eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Czerwony BórDostawa, celem dalszej odsprzedaży RYB MROŻONYCH I KONSERWOWYCH do kantyn w Zakładach Karnych w Czerwonym Borze, Przytułach Starych i Grądach Woniecko oraz kuchni , baru i sklepu w Czerwonym Borze.

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2012-10-09

Czerwony Bór: Dostawa, celem dalszej odsprzedaży RYB MROŻONYCH I KONSERWOWYCH do kantyn w Zakładach Karnych w Czerwonym Borze, Przytułach Starych i Grądach Woniecko oraz kuchni , baru i sklepu w Czerwonym Borze.
Numer ogłoszenia: 388950 - 2012; data zamieszczenia: 09.10.2012
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 351818 - 2012r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Podlaska Instytucja Gospodarki Budżetowej "BIELIK", Czerwony Bór 23, 18-400 Czerwony Bór, woj. podlaskie, tel. 86 216 36 04, faks 86 216 31 49.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Podmiot prawa publicznego.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa, celem dalszej odsprzedaży RYB MROŻONYCH I KONSERWOWYCH do kantyn w Zakładach Karnych w Czerwonym Borze, Przytułach Starych i Grądach Woniecko oraz kuchni , baru i sklepu w Czerwonym Borze..

II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: L.p. Asortyment J.m. Ilość do 1. Makrela wędzona kg 270 2. Łosoś wędzony 100g szt. 50 3. Śledź marynowany wiadro 4kg szt. 140 4. Marinus Matias filety śledziowe w oleju 225g - tacka szt. 170 5. Śledź solony wiadro 4 kg szt. 110 6. Sałatka śledziowa 150g( opakowanie plastik) szt. 1450 7. Koreczki śledziowe 250g szt. 560 8. Filety śledziowe w sosie śmietanowym 300g szt 450 9. Rolmopsy 400g szt 100 10. Sałatka śledziowa 400g(opakowanie plastik) szt 25 11. Kotlety rybne ( mrożone) kg 3000 12. Kostka rybna panierowana ( mrożona) kg 40 13. Filet mintaj bez skóry ( mrożony) kg 110 14. Sałatka rybna 160g (z otwieraczem) szt. 375 15. Filet panga bez skóry ( mrożony) kg 1100 16. Paprykarz szczeciński 341g (z otwieraczem) szt. 8800 17. Paprykarz szczeciński 135g (alupak) szt. 3300 18. Farsz z ryb białych (mrożony) kg 50 19. Sałatka z makreli 130g(alupak) szt. 1900 20. Tuńczyk Kier w oleju rozdrobniony z otwieraczem szt. 1000 21. Tuńczyk Kier w sosie własnym rozdrobniony z otwieraczem szt. 1000 22. Tuńczyk Kier duże kawałki w sosie słodko-kwaśnym z otwieraczem 185g szt. 960 23. Tuńczyk Kier duże kawałki w sosie pomidorowym z otwieraczem 185g szt. 960 24. Tuńczyk Kier kawałki w oleju z otwieraczem 170g szt. 2000 25. Tuńczyk Kier kawałki w zalewie z otwieraczem 170g szt. 2000 26. Tuńczyk Kier w sosie z zielonego Curry z otwieraczem 185g szt. 960 27. Tuńczyk Kier w majonezie z Curry z otwieraczem 185g szt. 960 28. Tuńczyk Kier w sałatce meksykańskiej 185g szt. 960 29. Tuńczyk Kier w japońskim sosie TERIYAKI z otwieraczem 170g szt. 960 30. Szprot w sosie pomidorowym z otwieraczem 170g szt. 200 31. Szprot w oleju z otwieraczem 170g szt. 200 32. Filety z makreli w oleju z otwieraczem 170g szt. 200 33. Filety z makreli w sosie pomidorowym z otwieraczem 170g szt. 200 34. Filety śledziowe w sosie pomidorowym z otwieraczem 170g szt. 200 35. Filety śledziowe w oleju z otwieraczem 170g szt. 200.

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.22.00.00 - Ryby mrożone, filety rybne i pozostałe mięso ryb 15.23.00.00 - Ryby suszone lub solone; ryby w solance; ryby wędzone 15.24.00.00 - Ryby puszkowane i pozostałe ryby konserwowane lub przetworzone .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 26.09.2012.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Hurt i Detal ART. SPOŻYWCZO- ROLNE Anna Siekierko,, ul. Szpitalna 24, 18-200 Wysokie Mazowieckie,, kraj/woj. podlaskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 123000,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 119279,95

  • Oferta z najniższą ceną: 119279,95 / Oferta z najwyższą ceną: 131743,85

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.