Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu
Ogłoszenie z dnia 2015-02-23
Koronowo: Dostawa artykułów spożywczych różnych
Numer ogłoszenia: 39922 - 2015; data zamieszczenia: 23.02.2015
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny w Koronowie , ul. Bydgoska 27, 86-010 Koronowo, woj. kujawsko-pomorskie, tel. 0 52 382 22 11, faks 0 52 382 09 00.
- Adres strony internetowej zamawiającego: www.zp.sw.gov.pl
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Zakład Karny.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA
II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa artykułów spożywczych różnych.
II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.
II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Grupa 1: 1. Marmolada śliwkowa o konsystencji twardej - 2 100 kg ( ilość szacunkowa ), (pakowany w opak. powyżej 5 kg), nomenklatura CPV: CPV:15332230-5, PN-A-75103:1993 2. Dżem truskawkowy - 950 kg ( ilość szacunkowa ) (pakowany w opak. powyżej 5 kg), nomenklatura CPV: 15332296-5, PN-A-75100:1994/Az1:2000 3. Marmolada wieloowocowa o konsystencji twardej - 2650 kg, ( ilość szacunkowa ) (pakowana w opak. powyżej 5 kg), nomenklatura CPV:15332230-5, PN-A-75103:1993 Grupa 2: 1. Soja granulat - 600 kg, ( ilość szacunkowa ) (opak. zbiorcze 4-20 kg), nomenklatura CPV: 15890000-3, PN-ISO -5506 2. Kostka sojowa - 1 150 kg, ( ilość szacunkowa ) (opak. zbiorcze 4-20 kg), nomenklatura CPV: 15890000-3, PN-ISO -5506 3. Kotlet sojowy ( gramatura 1 szt. od 15-20 g ) - 700 kg, ( ilość szacunkowa ) (opak. zbiorcze 4-20 kg), nomenklatura CPV: 15890000-3, PN-ISO -5506 Grupa 3: 1) Sos pieczeniowy ( w postaci proszku, w opakowaniach jednostkowych nie mniejszych niż 10 kg )- 200 kg, nomenklatura CPV: 15871260-4, PN-A-86951:2001; 2) Sos biały ( w postaci proszku, w opakowaniach jednostkowych nie mniejszych niż 10 kg ) -200 kg, nomenklatura CPV: 15871260-4, PN-A-86951:2001 3) Zupa pieczarkowa ( w postaci proszku, w opakowaniach jednostkowych nie mniejszych niż 10 kg ) -500 kg, nomenklatura CPV:15891400-4, PN-A-94050:1996; 4) Zupa selerowa ( w postaci proszku, w opakowaniach jednostkowych nie mniejszych niż 10 kg ) - 350 kg, nomenklatura CPV:15891400-4, PN-A-94050:1996; 5) Zupa kalafiorowa ( w postaci proszku, w opakowaniach jednostkowych nie mniejszych niż 10 kg )- 440 kg, nomenklatura CPV:15891400-4, PN-A-94050:1996; 6) Zupa szparagowa ( w postaci proszku, w opakowaniach jednostkowych nie mniejszych niż 10 kg ) -360 kg, nomenklatura CPV: 15891400-4, PN-A-94050:1996; 7) Bulion drobiowy ( w postaci proszku, w opakowaniach jednostkowych nie mniejszych niż 10 kg -400 kg, nomenklatura CPV:15891500-5, PN-A-94052:1996; 8) Barszcz biały ( w postaci proszku, w opakowaniach jednostkowych nie mniejszych niż 10 kg )-350 kg, nomenklatura CPV: 15891400-4, PN-A-94050:1996; 9) Zupa ogonowa ( w postaci proszku, w opakowaniach jednostkowych nie mniejszych niż 10 kg ) -460 kg, nomenklatura CPV: 15891400-4, PN-A-94050:1996; 10) Żurek ( w postaci proszku, w opakowaniach jednostkowych nie mniejszych niż 10 kg )- 400 kg, nomenklatura CPV: 15891400-4, PN-A-94050:1996; 11) Barszcz czerwony ( w postaci proszku, w opakowaniach jednostkowych nie mniejszych niż 10 kg )-250 kg, nomenklatura CPV:15891400-4, PN-A-94050:1996; 12) Zupa porowa ( w postaci proszku, w opakowaniach jednostkowych nie mniejszych niż 10 kg )- 200 kg, nomenklatura CPV:15891400-4, PN-A-94050:1996; 13) zupa cebulowa - ( w postaci proszku, w opakowaniach jednostkowych nie mniejszych niż 10 kg )- 380 kg, nomenklatura CPV:15891400-4, PN-A-94050:1996; 14) zupa szczawiowa - ( w postaci proszku, w opakowaniach jednostkowych nie mniejszych niż 10 kg )- 300 kg, nomenklatura CPV:15891400-4, PN-A-94050:1996; 15) sos myśliwski - ( w postaci proszku, w opakowaniach jednostkowych nie mniejszych niż 10 kg )- 150 kg, nomenklatura CPV: 15871260-4, PN-A-86951:2001; 16) sos boloński - ( w postaci proszku, w opakowaniach jednostkowych nie mniejszych niż 10 kg )- 80 kg, nomenklatura CPV: 15871260-4, PN-A-86951:2001; 17) zupa grzybowa - ( w postaci proszku, w opakowaniach jednostkowych nie mniejszych niż 10 kg ) -400 kg, nomenklatura CPV:15891400-4, PN-A-94050:1996; 18) bulion warzywny - ( w postaci proszku, w opakowaniach jednostkowych nie mniejszych niż 10 kg - 120 kg, nomenklatura CPV:15891500-5, PN-A-94052:1996; Grupa 4: 1) Makaron świderki ( jajeczny, o barwie żółtej, w opakowaniach jednostkowych nie mniejszych niż 10 kg - 5700 kg, (ilość szacunkowa) nomenklatura CPV: - 15851100-9, Polska Norma: PN-A-74131:1999 2) Makaron wstążki ( jajeczny, o barwie żółtej, w opakowaniach jednostkowych nie mniejszych niż 10 kg ) - 4 000 kg, (ilość szacunkowa) nomenklatura CPV: - 15851100-9, Polska Norma: PN-A-74131:1999 Grupa 5: 1) Cukier biały - ( suchy, czysty, o białej barwie, bez grudek, pakowany w worki papierowe po 50 kg ) - 10 000 kg nomenklatura CPV: 15831000-2, PN- A-74850:1996/Az1:2005 Gupa 6: 1. Olej roślinny - 4500 l,( ilość szacunkowa ) (opak. zbiorcze 1 - 3 l), nomenklatura CPV: 15411100-3, PN-A-86908:2000 2. Margaryna do smarowania pieczywa - 24 000 kg,( ilość szacunkowa ) ( opakowanie 500 g), nomenklatura CPV: 15431100-9, PN-92/A-869.
II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.22.30-5, 15.33.22.96-5, 15.33.22.30-5, 15.89.00.00-3, 15.89.00.00-3, 15.89.00.00-3, 15.87.12.60-4, 15.87.12.60-4, 15.89.14.00-4, 15.89.14.00-4, 15.89.14.00-4, 15.89.14.00-4, 15.89.15.00-5, 15.89.14.00-4, 15.89.14.00-4, 15.89.14.00-4, 15.89.14.00-4, 15.89.14.00-4, 15.89.14.00-4, 15.89.14.00-4, 15.87.12.60-4.
II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 6.
II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.
II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Zakończenie: 31.03.2016.
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.1) WADIUM
Informacja na temat wadium: nie dotyczy
III.2) ZALICZKI
III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW
III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Ocena spełnienia warunków udziału w postępowaniu zostanie dokonana na zasadzie spełnia lub nie spełnia poszczególne warunki. Zamawiający dokona oceny spełnienia warunków udziału na podstawie złożonych do oferty oświadczeń i dokumentów, o których mowa w siwz rozdział IX.1) podpisane oświadczenie, o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu (załącznik nr 2 do siwz)
III.3.2) Wiedza i doświadczenie
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Ocena spełnienia warunków udziału w postępowaniu zostanie dokonana na zasadzie spełnia lub nie spełnia poszczególne warunki. Zamawiający dokona oceny spełnienia warunków udziału na podstawie złożonych do oferty oświadczeń i dokumentów, o których mowa w siwz rozdział IX.1) podpisane oświadczenie, o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu (załącznik nr 2 do siwz)
III.3.3) Potencjał techniczny
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Ocena spełnienia warunków udziału w postępowaniu zostanie dokonana na zasadzie spełnia lub nie spełnia poszczególne warunki. Zamawiający dokona oceny spełnienia warunków udziału na podstawie złożonych do oferty oświadczeń i dokumentów, o których mowa w siwz rozdział IX.1) podpisane oświadczenie, o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu (załącznik nr 2 do siwz)
III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Ocena spełnienia warunków udziału w postępowaniu zostanie dokonana na zasadzie spełnia lub nie spełnia poszczególne warunki. Zamawiający dokona oceny spełnienia warunków udziału na podstawie złożonych do oferty oświadczeń i dokumentów, o których mowa w siwz rozdział IX.1) podpisane oświadczenie, o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu (załącznik nr 2 do siwz)
III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Ocena spełnienia warunków udziału w postępowaniu zostanie dokonana na zasadzie spełnia lub nie spełnia poszczególne warunki. Zamawiający dokona oceny spełnienia warunków udziału na podstawie złożonych do oferty oświadczeń i dokumentów, o których mowa w siwz rozdział IX.1) podpisane oświadczenie, o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu (załącznik nr 2 do siwz)
III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY
III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:
III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:
- oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;
- aktualny odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;
III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych
Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:
III.4.3.1) dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:
- nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;
III.4.4) Dokumenty dotyczące przynależności do tej samej grupy kapitałowej
- lista podmiotów należących do tej samej grupy kapitałowej w rozumieniu ustawy z dnia 16 lutego 2007 r. o ochronie konkurencji i konsumentów albo informacji o tym, że nie należy do grupy kapitałowej;
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:
- 1 - Cena - 90
- 2 - TERMIN REALIZACJI REKLAMACJI - 10
IV.3) ZMIANA UMOWY
przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy:
Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian
1. Strony tj. JOSW i Wykonawca ustalają, że treść umowy może ulec zmianie zgodnie z art. 144 ustawy Prawo zamówień publicznych (t.j. Dz. U. z 2013 r. poz. 907 ze zm.). 2. Zmiany postanowień niniejszej umowy mogą dotyczyć w szczególności: 1) nazwy, adresu oraz osób reprezentujących strony, a także osób wymienionych w § 6 pkt 1 i/lub pkt 2; 2) urzędowej stawki podatku VAT na artykuły wymienione w załączniku nr 1 do umowy; 3) każdej zmiany, która jest korzystna lub neutralna dla zamawiającego, lub zmiany której nie można było przewidzieć na etapie prowadzonego postępowania o udzielenie zamówienia publicznego; 3. Strona wnioskująca o zmianę postanowień niniejszej umowy niezwłocznie i pisemnie powiadamia o tym fakcie drugą stronę, uzasadniając zmianę okolicznościami faktycznymi i prawnymi oraz przedkłada propozycję aneksu do umowy. 4. Zmiany postanowień niniejszej umowy wymagają potwierdzenia pisemnego w postaci aneksu, z zastrzeżeniem pkt 5. 5. Strony tj. JOSW i Wykonawca dopuszczają możliwość okresowych dostaw artykułów po cenie niższej niż określonej w załączniku nr 1 do umowy (tzw. promocja). Zmiany te nie wymagają potwierdzenia pisemnego w postaci aneksu do umowy.
IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Zakład Karny Koronowo
ul. Bydgoska 27
86-010 Koronowo.
IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 04.03.2015 godzina 11:00, miejsce: Zakład Karny Koronowo ul. Bydgoska 27 86-010 Koronowo sekretariat.
IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).
IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie
ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH
CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: grupa 1.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Marmolada śliwkowa o konsystencji twardej - 2 100 kg ( ilość szacunkowa ), (pakowany w opak. powyżej 5 kg), nomenklatura CPV:15332230-5, PN-A-75103:1993 2. Dżem truskawkowy - 950 kg ( ilość szacunkowa ) (pakowany w opak. powyżej 5 kg), nomenklatura CPV: 15332296-5, PN-A-75100:1994/Az1:2000 3. Marmolada wieloowocowa o konsystencji twardej - 2650 kg, ( ilość szacunkowa ) (pakowana w opak. powyżej 5 kg), nomenklatura CPV:15332230-5, PN-A-75103:1993.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.22.30-5, 15.33.22.96-5, 15.33.22.30-5.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.03.2016.
4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:
- 1. Cena - 90
- 2. termin realizacji reklamacji - 10
CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: grupa 2.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Soja granulat - 600 kg, ( ilość szacunkowa ) (opak. zbiorcze 4-20 kg), nomenklatura CPV: 15890000-3, PN-ISO -5506 2. Kostka sojowa - 1 150 kg, ( ilość szacunkowa ) (opak. zbiorcze 4-20 kg), nomenklatura CPV: 15890000-3, PN-ISO -5506 3. Kotlet sojowy ( gramatura 1 szt. od 15-20 g ) - 700 kg, ( ilość szacunkowa ) (opak. zbiorcze 4-20 kg), nomenklatura CPV: 15890000-3, PN-ISO -5506.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.89.00.00-3, 15.89.00.00-3, 15.89.00.00-3.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.03.2016.
4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:
- 1. Cena - 90
- 2. termin realizacji reklamacji - 10
CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: grupa 3.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1) Sos pieczeniowy ( w postaci proszku, w opakowaniach jednostkowych nie mniejszych niż 10 kg )- 200 kg, nomenklatura CPV: 15871260-4, PN-A-86951:2001; 2) Sos biały ( w postaci proszku, w opakowaniach jednostkowych nie mniejszych niż 10 kg ) -200 kg, nomenklatura CPV: 15871260-4, PN-A-86951:2001 3) Zupa pieczarkowa ( w postaci proszku, w opakowaniach jednostkowych nie mniejszych niż 10 kg ) -500 kg, nomenklatura CPV:15891400-4, PN-A-94050:1996; 4) Zupa selerowa ( w postaci proszku, w opakowaniach jednostkowych nie mniejszych niż 10 kg ) - 350 kg, nomenklatura CPV:15891400-4, PN-A-94050:1996; 5) Zupa kalafiorowa ( w postaci proszku, w opakowaniach jednostkowych nie mniejszych niż 10 kg )- 440 kg, nomenklatura CPV:15891400-4, PN-A-94050:1996; 6) Zupa szparagowa ( w postaci proszku, w opakowaniach jednostkowych nie mniejszych niż 10 kg ) -360 kg, nomenklatura CPV: 15891400-4, PN-A-94050:1996; 7) Bulion drobiowy ( w postaci proszku, w opakowaniach jednostkowych nie mniejszych niż 10 kg -400 kg, nomenklatura CPV:15891500-5, PN-A-94052:1996; 8) Barszcz biały ( w postaci proszku, w opakowaniach jednostkowych nie mniejszych niż 10 kg )-350 kg, nomenklatura CPV: 15891400-4, PN-A-94050:1996; 9) Zupa ogonowa ( w postaci proszku, w opakowaniach jednostkowych nie mniejszych niż 10 kg ) -460 kg, nomenklatura CPV: 15891400-4, PN-A-94050:1996; 10) Żurek ( w postaci proszku, w opakowaniach jednostkowych nie mniejszych niż 10 kg )- 400 kg, nomenklatura CPV: 15891400-4, PN-A-94050:1996; 11) Barszcz czerwony ( w postaci proszku, w opakowaniach jednostkowych nie mniejszych niż 10 kg )-250 kg, nomenklatura CPV:15891400-4, PN-A-94050:1996; 12) Zupa porowa ( w postaci proszku, w opakowaniach jednostkowych nie mniejszych niż 10 kg )- 200 kg, nomenklatura CPV:15891400-4, PN-A-94050:1996; 13) zupa cebulowa - ( w postaci proszku, w opakowaniach jednostkowych nie mniejszych niż 10 kg )- 380 kg, nomenklatura CPV:15891400-4, PN-A-94050:1996; 14) zupa szczawiowa - ( w postaci proszku, w opakowaniach jednostkowych nie mniejszych niż 10 kg )- 300 kg, nomenklatura CPV:15891400-4, PN-A-94050:1996 15) sos myśliwski - ( w postaci proszku, w opakowaniach jednostkowych nie mniejszych niż 10 kg )- 150 kg, nomenklatura CPV: 15871260-4, PN-A-86951:2001; 16) sos boloński - ( w postaci proszku, w opakowaniach jednostkowych nie mniejszych niż 10 kg )- 80 kg, nomenklatura CPV: 15871260-4, PN-A-86951:2001; 17) zupa grzybowa - ( w postaci proszku, w opakowaniach jednostkowych nie mniejszych niż 10 kg ) -400 kg, nomenklatura CPV:15891400-4, PN-A-94050:1996; 18) bulion warzywny - ( w postaci proszku, w opakowaniach jednostkowych nie mniejszych niż 10 kg - 120 kg, nomenklatura CPV:15891500-5, PN-A-94052:1996;.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.87.12.60-4, 15.87.12.60-4, 15.89.14.00-4, 15.89.14.00-4, 15.89.14.00-4, 15.89.14.00-4, 15.89.15.00-5, 15.89.14.00-4, 15.89.14.00-4, 15.89.14.00-4, 15.89.14.00-4, 15.89.14.00-4, 15.89.14.00-4, 15.89.14.00-4, 15.87.12.60-4, 15.87.12.60-4, 15.89.14.00-4, 15.89.15.00-5.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.03.2016.
4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:
- 1. Cena - 90
- 2. termin realizacji reklamacji - 10
CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: grupa 4.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1) Makaron świderki ( jajeczny, o barwie żółtej, w opakowaniach jednostkowych nie mniejszych niż 10 kg - 5700 kg, (ilość szacunkowa) nomenklatura CPV: - 15851100-9, Polska Norma: PN-A-74131:1999 2) Makaron wstążki ( jajeczny, o barwie żółtej, w opakowaniach jednostkowych nie mniejszych niż 10 kg ) - 4 000 kg, (ilość szacunkowa) nomenklatura CPV: - 15851100-9, Polska Norma: PN-A-74131:1999.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.85.11.00-9, 15.85.11.00-9.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.03.2016.
4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:
- 1. Cena - 90
- 2. termin realizacji reklamacji - 10
CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: grupa 5.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1) Cukier biały - ( suchy, czysty, o białej barwie, bez grudek, pakowany w worki papierowe po 50 kg ) - 10 000 kg nomenklatura CPV: 15831000-2, PN- A-74850:1996/Az1:2005.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.83.10.00-2.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.03.2016.
4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:
- 1. Cena - 90
- 2. termin realizacji reklamacji - 10
CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: grupa 6.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Olej roślinny - 4500 l,( ilość szacunkowa ) (opak. zbiorcze 1 - 3 l), nomenklatura CPV: 15411100-3, PN-A-86908:2000 2. Margaryna do smarowania pieczywa - 24 000 kg,( ilość szacunkowa ) ( opakowanie 500 g), nomenklatura CPV: 15431100-9, PN-92/A-869.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.41.11.00-3, 15.43.11.00-9.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.03.2016.
4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:
- 1. Cena - 90
- 2. termin realizacji reklamacji - 10
INNE PRZETARGI Z KORONOWA
- Dostawa komputerów poleasingowych i urządzeń drukujących (2 części).
- Dostawa mięsa i wędlin do Zakładu Karnego w Koronowie
- Opracowanie dokumentacji projektowo-kosztorysowej dróg gminnych na terenie miasta Koronowo (2 części)
więcej: przetargi w Koronowie »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Dostawa produktów żywnościowych do Szkoły Podstawowej nr 4 im. Mikołaja Kopernika w Andrychowie
- Dostawa artykułów spożywczych do Zakładu Karnego w Dębicy i Oddziału Zewnętrznego w Chmielowie.
- Dostawa tłuszczy roślinnych do Zakładu Karnego w Tarnowie oraz Oddziału Zewnętrznego w Tarnowie-Mościcach
- "Sukcesywne dostawy artykułów mleczarskich oraz tłuszczy do Zakładu Karnego w Siedlcach"
- Sukcesywna 12 miesięczna dostawa artykułów spożywczych dla SPZOZ w Wolsztynie
- Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych
więcej: Marmolady »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.