eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Suwałki › DOSTAWA ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2012-09-28

Suwałki: DOSTAWA ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH
Numer ogłoszenia: 371434 - 2012; data zamieszczenia: 28.09.2012
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Dom Pomocy Społecznej "Kalina" w Suwałkach , ul. gen. Kazimierza Pułaskiego 66, 16-400 Suwałki, woj. podlaskie, tel. 0-87 5628500, faks 0-87 5628507.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.dpskalina.suwalki.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: DOSTAWA ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa artykułów spożywczych dokonywana przez Wykonawcę dwa razy w tygodniu do godz. 1000 - Załącznik nr 1 do SIWZ. Artykuły spożywcze będą dostarczane w ilości zgodnej z zamówieniami częściowymi składanymi przez osoby upoważnione, telefonicznie bądź pisemnie najpóźniej do godz. 1500 dnia poprzedzającego dostawę wg cen określonych w formularzu cenowym stanowiącym Załącznik nr 4 do oferty. Całość zamówienia składa się z sześciu części. Wykonawca może złożyć oferty częściowe na jedną lub więcej części zamówienia. Każdy Wykonawca zobowiązany jest wypełnić formularz cenowy w części lub w całości i dołączyć do oferty..

II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.

II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 6.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesiącach: 12.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WADIUM

Informacja na temat wadium: zAMAWIAJĄCY NIE PRZEWIDUJE WADIUM

III.2) ZALICZKI

  • Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia: nie

III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW

  • III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • OŚWIADCZENIE O SPEŁNIANIU WARUNKU

  • III.3.2) Wiedza i doświadczenie

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • OŚWIADCZENIE O SPEŁNIANIU WARUNKU

  • III.3.3) Potencjał techniczny

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • OŚWIADCZENIE O SPEŁNIANIU WARUNKU

  • III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • OŚWIADCZENIE O SPEŁNIANIU WARUNKU

  • III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • OŚWIADCZENIE O SPEŁNIANIU WARUNKU

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

  • III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:

  • III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

    • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia
    • aktualny odpis z właściwego rejestru, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, a w stosunku do osób fizycznych oświadczenie w zakresie art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy

III.6) INNE DOKUMENTY

Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)

1) Projekt umowy Załącznik nr 2 do SIWZ, wypełniony i podpisany, przez osobę(y) upoważnioną(e) do składania oświadczeń woli w imieniu Wykonawcy. 2) Formularz ofertowy wypełniony i podpisany, przez osobę(y) upoważnioną(e) do składania oświadczeń woli w imieniu Wykonawcy - Załącznik nr 3 do SIWZ. 3) Formularz cenowy wg załączonego wzoru Załącznik nr 4 do SIWZ, wypełniony i podpisany, przez osobę(y) upoważnioną(e) do składania oświadczeń woli w imieniu Wykonawcy. 4) W przypadku gdy Wykonawcę reprezentuje pełnomocnik(nicy) (można wystawić jednorazowe pełnomocnictwo do danego konkretnego postępowania), do oferty musi być załączone pełnomocnictwo (o ile pełnomocnictwo dla osób reprezentujących Wykonawcę nie wynika z dokumentów rejestracyjnych) zawierające datę wystawienia, zakres upoważnienia, okres na które zostało wystawione oraz podpisane przez osoby reprezentujące osobę prawną lub fizyczną. W przypadku złożenia kserokopii pełnomocnictwo musi być potwierdzone za zgodność z oryginałem przez udzielającego lub przyjmującego pełnomocnictwo.

III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: nie

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna: nie.

IV.3) ZMIANA UMOWY

Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: tak

Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian

-Zamawiający zastrzega możliwość zwiększania lub zmniejszania ilości zamawianego towaru w przypadku zwiększenia lub zmniejszenia mieszkańców Domu, w przypadku zmiany ilości zalecanych diet oraz zmiany jadłospisu dziennego lub miesięcznego. Zmiana ilości nie powoduje zmiany cen jednostkowych danego asortymentu. -Cena dostarczanego towaru może ulec zmianie o wysokość kwartalnego wskaźnika wzrostu cen towarów i usług konsumpcyjnych ogłaszanych przez Prezesa GUS w Monitorze Polskim po upływie 7 dni od dnia otrzymania i podpisania przez obydwie strony aneksu do umowy. Pierwsza zmiana ceny w przypadku zaistnienia przesłanek dla jej zmiany zgodnie z ust. 2, może nastąpić nie wcześniej niż po upływie 3 miesięcy od dnia podpisania niniejszej umowy, następne zaś nie częściej niż jeden raz na 3 miesiące. Wykonawca zapewnia, że w przypadku obniżki na lokalnym rynku ceny towaru będącego przedmiotem niniejszej umowy, dostosuje swoje ceny do cen aktualnie obowiązujących, które nie będą wyższe od cen hurtowych. -Wykonawca zapewnia, że w przypadku obniżki na lokalnym rynku ceny towaru będącego przedmiotem niniejszej umowy, dostosuje swoje ceny do cen aktualnie obowiązujących, które nie będą wyższe od cen hurtowych. -Cena może ulec zmianie przy zmianie stawki podatku VAT.

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.dpskalina.suwalki.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Dom Pomocy Społecznej KALINA, ul. Pułaskiego 66, 16-400 Suwałki, pok. Nr. 10 Dział Gospodarczy i Obsługi.

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 08.10.2012 godzina 09:00, miejsce: Dom Pomocy Społecznej KALINA, ul. Pułaskiego 66, 16-400 Suwałki, pok. Nr. 3 Kadry.

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 20 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.16) Informacje dodatkowe, w tym dotyczące finansowania projektu/programu ze środków Unii Europejskiej: NIE DOTYCZY.

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: PRODUKTY SYPKIE, WAFLE, ITP..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Nazwa i gramatura artykułu Ilość jednostek w kg 1. Makaron nitki co najmniej 3 jajeczny (twardy) 400 g - 1 kg typu Melissa Primo Gusto lub równoważny 400 kg 2. Makaron świderki co najmniej 3 jajeczny (twardy) 400 g - 1 kg typu Melissa Primo Gusto lub równoważny 500 kg 3. Makaron spaghetti co najmniej 3 jajeczny (twardy) 500 g - 1 kg 100 kg 4. Makaron wstążka co najmniej 3 jajeczny (twardy) 400 g - 1 kg 400 kg 5. Makaron łazankowy co najmniej 3 jajeczny (twardy) 400 g - 1 kg 20 kg 6. Ryż 1 kg 500 kg 7. Kasza jęczmienna (gruba, drobna, średnia) 500 g - 1 kg 200 kg 8. Kasza gryczana 500 g - 1 kg 100 kg 9. Kasza manna 500 g - 1 kg 250 kg 10. Mąka tortowa 1 kg 400 kg 11. Mąka poznańska 1 kg 200 kg 12. Mąka luksusowa 1 kg 60 kg 13. Mąka wrocławska 1 kg 200 kg 14. Mąka ziemniaczana 1 kg 100 kg 15. Płatki jęczmienne 500 g 150 kg 16. Płatki owsiane 500 g 150 kg 17. Płatki ryżowe 500 g 440 kg 18. Wafle ryżowe 20 g -200 g 10 kg 19. Wafle tortowe 100 g - 160 g 15 kg 20. Chrupki kukurydziane 30 g - 130 g 15 kg 21. Bułka tarta 400 g - 1 kg 100 kg 22. Cukier kryształ 1 kg 3 200 kg 23. Cukier puder 400 g - 500 g 5 kg 24. Sól kamienna jodowana 1 kg 600 kg 25. Herbata granulowana 100 g 146 kg 26. Herbata liściasta 40 g - 100 g 2 kg 27. Kawa Inka lub równoważna 100 g - 300 g 50 kg 28. Kawa zbożowa 500 g - 1 kg 20 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6, 15.61.33.00-1, 15.61.41.10-6, 15.83.00.00-5, 15.87.24.00-5, 15.86.00.00-4.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: TŁUSZCZE ORAZ PRZYPRAWY I DODATKI DO POTRAW, DESERÓW, CIAST ITP..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Nazwa i gramatura artykułu Ilość jednostek w kg/ l 1. Olej Kujawski 900 ml - 3 l lub równoważny 1150 l 2. Masło roślinne w plastikowym pojemniku 250 g - 500 g 2 500 kg 3. Margaryna 200 g - 250 g 20 kg 4. Majonez 200 g - 1 kg 130 kg 5. Kostki rosołowe 100 g - 150 g 60 kg 6. Przyprawy (np. Warzywko, Kucharek, Jarzynka lub równoważne) 75 g - 1 kg 70 kg 7. Przyprawa do mięs, drobiu, ryb Delikat lub równoważna 75 g - 1 kg 30 kg 8. Sosy do mięs (co najmniej 5 rodzajów) 30 g - 100 g 50 kg 9. Maggi 150 ml - 1 l 30 l 10. Ocet 10 % 500 ml - 1 l 100 l 11. Zupy w proszku (co najmniej 5 rodzajów) 70 g -100 g 100 kg 12. Zupa w proszku barszcz czerwony - słoik 40 g - 100 g 20 kg 13. Majeranek 5 g - 100 g 5 kg 14. Pieprz naturalny mielony 20 g - 100 g 5 kg 15. Pieprz ziołowy 20 g - 100 g 10 kg 16. Pieprz naturalny ziarnisty 20 g - 100 g 5 kg 17. Ziele angielskie 7 g - 100 g 8 kg 18. Susz warzywny 20 g - 1 kg 30 kg 19. Liść laurowy 20 g - 100 g 5 kg 20. Sosy do sałatek ziołowe 10 g - 50 g 10 kg 21. Budynie (co najmniej 3 rodzaje) 40 g - 100 g 40 kg 22. Aromaty do ciast co najmniej 5 rodzajów 3-10 g 1 kg 23. Galaretki owocowe (co najmniej 3 rodzaje) 70 g - 100 g 50 kg 24. Mak niebieski 500 g - 1 kg 5 kg 25. Rodzynki sułtańskie lub równoważne 100 g - 200 g 1 kg 26. Wiórka kokosowe 100 g - 300 g 1 kg 27. Śliwki wędzone 20 g - 100 g 2 kg 28. Śliwki suszone 20 g - 100 g 1 kg 29. Grzyby suszone 20 g - 1 kg 1 kg 30. Kakao naturalne 100 g - 300 g 5 kg 31. Kisiel ( co najmniej 3 rodzaje) 40 g - 100 g 40 kg 32. Kwasek cytrynowy 20 g - 50 g 2 kg 33. Cynamon 7 g - 16 g 3 kg 34. Soda oczyszczona 7 g - 100 g 1 kg 35. Proszek do pieczenia 7 g - 20 g 4 kg 36. Cukier waniliowy 16 g - 20 g 5 kg 37. Drożdże świeże 100 g 10 kg 38. Żelatyna 20 g - 100 g 3 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6, 15.87.00.00-7, 15.87.12.60-4, 15.89.10.00-0, 15.89.30.00-4, 15.33.22.40-8, 15.83.00.00-5, 15.87.12.73-8.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: PRZETWORY WARZYWNE, MROŻONKI ITP..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Nazwa i gramatura artykułu Ilość jednostek w kg/l /szt 1. Chrzan tarty 100 g - 400 g 100 kg 2. Ćwikła z chrzanem 100 g - 500 g 90 kg 3. Kukurydza 200 g - 400 g 250 kg 4. Groszek konserwowy 200 g - 450 g 250 kg 5. Ketchup 200 g - 1 kg 150 kg 6. Koncentrat pomidorowy 30 % 100 g - 1 kg 400 kg 7. Papryka konserwowa 500 g - 1 kg 200 kg 8. Sałatka wielowarzywna (słoik)500 g - 1 kg 150 kg 9. Sałatka trójskładnikowa (słoik) -groszek, marchewka, kukurydza 200 g - 500 g 100 kg 10. Sałatka babuni (słoik)500 g - 1 kg 140 kg 11. Sałatka szwedzka (słoik)500 g - 1 kg 150 kg 12. Przecier ogórkowy 200 g - 400 g 10 kg 13. Szczaw przecier 200 g - 400 g 40 kg 14. Ogórki konserwowe 500 g - 1 kg 200 kg 15. Musztarda 100 g - 300 g 100 kg 16. Sałatka wieloskładnikowa (słoik) 500 g - 1 kg 150 kg 17. Mrożonki warzywne 7 składnikowe 450 g - 1 kg 150 kg 18. Marchewka z groszkiem mrożona 450 g - 1 kg 100 kg 19. Kalafior mrożony 450 g - 1 kg 80 kg 20. Warzywa na patelnię (mrożone) 450 g- 1kg 130 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6, 15.33.14.00-1, 15.33.11.70-9, 15.87.10.00-4, 15.89.72.00-4, 15.87.12.30-5, 15.87.12.50-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: PRZETWORY OWOCOWE.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Nazwa i gramatura artykułu Ilość jednostek w l 1. Dżemy (co najmniej pięć rodzajów/smaków) 200 g - 400 g 330 kg 2. Marmolada owocowa 500 g - 10 kg 600 kg 3. Miód pszczeli naturalny 150 g - 400 g 10 kg 4. Miód pszczeli sztuczny 150 g - 400 g 50 kg 5. Kompoty (co najmniej 3 rodzaje/smaki) 900 ml - 1,5 l 1000 l 6. Syropy owocowe (co najmniej 3 rodzaje/smaki) 300 ml - 1,5 l 1500 l 7. Ananas w puszce 350 g - 700 g 10 kg 8. Brzoskwinia w puszce 350 g - 850 g 10 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6, 15.33.21.00-5, 15.33.22.90-3, 15.83.16.00-8, 15.33.22.30-5.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: SOKI, NAPOJE,WODA.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Nazwa i gramatura artykułu Ilość jednostek w l 1. Sok pomarańczowy 1 l - 2 l 200 l 2. Sok z czarnej porzeczki 1 l - 2 l 150 l 3. Sok jabłkowy 1 l - 2 l 150 l 4. Sok grejpfrutowy 1 l - 2 l 150 l 5. Sok winogronowy 50 l 6. Napoje gazowane (co najmniej trzy rodzaje/smaki) 500 ml - 2,5 l 100 l 7. Napoje niegazowane (co najmniej trzy rodzaje/smaki) 500 ml - 2,5 l 100 l 8. Woda mineralna gazowana 500 ml 293 l 9. Woda mineralna niegazowana 500 ml 292 l 10. Woda mineralna gazowana 1,5 l 1292 l 11. Woda mineralna niegazowana 1,5 l 2878 l.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6, 45.32.10.00-4, 41.11.00.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: SŁODYCZE.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Lp. Nazwa i gramatura artykułu Ilość jednostek w kg 1. Ciastka domowe przez maszynkę 50 g - 1 kg lub równoważne 50 kg 2. Ciastka z polewą czekoladową 20 g - 100 g 30 kg 3. Biszkopty 50 g - 250 g 30 kg 4. Herbatniki zwykłe 10g - 100g 60 kg 5. Cukierki czekoladowe - mieszanka Wedlowska lub równoważne 500 g - 1 kg 30 kg 6. Pierniki typu Alpejskie lub równoważne 200 g - 500 g 45 kg 7. Czekolady mleczne 100 g 40 kg 8. Ciastka typu Delicje 100 g - 300 g lub równoważne 58,50 kg 9. Cukierki czekoladowe typu Michałki lub równoważne 100 g - 1 kg 50 kg 10. Batoniki różne typu Milky Way lub równoważne ok. 25 g 40 kg 11. Krakersy typu Lajkonik ok. 180 g lub równoważne 20 kg 12. Lizaki typu Serduszka ok. 10 g lub równoważne 20 kg 13. Kakao rozpuszczalne typu Nesquik 400 g lub równoważne 59 szt 14. Baton typu Kinder Bueno 43 g lub równoważny 53 szt 15. Baton typu Lion 43 g lub równoważny 53 szt 16. Baton typu Aero 35 g lub równoważny 53 szt 17. Baton Kit Kat 42 g lub równoważny 53 szt 18. Baton Nestle 25 g lub równoważny 53 szt 19. Baton Snickers 57 g lub równoważny 53 szt 20. Baton Mars 53 g lub równoważny 53 szt 21. Cukierki Schoko - Bons 125 g lub równoważne 53 szt 22. Czekoladki Merci 250 g lub równoważne 53 szt 23. Czekoladki Toffifee 125 g 53 szt 24. Ptasie mleczko Wedel 420 g lub równoważne 53 szt 25. Żelki Haribo 100 g lub równoważne 53 szt 26. Ciastka czekoladowe Hit 250 g lub równoważne 53 szt 27. Ciastka z bakaliami Jeżyki 140 g lub równoważne 53 szt 28. Cukierki Nimm2 90 g lub równoważne 53 szt 29. Czekolada Bąbolada 80 g lub równoważna 53 szt 30. Kinder czekolada 100 g lub równoważna 53 szt 31. Drażetki Skittles 45 g lub równoważne 53 szt 32. Drażetki owocowe Mentos 38 g lub równoważne 53 szt 33. Drażetki orzechowe M&Ms 48g lub równoważne 53 szt 34. Krem orzechowo - czekoladowy Nutella 350 g lub równoważny 53 szt 35. Rogal nadziewany 7 Days, Chipicao 65 g lub równoważny 53 szt 36. Lizak owocowy Chupa Chups 12 g lub równoważny 53 szt 37. Orzeszki ziemne w puszce 150 g 53 szt 38. Guma rozpuszczalna Mamba 4x6 szt lub równoważna 53 op. 39. Herbatniki o smaku maślanym Leibniz Minis 130 g lub równoważne 53 op. 40. Wafelek z kremem czekoladowym Princessa lub Prince Polo 35 g lub równoważny 53 szt 41. Krówki mleczne Wawel op. 300-400 g lub równoważne 53 szt..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6, 15.84.20.00-2.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.