eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Bytom › dostawy mięsa,drobiu,wędlin,konserw mięsnych

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2010-02-23

Bytom: dostawy mięsa,drobiu,wędlin,konserw mięsnych
Numer ogłoszenia: 37963 - 2010; data zamieszczenia: 23.02.2010
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Areszt Śledczy w Bytomiu , ul. Wrocławska 4, 41-902 Bytom, woj. śląskie, tel. 032 3886210, faks 032 3886230.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Areszt Śledczy.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: dostawy mięsa,drobiu,wędlin,konserw mięsnych.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Boczek świeży -100,Flaki wołowe-275,Karczek wieprzowy b/k-230Łopatka wieprzowa b/k-650 Mięso mielone wołowo wieprzowe-350,Mięso wołowe gulaszowe -1900,Mięso wołowe pieczeniowe-300,Mięso wołowe-na rolady-100,Nogi wieprzowe-275,Płuca wołowe świeże-550,Serca wołowe-275,Słonina cała-200,Schab b/k-250Wątroba wołowa świeża-250,Żeberka wieprzowe-paski-550,Żeberka wołowe-275,Filety drobiowe z kurczaka-325,Korpusy drobiowe-700,Mięso drobiowe mielone-200,Udziec z kurczaka-735,Kurczaki-415 Skrzydełka z kurczaka-1300,Serca drobiowe-275,Wątroba drobiowa -465,Żołądki drobiowe-465Baleron -230,Blok drobiowy-500,Blok koperkowy drobiowy-350,Boczek mielony-325 Boczek parzony-150,Boczek prasowany-150,Frankfuterki surowe-70,Kabanosy drobiowe-95 Kaszanka -650,Kiełbasa golonkowa-325,Kiełbasa drobiowa biała parzona-325,Kiełbasa kanapkowa-550,Kiełbasa kminkowa-325,Kiełbasa krakowska parzona-325,Kiełbasa podwawelska-920,Kiełbasa rzeszowska-150,Kiełbasa senatorska-235,Kiełbasa szynkowa wieprzowa-235,Kiełbaski pyszne - cienkie-425,Kiełbaski śląskie - cienkie-150,Kiełbasa śląska wieprzowa-235,Kiełbasa śląska drobiowa-235,Kiełbasa toruńska-425,Kiełbasa wiejska-325 Kiełbasa wieprzowa biała parzona-325,Kiełbasa zwyczajna-870,Kiełbasa żywiecka-60 Luncheon - meat-650,Metka łososiowa-215,Metka cebulowa-215,Mielonka drobiowa-460 Mielonka prasowana-100,Mielonka wołowa-100,Mortadela wieprzowa-1375,Mortadela wieprzowa z papryką -200,Parówki drobiowe-400,Parówkowa-150,Pasztetowa wieprzowa -425,Pieczeń rzymska-510,Polędwica drobiowa-550,Polędwica sopocka-100,Serdelki-550 Smaczek konserwowy (w galarecie)-510,Salceson z indyka-370,Salceson włoski-150 Szynka delikatesowa - ogonówka-100,Szynka drobiowa-550,Szynka mielona prasowana-600 Szynka wieprzowa gotowana-200,Szynka w galarecie-460,Winerki-600,Konserwa wieprzowa 250-300 gram -460,Pasztet mazowiecki 250-400 gram -275Pasztet wieprzowy 130 gram -185,Szynka mielona 50-150 gram-95.

II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.

II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9, 15.13.11.30-5, 15.13.10.00-5.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 4.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Zakończenie: 28.02.2011.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WADIUM

Informacja na temat wadium: nie wymagane

III.2) ZALICZKI

  • Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia: nie

III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW

  • III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • metoda spełnia / nie spełnia

  • III.3.2) Wiedza i doświadczenie

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • metoda spełnia / nie spełnia

  • III.3.3) Potencjał techniczny

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • metoda spełnia / nie spełnia

  • III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • metoda spełnia / nie spełnia

  • III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • metoda spełnia / nie spełnia

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

  • III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:

  • III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

    • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia
    • aktualny odpis z właściwego rejestru, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, a w stosunku do osób fizycznych oświadczenie w zakresie art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy
  • III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych

    Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:

    III.4.3.1) dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:

    • nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert
    • nie orzeczono wobec niego zakazu ubiegania się o zamówienie - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert

III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: nie

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna: nie.

IV.3) ZMIANA UMOWY

Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: tak

Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian

Stronom umowy przysługuje prawo do zmiany cen po 6 miesiącach od dnia obowiązywania umowy z zastosowaniem aktualnego, półrocznego wskaźnika inflacji dla towarów konsumpcyjnych i usług ogłoszonego przez Prezesa GUS. Skutek zmiany cen następuje od pierwszego dnia miesiąca następującego po sześciu pełnych miesiącach trwania umowy

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Areszt Śledczy , 41-902 Bytom , ul. Wrocławska 4.

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 08.03.2010 godzina 10:00, miejsce: Areszt Śledczy , 41-902 Bytom , ul. Wrocławska 4 , SEKRETARIAT.

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.16) Informacje dodatkowe, w tym dotyczące finansowania projektu/programu ze środków Unii Europejskiej: nie dotyczy.

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: mięso.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Boczek świeży -100,Flaki wołowe-275,Karczek wieprzowy b/k-230Łopatka wieprzowa b/k-650 Mięso mielone wołowo wieprzowe-350Mięso wołowe gulaszowe -1900Mięso wołowe pieczeniowe-300Mięso wołowe-na rolady-100Nogi wieprzowe-275Płuca wołowe świeże-550 Serca wołowe-275Słonina cała-200Schab b/k-250Wątroba wołowa świeża-250 Żeberka wieprzowe-paski-550Żeberka wołowe-275.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 28.02.2011.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: drób.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Filety drobiowe z kurczaka-325Korpusy drobiowe-700Mięso drobiowe mielone-200 Udziec z kurczaka-735Kurczaki-415Skrzydełka z kurczaka-1300Serca drobiowe-275 Wątroba drobiowa -465Żołądki drobiowe-465.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 28.02.2011.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: wędliny.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Baleron -230Blok drobiowy-500Blok koperkowy drobiowy-350Boczek mielony-325 Boczek parzony-150Boczek prasowany-150Frankfuterki surowe-70Kabanosy drobiowe-95 Kaszanka -650Kiełbasa golonkowa-325Kiełbasa drobiowa biała parzona-325Kiełbasa kanapkowa-550Kiełbasa kminkowa-325Kiełbasa krakowska parzona-325Kiełbasa podwawelska-920Kiełbasa rzeszowska-150Kiełbasa senatorska-235Kiełbasa szynkowa wieprzowa-235Kiełbaski pyszne - cienkie-425Kiełbaski śląskie - cienkie-150Kiełbasa śląska wieprzowa-235Kiełbasa śląska drobiowa-235Kiełbasa toruńska-425Kiełbasa wiejska-325 Kiełbasa wieprzowa biała parzona-325Kiełbasa zwyczajna-870Kiełbasa żywiecka -60Luncheon - meat-650Metka łososiowa-215Metka cebulowa-215Mielonka drobiowa -460Mielonka prasowana-100Mielonka wołowa-100Mortadela wieprzowa-1375Mortadela wieprzowa z papryką -200Parówki drobiowe-400Parówkowa-150Pasztetowa wieprzowa -425Pieczeń rzymska-510Polędwica drobiowa-550Polędwica sopocka-100Serdelki-550 Smaczek konserwowy (w galarecie)-510Salceson z indyka-370Salceson włoski-150 Szynka delikatesowa - ogonówka-100Szynka drobiowa-550Szynka mielona prasowana-600 Szynka wieprzowa gotowana-200Szynka w galarecie-460Winerki-600.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.30-5.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 28.02.2011.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: konserwy mięsne.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Konserwa wieprzowa 250-300 gram -460 Pasztet mazowiecki 250-400 gram -275 Pasztet wieprzowy 130 gram -185 Szynka mielona 50-150 gram -95.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.10.00-5.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 28.02.2011.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.