eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Kwidzyn › dostawa mięsa i wyrobów mięsnych

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2013-09-25

Kwidzyn: dostawa mięsa i wyrobów mięsnych
Numer ogłoszenia: 389404 - 2013; data zamieszczenia: 25.09.2013
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 358914 - 2013r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny w Kwidzynie, ul. Lotnicza 1, 82-500 Kwidzyn, woj. pomorskie, tel. 055 27922945, faks.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Zakład Karny.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: dostawa mięsa i wyrobów mięsnych.

II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Część I - podroby wieprzowe 1.pasztetowa w ilości do 3 800 kg - w formie walca o średnicy od 4 cm do 6 cm, pakowana w osłonce, 2.salceson biały w ilości do 1 800 kg - w formie walca o średnicy od 6 cm do 8 cm, pakowany w osłonce, 3.salceson czarny w ilości do 1 800 kg - w formie walca o średnicy od 6 cm do 8 cm, pakowany w osłonce, 4.kaszanka w ilości do 1 100 kg - w formie walca, pakowana w osłonce, Kod CPV 15131134-3 kaszanka i inne wędliny krwiste Część II - wędliny wieprzowe 1. kiełbasa dębicka w ilości do 300 kg - w formie walca o średnicy od 6 cm do 8 cm, pakowana w osłonce, 2. kiełbasa kanapkowa w ilości do 300 kg - w formie walca lub bloku o średnicy od 6 cm do 8 cm, pakowana w osłonce, 3. kiełbasa piwna w ilości do 300 kg -w formie walca o średnicy od 6 cm do 8 cm, pakowana w osłonce, 4. kiełbasa żywiecka w ilości do 300 kg - w formie walca o średnicy od 6 cm do 8 cm, pakowana w osłonce, 5. kiełbasa golonkowa w ilości do 300 kg - w formie walca o średnicy od 6 cm do 8 cm, pakowana w osłonce, 6. kiełbasa śląska w ilości do 300 kg - w formie walca o średnicy od 3 cm do 4 cm, pakowana w osłonce naturalnej, 7. kiełbasa zwyczajna w ilości do 3 800 kg - w formie walca o średnicy od 3 cm do 4 cm, pakowana w osłonce naturalnej, 8. kiełbasa bigosowa w ilości do 3 500 kg - w formie walca o średnicy od 3 cm do 4 cm, pakowana w osłonce naturalnej, 9. kiełbasa biała parzona w ilości do 4 000 kg - w formie pęta o wadze ok 0,1 kg/szt, pakowana w osłonce naturalnej, 10. kiełbasa janowiecka w ilości do 300 kg - w formie walca o średnicy od 4 cm do 6 cm, pakowana w osłonce, 11. parówka cienka wieprzowa w ilości do 4 000 kg - w formie walca o średnicy od 2 cm do 3 cm, pakowana w osłonce, 12. kiełbasa toruńska w ilości do 300 kg - w formie walca o średnicy od 4 cm do 6 cm, pakowana w osłonce naturalnej, 13. kiełbasa metka w ilości do 1 800 kg - w formie walca o średnicy od 4 cm do 6 cm, pakowana w osłonce, 14.kiełbasa metka łososiowa w ilości do 1 800 kg w formie walca o średnicy od 4 cm do 6 cm, pakowana w osłonce, 15.kiełbasa boczek wędzony mielony w ilości do 3 800 kg - w formie walca o średnicy od 4 cm do 6 cm, pakowana w osłonce, 16.kiełbasa mielonka w ilości do 1 800 kg - w formie walca o średnicy od 6 cm do 8 cm, pakowana w osłonce, 17.kiełbasa zielonogórska w ilości do 300 kg - w formie walca o średnicy od 6 cm do 8 cm, pakowana w osłonce, 18.mortadela z papryką w ilości do 1 800 kg - w formie walca o średnicy od 6 cm do 8 cm, pakowana w osłonce, 19.kiełbasa codzienna w ilości do 3 800 kg - w formie walca o średnicy od 3 cm do 4 cm, pakowana w osłonce naturalnej, Kod CPV 15131130-5 wędliny Część III - wyroby wieprzowe 1.słonina wędzona w ilości do 1 100 kg 2.boczek wędzony w ilości do 500 kg 3.podgardle wędzone w ilości do 1 100 kg Kod CPV 15113000-3 wieprzowina Część IV - mięso wieprzowe 1.mięso mielone wieprzowo-wołowe o składzie 50% mięso wieprzowe i 50% mięso wołowe, bez ścięgien, skór i kości, opakowanie do 5 kg zamykane hermetycznie - w ilości do 2 800 kg 2.mięso gulaszowe wieprzowe bez ścięgien, skór i kości, opakowanie do 5 kg, zamykane hermetycznie - w ilości do 3 000 kg Kod CPV 15113000-3 wieprzowina Część V - mięso wołowe 1.mięso gulaszowe wołowe bez ścięgien, skór i kości, opakowanie do 5 kg zamykane hermetycznie - w ilości do 4 000 kg Kod CPV 15131600-1 produkty wołowe i cielęce Część VI - wyroby drobiowe 1.serdelki drobiowe w ilości do 4 000 kg - w formie walca o średnicy od 3 cm do 4 cm, pakowana w osłonce naturalnej, 2.kiełbasa drobiowa w ilości do 1 800 kg - w formie walca lub bloku o średnicy od 6 cm do 10 cm, pakowana w osłonce, 3.szynka drobiowa w ilości do 350 kg - w formie walca o średnicy od 6 cm do 8 cm, pakowana w osłonce, 4.krakowska drobiowa w ilości do 350 kg - w formie walca o średnicy od 6 cm do 8 cm, pakowana w osłonce, 5.paluszki drobiowe w ilości do 350 kg - w formie walca o średnicy od 2cm do 3 cm, pakowana w osłonce, 6.żywiecka drobiowa w ilości do 350 kg - w formie walca o średnicy od 6 cm do 8 cm, pakowana w osłonce, Kod CPV 15131500-0 produkty drobiowe Część VII podroby drobiowe 1.wątroba drobiowa w ilości do 1 300 kg 2.serca drobiowe w ilości 1 300 kg Kod CPV 15131500-0 produkty drobiowe Część VIII mięso drobiowe 1.mięso gulaszowe drobiowe opakowanie do 5 kg zamykane hermetycznie w ilości do 450 kg Kod CPV 15131500 - produkty drobiowe.

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.34 - Kaszanka i inne wędliny krwiste 15.13.11.30 - Wędliny 15.11.00.00 - Mięso 15.13.16.00 - Produkty wołowe i cielęce 15.13.15.00 - Produkty drobiowe .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

Część NR: 1   

Nazwa: Podroby wieprzowe

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 25.09.2013.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Zakład Przetwórstwa Mięsa Roman Aniołkowski, Ewa Aniołkowska, ul. Karabinierów 2g, 86-300 Grudziądz, kraj/woj. kujawsko-pomorskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 38535,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 34545,00

  • Oferta z najniższą ceną: 34545,00 / Oferta z najwyższą ceną: 51418,50

  • Waluta: PLN.

Część NR: 2   

Nazwa: wędliny wieprzowe

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 25.09.2013.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Zakład Przetwórstwa Mięsa Roman Aniołkowski, Ewa Aniołkowska, ul. Karabinierów 2g, 86-300 Grudziądz, kraj/woj. kujawsko-pomorskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 217654,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 184443,00

  • Oferta z najniższą ceną: 184443,00 / Oferta z najwyższą ceną: 236680,50

  • Waluta: PLN.

Część NR: 3   

Nazwa: wyroby wieprzowe

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 25.09.2013.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Zakład Przetwórstwa Mięsa Roman Aniołkowski, Ewa Aniołkowska, ul. Karabinierów 2g, 86-300 Grudziądz, kraj/woj. kujawsko-pomorskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 14100,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 15645,00

  • Oferta z najniższą ceną: 15645,00 / Oferta z najwyższą ceną: 19792,50

  • Waluta: PLN.

Część NR: 4   

Nazwa: mięso wieprzowe

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 25.09.2013.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Zakład Przetwórstwa Mięsa Roman Aniołkowski, Ewa Aniołkowska, ul. Karabinierów 2g, 86-300 Grudziądz, kraj/woj. kujawsko-pomorskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 51100,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 48930,00

  • Oferta z najniższą ceną: 48930,00 / Oferta z najwyższą ceną: 53235,00

  • Waluta: PLN.

Część NR: 5   

Nazwa: mięso wołowe

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 25.09.2013.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Zakład Przetwórstwa Mięsa Roman Aniołkowski, Ewa Aniołkowska, ul. Karabinierów 2g, 86-300 Grudziądz, kraj/woj. kujawsko-pomorskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 50000,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 46200,00

  • Oferta z najniższą ceną: 46200,00 / Oferta z najwyższą ceną: 77700,00

  • Waluta: PLN.

Część NR: 6   

Nazwa: wyroby drobiowe

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 25.09.2013.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Zakład Przetwórstwa Mięsa Roman Aniołkowski, Ewa Aniołkowska, ul. Karabinierów 2g, 86-300 Grudziądz, kraj/woj. kujawsko-pomorskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 49690,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 42997,50

  • Oferta z najniższą ceną: 42997,50 / Oferta z najwyższą ceną: 54878,25

  • Waluta: PLN.

Część NR: 7   

Nazwa: podroby drobiowe

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 25.09.2013.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Elbląskie Centrum Mięsne El -Hurt, ul. Kochanowskiego 11, 82-300 Elbląg, kraj/woj. warmińsko-mazurskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 14300,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 11466,00

  • Oferta z najniższą ceną: 11466,00 / Oferta z najwyższą ceną: 11466,00

  • Waluta: PLN.

Część NR: 8   

Nazwa: mięso drobiowe

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 25.09.2013.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Elbląskie Centrum Mięsne El - Hurt, ul. Kochanowskiego 11, 82-300 Elbląg, kraj/woj. kujawsko-pomorskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 5400,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 5150,25

  • Oferta z najniższą ceną: 5150,25 / Oferta z najwyższą ceną: 5150,25

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.