzie w oleju -opakowanie szklane lub z tworzywa sztucznego- kg 25 14. Fasola biała Jaś -opakowanie: do 1 kg- kg 300 15. Groch łuskany -opakowanie: do 1 kg- kg 200 16. Koncentrat pomidorowy -koncentrat 30%; opakowanie: do 1 kg- kg 600 17. Mak kg 2 18. Rodzynki kg 5 19. Musli tradycyjne -opakowanie: do 1 kg- kg 50 20. Płatki kukurydziane -opakowanie: do 1 kg- kg 50 21. Budyń śmietankowy kg 20 22. Jaja -rozmiar: m- szt. 37000 23. Groszek konserwowy -opakowanie: do 1 kg- kg 10 24. Kwasek cytrynowy kg 5 25. Kawa zbożowa kg 80 26. Kotlety sojowe kg 400 27. Soja - granulat kg 200 28. Soja - kostka kg 200 29. Powidła śliwkowe -opakowanie: do 13 kg- kg 400 30. Śledź w oleju -opakowanie: konserwa do 300g- kg 120 31. Konserwa wieprzowa -opakowanie: do 300g- kg 210 PALKIET B. 1. Aromat w płynie do ciasta l 0,50 2. Barszcz czerwony-instant kg 60 3. Rosół warzywny -bulion- kg 220 4. Cynamon kg 5 5. Czosnek granulowany kg 40 6. Kminek kg 5 7. Liść laurowy kg 5 8. Przyprawa w płynie do zup, sosów i potraw -opakowanie: do 1 litra- l 800 9. Majeranek kg 10 10. Ocet 10% l 80 11. Papryka słodka -mielona- kg 25 12. Pieprz czarny kg 25 13. Sos boloński-instant kg 30 14. Sos pieczeniowy-instant kg 40 15. Ziele angielskie kg 5 16. Żurek-instant kg 50 17. Koperek suszony -opakowanie: do 1 kg- kg 15 18. Pietruszka suszona -opakowanie: do 1 kg- kg 15 19. Oregano kg 2 20. Bazylia kg 3 21. Rozmaryn kg 2 22. Tymianek kg 2 23. Zioła prowansalskie kg 2 PAKIET C. 1. Burgery rybne-mrożone kg 400 2. Paluszki rybne-mrożone kg 400 3. Ryba mrożona -Mintaj, kostka- kg 100 4. Mieszanka warzywna 7-mio składnikowa - mrożona kg 450 5. Marchew - mrożona kg 100 6. Marchew z groszkiem - mrożona kg 100 7. Uszka z grzybami -mrożone- kg 15.
II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.
II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 3.
II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.
II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesiącach: 12.
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.1) WADIUM
Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium.
III.2) ZALICZKI
III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW
III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Na podstawie oświadczenia.
III.3.2) Wiedza i doświadczenie
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Na podstawie oświadczenia.
III.3.3) Potencjał techniczny
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Na podstawie oświadczenia.
III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Na podstawie oświadczenia.
III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Na podstawie oświadczenia.
III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY
III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:
III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:
- oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;
- aktualny odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;
III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych
Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:
III.4.3.1) dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:
- nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;
- nie zalega z uiszczaniem podatków, opłat, składek na ubezpieczenie społeczne i zdrowotne albo że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawiony nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;
- nie orzeczono wobec niego zakazu ubiegania się o zamówienie - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;
III.6) INNE DOKUMENTY
Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)
Dokumenty wymienione w rozdziale VI SIWZ. Podpisaany wzór umowy (Załącznik nr 5).
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Zakład Karny w Przemyślu
ul. Rokitniańska 1
37-700 Przemyśl.
IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 12.12.2014 godzina 09:15, miejsce: Zakład Karny w Przemyślu ul. Rokitniańska 1 37-700 Przemyśl Sekretariar - pokój nr 2.
IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).
IV.4.16) Informacje dodatkowe, w tym dotyczące finansowania projektu/programu ze środków Unii Europejskiej: Nie dotyczy..
IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie
ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH
CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Pakiet A.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Cukier w kostkach -opakowanie: do 500g- kg 4 2. Miód pszczeli kg 10 3. Chrzan konserwowy -opakowanie: do 280g- kg 60 4. Drożdże piekarskie kg 10 5. Herbata granulowana -opakowanie: do 100g- kg 100 6. Ketchup -opakowanie: do 1 kg- kg 50 7. Majonez -opakowanie: do 1 kg- kg 30 8.Musztarda -opakowanie: do 1 kg- kg 80 9. Proszek do pieczenia kg 1 10. Sól -opakowanie: do 1 kg- kg 500 11. Woda mineralna -niegazowana; opakowanie typu PET: 1,5 litra- szt 750 12. Żelatyna spożywcza kg 5 13. Śledzie w oleju -opakowanie szklane lub z tworzywa sztucznego- kg 25 14. Fasola biała Jaś -opakowanie: do 1 kg- kg 300 15. Groch łuskany -opakowanie: do 1 kg- kg 200 16. Koncentrat pomidorowy -koncentrat 30%; opakowanie: do 1 kg- kg 600 17. Mak kg 2 18. Rodzynki kg 5 19. Musli tradycyjne -opakowanie: do 1 kg- kg 50 20. Płatki kukurydziane -opakowanie: do 1 kg- kg 50 21. Budyń śmietankowy kg 20 22. Jaja -rozmiar: m- szt. 37000 23. Groszek konserwowy -opakowanie: do 1 kg- kg 10 24. Kwasek cytrynowy kg 5 25. Kawa zbożowa kg 80 26. Kotlety sojowe kg 400 27. Soja - granulat kg 200 28. Soja - kostka kg 200 29. Powidła śliwkowe -opakowanie: do 13 kg- kg 400 30. Śledź w oleju -opakowanie: konserwa do 300g- kg 120 31. Konserwa wieprzowa -opakowanie: do 300g- kg 210.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Pakiet B.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Aromat w płynie do ciasta litr 0,50 2. Barszcz czerwony-instant kg 60 3. Rosół warzywny (bulion) kg 220 4. Cynamon kg 5 5. Czosnek granulowany kg 40 6. Kminek kg 5 7. Liść laurowy kg 5 8. Przyprawa w płynie do zup, sosów i potraw (opakowanie: do 1 litra) l 800 9. Majeranek kg 10 10. Ocet (10%) l 80 11. Papryka słodka (mielona) kg 25 12. Pieprz czarny kg 25 13. Sos boloński-instant kg 30 14. Sos pieczeniowy-instant kg 40 15. Ziele angielskie kg 5 16. Żurek-instant kg 50 17. Koperek suszony (opakowanie: do 1 kg) kg 15 18. Pietruszka suszona (opakowanie: do 1 kg) kg 15 19. Oregano kg 2 20. Bazylia kg 3 21. Rozmaryn kg 2 22.Tymianek kg 2 23. Zioła prowansalskie kg 2.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Pakiet C.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Burgery rybne-mrożone kg 400 2. Paluszki rybne-mrożone kg 400 3. Ryba mrożona (Mintaj, kostka) kg 100 4. Mieszanka warzywna 7-mio składnikowa - mrożona kg 450 5. Marchew - mrożona kg 100 6. Marchew z groszkiem - mrożona kg 100 7. Uszka z grzybami (mrożone) kg 15.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
INNE PRZETARGI Z PRZEMYŚLA
- Dokumentacja projektowa dla zadania pn.: "Rozbudowa odcinków dróg publicznych kategorii gminnej oznaczonych symbolami KDZ1 i KDL1 w mpzp Strefa Gospodarcza II
- Zakup samochodu specjalnego o dopuszczalnej masie całkowitej do 3,5 tony z napędem 4x4 z podnośnikiem koszowym
- Wykonanie dokumentacji projektowej przebudowy i rozbudowy budynku dydaktycznego "Kolegium Wschodnie" Państwowej Akademii Nauk Stosowanych w Przemyślu
- "Konserwacja techniczna, estetyczna, remont instalacji elektrycznej i oświetleniowej pom. 103 i remont Sali Narad 62 w budynku Starostwa Powiatowego w Przemyślu" w ramach Rząd. Funduszu Polski Ład
- ŚWIADCZENIE USŁUG MEDYCZNYCH W DZIALE AMBULATORYJNYM - IZBA WYTRZEŹWIEŃ W MIEJSKIM OŚRODKU ZAPOBIEGANIA UZALEŻNIENIOM W PRZEMYŚLU
- Usługa czyszczenia pasa drogi granicznej
więcej: przetargi w Przemyślu »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Sukcesywne dostawy nabiału i tłuszczy dla Działu Żywienia Narodowego Instytutu Onkologii im. Marii Skłodowskiej-Curie - Państwowego Instytutu Badawczego Oddziału w Gliwicach
- "Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych wraz z transportem dla domów pomocy społecznej w Radomiu w II półroczu 2024 roku".
- Zakup i dostawa artykułów spożywczych do Przedszkola Samorządowego nr 1 w Bełchatowie
- Dostawa artykułów spożywczych dla Ośrodka Szkoleń Specjalistycznych Straży Granicznej w Lubaniu
- Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do kuchni Zespołu Szkół w Lubominie w okresie od 1 września do 31 grudnia 2024 roku
- Sukcesywne dostawy artykułów żywnościowych do Szkoły Podstawowej nr 2 w Chorzowie, ul. Sportowa 4 - I/2024
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.