eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Warszawa › Dostawa artykułów spożywczych z podziałem na 6 pakietów

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2011-11-25

Warszawa: Dostawa artykułów spożywczych z podziałem na 6 pakietów
Numer ogłoszenia: 398408 - 2011; data zamieszczenia: 25.11.2011
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Przedszkole Nr 41 "Wiślana Kropelka" , ul. L. Kruczkowskiego 12 b, 00-380 Warszawa, woj. mazowieckie, tel. 889 205 077.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www. kropelka41.republika.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: gminna samorządowa jednostka organizacyjna.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa artykułów spożywczych z podziałem na 6 pakietów.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa artykułów spożywczych z podziałem na 6 pakietów: 1: Pieczywo wyroby piekarskie 2: Nabiał 3: Warzywa, Owoce, Mrożonki, Jaja 4: Mięso, Wędliny 5: Produkty pozostałe 6: Ryby.

II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.

II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.00.00-9, 15.50.00.00-3, 15.30.00.00-1, 03.20.00.00-3, 03.10.00.00-2, 15.00.00.00-8, 03.14.25.00-3, 15.10.00.00-9, 15.20.00.00-0.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 6.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Zakończenie: 31.12.2012.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WADIUM

Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wadium

III.2) ZALICZKI

  • Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia: nie

III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW

  • III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Oświadczenie o spełnianiu wymagań zawartych w art. 22 ust.1 Ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych (j.t. Dz. U. nr 113 z 2010 r. poz. nr 759 z późn. zmian. Ocena spełnienia warunku udziału w postępowaniu zostanie dokonana w oparciu o złożone oświadczenie metodą spełnia/nie spełnia

  • III.3.2) Wiedza i doświadczenie

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Oświadczenie o spełnianiu wymagań zawartych w art. 22 ust.1 Ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych (j.t. Dz. U. nr 113 z 2010 r. poz. nr 759 z późn. zmian. Ocena spełnienia warunku udziału w postępowaniu zostanie dokonana w oparciu o złożone oświadczenie metodą spełnia/nie spełnia

  • III.3.3) Potencjał techniczny

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający nie wymaga udokumentowania spełnienia tego warunku

  • III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Oświadczenie o spełnianiu wymagań zawartych w art. 22 ust.1 Ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych (j.t. Dz. U. nr 113 z 2010 r. poz. nr 759 z późn. zmian. Ocena spełnienia warunku udziału w postępowaniu zostanie dokonana w oparciu o złożone oświadczenie metodą spełnia/nie spełnia

  • III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Oświadczenie o spełnianiu wymagań zawartych w art. 22 ust.1 Ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych (j.t. Dz. U. nr 113 z 2010 r. poz. nr 759 z późn. zmian. Ocena spełnienia warunku udziału w postępowaniu zostanie dokonana w oparciu o złożone oświadczenie metodą spełnia/nie spełnia

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

  • III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:

  • III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

    • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia
  • III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych

    Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:

    III.4.3.1) dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:

    • nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert

III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: nie

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna: nie.

IV.3) ZMIANA UMOWY

Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: nie

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.kropelka41.republika.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: PRZEDSZKOLE Nr 41 WIŚLANA KROPELKA 00-380 WARSZAWA, UL. L. KRUCZKOWSKIEGO 12 B..

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 02.12.2011 godzina 10:00, miejsce: PRZEDSZKOLE Nr 41 WIŚLANA KROPELKA 00-380 WARSZAWA, UL. L. KRUCZKOWSKIEGO 12 B..

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: PIECZYWO, WYROBY PIEKARSKIE.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Bułka Kajzerka 40 g szt 2000, Bułka Wrocławska 250 g kg 1000, Bułka Grahamka 60 g szt 1500, Drożdżówka z jabłkiem 60 g szt 200, Drożdżówka z serem 60 g szt 500, Drożdżówka z budyniem 60 g szt 500, Rogal min. 100 g szt 1500, Paluch min. 100 g szt 500, Chałka duża 350 g szt 140, Chleb biały duży 570 g szt 1000, Chleb razowy 500 g szt 350, Chleb razowy z ziarnem 500 g szt 350, Pączki 50 g szt 700, Croissant francuski 50 g szt 500, Ciasto drożdżowe kg. 20, Obwarzanki z makiem 90 g szt. 300, Bułka maślana malutka 30 g szt. 900, Bułka orkiszowa szt. 400, Chleb orkiszowy 300 g szt. 300.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2012.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: NABIAŁ.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Masło w kostkach 200g op. 1 550, Mleko 3,2% pasteryzowane - opakowanie foliowe litr 7 460, Jogurt typu Actimel op. 1 000, Twaróg półtłusty kg 250, Ser topiony 40% tł. 100 g szt. 500, Śmietana do zupy 18% 0,5 l op. 470, Śmietana gęsta 18% 0,4l op. 380, Deser ze śmietaną min. 175 g op. 500, Deser pianka min. 90 g op. 500, Jogurt 150 g op. 400, Jogurt pitny 1l op. 20, Serek homogenizowany min. 140 g op. 500, Serek homogenizowany waniliowy min. 200 g op. 45, Śmietana tortowa 36% 0,5l op. 10, Ser żółty 45% tł, 90% s.w.s. kg. 100, Serek homogenizowany waniliowy puszysty min. 100 g op. 300, Serek typu Danio 140 g op 300, Serek typu Fantasia owocowa 125 g op. 300, Jogurt naturalny 180 g op. 600, Jogurt typu Gratka 115 g op. 400, Serek wiejski typu Piątnica 500g op. 30.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.50.00.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2012.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: WARZYWA , OWOCE, MROŻONKI, JAJKA.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Arbuz kg 90, Banany kg 200, Botwina szt. 25, Buraki kg 135, Brokuły szt. 40, Brzoskwinie kg. 60, Brukselka kg. 35, Cebula kg 150, Cykoria kg 35, Cytryny kg 35, Czosnek szt. 100, Czereśnie kg 20, Dymka szt. 10, Fasola kg 31, Fasolka szparagowa kg 30, Groch kg 40, Gruszki kg 250, Jabłka kg 1300, Kalafior szt. 40, Kapusta biała kg 30, Kapusta czerwona kg 40, Kapusta kiszona kg 160, Kapusta młoda kg 60, Kapusta pekińska kg 60, Kapusta włoska kg 100, Kiwi szt. 1500, Koper szt. 200, Mandarynki kg 180, Marchew kg 120, Natka szt. 430, Ogórki kiszone kg 110, Ogórki świeże kg 130, Papryka kg 60, Pomarańcze kg 120, Pomidory kg 120, Pieczarki kg 85, Por kg 20, Rzodkiew biała kg 25, Rzodkiewka szt. 150, Rabarbar kg. 10, Szczypior szt. 200, Seler kg 50, Szczaw świeży kg 10, Sałata szt. 160, Sałata lodowa szt. 75, Śliwki kg 200, Truskawki kg 75, Włoszczyzna szt. 460, Wiśnie kg 20, Winogrona kg 75, Ziemniaki kg 3200, Mieszanka warzywna mrożonka min.450 g op. 100, Mieszanka owocowa mrożonka min. 450 g kg 50, Wiśnie mrożone min. 400 g op. 200, Porzeczka czarna mrożona min. 400 g op. 200, Truskawki mrożone min. 400 g op. 175, Kalafior mrożony min. 400 g op. 125, Marchewka kostka mrożona min. 450 g op. 60, Marchewka z groszkiem mrożona min. 450 g op. 30, Brukselka mrożona min. 450 g op. 25, Brokuly mrożone min. 450 g op. 40, Fasolka szparagowa mrożona min. 450 g op. 60, Szpinak mrożony min. 400 g op. 25, Śliwki mrożone min. 450 g op. 45, Jaja wielkość L szt. 4000, Morele suszone kg. 40, Żurawina suszona kg 40, Morele świeże kg. 15, Orzechy włoskie kg. 8, Owoce suszone kg. 4, Sezam kg. 4, Warzywa na patelnię mrożonka min. 450 g op. 50, Kiełki 250 g op. 30, Maliny świeże 500g op. 10, Zioła w doniczce - bazylia szt. 40, Zioła w doniczce - oregano szt. 40, Zioła w doniczce - lubczyk szt. 40, Zioła w doniczce - mięta szt. 40, Rukola kg 20..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.20.00.00-3, 03.10.00.00-2, 03.14.25.00-3, 15.30.00.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2012.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: MIĘSO, WĘDLINY.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Schab bez kości śrd kg 85, Schab z koscią śrd kg 10, Schab karkowy z kością kg 10, Schab karkowy bez kości kg 50, Łopatka bez kości kg 30, Szynka bez kości kg 210, Żebra trójkąt kg 180, Bok surowy kg 20, Wołowe bez kości ekstra kg 60, Rostbef bez kości kg 20, Szponder kg 20, Łata kg 20, Kurczak świeży kg 30, Filet z kurczka kg 90, Ćwiartka kurczaka kg 20, Uda drobiowe kg 25, Pałki z kurczaka kg 30, Skrzydełka kurczak kg 10, Korpusy kg 50, Filet z indyka kg 75, Udziec z indyka kg 30, Skrzydło indyk kg 20, Mięso drobne z indyka kg 35, Mięso drobiowe mielone kg 37, Wątróbka drobiowa kg 12, Baleron kg 25, Golonka - wędlina kg 20, Kiełbasa wieprzowa cienka typu: Podwawelska kg 30, Kiełbasa wieprzowa typu: Szynkowa kg 35, Kiełbasa typu: Karkowska kg 60, Kiełbasa drobiowa kg 25, Wędlina wieprzowa typu: Mielonka kg 25, Parówki kg 30, Polędwica sopocka kg 50, Polędwica drobiowa kg 30, Szynka wieprzowa kg 60, Szynka drobiowa kg 30, Szynka konserwowa kg 30, Schab pieczony kg 10, Słonina kg 30.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2012.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: PRODUKTY POZOSTAŁE.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Ananas w puszce min. 560 g op. 100, Barszcz biały min. 30 g op. 120, Bułka tarta 500 g op. 150, Budyń na 0,5 l op. 500, Brzoskwinie w puszce min. 820 g op. 120, Batonik mleczny typu Kinder min. 42 g szt. 200, Baton zbożowy min. 50 g szt. 300, Wafelek w czekoladzie min. 20 g szt. 400, Cukier puder 400 g op. 20, Cukier waniliowy min. 32 g op. 150, Chrzan tarty słoik min. 260 g op. 25, Ciastka - herbatniki Be Be 16 g op. 400, Ciastka - pierniki na wagę kg 12, Ciastka różne na wagę kg 45, Ciastka wafelki na wagę kg 30, Dżem wiśniowy 300 g op. 95, Drożdże op. 20, Fasolka konserwowa min. 400 g op. 30, Groszek konserwowy 400 g op. 60, Galaretka na 0,5 l op. 300, Herbata 20 szt. op. 20, Herbata 100 szt. op. 60, Herbata owocowa 20 szt. op. 80, Herbata Vitax owoc. 20 szt. op. 50, Jabłka prażone na szarlotkę 900 g op. 15, Jajko niespodzianka 20 g szt. 210, Kawa Inka 150 g op. 80, Kasza gryczana 4x100g op. 120, Kasza gryczana 900 g op. 10, Kasza manna 1 kg op. 40, Kasza jęczmienna kg op. 15, Kasza jęczmienna 4x100 g op. 100, Kakao rozpuszczalne min. 400 g op. 70, Kakao 100 g op. 50, Kukurydza w puszce min. 340 g op. 70, Koncentrat pomidorowy 200 g op. 120, Ketchup łagodny min. 480 g op. 40, Kisiel na 0,5 l op. 800, Koncentrat buraczany min. 300 ml op. 50, Konserwa tuńczyk min. 185 g op. 40, Filet śledziowy w sosie pomidorowym - puszka min. a 170 g op. 36, Filet z makreli w oleju puszka min a 170 g op. 36, Filet z makreli w sosie pomidorowym puszka min a 170 g op. 48, Filet śledziowy w oleju - puszka min. a 170 g op. 36, Kwasek cytrynowy 50 g op. 120, Masło roślinne 250 g op. 30, Majonez 400 g op. 200, Miód w słoiku 400 g op. 55, Mięta 20 szt op. 100, Musztarda min. 200 g op. 50, Mąka ziemniaczana kg 25, Nutella 230 g op. 65, Ogórki kiszone w słoiku min. 870 g op. 30, Ogórki konserwowe w słoiku min. 870 g op. 60, Ocet 1 l op. 5, Pasztet drobiowy w puszce min. 155 g op. 120, Płatki owsiane 500 g op. 65, Płatki kukurydziane 500 g op. 80, Płatki czekoladowe typu Nestle 250 g op. 50, Płatki czekoladowe typu Nestle 500 g op. 30, Płatki ryżowe min. 200 g op. 80, Proszek do pieczenia 15 g op. 40, Pieprz czarny mielony min. 25 g op. 55, Pieprz czarny ziarnisty min. 25 g op. 10, Przyprawa - bazylia min. 9 g op. 30, Przyprawa - cynamon min. 15 g op. 20, Przyprawa - goździki min. 10 g op. 20, Przyprawa - liść laurowy min. 5 g op. 30, Przyprawa - majeranek min. 8 g op. 80, Przyprawa - oregano min. 8 g op. 80, Przyprawa - tymianek min. 10 g op. 80, Przyprawa papryka słodka min. 20 g op. 30, Przypraqwa papryka ostra min. 20 g op. 5, Przyprawa curry min. 25 g op. 50, Przyprawa - zioła prowansalskie min. 10 g op. 50, Przyprawa ziele angielskie min. 15 g op. 50, Rodzynki 200 g op. 15, Ryż 4x100 g op. 160, Ryż sypki min. 1 kg op. 35, Ryż preparowany min. 50 g op. 100, Sos sojowy 150 ml op. 15, Sok owocowy syrop min. 0,43 l op 40, Smalec 200 g op. 25, Szczaw konserwowy min. 270 g op. 50, Śliwki suszone min. 500 g kg. 10, Śmietana bita spray min. 250 g op. 20, Woda mineralna 1,5 l op. 30, Woda mineralna 5l op. 10, Wiórki kokosowe min. 200 g op. 20, Zacierki min. 250 g op. 130, Lody 1 kg op. 32, Masa krówkowa min. 400 g op. 12, Płatki musli min. 300 g op. 85, Cukierki czekoladowe kg 15, Cukierki owocowe kg 15, Wafle ryżowe min. 90 g op. 96, Soczewica czerwona 400 g op. 25, Mąka groszkowa 1 kg op. 10, Kasza jaglana 1 kg op. 10, Kasza kukurydziana 400 g op. 25, Zapach do ciast szt. 40, Groszek ptysiowy kg. 8, Pestki dyni kg 12, Pestki słonecznika 250 g op. 20, Płatki migdałowe 200 g op. 40, Rosołki z kury bez konserwantów op. 400, Cukier kg 650, Olej kujawski 1 l op. 360, Mąka szymanowska 1 kg op. 350, Makaron świderki 500 g op. 200, Makaron spaghetti 500 g op. 75, Makaron krajanka 500 g op. 170, Makaron nitki 500 g op. 80, Makaron Łazanki 500 g op. 85, Sól 1 kg op. 170, Soczek owocowy 200 ml op. 500, Sok z marchwi 1 l op 400.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2012.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: RYBY.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Ryby mrożone - Mintaj SHP 4/6 USA/Rosja - extra kg 125, Makrela wędzona (vacum) - każda pakowana oddzielnie. kg 25.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.31.00.00-5.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2012.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.