Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu
Ogłoszenie z dnia 2014-11-27
Przytoczna: DOSTAWA ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH NA 2015 ROK
Numer ogłoszenia: 389466 - 2014; data zamieszczenia: 27.11.2014
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Dom Pomocy Społecznej , Rokitno 58, 66-340 Przytoczna, woj. lubuskie, tel. 0-95 7493024, 7494032, faks 0-95 7493024.
- Adres strony internetowej zamawiającego: miedzyrzecz.dps5.bip.net.pl
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA
II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: DOSTAWA ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH NA 2015 ROK.
II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.
II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Część A - żywność, napoje i art. mleczarskie 1. Ogórek konserwowy - 0,9 l szt. 360 2. Koncentrat pomidorowy - 0,9 kg szt. 170 3. Groch - 1 kg kg 100 4. Groszek konserwowy - 400 g szt. 200 5. Fasola - 1 kg kg 110 6. Fasolka konserwowa - 700 g szt. 60 7. Marchew konserwowa - 700 g szt. 200 8. Ćwikła - 280 g szt. 200 9. Ketchup - 500 g szt. 100 10. Majonez - 700 g szt. 120 11. Musztarda - 200 g szt. 250 12. Kapusta konserwowa czerwona - 0,9 l szt. 300 13. Sałatka wielowarzywna - 0,9 l szt. 350 14. Koncentrat szczawiowy - 300 g szt. 60 15. Ogórek kwaszony - 5 kg kg 260 16. Kapusta kwaszona - 5 kg kg 250 17. Pasztet drobiowy - 500 g szt. 400 18. Konserwa mięsna - 300 g szt. 280 19. Konserwa rybna - 170 g szt. 800 20. Paprykarz szczeciński - 300 g szt. 500 21. Cukier - 1 kg kg 1600 22. Kasz jęczmięnna - 1 kg kg 180 23. Kasza manna - 1,0 kg kg 150 24. Ryż - 1 kg kg 550 25. Płatki owsiane - 0,5 kg kg 120 26. Płatki kukurydziane - 250 g szt. 300 27. Mąka wrocławska - 1 kg kg 750 28. Mąka ziemniaczana - 1 kg kg 20 29. Olej - 1 l l 450 30. Żurek - 1 kg kg 50 31 Sól - 1 kg kg 400 32 Makaron - nitki/świderki- ilość w kg kg 200/500 33 Bułka tarta - 0,5 kg kg 230 34 Galaretka owocowa - 90 g szt 1500 35 Kisiel - 40 g szt 1500 36 Budyń - 40 g szt. 150 37 Kompoty - 0,9 l szt. 160 38 Kawa Inka - 150 g szt 900 39 Herbata - 100 g kg 50 40 Ocet - 0,5 l szt. 120 41 Pieprz naturalny mielony 20 g szt 600 42 Pieprz ziołowy - 15 g szt 330 43 Przyprawa do zup w płynie - 1 l l 75 44 Majeranek 15 g szt 350 45. Zaprawa do napojów, różne smaki - 0,5 litra szt 540 46. Przyprawa do zup w proszku - 0,2 kg szt 380 47. Papryka słodka mielona - 20 g szt 300 48. Czosnek mielony - 20 g szt 250 49. Kakao - 100 g szt 550 50. Herbata owocowa ekspresowa - 2 g x 20 szt. szt 800 51. Sos pieczeniowy - 30 g szt 360 52. Zupa ogonowa - 1 kg kg 50 53. Rosół z kury - 170 g szt 130 54. Zupa pieczarkowa - 1 kg kg 40 55. kukurydza konserwowa - 400 g szt. 180 56. Miód naturalny - 370g szt 20 57. Cynamon - 20g szt 50 58. Kwasek cytrynowy - 20 g szt 50 59. Chrzan - 280 g szt 190 60. Liść laurowy - 10 g szt 60 61. Ser tylżycki twardy kg 280 62. Ser topiony kg 200 63. Mleko w proszku pełnotłuste kg 1200 64. Masło extra nie mniej niż 82 % tłuszczu kg 900 65. Margaryna - 0,25 kg kg 100 66. Masło roślinne - 0,5 kg kg 130 67. Śmietana 18% - 0,5 l l 650 68. Twaróg półtłusty - ilość w kg kg 330 69. Jogurt owocowy - 125 g szt. 4500 70 Kefir naturalny - 400 g szt. 380 71 Cukier waniliowy- 30 g szt. 80 72 Proszek do pieczenia - 40 g szt. 50 73 Cukier puder - 500 g szt. 15 74 Dżem / różne smaki /- 280 g szt. 380 Część B - mięso, wędliny, drób 1. Karkówka wieprzowa bez kości kg 350 2. Schab wieprzowy bez kości kg 300 3. Schab wieprzowy z kością kg 400 4. Mięso mielone wieprzowe kg 230 5. Mięso gulaszowe wieprzowe kg 400 6. Kiełbasa mortadela kg 80 7. Kiełbasa biała parzona kg 100 8. Kiełbasa Piwna kg 30 9. Kiełbasa szynkowa kg 30 10. Kiełbasa żywiecka kg 50 11. Kiełbasa zwyczajna kg 300 12. Kiełbasa śląska kg 230 13. Kiełbasa parówkowa kg 280 14. Wątrobianka kg 70 15. Salceson biały kg 150 16. Metka cebulowa kg 150 17. Łopatka faszerowana kg 150 18. Kaszanka kg 180 19. Pieczeń rzymska kg 170 20. Boczek faszerowany kg 180 21. Żeberka wieprzowe kg 240 22. Szynka gotowana wędzona kg 90 23. Smalec -0,2 kg kg 80 24. Boczek wędzony parzony kg 30 25. Kurczak świeży kg 200 26. Udko z kurczaka kg 400 27. Porcje rosołowe kg 600 28. Wątróbka drobiowa kg 180 29. Kiełbasa tyrolska kg 30 30. Polędwica sopocka kg 20 31. Kiełbasa mielonka kg 30 Część C - pieczywo 1 Chleb baltonowski - 1 kg szt. 7.500 szt. 2 Chleb razowy - 1 kg szt. 1.300 szt. 3 Bułka wrocławska - 0,10 kg szt. 19.300 szt. Część D - ryby i mrożonki 1 Śledź matyjas kg 260 2 Makrela wędzona kg 200 3 Filety z PANGI - mrożony kg 460 4 Burger rybny z warzywami - mrożone kg 180 5 Pierogi z mięsem - mrożone kg 120 6 Pierogi ruskie - mrożone kg 120 7 Flaki wieprzowe - mrożone kg 260 8 Zupa wiosenna - mrożona kg 140 9 Włoszczyzna paski - mrożona kg 760.
II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne 15.81.00.00 - Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie 15.22.00.00 - Ryby mrożone, filety rybne i pozostałe mięso ryb .
II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 4.
II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.
II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Rozpoczęcie: 02.01.2015.
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.1) WADIUM
Informacja na temat wadium: nie dotyczy
III.2) ZALICZKI
III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW
III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
oświadczenie / spełnia - nie spełnia /
III.3.2) Wiedza i doświadczenie
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
oświadczenie / spełnia - nie spełnia /
III.3.3) Potencjał techniczny
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
oświadczenie / spełnia - nie spełnia /
III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
oświadczenie / spełnia - nie spełnia /
III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
oświadczenie / spełnia - nie spełnia /
III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY
III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:
III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:
- oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.miedzyrzecz.dps5.bip.net.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Dom Pomocy Społecznej
Rokitno Nr 58 66 - 340 Przytoczna
tel. / fax 095 / 7493024 lub 095/7943032.
IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 08.12.2014 godzina 10:00, miejsce: Sekretariat Domu Pomocy Społecznej Rokitno Nr 58 66 - 340 Przytoczna tel. / fax 095 / 7493024 lub 095/7943032.
IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).
IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie
INNE PRZETARGI PRZYTOCZNA
- Doposażenie bazy magazynowej Gminy Przytoczna w agregaty prądotwórcze
- "Modernizacja budynku Gminnego Ośrodka Pomocy Społecznej w Przytocznej - dokończenie prac"
- Budowa skateparku w m. Przytoczna
- Budowa, rozbudowa i modernizacja zaplecza magazynowego obrony cywilnej w Gminie Przytoczna
więcej: przetargi PRZYTOCZNA »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych dla Szkoły Podstawowej w Dąbrówce z podziałem na części
- Dostawa artykułów żywnościowych - warzyw i owoców do Szkoły Podstawowej im. Mikołaja Kopernika w Serocku
- Dostawa artykułów spożywczych do stołówki szkolnej przy Publicznej Szkole Podstawowej im. Jana Pawła II w Wolanowie
- Dostawy żywności do Domu Pomocy Społecznej w Kamiennej przez okres 6 miesięcy.
- Sukcesywne dostawy artykułów żywnościowych do Szkoły Podstawowej nr 18 z Oddziałami Integracyjnymi w Chorzowie, ul. Czempiela 52 - II/2025
- Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do Szkoły Podstawowej nr 1 im. Marii Dąbrowskiej w Jaworzu w 2026 r
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.





