eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Warszawa › Dostawa artykułów spożywczych z podziałem na 9 pakietów

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2011-11-17

Warszawa: Dostawa artykułów spożywczych z podziałem na 9 pakietów
Numer ogłoszenia: 384622 - 2011; data zamieszczenia: 17.11.2011
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Przedszkole Nr 12 , ul. Niska 9, 00-176 Warszawa, woj. mazowieckie, tel. 22 831 72 09, faks 22 831 72 09.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.przedszkole12.waw.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: samorządowa jednostka organizacyjna.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa artykułów spożywczych z podziałem na 9 pakietów.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa artykułów spożywczych z podziałem na 9 pakietów: 1) pieczywo, 2) nabiał, 3) warzywa, owoce krajowe, 4) owoce cytrusowe, 5) mięso, wędliny, 6) mrożonki i ryby, 7) jaja, 8) produkty ogólnospożywcze, 9) woda.

II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.

II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.50.00.00-3, 15.81.00.00-9, 03.22.22.00-5, 15.33.11.00-8, 03.31.10.00-2, 03.14.25.00-3.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 9.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Zakończenie: 31.12.2012.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.2) ZALICZKI

  • Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia: nie

III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW

  • III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Na potwierdzenie spełnienia tego warunku Zamawiający żąda od wykonawcy oświadczenia w formie załącznika nr 2, tj. oświadczenie o spełnieniu wymagań zawartych w art. 22 ust. 1 Ustawy z dnia 29 stycznia 2004r. Prawo zamówień publicznych (t.j. Dz. U. nr 113 z 2010r. poz. nr 759 z późn. zmian.). Ocena spełnienia warunków udziału w postępowaniu zostanie dokonana w oparciu o złożone oświadczenie metodą spełnia/nie spełnia

  • III.3.2) Wiedza i doświadczenie

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Na potwierdzenie spełnienia tego warunku Zamawiający żąda od wykonawcy oświadczenia w formie załącznika nr 2, tj. oświadczenie o spełnieniu wymagań zawartych w art. 22 ust. 1 Ustawy z dnia 29 stycznia 2004r. Prawo zamówień publicznych (t.j. Dz. U. nr 113 z 2010 r. poz. nr 759 z późn. zmian.). Ocena spełnienia warunków udziału w postępowaniu zostanie dokonana w oparciu o złożone oświadczenie metodą spełnia/nie spełnia

  • III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Na potwierdzenie spełnienia tego warunku Zamawiający żąda od wykonawcy oświadczenia w formie załącznika nr 2, tj. oświadczenie o spełnieniu wymagań zawartych w art. 22 ust. 1 Ustawy z dnia 29 stycznia 2004r. Prawo zamówień publicznych (t.j. Dz. U. nr 113 z 2010 r. poz. nr 759 z późn. zmian.). Ocena spełnienia warunków udziału w postępowaniu zostanie dokonana w oparciu o złożone oświadczenie metodą spełnia/nie spełnia

  • III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Na potwierdzenie spełnienia tego warunku Zamawiający żąda od wykonawcy oświadczenia w formie załącznika nr 2, tj. oświadczenie o spełnieniu wymagań zawartych w art. 22 ust. 1 Ustawy z dnia 29 stycznia 2004r. Prawo zamówień publicznych (t.j. Dz. U. nr 113 z 2010 r. poz. nr 759 z późn. zmian.). Ocena spełnienia warunków udziału w postępowaniu zostanie dokonana w oparciu o złożone oświadczenie metodą spełnia/nie spełnia

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

  • III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:

  • III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

    • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia
  • III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych

    Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:

    III.4.3.1) dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:

    • nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert

III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: nie

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna: nie.

IV.3) ZMIANA UMOWY

Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: nie

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.przedszkole12.waw.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Przedszkole Nr 12 ul. Niska 9 00-176 Warszawa.

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 24.11.2011 godzina 10:00, miejsce: Przedszkole Nr 12 ul. Niska 9 00-176 Warszawa pokój dyrektora przedszkola.

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Pieczywo.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Bułki barowe krojone 300 g szt. 1050, Kajzerki 50 g szt. 1000, Paluchy 50 g szt. 1000, Chleb biały pszenny krojony 600 g szt. 900, Chleb razowy krojony 500 g szt. 500, Ciasto drożdżowe kg 15, Pączki z marmoladą szt. 100, Chałki 400 g szt. 100, Bułki maślane min. 50 g szt. 600, Bułka tarta 500 g kg 60,.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2012.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Nabiał.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Mleko o zawartości tłuszczu min 3,2 % opakowanie foliowe 1 litr z dopłatą. szt. 1850, Mleko o zawartości min 3,2 % tłuszczy, opakowanie foliowe 1 litr szt. 1850, Mleko smakowe- z dopłatą różne smaki (pojemność 0,2 l ze słomką) sz. 1000, Śmietana o zawartości tłuszczu 18% opakowanie kubek 400 g szt. 250, Śmietana o zawartości tłuszczu 30 % opakowanie karton 1 litr szt. 300, Masło świeże o zawartości tłuszczu min. 67 % kostka 200 g szt. 1300, Twaróg biały półtłusty (kliniki - 250 g) kg 350, Ser żółty łagodny z dopłatą (90 % sws) bloki po ok. 1,5 kg kg 80, Serek topiony kostka 100 g, śmietankowy z szynką szt. 50, Jogurt owocowy, różne smaki op. Kubek 120 - 150 g szt. 1200, Napój mleczny, probiotyk typu actimel szt. 1200, Twarożek waniliowy, op. kubek min. 200 g szt. 280, Deser czekoladowy i waniliowy op. Kubek 175 g szt. 400.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.50.00.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2012.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Warzywa, owoce krajowe.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Burak czerwony, świeży gat. I kg 250, Cebula biała, świeża, bez szczypioru gat. I kg 250, Czosnek szt. 100, Dymka, szczypior, świeża, duże pęczki ze szczypiorem gat. I szt. 150, Fasolka szparagowa, zielona/żółta świeża gat. I kg 40, Botwina, świeża, duże pęczki gat. I szt. 50, Kalafior, świeży gat. I szt. 40, Brokuł świeży gat. I szt. 20, Kapusta biała w główkach, świeża gat. I kg 180, Kapusta kiszona, op. wiaderko min. 3 kg, nie przekwaszona, gat. I kg 150, Kapusta czerwona, główka, świeża, gat. I kg 60, Kapusta pekińska ,świeża, gat. I kg 80, Kapusta włoska kg 20, Koperek, świeży, duże pęczki, gat. I szt. 100, Marchew, świeża, czysta, gat. I kg 500, Natka pietruszki, duże pęczki, gat. I szt. 180, Ogórki kwaszone, pakowane w wiaderko min. 3 kg, gat. I kg 120, Ogórki małosolne, pakowane w wiaderko min. 3 kg, gat. I kg 40, Pieczarki, świeże, duże, gat. I kg 100, Pietruszka, korzeń, świeża, gat. I kg 230, Pomidory, świeże, słodkie, gat. I kg 230, Pory, świeże, gat. I kg 220, Rzodkiewki, duże pęczki, świeże, gat. I szt. 400, Sałata zielona, świeża, duże główki, gat. I szt. 360, Seler, korzeń, świeży, gat. I kg 280, Ziemniaki jadalne, sypkie, nie nadmarznięte, bez rdzawych plam, czyste, suche, bez kiełków, duże ( preferowana odmiana irga, irys), gat. I kg 4900, Papryka świeża (żółta, czerwona), gat. I kg 100, Cykoria świeża, gat. I kg 10, Ogórki zielone, świeże, gat. I kg 150, Biała rzodkiew Kg 30, Jabłka, świeże - Gala , smaczne, kruche, soczyste, średniej wielkości, gat. I kg 1800, Gruszki- konferencja, świeże, żółte, dojrzałe, gat. I kg 200, Śliwki deserowe, słodkie, gat. I Kg 150, Truskawki świeże, bez oznak pleśni, pakowane w łubianki po 2 kg gat. I kg 100, Jagody świeże, pakowane w kartonik 0,5 kg gat. I kg 15, Maliny świeże, pakowane w kartonik 0,5 kg gat. I kg 20, Morele świeże, gat. I kg 20, Brzoskwinie krajowe kg 30.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.22.22.00-5.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2012.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Owoce cytrusowe.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Pomarańcza, słodka, soczysta, gat. I kg 100, Mandarynka, słodka, soczysta, gat. I kg 200, Banan, smaczny, dojrzały, bez rdzawych plam gat. I kg 600, Winogrona białe, słodkie, gat. I kg 220, Kiwi, dojrzałe, słodkie, duże, gat. I szt. 1500, Cytryny, średniej wielkości z cienka skórą, gat. I kg 50, Arbuzy, dojrzałe, słodkie, świeże, gat. I kg 100, Brzoskwinie świeże, słodkie, soczyste, gat. I kg 30, Nektarynki, świeże, słodkie, soczyste ,gat. I kg 30, Melon słodki, soczysty kg 60, Kaki gat. I - dojrzałe, miękkie, słodkie szt. 200.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.22.22.00-5.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2012.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Mięso, wędliny.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Kurczaki świeże, gat. I kg 150, Łopatka wieprzowa bez kości, gat. I kg 220, Schab wieprzowy bez kości , gat. I kg 100, Wołowina pieczeniowa bez kości, gat. I kg 70, Szponder wołowy, rosołowy, gat. I kg 100, Mięso od szynki wieprzowe, gat. I kg 140, Wątróbka z kurczaka, gat. I kg 50, Cielęcina pieczeniowa kg 30, Podudzie z kurczaka, gat. I kg 180, Porcja rosołowe z kurczaka, gat. I kg 400, Filet z kurczaka, gat. I kg 60, Filet z indyka, gat. I kg 50, Słonina świeża, gat. I kg 15, Szynka wieprzowa, gotowana, chuda, świeża, gat. I kg 80, Polędwica wieprzowa, chuda, świeża, gat. I kg 50, Kiełbasa typu krakowska, parzona, gat. I kg 40, Kiełbasa krakowska podsuszana, gat. I kg 40, Kiełbasa szynkowa, chuda gat. I kg 40, Kiełbasa salami, gat. I kg 30, Parówki odtłuszczone, gat. I kg 150, Kiełbasa wieprzowa, cienka, chuda gat. I kg 110, Polędwica z indyka, wędzona gat. I kg 25, Pasztet typu podlaski - puszka ( 155g.) Kg 150.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2012.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: Mrożonki i ryby.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Mieszanka kompotowa, min. 4 składnikowa, na bazie czarnej porzeczki, (opakowanie foliowe, 2,5 kg) gat. I kg 250, Zupa jarzynowa, min. 5 składników, (opakowanie foliowe 2,5 kg)gat. I kg 50, Marchew kostka (opakowanie foliowe 2,5 kg) gat. I kg 25, Brokuły,(opakowanie foliowe 2,5 kg) gat. I kg 20, Kalafior, (opakowanie foliowe 2,5 kg) gat. I kg 20, Fasolka szparagowa zielona/ żółta (opakowanie foliowe 2,5 kg) gat. I kg 50, Bukiet jarzyn min. 5 składników (opakowanie foliowe 2,5 kg) gat. I kg 30, Mini marchewka, (opakowanie foliowe 2,5 kg) gat. I kg 70, Szpinak siekany, (opakowanie foliowe 2,5 kg) gat. I kg 30, Truskawka, (opakowanie foliowe 2,5 kg) gat. I kg 70, Maliny ( opakowanie 2,5 kg ) gat. I kg 30, Groszek zielony, (opakowanie foliowe 2,5 kg) gat. I kg 30, Brukselka, (opakowanie foliowe 2,5 kg) gat. I kg 25, Dorsz, filet bez skóry, bez ości, (opakowanie foliowe w kartonie waga min. 5 kg) kg 100, Tilapia, filet bez skóry, bez ości, (opakowanie foliowe w kartonie waga min. 5 kg) kg 100, Miruna, filet bez skóry, bez ości, (opakowanie foliowe w kartonie waga min. 5 kg) kg 60.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.11.00-8, 03.31.10.00-2.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2012.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: Jaja.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Jaja kurze, świeże, klasa A, gat. I wielkość min. L szt. 6000.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.14.25.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2012.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 8 NAZWA: Produkty ogólnospożywcze.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Cukier biały, sypki, op. papierowe 1 kg gat. I kg 750, Mąka pszenna, op. papierowe 1 kg gat. I kg 350, Mąka ziemniaczana op. min. 400 g. gat. I kg 10, Kasza manna, op. papierowe 1 kg gat. I kg 40, Kasza jęczmienna, op. min. 400 g. gat. I kg 70, Kasza gryczana, op. min,. 400 g. gat. I kg 50, Ryż biały, op. papierowe min. 1 kg gat. I kg 65, Makaron ( kolanka, świderki, nitki) op. min, 0,5 kg gat. I kg 240, Sól jodowana, op. foliowe min. 1 kg gat. I kg 150, Płatki owsiane - błyskawiczne, op. min. 400 g, gat. I kg 40, Płatki ryżowe, błyskawiczne, op. min 400 g. gat. I kg 40, Płatki kukurydziane bez dodatków, op. 250 g. gat. I szt. 80, Płatki miodowe, op. 250 g. gat. I szt. 80, Płatki cynamonowe, op. 250 g. gat. I szt. 80, Płatki zbożowe o smaku czekoladowym, op. min. 25 g. gat I. szt. 80, Żurek w postaci proszku bez konserwantów, op. min 50 g. gat. I szt. 150, Żurek w butelkach gat. I Szt. 150, Budyń bez sztucznych barwników, bez cukru, różne smaki, op. min. 60 g. gat. I szt. 150, Fasola sucha, op. foliowe min,. 500 g. gat. I kg 40, Groch łuskany, op. foliowe min. 500 g, gat. I kg 40, Groszek konserwowy, op. puszka, min. 400 /240 g. gat. I szt. 40, Kukurydza konserwowa, op. puszka min. 340/285 g, gat. I szt. 40, Ogórki konserwowe, op. słoik 0,9 l, gat. I szt. 20, Koncentrat pomidorowy, min. 30 %, pakowany w słoiki min 230 g. gat.I szt, 380, Brzoskwinie, połówki owoców, opakowanie puszka min. 820/470 g. gat. I szt. 40, Ananas, plastry, op. puszka min. 565/335 g. gat. I szt. 40, Olej rzepakowy z pierwszego tłoczenia, op. min 1 l. Butelka plastikowa gat. I l. 200, Dżemy niskosłodzone, op. słoik min. 280 g. smaki: czarna porzeczka, truskawka, brzoskwinia gat. I szt. 108, Kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, op. min. 200 g. gat. I szt. 70, Cukier puder, op. min 400 g. gat. I kg 20, Galaretka owocowa, bez sztucznych barwników, różne smaki, op. papierowe, min 75 g. szt. 250, Pieprz czarny, mielony ,op. papierowe, min. 20 g. gat. I szt. 50, Pieprz czarny ziarnisty, op. min 20 g. gat. I szt. 50, Pieprz ziołowy, op. min. 20 g. gat. I szt. 30, Majeranek otarty, op. papierowe, min. 8 g. gat. I szt. 50, Liść laurowy, op. min. 6 g. gat. I szt. 60, Proszek do pieczenia, op. papierowe min. 15 g. gat. I szt. 100, Soda oczyszczona op. 15g. szt. 10, Cukier waniliowy, op. papierowe min. 5 g. gat. I szt. 150, Cynamon mielony, op. papierowe min. 10 g. gat. I szt. 10, Wiórki kokosowe, op. foliowe min. 100 g. gat. I szt. 20, Ziele angielskie, op. papierowe min. 15 g. gat. I szt. 45, Przyprawa do potraw w postaci proszku , op. min 250 g. gat. I szt. 60, Drożdże piekarnicze, świeże, op. 100 g. gat. I szt. 50, Rodzynki. gat. I kg 10, Suszone morele gat.I kg 20, Pestki z dyni kg 5, Orzech włoski łuskany kg 10, Śliwki suszone bez pestek kg 10, Soki owocowe 100% w kartonach bez konserwantów, pojemność min. 1 l. Różne smaki: pomarańczowy, czarna porzeczka, wiśnia, jabłko gat. I po 275 szt- każdego rodzaju szt. 1100, Soczki jabłkowe ze słomką poj. 0,2 l szt 300, Syrop malinowy bez konserwantów, butelka szklana 430 ml. gat. I szt. 150, Majonez, słoik 400 ml. gat. I szt. 100, Oliwa z oliwek opakowanie 1 litr l. 10, Herbata czarna, torebki, op. min. 100 saszetek gat. I szt. 50, Herbata owocowa, torebki, op. min. 20 sztuk, różne smaki: leśna, owocowa, malinowa. szt. 180, Kisiel z Wit. C, bez konserwantów i sztucznych barwników, op. min. 77 g. gat. I szt. 150, Kwasek cytrynowy, op. papierowe min. 20 g. gat. I szt. 30, Sezamki, op. min. 27,2 g. Szt. 120, Mix- orzechy , suszone owoce, typu mieszanka studencka, min.200 g Szt. 120, Czekoladowy Mikołaj- czekolada mleczna 60 g. Szt. 120, Chałwa waniliowa,100 g. szt 120, Daktyle suszone bez pestek 150g Szt. 120, Migdały -100g Szt. 120, Ocet spirytusowy 10%- op. 0,5 l. l 10, Wafle bez czekolady, pojedynczo pakowane, min 50 g. szt. 200, Chrzan tarty w słoiku min. 260 g. bez dodatku octu szt. 20, Przyprawa do kurczaka (sól, papryka słodka, ostra, czosnek, kurkuma, kolendra, kozieradka, imbir, kmin rzymski, cynamon, goździki, gałka muszkatołowa, chili) op. papierowe, min,. 35 g. szt. 80, Przyprawa do zup w płynie, butelka 960 g. Szt. 40, Papryka słodka w proszku 35g szt 30, Lubczyk ogrodowy 8g szt 30, Musztarda łagodna ,op. plastikowe 190 g. Szt. 40, Keczup łagodny, bez konserwantów, op. butelka plastikowa, 250 g. szt. 100, Cukierki mini -wieloowocowe ,oddzielnie pakowane Kg 10, Herbatniki kruche w kartonach- 2, 80 kg kg 28, Krem czekoladowo - orzechowy do smarowani typu nutella 750 g szt 20.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2012.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 9 NAZWA: Woda.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Woda źródlana, niegazowana, butle o pojemności ok. 19 hermetyczne zamykana szt. 120.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 41.11.10.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2012.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.