Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu
Ogłoszenie z dnia 2010-11-08
Sztum: Przetarg nieograniczony na dostawę wędlin i podrobów.
Numer ogłoszenia: 360716 - 2010; data zamieszczenia: 08.11.2010
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny w Sztumie , ul. Nowowiejskiego 14, 82-400 Sztum, woj. pomorskie, tel. 055 2672800, faks 0-55 2672820.
- Adres strony internetowej zamawiającego: sw.gov.pl
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Organ kontroli państwowej lub ochrony prawa, sąd lub trybunał.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA
II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Przetarg nieograniczony na dostawę wędlin i podrobów..
II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.
II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: boczek wędzony w ilości 1600 kg; podgardle wędzone w ilości 1600 kg; kaszanka krwista w ilości 3150 kg; kaszanka biała jęczmienna w ilości 2700 kg; kiełbasa szynkówka drobiowa w ilości 600 kg; kiełbasa szynkowa wieprzowa w ilości 600 kg; kiełbasa biała parzona w ilości 200 kg; kiełbasa czosnkowa w ilości 2500 kg; kiełbasa drobiowa w ilości 3000 kg; kiełbasa golonkowa w ilości 300 kg; kiełbasa krakowska parzona w ilości 600 kg; kiełbasa mielonka w ilości 2400 kg; kiełbasa mortadela z papryką w ilości 2400 kg; kiełbasa kanapkowa w ilości 2400 kg; kiełbasa parówkowa w ilości 4700 kg; kiełbasa mortadela drobiowa w ilości 2400 kg; kiełbasa pierś z indyka w ilości 300 kg; kiełbasa piwna w ilości 200 kg; kiełbasa zielonogórska w ilości 300 kg; kiełbasa zwyczajna w ilości 2500 kg; kiełbasa zwyczajna drobiowa w ilości 2400 kg; kiełbasa żywiecka drobiowa w ilości 300 kg; paluszki drobiowe w ilości 5260 kg; polędwica drobiowa w ilości 300 kg; parówka cielęca w ilości 600 kg; kiełbasa luncheon meat w ilości 2400 kg; szynka z warzywami w galarecie w ilości 300 kg; pasztetowa w ilości 2400 kg; wątrobianka w ilości 2400 kg; salceson biały w ilości 2400 kg; salceson podrobowy w ilości 2400 kg; salceson wiejski w ilości 2400 kg; serdelka drobiowa w ilości 2400 kg..
II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.
II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.12.00 - Mięso suszone, solone, wędzone lub marynowane 15.13.11.34 - Kaszanka i inne wędliny krwiste 15.13.11.35 - Wędliny drobiowe 15.13.11.30 - Wędliny 15.11.40.00 - Podroby .
II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie.
II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.
II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Zakończenie: 31.12.2011.
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.2) ZALICZKI
- Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia: nie
III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY
-
III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:
III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:
- oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia
III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: nie
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna: nie.
IV.3) ZMIANA UMOWY
Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: nie
IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: sw.gov.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Zakład Karny w Sztumie ul. Nowowiejskiego 14.
IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 18.11.2010 godzina 09:00, miejsce: sekretariat Zakładu Karnego w Sztumie.
IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).
IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie
INNE PRZETARGI Z SZTUMU
- Pełnienie funkcji inspektora nadzoru inwestorskiego przy realizacji zadania pn.: Budowa świetlicy wiejskiej wraz z zagospodarowaniem terenu w miejscowości Uśnice
- Dostawa oleju opałowego
- Kompleksowa obsługa bankowa budżetu Powiatu Sztumskiego wraz z podległymi jednostkami organizacyjnymi
- Przebudowa i rozbudowa sali sportowej przy Szkole Podstawowej nr 2 w Sztumie
więcej: przetargi w Sztumie »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Dostawa różnych artykułów spożywczych do Samorządowego Domu Pomocy Społecznej "Pogodnej Starości" w Ostrówku w 2026 r.
- Dostawa różnych artykułów spożywczych do Szkoły Podstawowej im. Wincentego Witosa w Gwizdałach w 2026 r.
- ZAKUP I SUKCESYWNA DOSTAWA ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH NA POTRZEBY STOŁÓWKI PRZY PRZEDSZKOLU NR 9 W LĘBORKU NA ROK 2026
- Sukcesywna dostawa mięsa, wędlin i drobiu dla Domu Pomocy Społecznej w Strzelcach Op. z filią w Szymiszowie i filią w Leśnicy ul. Strażacka 8 na rok 2026.
- "Dostawa artykułów spożywczych dla Szkoły Podstawowej w Padwi Narodowej na rok 2026"
- Dostawę mięsa i wędlin/ artykułów spożywczych/ryb mrożonych/nabiału/warzyw i owoców mrożonych dla SP 7 im. Heleny Raszki w Szczecinie w podziale na części.
więcej: Podroby »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.





