eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Bydgoszcz › Dostawy artykułów spożywczych

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2010-11-22

Bydgoszcz: Dostawy artykułów spożywczych
Numer ogłoszenia: 378336 - 2010; data zamieszczenia: 22.11.2010
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Areszt Śledczy , ul. Wały Jagiellońskie 4, 85-128 Bydgoszcz, woj. kujawsko-pomorskie, tel. 052 5855252, 5855303, faks 052 5855300.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: sw.gov.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Jednostka budżetowa nieposiadająca osobowości prawnej.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawy artykułów spożywczych.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: 1.Chrupki kukurydzianne 15821130-9 w ilości około 200 kg 2. Kasza gryczana 15613100-9 w ilości około 100 kg 3. Kasza jęczmienna 15613100-9 w ilości około 4 000 kg 4. Kasza manna 15612100-9 w ilości około 1500 kg 5. Mąka kukurydzianna 15612210-6 w ilości około 50 kg 6. Mąka pszenna 15612100-2 w ilości około 5 000 kg 7. Płatki kukurydzianne 15613311-1 w ilości około 100 kg 8. Płatki owsiane 15613380-5 w ilości około 200 kg 9. Chleb bezglutenowy 15811100-7 w ilości około 100 kg 10. Chleb ryżowy 15821130-9 w ilości około 100 kg 11. Cukier 15831000-2 w ilości około 11 000 kg 12. Ryż 15614300-8 w ilości około 5 000 kg 13. Cynamon 15872200-3 w ilości około 60 kg 14. Herbata 15863200-7 w ilości około 1 000 kg 15. Kawa zbożowa 15862000-8 w ilości około 1 000 kg 16. Kwasek cytrynowy 15890000-3 w ilości około 50 kg 17. Liść laurowy 15872000-1 w ilości około 40 kg 18. Majeranek 15872300-4 w ilości około 120 kg 19. Majonez 15871273-8 w ilości około 800 kg 20. Musztarda 15872150-1 w ilości około 1 000 kg 21. Papryka suszona 15890000-3 w ilości około 30 kg 22. Pieprz naturalny 15872100-2 w ilości około 150 kg 23. Przyprawa czosnkowa 15871270-7 w ilości około 50 kg 24. Przyprawa do zup 15871210-9 w ilości około 800 kg 25. Przyprawa uniwersalna 15871270-7 w ilości około 250 kg 26. Sól 15872400-5 w ilości około 4 000 kg 27. Ziele angielskie 15871270-7 w ilości około 30 kg 28. Ocet 15871110-8 w ilości około 400 l 29. Budyń 15600000-0 w ilości około 200 kg 30. Bulion warzywny 15891500-5 w ilości około 800 kg 31. Kisiel 15620000-0 w ilości około 300 kg 32. Mąka ziemniaczana 15620000-0 w ilości około 500 kg 33. Rosół 15891100-1 w ilości około 800 kg 34. Sos sałatkowy 15871260-4 w ilości około 40 kg 35. Zupa barszcz biały 15891400-4 w ilości około 200 kg 36. Zupa barszcz czerwony 15891400-4 w ilości około 100 kg 37. Zupa pieczarkowa 15891400-4 w ilości około 300 kg 38. Zupa żurek 15891400-4 w ilości około 200 kg 39. Żelatyna 15800000-3 w ilości około 50 kg 40. Flaki sojowe 15890000-3 w ilości około 60 kg 41. Granulat sojowy 15890000-3 w ilości około 500 kg 42. Kostka sojowa 15890000-3 w ilości około 200 kg 43. Kotlety sojowe 15890000-3 w ilości około 600 kg 44. Mąka sojowa 15890000-3 w ilości około 50 kg 45. Miód naturalny 03142100-9 w ilości około 1 000 kg 46. Miód sztuczny 15831600-8 w ilości około 1 000 kg Część II: 1. Woda mineralna 1,5l 15981000-8 w ilości około 7 000 szt 2. Woda mineralna 0,5l 15981000-8 w ilości około 3 000 szt Część III: 1. Jaja 01242000-5 w ilości około 110 000 szt Część IV: 1. Makaron kolanka 15851100-9 w ilości około 2 500 kg 2. Makaron łazanki 15851100-9 w ilości około 2 500 kg 3. Makaron nitki 15851100-9 w ilości około 2 500 kg 4. Makaron świderki 15851100-9 w ilości około 2 500 kg.

II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.

II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6, 15.82.11.30-9, 15.61.31.00-9, 15.61.21.00-9, 15.61.22.10-6, 15.61.21.00-2, 15.61.33.11-1, 15.61.33.80-5, 15.81.11.00-7, 15.82.11.30-9, 15.83.10.00-2, 15.61.43.00-8, 15.87.22.00-3, 15.86.32.00-7, 15.86.20.00-8, 15.89.00.00-3, 15.87.00.00-1, 15.87.23.00-4, 15.87.12.73-8, 15.87.21.50-1, 15.89.00.00-3.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 4.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Zakończenie: 31.12.2011.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.2) ZALICZKI

  • Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia: nie

III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW

  • III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • spełnia / nie spełnia

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

  • III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:

  • III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

    • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia
    • aktualny odpis z właściwego rejestru, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, a w stosunku do osób fizycznych oświadczenie w zakresie art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy

III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: nie

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna: nie.

IV.3) ZMIANA UMOWY

Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: nie

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: sw.gov.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Areszt Śledczy ul. Wały Jagiellońskie 4, 85-128 Bydgoszcz.

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 01.12.2010 godzina 11:00, miejsce: Areszt Śledczy ul. Wały Jagiellońskie 4, 85-128 Bydgoszcz.

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Rózne artykuły spożywcze.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1.Chrupki kukurydzianne w ilości około 200 kg 2. Kasza gryczana w ilości około 100 kg 3. Kasza jęczmienna w ilości około 4 000 kg 4. Kasza manna w ilości około 1500 kg 5. Mąka kukurydzianna w ilości około 50 kg 6. Mąka pszenna w ilości około 5 000 kg 7. Płatki kukurydzianne w ilości około 100 kg 8. Płatki owsiane w ilości około 200 kg 9. Chleb bezglutenowy w ilości około 100 kg 10. Chleb ryżowy ilości około 100 kg 11. Cukier w ilości około 11 000 kg 12. Ryż w ilości około 5 000 kg 13. Cynamon w ilości około 60 kg 14. Herbata w ilości około 1 000 kg 15. Kawa zbożowa w ilości około 1 000 kg 16. Kwasek cytrynowy w ilości około 50 kg 17. Liść laurowy w ilości około 40 kg 18. Majeranek w ilości około 120 kg 19. Majonez w ilości około 800 kg 20. Musztarda w ilości około 1 000 kg 21. Papryka suszona w ilości około 30 kg 22. Pieprz naturalny w ilości około 150 kg 23. Przyprawa czosnkowa w ilości około 50 kg 24. Przyprawa do zup w ilości około 800 kg 25. Przyprawa uniwersalna w ilości około 250 kg 26. Sól w ilości około 4 000 kg 27. Ziele angielskie w ilości około 30 kg 28. Ocet w ilości około 400 l 29. Budyń w ilości około 200 kg 30. Bulion warzywny w ilości około 800 kg 31. Kisiel w ilości około 300 kg 32. Mąka ziemniaczana w ilości około 500 kg 33. Rosół w ilości około 800 kg 34. Sos sałatkowy w ilości około 40 kg 35. Zupa barszcz biały w ilości około 200 kg 36. Zupa barszcz czerwony w ilości około 100 kg 37. Zupa pieczarkowa w ilości około 300 kg 38. Zupa żurek w ilości około 200 kg 39. Żelatyna w ilości około 50 kg 40. Flaki sojowe w ilości około 60 kg 41. Granulat sojowyw ilości około 500 kg 42. Kostka sojowa w ilości około 200 kg 43. Kotlety sojowe w ilości około 600 kg 44. Mąka sojowa w ilości około 50 kg 45. Miód naturalny w ilości około 1 000 kg 46. Miód sztuczny w ilości około 1 000 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2011.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Woda mineralna.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Woda mineralna 1,5l w ilości około 7 000 szt Woda mineralna 0,5l 15981000-8 w ilości około 3 000 szt.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.98.10.00-8.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2011.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Jaja.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Jaja w ilości około 110 000 szt.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 01.24.20.00-5.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2011.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Makaron.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Makaron kolanka w ilości około 2 500 kg 2. Makaron łazanki w ilości około 2 500 kg 3. Makaron nitki w ilości około 2 500 kg 4. Makaron świderki w ilości około 2 500 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.85.11.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2011.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.