eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Suwałki › Dostawa mięsa, wędlin oraz drobiu.

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2016-12-07

Ogłoszenie nr 361094 - 2016 z dnia 2016-12-07 r.

Suwałki: Dostawa mięsa, wędlin oraz drobiu.
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego

Zamówienie dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej

nie


Nazwa projektu lub programu

O zamówienie mogą ubiegać się wyłącznie zakłady pracy chronionej oraz wykonawcy, których działalność, lub działalność ich wyodrębnionych organizacyjnie jednostek, które będą realizowały zamówienie, obejmuje społeczną i zawodową integrację osób będących członkami grup społecznie marginalizowanych

nie


Należy podać minimalny procentowy wskaźnik zatrudnienia osób należących do jednej lub więcej kategorii, o których mowa w art. 22 ust. 2 ustawy Pzp, nie mniejszy niż 30%, osób zatrudnionych przez zakłady pracy chronionej lub wykonawców albo ich jednostki (w %)

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

Postępowanie przeprowadza centralny zamawiający

nie

Postępowanie przeprowadza podmiot, któremu zamawiający powierzył/powierzyli przeprowadzenie postępowania

nie

Informacje na temat podmiotu któremu zamawiający powierzył/powierzyli prowadzenie postępowania:
Postępowanie jest przeprowadzane wspólnie przez zamawiających

nie


Jeżeli tak, należy wymienić zamawiających, którzy wspólnie przeprowadzają postępowanie oraz podać adresy ich siedzib, krajowe numery identyfikacyjne oraz osoby do kontaktów wraz z danymi do kontaktów:

Postępowanie jest przeprowadzane wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej

nie

W przypadku przeprowadzania postępowania wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej - mające zastosowanie krajowe prawo zamówień publicznych:
Informacje dodatkowe:

I. 1) NAZWA I ADRES: Dom Pomocy Społecznej "Kalina" w Suwałkach, krajowy numer identyfikacyjny 29334400000, ul. ul. gen. Kazimierza Pułaskiego  66, 16400   Suwałki, woj. podlaskie, państwo Polska, tel. 0-87 5628500, e-mail dps_kalina@mgmnet.pl, faks 0-87 5628507.
Adres strony internetowej (URL): www.dpskalina.suwalki.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa

I.3) WSPÓLNE UDZIELANIE ZAMÓWIENIA (jeżeli dotyczy):

Podział obowiązków między zamawiającymi w przypadku wspólnego przeprowadzania postępowania, w tym w przypadku wspólnego przeprowadzania postępowania z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej (który z zamawiających jest odpowiedzialny za przeprowadzenie postępowania, czy i w jakim zakresie za przeprowadzenie postępowania odpowiadają pozostali zamawiający, czy zamówienie będzie udzielane przez każdego z zamawiających indywidualnie, czy zamówienie zostanie udzielone w imieniu i na rzecz pozostałych zamawiających):

I.4) KOMUNIKACJA:
Nieograniczony, pełny i bezpośredni dostęp do dokumentów z postępowania można uzyskać pod adresem (URL)

nie


Adres strony internetowej, na której zamieszczona będzie specyfikacja istotnych warunków zamówienia

tak
www.dpskalina.suwalki.pl


Dostęp do dokumentów z postępowania jest ograniczony - więcej informacji można uzyskać pod adresem

nie


Oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu należy przesyłać:
Elektronicznie

nie
adres


Dopuszczone jest przesłanie ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu w inny sposób:
nie
Wymagane jest przesłanie ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu w inny sposób:
tak
Inny sposób:
Pisemnie
Adres:
Dom Pomocy Społecznej "Kalina" ul. Pułaskiego 66, 16-400 Suwałki


Komunikacja elektroniczna wymaga korzystania z narzędzi i urządzeń lub formatów plików, które nie są ogólnie dostępne

nie
Nieograniczony, pełny, bezpośredni i bezpłatny dostęp do tych narzędzi można uzyskać pod adresem: (URL)

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA


II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa mięsa, wędlin oraz drobiu.
Numer referencyjny:
Przed wszczęciem postępowania o udzielenie zamówienia przeprowadzono dialog techniczny

nie


II.2) Rodzaj zamówienia: dostawy
II.3) Informacja o możliwości składania ofert częściowych
Zamówienie podzielone jest na części:

Tak
Oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu można składać w odniesieniu do:
wszystkich części



II.4) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań ) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane: Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa mięsa wieprzowego, wołowego, wędlin wieprzowych i drobiowych oraz drobiu świeżego przez Wykonawcę codziennie od poniedziałku do soboty do godz. 700 lub wg. potrzeb Zamawiającego. Mięso, wędliny oraz drób będą dostarczane w ilości zgodnej z zamówieniami częściowymi składanymi przez osoby upoważnione, telefonicznie bądź pisemnie najpóźniej do godz. 1500 dnia poprzedzającego dostawę wg cen określonych w formularzu cenowym.

II.5) Główny kod CPV: 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne
Dodatkowe kody CPV:15112000-6
II.6) Całkowita wartość zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:


(w przypadku umów ramowych lub dynamicznego systemu zakupów - szacunkowa całkowita maksymalna wartość w całym okresie obowiązywania umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów)


II.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień, o których mowa w art. 67 ust. 1 pkt 6 i 7 lub w art. 134 ust. 6 pkt 3 ustawy Pzp: nie
II.8) Okres, w którym realizowane będzie zamówienie lub okres, na który została zawarta umowa ramowa lub okres, na który został ustanowiony dynamiczny system zakupów:

Okres w miesiącach: 12



II.9) Informacje dodatkowe:

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU

III.1.1) Kompetencje lub uprawnienia do prowadzenia określonej działalności zawodowej, o ile wynika to z odrębnych przepisów
Określenie warunków: Wykonawca musi posiadać uprawnienia do produkcji, sprzedaży mięsa lub wędlin.
Informacje dodatkowe
III.1.2) Sytuacja finansowa lub ekonomiczna
Określenie warunków:
Informacje dodatkowe
III.1.3) Zdolność techniczna lub zawodowa
Określenie warunków: Wykonawca musi posiadać pojazd spełniający warunki sanitarne.
Zamawiający wymaga od wykonawców wskazania w ofercie lub we wniosku o dopuszczenie do udziału w postępowaniu imion i nazwisk osób wykonujących czynności przy realizacji zamówienia wraz z informacją o kwalifikacjach zawodowych lub doświadczeniu tych osób: nie
Informacje dodatkowe:

III.2) PODSTAWY WYKLUCZENIA

III.2.1) Podstawy wykluczenia określone w art. 24 ust. 1 ustawy Pzp
III.2.2) Zamawiający przewiduje wykluczenie wykonawcy na podstawie art. 24 ust. 5 ustawy Pzp nie

III.3) WYKAZ OŚWIADCZEŃ SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W CELU WSTĘPNEGO POTWIERDZENIA, ŻE NIE PODLEGA ON WYKLUCZENIU ORAZ SPEŁNIA WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ SPEŁNIA KRYTERIA SELEKCJI

Oświadczenie o niepodleganiu wykluczeniu oraz spełnianiu warunków udziału w postępowaniu
tak
Oświadczenie o spełnianiu kryteriów selekcji
nie

III.4) WYKAZ OŚWIADCZEŃ LUB DOKUMENTÓW , SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W POSTĘPOWANIU NA WEZWANIE ZAMAWIAJACEGO W CELU POTWIERDZENIA OKOLICZNOŚCI, O KTÓRYCH MOWA W ART. 25 UST. 1 PKT 3 USTAWY PZP:

Aktualny odpis z właściwego rejestru lub Centralnej Ewidencji Działalności Gospodarczej wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem wyznaczonego terminu składania ofert.

III.5) WYKAZ OŚWIADCZEŃ LUB DOKUMENTÓW SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W POSTĘPOWANIU NA WEZWANIE ZAMAWIAJACEGO W CELU POTWIERDZENIA OKOLICZNOŚCI, O KTÓRYCH MOWA W ART. 25 UST. 1 PKT 1 USTAWY PZP

III.5.1) W ZAKRESIE SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU:
Aktualny dokument (decyzja, zaświadczenie) potwierdzający spełnienie warunków sanitarnych przez pojazd, którym realizowane będą dostawy - wystawiony przez właściwy organ. Aktualny dokument (decyzja)potwierdzający spełnienie warunków sanitarnych na produkcję, sprzedaż mięsa lub wędlin - wystawiony przez właściwy organ.
III.5.2) W ZAKRESIE KRYTERIÓW SELEKCJI:

III.6) WYKAZ OŚWIADCZEŃ LUB DOKUMENTÓW SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W POSTĘPOWANIU NA WEZWANIE ZAMAWIAJACEGO W CELU POTWIERDZENIA OKOLICZNOŚCI, O KTÓRYCH MOWA W ART. 25 UST. 1 PKT 2 USTAWY PZP

III.7) INNE DOKUMENTY NIE WYMIENIONE W pkt III.3) - III.6)

Formularz cenowy wypełniony i podpisany przez wykonawcę.

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) OPIS
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
IV.1.2) Zamawiający żąda wniesienia wadium:

nie


IV.1.3) Przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:

nie


IV.1.4) Wymaga się złożenia ofert w postaci katalogów elektronicznych lub dołączenia do ofert katalogów elektronicznych:

nie
Dopuszcza się złożenie ofert w postaci katalogów elektronicznych lub dołączenia do ofert katalogów elektronicznych:
nie
Informacje dodatkowe:


IV.1.5.) Wymaga się złożenia oferty wariantowej:

nie
Dopuszcza się złożenie oferty wariantowej
nie
Złożenie oferty wariantowej dopuszcza się tylko z jednoczesnym złożeniem oferty zasadniczej:
nie


IV.1.6) Przewidywana liczba wykonawców, którzy zostaną zaproszeni do udziału w postępowaniu
(przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem, dialog konkurencyjny, partnerstwo innowacyjne)

Liczba wykonawców  
Przewidywana minimalna liczba wykonawców
Maksymalna liczba wykonawców  
Kryteria selekcji wykonawców:


IV.1.7) Informacje na temat umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów:

Umowa ramowa będzie zawarta:

Czy przewiduje się ograniczenie liczby uczestników umowy ramowej:
nie
Informacje dodatkowe:

Zamówienie obejmuje ustanowienie dynamicznego systemu zakupów:
nie
Informacje dodatkowe:

W ramach umowy ramowej/dynamicznego systemu zakupów dopuszcza się złożenie ofert w formie katalogów elektronicznych:
nie
Przewiduje się pobranie ze złożonych katalogów elektronicznych informacji potrzebnych do sporządzenia ofert w ramach umowy ramowej/dynamicznego systemu zakupów:
nie


IV.1.8) Aukcja elektroniczna
Przewidziane jest przeprowadzenie aukcji elektronicznej (przetarg nieograniczony, przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem) nie
Należy wskazać elementy, których wartości będą przedmiotem aukcji elektronicznej:
Przewiduje się ograniczenia co do przedstawionych wartości, wynikające z opisu przedmiotu zamówienia:
nie
Należy podać, które informacje zostaną udostępnione wykonawcom w trakcie aukcji elektronicznej oraz jaki będzie termin ich udostępnienia:
Informacje dotyczące przebiegu aukcji elektronicznej:
Jaki jest przewidziany sposób postępowania w toku aukcji elektronicznej i jakie będą warunki, na jakich wykonawcy będą mogli licytować (minimalne wysokości postąpień):
Informacje dotyczące wykorzystywanego sprzętu elektronicznego, rozwiązań i specyfikacji technicznych w zakresie połączeń:
Wymagania dotyczące rejestracji i identyfikacji wykonawców w aukcji elektronicznej:
Informacje o liczbie etapów aukcji elektronicznej i czasie ich trwania:

Aukcja wieloetapowa

etap nrczas trwania etapu

Czy wykonawcy, którzy nie złożyli nowych postąpień, zostaną zakwalifikowani do następnego etapu: nie
Warunki zamknięcia aukcji elektronicznej:


IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert:
IV.2.2) Kryteria

KryteriaZnaczenie
cena100


IV.2.3) Zastosowanie procedury, o której mowa w art. 24aa ust. 1 ustawy Pzp (przetarg nieograniczony)
nie
IV.3) Negocjacje z ogłoszeniem, dialog konkurencyjny, partnerstwo innowacyjne
IV.3.1) Informacje na temat negocjacji z ogłoszeniem
Minimalne wymagania, które muszą spełniać wszystkie oferty:

Przewidziane jest zastrzeżenie prawa do udzielenia zamówienia na podstawie ofert wstępnych bez przeprowadzenia negocjacji nie
Przewidziany jest podział negocjacji na etapy w celu ograniczenia liczby ofert: nie
Należy podać informacje na temat etapów negocjacji (w tym liczbę etapów):

Informacje dodatkowe


IV.3.2) Informacje na temat dialogu konkurencyjnego
Opis potrzeb i wymagań zamawiającego lub informacja o sposobie uzyskania tego opisu:

Informacja o wysokości nagród dla wykonawców, którzy podczas dialogu konkurencyjnego przedstawili rozwiązania stanowiące podstawę do składania ofert, jeżeli zamawiający przewiduje nagrody:

Wstępny harmonogram postępowania:

Podział dialogu na etapy w celu ograniczenia liczby rozwiązań: nie
Należy podać informacje na temat etapów dialogu:


Informacje dodatkowe:

IV.3.3) Informacje na temat partnerstwa innowacyjnego
Elementy opisu przedmiotu zamówienia definiujące minimalne wymagania, którym muszą odpowiadać wszystkie oferty:

Podział negocjacji na etapy w celu ograniczeniu liczby ofert podlegających negocjacjom poprzez zastosowanie kryteriów oceny ofert wskazanych w specyfikacji istotnych warunków zamówienia:
nie
Informacje dodatkowe:

IV.4) Licytacja elektroniczna
Adres strony internetowej, na której będzie prowadzona licytacja elektroniczna:

Adres strony internetowej, na której jest dostępny opis przedmiotu zamówienia w licytacji elektronicznej:

Wymagania dotyczące rejestracji i identyfikacji wykonawców w licytacji elektronicznej, w tym wymagania techniczne urządzeń informatycznych:

Sposób postępowania w toku licytacji elektronicznej, w tym określenie minimalnych wysokości postąpień:

Informacje o liczbie etapów licytacji elektronicznej i czasie ich trwania:

Licytacja wieloetapowa

etap nrczas trwania etapu

Wykonawcy, którzy nie złożyli nowych postąpień, zostaną zakwalifikowani do następnego etapu: nie

Termin otwarcia licytacji elektronicznej:

Termin i warunki zamknięcia licytacji elektronicznej:


Istotne dla stron postanowienia, które zostaną wprowadzone do treści zawieranej umowy w sprawie zamówienia publicznego, albo ogólne warunki umowy, albo wzór umowy:


Wymagania dotyczące zabezpieczenia należytego wykonania umowy:


Informacje dodatkowe:

IV.5) ZMIANA UMOWY
Przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: tak
Należy wskazać zakres, charakter zmian oraz warunki wprowadzenia zmian:
1. Cena dostarczanego towaru może ulec zmianie o wysokość kwartalnego wskaźnika wzrostu cen towarów i usług konsumpcyjnych ogłaszanych przez Prezesa GUS w Monitorze Polskim po upływie 7 dni od dnia otrzymania i podpisania przez obydwie strony aneksu do umowy. 2. Cena może ulec zmianie przy zmianie stawki podatku VAT. 3.Zamawiający zastrzega możliwość zwiększania lub zmniejszania ilości zamawianego towaru w przypadku zwiększenia lub zmniejszenia mieszkańców Domu, w przypadku zmiany ilości zalecanych diet oraz zmiany jadłospisu dziennego lub miesięcznego. Zmiana ilości nie powoduje zmiany cen jednostkowych danego asortymentu. 4.Wykonawca zapewnia, że w przypadku obniżki na lokalnym rynku ceny towaru będącego przedmiotem niniejszej umowy, dostosuje swoje ceny do cen aktualnie obowiązujących, które nie będą wyższe od cen hurtowych.
IV.6) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.6.1) Sposób udostępniania informacji o charakterze poufnym (jeżeli dotyczy):

Środki służące ochronie informacji o charakterze poufnym

IV.6.2) Termin składania ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu:
Data: 15/12/2016, godzina: 09:00,
Skrócenie terminu składania wniosków, ze względu na pilną potrzebę udzielenia zamówienia (przetarg nieograniczony, przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem):
nie
Wskazać powody:

Język lub języki, w jakich mogą być sporządzane oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu
> Język polski
IV.6.3) Termin związania ofertą: okres w dniach: 20 (od ostatecznego terminu składania ofert)
IV.6.4) Przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie
IV.6.5) Przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, jeżeli środki służące sfinansowaniu zamówień na badania naukowe lub prace rozwojowe, które zamawiający zamierzał przeznaczyć na sfinansowanie całości lub części zamówienia, nie zostały mu przyznane nie
IV.6.6) Informacje dodatkowe:

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

Część nr: 1    Nazwa: Mięso wieprzowe, wołowe i podroby

1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Lp. Nazwa asortymentu Ilość w kg 1. Łopatka wieprzowa z kością bez golonki i skóry - świeża 2850 2. Szynka wieprzowa bez golonki, odtłuszczona z kością i bez skóry- świeża 250 3. Karkówka wieprzowa z kością- świeża 2200 4. Schab wieprzowy z kością- świeży 500 5. Żeberka wieprzowe- świeże (ekstra mięsne) 90 6. Żeberka wieprzowe paski 400 7. Łopatka wołowa bez kości - świeża 35 8. Szynka wołowa bez kości- świeża 100 9. Boczek wieprzowy surowy- świeży 580 10. Słonina wieprzowa- świeża 410 11. Nogi wieprzowe- świeże 150 12. Golonki wieprzowe- świeże 20 13. Podgardle wieprzowe- świeże 20 14. Wątroba wieprzowa- świeża 110 15. Flak wołowy krojony gotowany 400 16. Kości wieprzowe z karkówki i schabu 100
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15100000-9
3) Wartość części zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:


4) Czas trwania lub termin wykonania: okres w miesiącach: 12
5) Kryteria oceny ofert:

KryteriaZnaczenie
cena100
6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 2    Nazwa: Wędliny,kiełbasy,pasztety, galarety, mielonki wieprzowe itp.

1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Lp. Nazwa asortymentu Ilość w kg 1. Parówki - paluszki w osłonce poliamidowej, min. 60 % mięsa wp., bez widocznych oznak tłuszczu, wyczuwalny smak i zapach mięsa, waga pojedynczej parówki 50 g. Typu Berlinki, Koktajlowe Sokołowa lub równoważne. 60 2. Kiełbasa parówkowa, osłonka naturalna, min. 60 % mięsa wp., bez widocznych oznak tłuszczu, wyczuwalny smak i zapach mięsa, waga pojedynczej parówki 100 g. 350 3. Kiełbasa swojska, średnio rozdrobniona, osłonka naturalna, min. 70 % mięsa wp. bez widocznych oznak tłuszczu, wyczuwalny smak i zapach mięsa oraz przypraw, waga pojedynczego pęta 100 g lub równoważna 50 4. Kiełbasa grillowa średnio rozdrobniona, osłonka naturalna, min. 70 % mięsa wp. bez widocznych oznak tłuszczu, wyczuwalny smak i zapach mięsa oraz przypraw, waga pojedynczego pęta 100 g lub równoważna lub równoważna 10 5. Kiełbasa śląska średnio rozdrobniona, osłonka naturalna, min. 70 % mięsa wp. bez widocznych oznak tłuszczu, wyczuwalny smak i zapach mięsa oraz przypraw, waga pojedynczego pęta 100 g lub równoważna 130 6. Kiełbasa biała surowa średnio rozdrobniona, osłonka naturalna, min. 65 % mięsa wp. bez widocznych oznak tłuszczu, wyczuwalny smak i zapach mięsa oraz przypraw, waga pojedynczego pęta 100 g 100 7. Kiełbasa biała parzona średnio rozdrobniona, osłonka naturalna, min. 65 % mięsa wp. bez widocznych oznak tłuszczu, wyczuwalny smak i zapach mięsa oraz przypraw, waga pojedynczego pęta 100 g 100 8. Kiełbasa wiejska średnio rozdrobniona, osłonka naturalna, min. 70 % mięsa wp. bez widocznych oznak tłuszczu, wyczuwalny smak i zapach mięsa oraz przypraw, waga pojedynczego pęta 140 g lub równoważna 10 9. Kiełbasa myśliwska średnio rozdrobniona, osłonka naturalna, min. 70 % mięsa wp. bez widocznych oznak tłuszczu, wyczuwalny smak i zapach mięsa oraz przypraw, waga pojedynczego pęta 140 g lub równoważna 85 10. Kiełbasa jałowcowa średnio rozdrobniona, osłonka naturalna, min. 70 % mięsa wp. bez widocznych oznak tłuszczu, wyczuwalny smak i zapach mięsa oraz przypraw jałowca, waga pojedynczego pęta 140 g lub równoważna 200 11. Kiełbasa zwyczajna średnio rozdrobniona, osłonka naturalna, min. 70 % mięsa wp. bez widocznych oznak tłuszczu, wyczuwalny smak i zapach mięsa oraz przypraw, waga pojedynczego pęta 140 g lub równoważna 240 12. Kiełbasa podwawelska średnio rozdrobniona, osłonka naturalna, min. 78 % mięsa wp. bez widocznych oznak tłuszczu, wyczuwalny smak i zapach mięsa oraz przypraw, waga pojedynczego pęta 210 g lub równoważna 300 13. Szynka staropolska min. 90 % mięsa wp., bez widocznych oznak tłuszczu lub równoważna 120 14. Kiełbasa czosnkowa średnio rozdrobniona, osłonka naturalna, min. 70 % mięsa wp. bez widocznych oznak tłuszczu, wyczuwalny smak i zapach mięsa oraz przypraw i czosnku, waga pojedynczego pęta 140 g lub równoważna 35 15. Kiełbasa piwna grubo rozdrobniona, osłonka papierowa, min 70 % mięsa, bez widocznych oznak tłuszczu, wyczuwalny smak i zapach mięsa oraz przypraw baton długości ok. 20 cm lub równoważna 260 16. Kiełbasa z kija średnio rozdrobniona, wędzona (ciemna), osłonka naturalna, min. 70 % mięsa wp. bez widocznych oznak tłuszczu, wyczuwalny smak i zapach mięsa oraz przypraw, waga pojedynczego pęta 350 g lub równoważna 110 17. Kiełbasa palcówka średnio rozdrobniona, wędzona, osłonka naturalna, min. 70 % mięsa wp. wyczuwalny smak i zapach mięsa oraz przypraw, waga pojedynczego pęta 140 - 250 g lub równoważna 100 18. Mortadela, parzona, osłonka poliamidowa, min. 40 % mięsa, baton długości 30 - 35 cm, bez widocznych oczek tłuszczu, wyczuwalny smak mięsa lub równoważna 170 19. Mielonka słoikowa, grubo rozdrobniona z widocznymi kawałkami mięsa, otoczka z galaretki, min. 60 % mięsa wp., wyczuwalny smak i zapach mięsa oraz przypraw, baton długości 20 - 25 cm. Lub równoważna 650 20. Szynka wieprzowa gotowana, min. 80 % mięsa wp 70 21. Karkówka pieczona min. 90 % mięsa wp. 20 22. Szynka domowa/babuni min. 90 % mięsa wp., bez widocznych oznak tłuszczu lub równoważna 800 23. Szynka z warzywami w galarecie produkt przygotowany z szynki wieprzowej (min. 70 % mięsa) pokrojonej w kostkę i warzyw (papryka, kukurydza, pieczarka, ogórek) równomiernie rozmieszczonych w klarownej galarecie, w osłonce poliamidowej lub równoważna 10 24. Szynka pieczona - wieprzowa wędzona, min. 80 % mięsa wp. 50 25. Szynka prasowana - wieprzowa min. 85 % mięsa, bez widocznych oczek tłuszczu, smak i zapach mięsa oraz przypraw lub równoważna 50 26. Golonka pieczona, min. 90 % mięsa wp 30 27. Kiełbaski wigierskie, min. 70 % mięsa wp. bez widocznych oznak tłuszczu, wyczuwalny smak i zapach mięsa oraz przypraw, waga pojedynczego pęta ok. 50 g lub równoważna 30 28. Polędwica sopocka min. 85 % mięsa wp., bez widocznych oznak tłuszczu lub równoważna 70 29. Kiełbasa delikatesowa min. 85 % mięsa wp, wyczuwalny smak i zapach mięsa oraz przypraw, w osłonce papierowej, baton długości do 30 cm. Lub równoważna 30 30. Baleron min. 80 % mięsa wp. 310 31. Mielonka turystyczna 300 g (puszka konserwa), min. 40 % mięsa wp lub równoważna 20 32. Gulasz angielski 300 g (puszka konserwa), min. 85 % mięsa wp. lub równoważny 50 33. Żeberka prasowane drobno rozdrobnione, min. 50 % mięsa, osłonka poliamidowa, lekko widoczne oznaki tłuszczu, wyczuwalny smak i zapach mięsa, baton długości 25 - 30 cm lub równoważny 100 34. Franfrukterki średnio rozdrobnione, osłonka naturalna, min. 70 % mięsa wp. bez widocznych oznak tłuszczu, wyczuwalny smak i zapach mięsa oraz przypraw, waga pojedynczego pęta ok. 30 g lub równoważne 200 35. Boczek wędzony/parzony min. 90 % boczku 120 36. Boczek zawijany min. 90 % boczku 30 37. Boczek pieczony min. 90 % boczku 30 38. Podgardle wędzone 50 39. Pieczeń delikatesowa, min. 60 % mięsa wp., bez widocznych oznak tłuszczu, wyczuwalny smak i zapach mięsa oraz przypraw, pieczeń długości 20 -25 cm lub równoważna 150 40. Pieczeń chłopska, min. 60 % mięsa - wyrób z mięsa wieprzowego, wątroby wieprzowej i min. mięsa drobiowego, z dodatkiem naturalnych przypraw, w kształcie bochenka, w otoczce, posypany pietruszką, parzony. Lub równoważna 200 41. Pasztet domowy (pieczony), min. 40 % mięsa wp., lub równoważny 150 42. Pasztet z papryką min. 40 % mięsa wp., lub równoważny 15 43. Salceson włoski mix z widocznymi kawałkami mięsa, min. 50 % mięsa wp., osłonka poliamidowa, baton o długości ok. 30 cm, o przekroju 8 - 10 cm lub równoważny 350 44. Kaszanka gryczana w naturalnej osłonce, waga pojedynczego pęta ok. 140 g 360 45. Krupnioki w naturalnej osłonce, waga pojedynczego pęta ok. 140 g lub równoważny 55 46. Kiszka pasztetowa w osłonce naturalnej, min. 40 % mięsa wp., pęta o długości 20 - 30 cm, 60 47. Wątrobianka w osłonce poliamidowej, min. 40 % wątroby wp.., baton długości 25 - 30 cm. 225 48. Galareta wieprzowa, min. 50 % mięsa wp. 285 49. Rolada ozorowa z galaretką, min. 70 % mięsa wp. + galaretka lub równoważna 10 50. Kiełbasa krakowska sucha w osłonce papierowej, średnio rozdrobniona, z widocznymi kawałkami mięsa, min. 75 % mięsa wp., baton długości 25 - 30 cm. Lub równoważna 15 51. Ogonówka min. 85 % mięsa wp. 410 52. Golonka konserwowa min. 90 % golonki wp. 230 53. Kabanosy średnio rozdrobnione, osłonka naturalna, min. 70 % mięsa wp. bez widocznych oznak tłuszczu, wyczuwalny smak i zapach mięsa oraz przypraw, waga pojedynczego pęta ok. 45 g 5 54. Schab bez kości pieczony, min 90 % schabu 160 55. Kiełbasa krakowska parzona w osłonce papierowej, średnio rozdrobniona, z widocznymi kawałkami mięsa, min. 80 % mięsa wp., baton długości 25 - 30 cm. Lub równoważna 145 56. Kiełbasa żywiecka grubo rozdrobniona, osłonka naturalna, min. 70 % mięsa wp. bez widocznych oznak tłuszczu, z widocznymi kawałkami mięsa, wyczuwalny smak i zapach mięsa oraz przypraw, baton długości 20 - 25 cm lub równoważna 175 57. Przysmak śniadaniowy drobno rozdrobniony, min. 50 % mięsa, osłonka poliamidowa, lekko widoczne oznaki tłuszczu, wyczuwalny smak i zapach mięsa, baton długości 25 - 30 cm lub równoważny 65
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15100000-9, 15131130-5, 15131310-1, 15131000-5
3) Wartość części zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:


4) Czas trwania lub termin wykonania: okres w miesiącach: 12
5) Kryteria oceny ofert:

KryteriaZnaczenie
cena100
6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 3    Nazwa: Mięso drobiowe

1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Lp. Nazwa asortymentu Ilość w kg 1. Ćwiartka kurczęca świeża 2500 2. Filety z kurczaka świeże 200 3. Kurczak świeży 380 4. Mięso mielone drobiowe z indyka 20 5. Porcje rosołowe świeże 300 6. Skrzydełka świeże 250 7. Udziec z indyka świeży 255 8. Żołądki drobiowe 50
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15112000-6
3) Wartość części zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:


4) Czas trwania lub termin wykonania: okres w miesiącach: 12
5) Kryteria oceny ofert:

KryteriaZnaczenie
cena100
6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 4    Nazwa: Wędliny, kiełbasy, pasztety, galarety mielonki drobiowe itp.

1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Lp. Nazwa asortymentu Ilość w kg 1. Polędwica drobiowa min. 80 % mięsa drobiowego, baton długości 25 - 30 cm lub równoważna 60 2. Mielonka drobiowa konserwowa z galaretką, drobno mielona z lekko widocznymi oznakami tłuszczu, osłonka poliamidowa, min. 75 % mięsa dr., wyczuwalny smak i zapach mięsa drobiowego, baton długości 20 - 25 cm lub równoważna 50 3. Kiełbasa biała drobiowa parzona średnio zmielona, min. 70 % mięsa dr., wyczuwalny smak i zapach mięsa drobiowego oraz przypraw 170 4. Polędwica drobiowa z indyka min. 70 % mięsa dr. 190 5. Złota szynka min. 70 % mięsa dr. lub równoważna 60 6. Szynka bukowa min. 70 % mięsa dr. lub równoważna 50 7. Szynka z piersi kurczaka min. 70 % mięsa dr. lub równoważna 50 8. Szynka prasowana min. 70 % mięsa dr. lub równoważna 50 9. Szynka delikatesowa z piersi kurczaka min. 70 % mięsa dr. lub równoważna 50 10. Szynka delikatesowa z piersi indyka min. 70 % mięsa dr. lub równoważna 50 11. Serdelki drobiowe, osłonka poliamidowa, min. 55 % mięsa dr., bez widocznych oznak tłuszczu, waga pojedynczego pęta 50 g 210 12. Galantyna drobiowa z kury (kura w galarecie), min. 60 % mięsa dr., widoczne kawałki mięsa lub równoważna 370 13. Rolada z indyka min. 70 % mięsa dr. 215 14. Pasztet drobiowy z indyka pieczony min. 40 % mięsa dr. 55 15. Udka lub podudzie drobiowe wędzone, min. 95 % podudzia dr. 75 16. Mortadela, parzona, osłonka poliamidowa, min. 40 % mięsa dr., baton długości 30 - 35 cm, bez widocznych oczek tłuszczu, wyczuwalny smak mięsa lub równoważna 110 17. Paszteciki różne /z kury, z indyka, kurczaka/ 120 - 135 g/ min. 40 % mięsa dr. pakowane hermetycznie w foremkę aluminiową 10 18. Paszteciki różne /z kury, z indyka, kurczaka/ 290 - 300 g/ min. 40 % mięsa dr. pakowane hermetycznie w foremkę aluminiową 10 19. Rolada z kurczaka min. 80 % mięsa dr. 20 20. Salceson drobiowy czosnkowy polski z widocznymi kawałkami mięsa dr., w osłonce poliamidowej, baton o długości 20 - 30 cm lub równoważny 205 21. Kiełbasa drobiowa delikatesowa min. 70 % mięsa dr., w osłonce poliamidowej, baton długości 20 - 30 cm lub równoważna 60 22. Szynka germazego drobiowa min. 70 % mięsa dr., w osłonce poliamidowej lub równoważna 140 23. Schab drobiowy w majeranku min. 70 % mięsa dr., lub równoważny 145 24. Indyk w galarecie min. 60 % mięsa dr., widoczne kawałki mięsa lub równoważny 10 25. Kurczak faszerowany min. 60 % mięsa dr. 130 26. Rolada faszerowana drobiowa min. 60 % mięsa dr. 120 27. Filet wędzony z indyka drobiowy min 70 % mięsa dr. 35 28. Pieczeń a´la kaczka min. 70 % mięsa dr., baton o wadze ok. 1 kg. lub równoważny 10 29. Baleron z indyka min. 70 % mięsa dr. lub równoważna, osłonka barierowa 60 30. Kiełbasa żywiecka z indyka min. 70 % mięsa dr. lub równoważna 40 31. Golonkowa, min. 70 % mięsa dr. lub równoważna, osłonka barierowa 60 32. Szynkowa kanapkowa, min. 70 % mięsa dr. lub równoważna, osłonka barierowa 40 33. Pieczeń rzymska min. 60 % mięsa dr. lub równoważna 40 34. Szynkowa luksusowa min. 70 % mięsa dr. lub równoważna 60 35. Polędwiczka z indyka złota min. 70 % mięsa dr. lub równoważna 40 36. Kiełbasa podwawelska średnio zmielona, min. 65 % mięsa dr., wyczuwalny smak i zapach mięsa drobiowego oraz przypraw lub równoważna 40 37. Indyk pieczony 40
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15131500-0, 15131130-5, 15131310-1
3) Wartość części zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:


4) Czas trwania lub termin wykonania: okres w miesiącach: 12
5) Kryteria oceny ofert:

KryteriaZnaczenie
cena100
6) INFORMACJE DODATKOWE:


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.