eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Nowogród Bobrzański › dostawa produktów pochodzenia mleczarskiego



Ogłoszenie z dnia 2005-08-04

POZYCJA 39183

OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy Nowogród Bobrzański: dostawa produktów pochodzenia mleczarskiego Czy niniejsze zamówienie jest objęte zakresem Porozumienia w sprawie zamówień rządowych (GPA): Tak.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) Oficjalna nazwa i adres zamawiającego: Jednostka Wojskowa nr 3036, do kontaktów: Zygmunt Olkiewicz - 068 32 76 555 w. 108, 169 mjr Zdzisław Szudzichowski - 068 32 76 555 w. 230, Zawiszy Czarnego, 66-011 Nowogród Bobrzański, woj. lubuskie, tel. 068 3276555 w. 108, 167, fax 068 3216201, e-mail: jw930362@unet.pl. 2) Adres, pod którym można uzyskać dalsze informacje: taki jak w pkt. I.1). 3) Adres, pod którym można uzyskać dokumentację: taki jak w pkt. I.1). 4) Adres, na którym należy przesłać oferty/wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu: taki jak w pkt. I.1). 5) Rodzaj zamawiającego: podmiot prawa publicznego.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Opis 1.1) Rodzaj zamówienia na roboty budowlane: 1.2) Rodzaj zamówienia na dostawy: kupno. 1.3) Rodzaj zamówienia na usługi: 1.4) Czy jest to umowa ramowa: Nie. 1.5) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: dostawa produktów pochodzenia mleczarskiego. 1.6) Opis/przedmiot zamówienia: Zad nr 1: Świętoszów, Żagań, Nowogród Bobrzański, Dobre n/Kwisą: mleko i śmietana Zad nr 2: Świętoszów, Żagań, Nowogród Bobrzański, Dobre n/Kwisą: przetwory mleczarskie Zad nr 3: Świętoszów, Żagań, Nowogród Bobrzański, Dobre n/Kwisą: sery twarogowe Zad nr 4: Świętoszów, Żagań, Nowogród Bobrzański, Dobre n/Kwisą: sery podpuszczkowe dojrzewające Zad nr 5: Świętoszów, Żagań, Nowogród Bobrzański, Dobre n/Kwisą: sery topione Zad nr 6: Świętoszów, Żagań, Nowogród Bobrzański, Dobre n/Kwisą: serki homogenizowane Zad nr 7: Świętoszów, Żagań, Nowogród Bobrzański, Dobre n/Kwisą: masło Zad nr 8: Czerwieńsk, Sulechów, Krosno Odrzańskie: mleko i śmietana Zad nr 9: Czerwieńsk, Sulechów, Krosno Odrzańskie: przetwory mleczarskie Zad nr 10: Czerwieńsk, Sulechów, Krosno Odrzańskie: sery twarogowe Zad nr 11: Czerwieńsk, Sulechów, Krosno Odrzańskie: sery podpuszczkowe dojrzewające Zad nr 12: Czerwieńsk, Sulechów, Krosno Odrzańskie: sery topione Zad nr 13: Czerwieńsk, Sulechów, Krosno Odrzańskie: serki homogenizowane Zad nr 14: Czerwieńsk, Sulechów, Krosno Odrzańskie: masło Zad nr 15: Międzyrzecz, Wędrzyn: mleko i śmietana Zad nr 16: Międzyrzecz, Wędrzyn: przetwory mleczarskie Zad nr 17: Międzyrzecz, Wędrzyn: sery twarogowe Zad nr 18: Międzyrzecz, Wędrzyn: sery podpuszczkowe dojrzewające Zad nr 19: Międzyrzecz, Wędrzyn: sery topione Zad nr 20: Międzyrzecz, Wędrzyn: serki homogenizowane Zad nr 21: Międzyrzecz, Wędrzyn: masło. 1.7) Miejsce wykonywania robót budowlanych, usług lub miejsce dostaw: Krosno Odrzańskie, Świętoszów, Żagań, Wędrzyn, Czerwieńsk, Sulechów, Międzyrzecz, Nowogród Bobrzański, Dobra n/ Kwisą. Kod NUTS: 1.8) Nomenklatura 1.8.1) Wspólny słownik zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.51.11.00 - Mleko pasteryzowane Kod CPV wg słownika 2008: 15.51.11.00 - Mleko pasteryzowane Oryginalny kod CPV: 15.54.40.00 - Ser twardy Kod CPV wg słownika 2008: 15.54.40.00 - Ser twardy Oryginalny kod CPV: 15.54.00.00 - Produkty serowarskie Kod CPV wg słownika 2008: 15.54.00.00 - Produkty serowarskie Oryginalny kod CPV: 15.53.00.00 - Masło Kod CPV wg słownika 2008: 15.53.00.00 - Masło Oryginalny kod CPV: 15.54.21.00 - Ser twarogowy Kod CPV wg słownika 2008: 15.54.21.00 - Ser twarogowy 1.8.2) Inna odpowiednia nomenklatura (CPA/NACE/CPC): 1.9) Podział zamówienia na części: Tak. Oferty można składać w odniesieniu do: wszystkich części. 1.10) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie. 2) Wielkość lub zakres zamówienia 2.1) Całkowita wartość lub zakres zamówienia: netto: Zad 1: 197 152 euro Zad 2: 79 409 euro Zad 3: 85 770 euro Zad 4: 105 767 euro Zad 5: 42 430 euro Zad 6: 30 057 euro Zad 7: 96 936 euro Zad 8: 87 188 euro Zad 9: 37 466 euro Zad 10: 23 992 euro Zad 11: 34 771 euro Zad 12: 9 276 euro Zad 13: 6 192 euro Zad 14: 49 470 euro Zad 15:107 972 euro Zad 16: 36 366 euro Zad 17: 34 137 euro Zad 18: 38 087 euro Zad 19: 19 843 euro Zad 20: 22 813 euro Zad 21: 56 557 euro. 2.2) Opcje. Opis i termin, w którym mogą być wykonane: 3) Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: data rozpoczęcia: 01.01.2006; data zakończenia: 31.12.2006;

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) Warunki dotyczące zamówienia 1.1) Wymagane wadia i gwarancje: PLN: 8 050 ,3 250 ,3 470 , 4 285 , 1 720 , 1 225 , 4 000 , 3 570, 1 540, 980, 1 410, 380, 260, 2 000, 4 480, 1 490, 1 400, 1 540, 850, 940, 2 400. 1.2) Główne war. finans. i płatności i/lub odwoł. do odp. przepisów: na podstawie faktury - 30 dni od jej otrzymania. 1.3) Forma prawna, jaką musi przyjąć grupa dostawców, wykonawców lub usługodawców, której udzielono zamówienia: zgodnie z SIWZ. 2) Warunki uczestnictwa 2.1) Informacje dotyczące sytuacji wykonawcy, dostawcy lub usługodawcy oraz informacje i formalności niezbędne do oceny, czy spełnia on minimalne wymogi ekonomiczne, finansowe i techniczne: 1.W postępowaniu mogą wziąć udział wykonawcy, którzy spełniają warunki określone w art. 22 ustawy Prawo zamówień publicznycjch i nie podlegają wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 i 2 w/w ustawy. Ocena spełniania warunków wymaganych od wykonawców zostanie dokonana wg formuły: spełnia-nie spełnia. Niespełnienie choćby jednego warunku skutkować będzie wykluczeniem oferenta bądź odrzuceniem oferty. 2.1.1) Stan prawny - wymagane dokumenty: a) aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaswiadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert; b) decyzję właściwego organu Inspekcji Weterynaryjnej lub Państwowej Inspekcji Sanitarnej dotyczącej dopuszczenia zakładu do prowadzenia produkcji lub obrotu danego produktu spożywczego będącego przedmiotem zamówienia c) decyzję właściwego organu Inspekcji Weterynaryjnej lub Państwowej Inspekcji Sanitarnej dotyczącej spełnienia wymagań weterynaryjnych (sanitarno-higienicznych) przez środki transportu prowadzącego działalność w zakresie transportu produktów pochodzenia zwierzęcego d) aktualną informację z Krajowego Rejestru Karnego w zakresie określonym w art. 24 ust. 1 pkt 4-8 ustawy - wystawiona nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert; e) aktualną informację z Krajowego Rejestru Karnego w zakresie określonym w art. 24 ust. 1 pkt 9 ustawy - wystawiona nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert; f) aktualne zaświadczenie właściwego naczelnika Urzędu Skarbowego oraz właściwego oddziału Zakładu Ubezpieczeń Społecznych lub Kasy Rolniczego Ubezpieczenia Spełecznego potwierdzające odpowiednio, że wykonawca nie zalega z opłacaniem podatków, opłat oraz składek na ubezpieczenie zdrowotne lub społeczne lub zaświadczeń, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych platności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania ofert; g) w przypadku podpisywania dokumentów/oświadczeń przez pełnomocnika - oryginał pełnomocnictwa/upoważnienia, wystawiony zgodnie z wymogami ustawowymi, podpisany przez prawnie upoważnionych przedstawicieli wykonawcy do podejmowania zobowiązań w imieniu firmy składającej ofertę o ile takie pełnomocnictwo/upoważnienie nie wynika z przepisów prawa lub innych dokumentów h) aktualny dokument wystawiony przez inspektora Wojskowego Ośrodka Medycyny Prewencyjnej uprawniający do dostaw dla wojska na teren wojwewództw lubuskiego i dolnośląskiego i) dokument wystawiony przez właściwy organ weterynarii, sanepidu lub firmę upoważnioną do stwierdzenia,że wykonawca przedmiotu zamówienia posiada w swoim zakładzie wdrożony system HACCP. 2.1.2) Zdolność ekonomiczna i finansowa - wymagane dokumenty: a) informacja banku, w którym wykonawca posiada podstawowy rachunek bankowy, potwierdzająca wysokość posiadanych środków finansowych lub zdolność kredytową wykonawcy i w tym względzie posiadają stan środków finansowych na rachunku bankowym w wysokości co najmniej 8% wartości składanej oferty lub zdolnośc kredytową w wysokości co najmniej 8% wartości składanej oferty, a rachunek bankowy nie jest zajęty tytułami egzekucyjnymi - wystawiona nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert b) polisa lub inny dokument ubezpieczenia potwierdzający, że wykonawca jest ubezpieczony od odpowiedzialności cywilnej w zakresie prowadzonej działalności gospodarczej (ubezpieczenie deliktowe i za produkt). 2.1.3) Zdolność techniczna - wymagane dokumenty: a) wykaz wykonanych w okresie ostatnich trzech lat dostaw - minimum 3 dostawy, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie - w zakresie finansowym o wartości nie mniejszej niż 70% wartości oferty każde b) dokumenty (np referencje, opinie) potwierdzające, że dostawy wymienione w wykazie zostały wykonane należycie - co najmniej 3 dokumenty. 3) Specyficzne warunki dotyczące zamówień na usługi 3.1) Czy świadczenie usługi zastrzeżone jest dla określonego zawodu: Nie. 3.2) Czy osoby prawne będą zobow. do wskazania nazwisk oraz kwalifikacji zawod. pracowników odpowiedz. za wyk. zamówienia: Nie.

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) Rodzaj procedury: przetarg nieograniczony. 1.1) Czy wybrano już kandydatów: Nie. 1.2) Uzasadnienie wyboru procedury przyspieszonej: 1.3) Wcześniejsze publikacje dotyczące tego samego zamówienia 1.3.1) Wstępne ogłoszenie informacyjne dotyczące tego samego zamówienia: 1.3.2) Inne wcześniejsze publikacje: 1.4) Przewid. liczba dostawców, którzy zostaną zapr. do skład. ofert: 2) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 3) Informacje administracyjne 3.1) Numer referencyjny nadany sprawie przez zamawiającego: 102/2005. 3.2) Warunki uzyskania dokumentów zamówienia oraz dokumentów dodatkowych: dostępne do 26.09.2005, cena - 30 PLN. Warunki i sposób płatności: Przelewem na konto bankowe zamawiającego lub osobiście w kasie w siedzibie zamawiającego. 3.3) Termin składania ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu: 26.09.2005 godzina 10:00. 3.4) Wysłanie zaproszenia do składania ofert do wybranych kandydatów (w procedurze ograniczonej i negocjacyjnej): przybliżona data: 3.5) Język lub języki, w których można sporządzać oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu: polski. 3.6) Termin związania ofertą: liczba dni: 60 od ostat. term. skład. ofert. 3.7) Warunki dotyczące otwarcia ofert 3.7.1) Osoby upoważnione do obecności podczas otwarcia ofert: Komisja Przetargowa. 3.7.2) Data, godzina i miejsce: 26.09.2005, godzina 10:30, siedziba zamawiającego, budynek nr 745,sala odpraw.

SEKCJA VI: INNE INFORMACJE

VI.1) Czy publikacja ogłoszenia jest nieobowiązkowa: Nie. 2) O ile dotyczy, wskazać, czy zamówienie ma charakter powtarzający się okresowo oraz podać przybliżone terminy publikacji kolejnych ogłoszeń: 3) Czy zam. dot. projektu/programu finans. ze środków UE: Nie. 4) Informacje dodatkowe: 5) Data wysłania ogłoszenia: 28.07.2005. ZAŁĄCZNIK B - INFORMACJE O CZĘŚCIACH ZAMÓWIENIA CZĘŚĆ Nr: 1 1) Nomenklatura 1.1) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.51.11.00, 15.51.20.00, 15.51.17.00. 1.2) Inna odpowiednia nomenklatura (CPA/NACE/CPC): 2) Krótki opis: mleko w proszku pełne, mleko spożywcze pasteryzowane 3,2% tł, śmietana 18% tł. 3) Zakres lub wartość: mleko w proszku- 15 300 kg mleko i śmietana - 357 936 kg Świętoszów, Żagań, Nowogród Bobrzański, Dobre n/Kwisą 4) Wskazanie innego terminu rozpoczęcia wykonania/terminu dostawy: CZĘŚĆ Nr: 2 1) Nomenklatura 1.1) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.55.10.00, 15.55.13.10, 15.55.13.20. 1.2) Inna odpowiednia nomenklatura (CPA/NACE/CPC): 2) Krótki opis: jogurt naturalny 1,5%-2,5% tł,jogurt owocowy 1,5%-2,5% tł , kefir 1,5%-2,5% tł Świętoszów, Żagań, Nowogród Bobrzański, Dobre n/Kwisą. 3) Zakres lub wartość: 69 820 kg 4) Wskazanie innego terminu rozpoczęcia wykonania/terminu dostawy: CZĘŚĆ Nr: 3 1) Nomenklatura 1.1) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.54.21.00, 15.54.00.00. 1.2) Inna odpowiednia nomenklatura (CPA/NACE/CPC): 2) Krótki opis: ser twarogowy tłusty, ser ziernisty, ser typu fromage Świętoszów, Żagań, Nowogród Bobrzański, Dobre n/Kwisą. 3) Zakres lub wartość: 32 290 kg 4) Wskazanie innego terminu rozpoczęcia wykonania/terminu dostawy: CZĘŚĆ Nr: 4 1) Nomenklatura 1.1) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.54.40.00. 1.2) Inna odpowiednia nomenklatura (CPA/NACE/CPC): 2) Krótki opis: ser edamski pełnotłusty, ser gouda pełnotłusty, ser salami pełnotłusty Świętoszów, Żagań, Nowogród Bobrzański, Dobre n/Kwisą. 3) Zakres lub wartość: 26 798 kg 4) Wskazanie innego terminu rozpoczęcia wykonania/terminu dostawy: CZĘŚĆ Nr: 5 1) Nomenklatura 1.1) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.54.00.00. 1.2) Inna odpowiednia nomenklatura (CPA/NACE/CPC): 2) Krótki opis: ser topiony pełnotłusty Świętoszów, Żagań, Nowogród Bobrzański, Dobre n/Kwisą. 3) Zakres lub wartość: 12 830 kg 4) Wskazanie innego terminu rozpoczęcia wykonania/terminu dostawy: CZĘŚĆ Nr: 6 1) Nomenklatura 1.1) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.54.00.00. 1.2) Inna odpowiednia nomenklatura (CPA/NACE/CPC): 2) Krótki opis: serek homogenizowany naturalny i owocowy Świętoszów, Żagań, Nowogród Bobrzański, Dobre n/Kwisą. 3) Zakres lub wartość: 14 756 kg 4) Wskazanie innego terminu rozpoczęcia wykonania/terminu dostawy: CZĘŚĆ Nr: 7 1) Nomenklatura 1.1) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.53.00.00. 1.2) Inna odpowiednia nomenklatura (CPA/NACE/CPC): 2) Krótki opis: masło extra Świętoszów, Żagań, Nowogród Bobrzański, Dobre n/Kwisą. 3) Zakres lub wartość: 27 080 kg 4) Wskazanie innego terminu rozpoczęcia wykonania/terminu dostawy: CZĘŚĆ Nr: 8 1) Nomenklatura 1.1) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.51.11.00, 15.51.20.00, 15.51.17.00. 1.2) Inna odpowiednia nomenklatura (CPA/NACE/CPC): 2) Krótki opis: mleko w proszku pełne, mleko spożywcze pasteryzowane 3,2% tł, śmietana 18% tł Czerwieńsk, Sulechów, Krosno Odrzańskie. 3) Zakres lub wartość: mleko w proszku: 15 700 kg mleko i śmietana:72 611 l Czerwieńsk, Sulechów, Krosno Odrzańskie 4) Wskazanie innego terminu rozpoczęcia wykonania/terminu dostawy: CZĘŚĆ Nr: 9 1) Nomenklatura 1.1) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.55.10.00, 15.55.13.10, 15.55.13.20. 1.2) Inna odpowiednia nomenklatura (CPA/NACE/CPC): 2) Krótki opis: jogurt naturalny 1,5%-2,5% tł,jogurt owocowy 1,5%-2,5% tł , kefir 1,5%-2,5% tł Czerwieńsk, Sulechów, Krosno Odrzańskie. 3) Zakres lub wartość: 32 750 kg 4) Wskazanie innego terminu rozpoczęcia wykonania/terminu dostawy: CZĘŚĆ Nr: 10 1) Nomenklatura 1.1) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.54.21.00, 15.54.00.00. 1.2) Inna odpowiednia nomenklatura (CPA/NACE/CPC): 2) Krótki opis: ser twarogowy tłusty, ser ziernisty, ser typu fromage Czerwieńsk, Sulechów, Krosno Odrzańskie. 3) Zakres lub wartość: 9 590 kg 4) Wskazanie innego terminu rozpoczęcia wykonania/terminu dostawy: CZĘŚĆ Nr: 11 1) Nomenklatura 1.1) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.54.40.00. 1.2) Inna odpowiednia nomenklatura (CPA/NACE/CPC): 2) Krótki opis: ser edamski pełnotłusty, ser gouda pełnotłusty, ser salami pełnotłusty Czerwieńsk, Sulechów, Krosno Odrzańskie. 3) Zakres lub wartość: 8 810 kg 4) Wskazanie innego terminu rozpoczęcia wykonania/terminu dostawy: CZĘŚĆ Nr: 12 1) Nomenklatura 1.1) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.54.00.00. 1.2) Inna odpowiednia nomenklatura (CPA/NACE/CPC): 2) Krótki opis: ser topiony pełnotłusty Czerwieńsk, Sulechów, Krosno Odrzańskie. 3) Zakres lub wartość: 2 805 kg 4) Wskazanie innego terminu rozpoczęcia wykonania/terminu dostawy: CZĘŚĆ Nr: 13 1) Nomenklatura 1.1) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.54.00.00. 1.2) Inna odpowiednia nomenklatura (CPA/NACE/CPC): 2) Krótki opis: serek homogenizowany naturalny i owocowy Czerwieńsk, Sulechów, Krosno Odrzańskie. 3) Zakres lub wartość: 3 040 kg 4) Wskazanie innego terminu rozpoczęcia wykonania/terminu dostawy: CZĘŚĆ Nr: 14 1) Nomenklatura 1.1) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.53.00.00. 1.2) Inna odpowiednia nomenklatura (CPA/NACE/CPC): 2) Krótki opis: masło extra Czerwieńsk, Sulechów, Krosno Odrzańskie. 3) Zakres lub wartość: 13 820 kg 4) Wskazanie innego terminu rozpoczęcia wykonania/terminu dostawy: CZĘŚĆ Nr: 15 1) Nomenklatura 1.1) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.51.11.00, 15.51.20.00, 15.51.17.00. 1.2) Inna odpowiednia nomenklatura (CPA/NACE/CPC): 2) Krótki opis: mleko w proszku pełne, mleko spożywcze pasteryzowane 3,2% tł, śmietana 18% tł. 3) Zakres lub wartość: mleko w proszku - 28 200 kg mleko i śmietana - 13 040 l Międzyrzecz, Wędrzyn 4) Wskazanie innego terminu rozpoczęcia wykonania/terminu dostawy: CZĘŚĆ Nr: 16 1) Nomenklatura 1.1) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.55.10.00, 15.55.13.10, 15.55.13.20. 1.2) Inna odpowiednia nomenklatura (CPA/NACE/CPC): 2) Krótki opis: jogurt naturalny 1,5%-2,5% tł,jogurt owocowy 1,5%-2,5% tł , kefir 1,5%-2,5% tł Międzyrzecz, Wędrzyn. 3) Zakres lub wartość: 30 560 kg 4) Wskazanie innego terminu rozpoczęcia wykonania/terminu dostawy: CZĘŚĆ Nr: 17 1) Nomenklatura 1.1) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.54.21.00, 15.54.00.00. 1.2) Inna odpowiednia nomenklatura (CPA/NACE/CPC): 2) Krótki opis: ser twarogowy tłusty, ser ziernisty, ser typu fromage Międzyrzecz, Wędrzyn. 3) Zakres lub wartość: 13 240 kg 4) Wskazanie innego terminu rozpoczęcia wykonania/terminu dostawy: CZĘŚĆ Nr: 18 1) Nomenklatura 1.1) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.54.40.00. 1.2) Inna odpowiednia nomenklatura (CPA/NACE/CPC): 2) Krótki opis: ser edamski pełnotłusty, ser gouda pełnotłusty, ser salami pełnotłusty Międzyrzecz, Wędrzyn. 3) Zakres lub wartość: 9 650 kg 4) Wskazanie innego terminu rozpoczęcia wykonania/terminu dostawy: CZĘŚĆ Nr: 19 1) Nomenklatura 1.1) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.54.00.00. 1.2) Inna odpowiednia nomenklatura (CPA/NACE/CPC): 2) Krótki opis: ser topiony pełnotłusty Międzyrzecz, Wędrzyn. 3) Zakres lub wartość: 6 000 kg 4) Wskazanie innego terminu rozpoczęcia wykonania/terminu dostawy: CZĘŚĆ Nr: 20 1) Nomenklatura 1.1) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.54.00.00. 1.2) Inna odpowiednia nomenklatura (CPA/NACE/CPC): 2) Krótki opis: serek homogenizowany naturalny i owocowy Międzyrzecz, Wędrzyn. 3) Zakres lub wartość: 11 200 kg 4) Wskazanie innego terminu rozpoczęcia wykonania/terminu dostawy: CZĘŚĆ Nr: 21 1) Nomenklatura 1.1) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.53.00.00. 1.2) Inna odpowiednia nomenklatura (CPA/NACE/CPC): 2) Krótki opis: masło extra Międzyrzecz, Wędrzyn. 3) Zakres lub wartość: 15 800 kg 4) Wskazanie innego terminu rozpoczęcia wykonania/terminu dostawy:

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.