Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu
Ogłoszenie z dnia 2010-12-03
Sztum: Przetarg nieograniczony na dostawę przypraw i koncentratów.
Numer ogłoszenia: 394148 - 2010; data zamieszczenia: 03.12.2010
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny w Sztumie , ul. Nowowiejskiego 14, 82-400 Sztum, woj. pomorskie, tel. 055 2672800, faks 0-55 2672820.
- Adres strony internetowej zamawiającego: sw.gov.pl
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Organ kontroli państwowej lub ochrony prawa, sąd lub trybunał.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA
II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Przetarg nieograniczony na dostawę przypraw i koncentratów..
II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.
II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przyprawa do zup w płynie w ilości 1300 litrów; Kwasek cytrynowy w ilości 50 kg; Sos pieczarkowy w proszku w ilości 400 kg; Sos pieczeniowy w proszku w ilości 400 kg; Sos pomidorowy w proszku w ilości 700 kg; Sos sałatkowy w proszku w ilości 70 kg; Bulion grzybowy w ilości 80 kg; Bulion rosół w ilości 1700 kg; Bulion wołowy w ilości 1700 kg; Bulion jarzynowy w ilości 700 kg; Zupa grzybowa w proszku w ilości 350 kg; Zupa grochowa w proszku w ilości 600 kg; Zupa kalafiorowa w proszku w ilości 300 kg; Zupa pieczarkowa w proszku w ilości 500 kg; Żurek w proszku w ilości 300 kg; Barszcz biały w proszku w ilości 300 kg; Barszcz czerwony w proszku w ilości 130 kg; Przyprawa typu Jarzynka w ilości 1800 kg; Koperek suszony w ilości 100 kg; Susz z marchwi w ilości 300 kg; Włoszczyzna suszona w ilości 500 kg; Pietruszka nać suszona w ilości 100 kg; Susz z cebuli w ilości 200 kg; Czosnek w proszku w ilości 150 kg; Majeranek w ilości 100 kg; Kurkuma w ilości 12 kg; Cynamon w ilości 10 kg; Pieprz czarny mielony w ilości 100 kg; Liść laurowy w ilości 50 kg; Papryka mielona ostra w ilości 80 kg; Ziele angielskie w ilości 50 kg; Zioła prowansalskie w ilości 5 kg; Przyprawa do ryb w ilości 120 kg; Przyprawa myśliwska w ilości 50 kg; Fix do mięsa w ilości 100 kg; Kisiel w proszku w ilości 1500 kg; Proszek jajeczny w ilości 300 kg; Soja krajanka w ilości 250 kg; Kotlet sojowy a la schab w ilości 100 kg..
II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.
II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.87.12.60 - Sosy 15.89.15.00 - Buliony 15.89.30.00 - Produkty suszone 15.89.14.00 - Zupy 15.87.21.00 - Pieprz 15.87.00.00 - Przyprawy i przyprawy korzenne 15.89.24.00 - Zagęszczacze .
II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie.
II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.
II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Zakończenie: 31.12.2011.
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.2) ZALICZKI
- Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia: nie
III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY
-
III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:
III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:
- oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia
III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: nie
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna: nie.
IV.3) ZMIANA UMOWY
Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: nie
IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: sw.gov.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Zakład Karny w Sztumie 82-400 Sztum ul. Nowowiejskiego 14.
IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 13.12.2010 godzina 09:00, miejsce: sekretariat Zakładu Karnego w Sztumie ul. Nowowiejskiego 14.
IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).
IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie
INNE PRZETARGI Z SZTUMU
- Budowa nowych punktów oświetlenia ulicznego na terenie gminy.
- Przebudowa budynku Zespołu Szkół w Dzierzgoniu w ramach zadania: Przebudowa auli szkolnej na trzy sale lekcyjne wraz z remontem dwóch pomieszczeń i opierzeń dwóch attyk.
- Modernizacja drogi gminnej z zastosowaniem płyt yombo dz. nr 12/3, 13 obręb Sztumska Wieś , drogi dojazdowej do gruntów rolnych - FOGR
- Dostosowanie sali lekcyjnej w Zespole Szkół im. Jana Kasprowicza w Sztumie na potrzeby utworzenia pracowni komputerowej w ramach projektu: "Rozwój szkolnictwa zawodowego w powiecie sztumskim"
więcej: przetargi w Sztumie »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- DOSTAWA ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH
- DOSTAWY PRZYPRAW ORAZ MAKARONU DO MAGAZYNU ZAMAWIAJĄCEGO MIESZCZĄCEGO SIĘ W ZAKŁADZIE KARNYM W RZESZOWIE
- Dostawa żywności sypkiej do Jednostek Sanatoria Dolnośląskie sp. z o.o.
- Dostawy artykułów ogólnospożywczych
- DOSTAWA ZUP, SOSÓW, PRZYPRAW, DAŃ INSTANT I PRODUKTÓW WEGETARIAŃSKICH
- Sprzedaż i dostawa artykułów spożywczych
więcej: Przyprawy i przyprawy korzenne »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.