eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca


Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2008-02-25

Gródek n/Dunajcem: DKw-220/ż/1/08
Numer ogłoszenia: 37527 - 2008; data zamieszczenia: 25.02.2008
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Ośrodek Doskonalenia Kadr Służby Więziennej w Bartkowej, Bartkowa 207, 33-318 Gródek n/Dunajcem, woj. małopolskie, tel. 018 4401064, fax 018 4401065.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: http://www.sw.gov.pl/index.php/jednostki/6/323

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Jednostka Organizacyjna Służby Więziennej.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OPIS

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: DKw-220/ż/1/08.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest dostawa mięsa i wyrobów wędliniarskich. GRUPA I - Mięsa wołowe, wieprzowe i wyroby wędliniarskie. Mięso wołowe -udziec Kg 1500 Mięso wołowe- pieczeniowe kg 150 Pieczeń wieprzowa -szynka Kg 250 Schab b/kości Kg 750 Karczek b/kości Kg 950 Mięso Wołowe gulasz kl.I Kg 100 Mięso wieprzowe gulasz k.I Kg 80 Polędwica woł-mięso Kg 80 Cielęcina - udziec cielęcy kg 80 Łopatka cielęca b/kości kg 70 Flaki wołowe. Kg 70 Wątroba wieprzowa Kg 50 Żeberka wieprzowe kl Kg 100 Golonka wieprzowa-przednia kg 100 Baleron wieprzowy Kg 230 Polędwica sopocka Kg 230 Kieł szynk wieprzowa -szynkówka Kg 110 Kiełbasa mortadela Kg 70 Boczek gotowany Kg 100 Boczek wędzony Kg 170 Rolada z boczku-wędlina kg 50 Szynka wiejska extra/ domowa/ Kg 350 Szynka gotowana kg 80 Kabanosy wieprzowe Kg 100 Szynka pieczona wieprzowa Kg 100 Schab pieczony Kg 250 Kiełbasa swojska extra Kg 150 Kiełbasa krakowska sucha kg 60 Kiełbasa toruńska Kg 300 Kiełbasa głogowska kg 70 Kiełbasa grillowa Kg 90 Kiszka Kg 100 Salceson wiejski Kg 200 Serca wieprzowe kg 40 Ozorki wieprzowe kg 40 Pasztetowa kg 30 Słonina kg 50 Kiełbasa biała Kg 80 Kiełbasa krakowska pieczona kg 80 Szynka konserwowa wieprzowa Kg 150 Pasztet pieczony kg 100 GRUPA II / mięsa drobiowe i wyroby drobiowe NAZWA ASORTYMENTU j.m Ilość Filet drobiowy Kg 600 Udka drobiowe Kg 550 Mięso z indyka- filet Kg 300 Dramstki drobiowe /pałki / Kg 90 Porcje rosołowe Kg 350 Skrzydełka drobiowe Kg 100 Kurczak wędzony kg 70 Kabanosy drobiowe Kg 150 Parówki drobiowe / hot-dogowe. Kg 300 Pasztetowa drobiowa Kg 50 Polędwica z indyka / wędlina / Kg 130 Polędwica z kurczaka /wędlina/ Kg 130 Filet z indyka królewski. /wędlina/ Kg 100 Polędwica drobiowa extra Kg 70 Szynka z indyka Kg 200 Szynka z kurczaka /baton/ Kg 50 Wątroba drobiowa Kg 40 Żołądki drobiowe kg 100 Salceson drobiowy kg 40 Wymieniona ilość towarów jest wielkością szacunkową. Zamawiający nie gwarantuje zrealizowania całości zamówienia.

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne Kod CPV wg słownika 2008: 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne Oryginalny kod CPV: 15.11.20.00 - Drób Kod CPV wg słownika 2008: 15.11.20.00 - Drób Oryginalny kod CPV: 15.13.11.33 - Wędliny wieprzowe Kod CPV wg słownika 2008: 15.13.11.30 - Wędliny Oryginalny kod CPV: 15.13.11.32 - Wędliny wołowe Kod CPV wg słownika 2008: 15.13.11.30 - Wędliny .

II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Tak, ilość części: 2.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: data zakończenia: 31.03.2009.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA


III.2) WARUNKI UDZIAŁU

  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: W przetargu mogą wziąć udział Wykonawcy, którzy spełniają następujące warunki: a) posiadają uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień, b) posiadają niezbędną wiedzę i doświadczenie oraz dysponują potencjałem technicznym i osobami zdolnymi do wykonania zamówienia, c) znajdują się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia, d) nie podlegają wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia art. 24 Ustawy. Z postępowania o udzielenie zamówienia wyklucza się dostawców zgodnie z art. 24 Pzp. Ofertę dostawcy wykluczonego uzna się za odrzuconą zgodnie z treścią art. 24 ust 4. Ocena spełnienia warunków udziału w postępowaniu zostanie dokonana na podstawie wypełnionych dokumentów i oświadczeń (spełnia - nie spełnia ) Zamawiający będzie zobowiązany odrzucić ofertę, jeżeli: a) jest niezgodna z ustawą b) nie odpowiada treści uproszczonej specyfikacji istotnych warunków zamówienia c) jej złożenie stanowi czyn nieuczciwej konkurencji w rozumieniu przepisów o zwalczaniu nieuczciwej konkurencji. d) zawiera rażąco niska cenę w stosunku do przedmiotu zamówienia e) została złożona przez Oferenta wykluczonego z udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego f) zawiera omyłki rachunkowe w obliczeniu ceny, których nie można poprawić na podstawie dyspozycji art. 88 ustawy z dnia 29 stycznia 2004r-Prawo Zamówień Publicznych g) Oferent w terminie 7 dni od dnia otrzymania zawiadomienia nie zgodził się na poprawienie omyłki rachunkowej w obliczeniu ceny.
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Forma dokumentów: Wymagane dokumenty należy przedstawić w formie oryginałów lub kserokopii. Dokumenty złożone w formie kserokopii muszą być opatrzone klauzulą (ZA ZGODNOŚĆ Z ORYGINAŁEM) i podpisem osoby uprawnionej do reprezentacji dostawcy lub pełnomocnika. a) Dostawca ubiegający się o zamówienie publiczne winien złożyć wymienione poniżej dokumenty. 1) druk (Formularz ofertowy), który należy sporządzić wg wzoru druku załączonego przez Zamawiającego z jednoczesnym oświadczeniem wykonawcy, że spełnia warunki udziału w postępowaniu o udzielenie Zamówienia, o których mowa w pkt 5 SIWZ. i oświadczeniem o okresie utrzymania stałych cen (zał. nr 1 do SIWZ). 2) oświadczenie z art. 22 i z art 24 ust Prawo zamówień publicznych. ( W przypadku oferty składanej wspólnie przez kilku dostawców, oświadczenie składa każdy dostawca.) (zał. nr 2 do SIWZ). 3) Załącznik w postaci dokumentu: aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert.

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:

  • 1. Cena - 0,85
  • 2. Utrzymanie stałej ceny - 0,15

IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: Nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://www.sw.gov.pl/index.php/jednostki/6/323

Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Ośrodek Doskonalenia Kadr Służby Więziennej w Bartkowej Bartkowa 207 33-318 Gródek n/Dunajcem.

IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 12.03.2008 godzina 09:45, miejsce: Ośrodek Doskonalenia Kadr Służby Więziennej w Bartkowej Bartkowa 207 33-318 Gródek n/Dunajcem.

IV.3.5) Termin związania ofertą: 11.04.2008.

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Mięsa wołowe, wieprzowe i wyroby wędliniarskie.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Mięso woł - udziec. kl extra Kg 1500 Mięso woł pieczeniowe Kg 150 Pieczeń wieprzowa -szynka Kg 250 Schab b/kości Kg 750 Karczek b/kości Kg 950 Mięso Wołowe gulasz kl.I Kg 100 Mięso wieprzowe gulasz k.I Kg 80 Polędwica woł -mięso Kg 80 Cielęcina - udziec cielęcy Kg 80 Łopatka cielęca b/kości kg 70 Flaki wołowe Kg 70 Wątroba wieprzowa Kg 50 Żeberka wieprzowe kl. Extra Kg 100 Golonka wieprzowa -przednia kg 100 Baleron wieprzowy Kg 230 Polędwica sopocka Kg 230 Kieł szynk wieprzowa.szynkówka Kg 110 Kiełbasa mortadela Kg 70 Boczek gotowany Kg 100 Boczek wędzony Kg 170 Rolada z boczku kg 50 Szynka wiejska extra /domowa/ Kg 350 Szynka gotowana Kg 80 Kabanosy wieprzowe Kg 100 Szynka pieczona wieprzowa Kg 100 Schab pieczony Kg 250 Kiełbasa swojska extra Kg 150 Kiełbasa krakowska sucha kg 60 Kiełbasa toruńska Kg 300 Kiełbasa głogowska kg 70 Kiełbasa rillowi lub równoważna Kg 90 Kiszka Kg 100 Salceson wiejski Kg 200 Serca wieprzowe kg 40 Ozorki wieprzowe kg 40 Pasztetowa kg 30 Słonina kg 50 Kiełbasa biała Kg 80 Kiełbasa krakowska pieczona kg 80 Szynka konserwowa wieprzowa Kg 150 Pasztet pieczony Kg 100.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9, 15.13.11.33-6, 15.13.11.32-9.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.03.2009.

CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Mięsa drobiowe i wyroby drobiowe.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: NAZWA ASORTYMENTU j.m Ilość Filet drobiowy Kg 600 Udka drobiowe Kg 550 Mięso z indyka - filet Kg 300 Dramstki drobiowe /pałki / Kg 90 Porcje rosołowe Kg 350 Skrzydełka drobiowe Kg 100 Kurczak wędzony kg 70 Kabanosy drobiowe Kg 150 Parówki drob /hot-dogowe -extra Kg 300 Pasztetowa drobiowa Kg 50 Polędwica z indyka / wędlina / Kg 130 Polędwica z kurczaka /wędlina/ Kg 130 Filet indyka /wędlina/królewski Kg 100 Polędwica drobiowa extra Kg 70 Szynka z indyka Kg 200 Szynka z kurczaka /baton/ Kg 50 Wątroba drobiowa Kg 40 Żołądki drobiowe kg 100 Salceson drobiowy kg 40.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.20.00-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.03.2009.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.