eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Pniewy › Dostawa artykułów spożywczych dla Przedszkola Miś w Pniewach

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2008-12-08

Pniewy: Dostawa artykułów spożywczych dla Przedszkola Miś w Pniewach
Numer ogłoszenia: 354947 - 2008; data zamieszczenia: 08.12.2008
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Przedszkole "Miś" , ul. Dworcowa 23, 62-045 Pniewy, woj. wielkopolskie, tel. 061 2911216.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.przedszkole-mis.pniewy.org

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Jednostka organizacyjna Gminy Pniewy.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa artykułów spożywczych dla Przedszkola Miś w Pniewach.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: TABELA A* WARZYWA I OWOCE Nazwa artykułu Jednostka miary Ilość Marchew luzem kg 100 Pietruszka korzeń kg 50 Rzodkiewka świeża p. pęczek 60 Sałata szt. 100 Por korzeń kg 50 Cebula biała kg 100 Buraki czerwone kg 100 Seler korzeń kg 100 Jabłka lobo kg 200 Mandarynki kg 80 Kiwi luz kg 5 Cytryny kg 8 Ziemniaki jadalne kg 2000 Kapusta czerwona świeża kg 40 Kapusta pekińska szt. 50 Kalafior świeży szt. 40 Pomidory luz kg 50 Ogórki szklarniowe kg 50 Ogórki kwaszone luz kg100 Kapusta kwaszona kg 150 Kapusta biała główka kg kg 50 Pieczarki świeże luz kg 30 Banan kg 100 Papryka konserwowa 0,9l szt. szt. 20 Ogórki konserwowe 0,9l szt. 60 Papryka świeża kg 5 Szczypior pęczek 50 Koper świeży pęczek 50 Natka pietruszki p. pęczek 50Tabela B* MIĘSO I PRZETWORY Nazwa artykułu Jedn. Miary Ilość Kości od schabu kg 250 Ogonówka wieprzowa wędzona kg 100 Boczek wędzony wieprz. B k kg 40 Parówka gruba wieprzowa 30%tł. Kg 150 Szynka wieprzowa wędzona got. Kg 100 Mięso wieprzowe mielone drobne kg 100Mielonka zapiekana wieprzowa kg 60 Mięso gulaszowe wieprzowe kg 150 Filet drobiowy z kurczaka kg 120 Żeberka wieprzowe kg 80 Porcje rosołowe z kurczaka kg 100 Kiełbasa wieprzowa gruba kg 150 Udka z kurczaka kg 100 Karkówka b/k wieprzowa kg 120 Kaszanka kg 100 Kurczak świeży patroszony do 2kg kg 100 Wątróbka wieprzowa kg 100 Parówka drobiowa cienka kg 100 Kotlet schabowy b/k kg 120 Pasztet drobiowy kg 80 Smalec luz kg 50 TABELA C* MROŻONKI Nazwa artykuł Jednostka miary Ilość Fasolka szparagowa mrożona 450 g op. szt. 80Truskawki mrożone 450 g op. szt. 100Mieszanka warzywna paski luz kg 150Brokuły mrożone 5 kg op. szt. 100Zupa pieczarkowa, 450 g op. szt. 100 Zupa kalafiorowa, 450g op. szt. 160Zupa jarzynowa, 450g op. szt. 160 Kalafior, 450g/op. szt. 120Pyzy drożdżowe op.9szt szt. 420Groszek zielony, 450g op. szt. 90Marchew z groszkiem, 450g op. szt. 100Wiśnie drążone 450g op. szt 20Jagoda mrożona 300g op. szt. 30Malina mrożona 300g op. szt. 30 Tabela D* PRZETWORY MĄCZNE, INNE Nazwa artykułu Jednostka miary Ilość Mąka pszenna 500 kg 300 Ryż długoziarnisty kg 100 Kawa zbożowa (typu inka)150 g szt. 15Kasza jęczmienna średnia luz kg 50 Kasza manna 1kg szt. 20 Kisiel różne smaki 40 g szt. 300 Budyń różne smaki 40 g szt. 300Fasola czerwona konserwowa 450g/op. szt. 15 Cukier biały kryształ, paczkowany 1kg szt. 600 Syrop wieloowocowy, wysokosłodzony 1l szt. 50 Napoje różne smaki 0.20l/kartonik szt. 1200Krem do smarowania orzech.-czek. 200g szt. 180Miód pszczeli nektarowy lipowy 230 g szt. 100 Dżemy różne smaki 1,15 kg szt. 80 Kakao naturalne 200 g op. szt. 5 Majonez dekoracyjny 0,7 kg/op. szt. 40 Musztarda sarepska 0,9 kg/op. szt. 5 Płatki kukurydziane 250 g/op. szt. 60 Groch połówki luz 5 kg/op. szt. 8 Fasola sucha luz kg szt 50 Koncentrat pomidorowy 30% 0,9 l szt. 50 Galaretka różne smaki 0,75g szt 240Proszek do pieczenia 36g szt. 50 Drożdże piekarskie 100g szt. 70 Ketchup łagodny 500g szt. 10 Ocet spirytusowy 10%, 0,5l szt. 20 Sól 1kg szt. 120 Liść laurowy 10g szt. 30 Cukier waniliowy 32g szt. 60 Cukier puder 0,5kg szt. 40 Kwasek cytrynowy spożywczy 20g szt. 50 Rodzynki 200g szt. 5 Papryka konserwowa 0,9l szt. 20 Ananas puszka plastry, 0,58 kg szt. 30 Brzoskwinia puszka połówki, 850dkg szt. 30 Kukurydza konserwowa 400 ml szt. 20 Groszek zielony puszka 400ml szt. 20 Przecier ogórkowy 0,5 kg op. szt. 50 Cynamon 20 g szt. 20 Ziele angielskie 100g szt. 30 Mąka ziemniaczana 1kg kg 5 Olej roślinny, 1l szt. 200 Margaryna zwykła 250g szt. 300 Szprot w pomidorach puszka 170g op. szt. 40 Paprykarz szczecinecki 135g op. szt 50 Masło śmietankowe 200g op. zaw. 86%tł. szt. 2100 Pasztet drobiowy 131g op. szt 60 Woda niegazowana 5l szt 60 Tabela E* SŁODYCZE Nazwa artykułu Jedn. miary Ilość Cukierki mieszane czekolad 2,5kg op szt.5 Batony waflowo-czekoladowe 43g 30 szt op display szt. 10 Wafle nadziewane w czekoladzie 28g (typu: Grześki) 30 szt op display szt. 10 Wafle kakaowe b czekolady (typu:Grześki) 30 szt op display szt. 20 Wafle śmietankowe 3,2 kg op. szt. 3 Lizaki owocowe kulka - tuba 50szt op. szt. 8 Cukierki mieszane nadziewane 3,5kg op. szt. 5 Biszkopty 120g op. szt. 100 Baton mleczny 23,5g 30szt op display szt 20 Draże różne smaki 100g op. szt. 250 Batoniki nadziewane masą w mlecznej czekoladzie różne smaki 45g 24szt. op. szt. 10 Sękacz 24g 40szt op display szt. 10 Figurki czekoladowe zajączki szt. 240Jajka czekoladowe świąteczne szt. 250 Tabela F* PIECZYWO Nazwa artykułu Jedn. miary Ilość Chleb baltonowski 0,6 kg szt. 1600 Chleb razowy 0,5 kg litewski szt. 400 Bułka firmowa 0,06 kg szt. 3500 Bułka maślana 0,05 kg szt. 2500 Chleb pszenny 0,35 kg szt. 600 Pączki szt. 500 Bułka tarta 1 kg szt. 50 Babka okrągła średnia 0,5kg szt. 120 TABELA G* NABIAŁ Nazwa artykułu Jednostka miary Ilość Śmietana 12% słodka 0,5l kartonik szt. 130 Śmietana zakwaszana 12% 180g szt. 50 Twaróg półtłusty 250 g op. szt. 600 Ser homogenizowany tłusty 200 g szt. 70 Ser salami luz kg 60 Sery topione bloczki 100g op. różne smaki szt. 180 Jajka kurze świeże średnie szt. 2000 Mleko 2% folia 0,9l op. szt. 1200 Krążek mix (typu Holland) 140g trójkąty szt. 80 Ser kanapkowy 150g op. szt. 150 Ser królewski luz kg 50 Maślanka naturalna, karton 1l PL28101601 WE szt. 50 Jogurt naturalny 0,45l op. szt. 10 Jogurt smakowy 125g szt. 1200 Śmietanka kremowa 36% 0,5l szt.20 TABELA H* MAKARONY I PRZYPRAWY Nazwa artykułu Jednostka miary Ilość Sos pieczeniowy 2kg op. szt. 2 Majeranek 0,30kg op. szt. 10 Delikat do mięs i innych potraw 700g op. szt. 5 Delikat do drobiu 600g op. szt. 6 Delikat do ryb 600g op. szt. 1 Przyprawa szefa kuchni 2kg op. szt. 5 Makaron kokardki, 100% pszenicy Durum 5kg op. szt. 10 Makaron nitki 100% pszenicy Durum 5kg op. szt. 2 Makaron rurki 100% pszenicy Durum 5kg op. szt. 20 Makaron koła 100% pszenicy Durum 5kg op. szt. 20 Makaron łazanki 100% pszenicy Durum 3kg op. szt. 12 Makaron turbanki 100% pszenicy Durum 5kg op. szt. 4 Makaron świderki 100% pszenicy Durum 5kg op.szt. 10 Koncentrat pomarańczowy 5l szt. 50 Herbata granulowana 100g op. szt. 120 Papryka słodka syp. 0,5kg szt. 2 Pieprz mielony 0,5 kg szt. 3 Przyprawa w płynie 5l szt. 3 Tabela I* RYBY Nazwa towaru Jednostka miary Ilość Ryby mrożone filet z Pangi kg op. kg 60 Ryby mrożone filet z mintaja kg op. kg 60Ryby wiadro płaty śledziowe ocet 4 kg op. kg 6.

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne 32.00.00.0 - Zboża, ziemniaki, warzywa, owoce i orzechy 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne 15.20.00.00 - Ryby przetworzone i konserwowane 15.30.00.00 - Owoce, warzywa i podobne produkty 15.40.00.00 - Oleje i tłuszcze zwierzęce lub roślinne 15.50.00.00 - Produkty mleczarskie 15.60.00.00 - Produkty przemiału ziarna, skrobi i produktów skrobiowych 15.80.00.00 - Różne produkty spożywcze .

II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 9.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.1.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.

II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Rozpoczęcie: 02.01.2009.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA

Informacja na temat wadium: nie dotyczy

III.2) WARUNKI UDZIAŁU

  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Wykonawca musi spełniać warunki określone w art. 22 ustawy 1 cyt. ustawy - Wykonawca nie może podlegać wykluczeniu z postępowania z przyczyn określonych w art. 24 ustawy 1,2 cyt. ustawy. Oferta Wykonawcy winna być przygotowana zgodnie z wymogami SIWZ. Wykonawca powinien złożyć dokumenty wymagane w rozdziale XII specyfikacji..
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: zawarte w SIWZ.

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.


IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.przedszkole-mis.pniewy.org.
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: www.przedszkole-mis.pniewy.org.

IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 16.12.2008 godzina 09:00, miejsce: siedziba Zamawiającego, na parterze, biuro Dyrektora.

IV.3.5) Termin związania ofertą: do 15.01.2009.

IV.3.13) Informacje dodatkowe, w tym dotyczące finansowania projektu/programu ze środków Unii Europejskiej: nie dotyczy.

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: TABELA A* WARZYWA I OWOCE.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Nazwa artykułu Jednostka miary Ilość Marchew luzem kg 100 Pietruszka korzeń kg 50 Rzodkiewka świeża p. pęczek 60 Sałata szt. 100 Por korzeń kg 50 Cebula biała kg 100 Buraki czerwone kg 100 Seler korzeń kg 100 Jabłka lobo kg 200 Mandarynki kg 80 Kiwi luz kg 5 Cytryny kg 8 Ziemniaki jadalne kg 2000 Kapusta czerwona świeża kg 40 Kapusta pekińska szt. 50 Kalafior świeży szt. 40 Pomidory luz kg 50 Ogórki szklarniowe kg 50 Ogórki kwaszone luz kg100 Kapusta kwaszona kg 150 Kapusta biała główka kg kg 50 Pieczarki świeże luz kg 30 Banan kg 100 Papryka konserwowa 0,9l szt. szt. 20 Ogórki konserwowe 0,9l szt. 60 Papryka świeża kg 5 Szczypior pęczek 50 Koper świeży pęczek 50 Natka pietruszki p. pęczek 50.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 03.20.00.00-3, 15.10.00.00-9, 15.20.00.00-0, 15.30.00.00-1, 15.40.00.00-2, 15.50.00.00-3, 15.60.00.00-4, 15.80.00.00-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.08.2009.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Tabela B* MIĘSO I PRZETWORY.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Nazwa artykułu Jedn. Miary Ilość Kości od schabu kg 250 Ogonówka wieprzowa wędzona kg 100 Boczek wędzony wieprz. B k kg 40 Parówka gruba wieprzowa 30%tł. Kg 150 Szynka wieprzowa wędzona got. Kg 100 Mięso wieprzowe mielone drobne kg 100Mielonka zapiekana wieprzowa kg 60 Mięso gulaszowe wieprzowe kg 150 Filet drobiowy z kurczaka kg 120 Żeberka wieprzowe kg 80 Porcje rosołowe z kurczaka kg 100 Kiełbasa wieprzowa gruba kg 150 Udka z kurczaka kg 100 Karkówka b/k wieprzowa kg 120 Kaszanka kg 100 Kurczak świeży patroszony do 2kg kg 100 Wątróbka wieprzowa kg 100 Parówka drobiowa cienka kg 100 Kotlet schabowy b/k kg 120 Pasztet drobiowy kg 80 Smalec luz kg 50.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 03.20.00.00-3, 15.10.00.00-9, 15.20.00.00-0, 15.30.00.00-1, 15.40.00.00-2, 15.50.00.00-3, 15.60.00.00-4, 15.80.00.00-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.08.2009.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: TABELA C* MROŻONKI.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Nazwa artykuł Jednostka miary Ilość Fasolka szparagowa mrożona 450 g op. szt. 80Truskawki mrożone 450 g op. szt. 100Mieszanka warzywna paski luz kg 150Brokuły mrożone 5 kg op. szt. 100Zupa pieczarkowa, 450 g op. szt. 100 Zupa kalafiorowa, 450g op. szt. 160Zupa jarzynowa, 450g op. szt. 160 Kalafior, 450g/op. szt. 120Pyzy drożdżowe op.9szt szt. 420Groszek zielony, 450g op. szt. 90Marchew z groszkiem, 450g op. szt. 100Wiśnie drążone 450g op. szt 20Jagoda mrożona 300g op. szt. 30Malina mrożona 300g op. szt. 30.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 03.20.00.00-3, 15.10.00.00-9, 15.20.00.00-0, 15.30.00.00-1, 15.40.00.00-2, 15.50.00.00-3, 15.60.00.00-4, 15.80.00.00-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.08.2009.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Tabela D* PRZETWORY MĄCZNE, INNE.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Nazwa artykułu Jednostka miary Ilość Mąka pszenna 500 kg 300 Ryż długoziarnisty kg 100 Kawa zbożowa (typu inka)150 g szt. 15Kasza jęczmienna średnia luz kg 50 Kasza manna 1kg szt. 20 Kisiel różne smaki 40 g szt. 300 Budyń różne smaki 40 g szt. 300Fasola czerwona konserwowa 450g/op. szt. 15 Cukier biały kryształ, paczkowany 1kg szt. 600 Syrop wieloowocowy, wysokosłodzony 1l szt. 50 Napoje różne smaki 0.20l/kartonik szt. 1200Krem do smarowania orzech.-czek. 200g szt. 180Miód pszczeli nektarowy lipowy 230 g szt. 100 Dżemy różne smaki 1,15 kg szt. 80 Kakao naturalne 200 g op. szt. 5 Majonez dekoracyjny 0,7 kg/op. szt. 40 Musztarda sarepska 0,9 kg/op. szt. 5 Płatki kukurydziane 250 g/op. szt. 60 Groch połówki luz 5 kg/op. szt. 8 Fasola sucha luz kg szt 50 Koncentrat pomidorowy 30% 0,9 l szt. 50 Galaretka różne smaki 0,75g szt 240Proszek do pieczenia 36g szt. 50 Drożdże piekarskie 100g szt. 70 Ketchup łagodny 500g szt. 10 Ocet spirytusowy 10%, 0,5l szt. 20 Sól 1kg szt. 120 Liść laurowy 10g szt. 30 Cukier waniliowy 32g szt. 60 Cukier puder 0,5kg szt. 40 Kwasek cytrynowy spożywczy 20g szt. 50 Rodzynki 200g szt. 5 Papryka konserwowa 0,9l szt. 20 Ananas puszka plastry, 0,58 kg szt. 30 Brzoskwinia puszka połówki, 850dkg szt. 30 Kukurydza konserwowa 400 ml szt. 20 Groszek zielony puszka 400ml szt. 20 Przecier ogórkowy 0,5 kg op. szt. 50 Cynamon 20 g szt. 20 Ziele angielskie 100g szt. 30 Mąka ziemniaczana 1kg kg 5 Olej roślinny, 1l szt. 200 Margaryna zwykła 250g szt. 300 Szprot w pomidorach puszka 170g op. szt. 40 Paprykarz szczecinecki 135g op. szt 50 Masło śmietankowe 200g op. zaw. 86%tł. szt. 2100 Pasztet drobiowy 131g op. szt 60 Woda niegazowana 5l szt 60.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 03.20.00.00-3, 15.10.00.00-9, 15.20.00.00-0, 15.30.00.00-1, 15.40.00.00-2, 15.50.00.00-3, 15.60.00.00-4, 15.80.00.00-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.08.2009.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Tabela E* SŁODYCZE.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Nazwa artykułu Jedn. miary Ilość Cukierki mieszane czekolad 2,5kg op szt.5 Batony waflowo-czekoladowe 43g 30 szt op display szt. 10 Wafle nadziewane w czekoladzie 28g (typu: Grześki) 30 szt op display szt. 10 Wafle kakaowe b czekolady (typu:Grześki) 30 szt op display szt. 20 Wafle śmietankowe 3,2 kg op. szt. 3 Lizaki owocowe kulka - tuba 50szt op. szt. 8 Cukierki mieszane nadziewane 3,5kg op. szt. 5 Biszkopty 120g op. szt. 100 Baton mleczny 23,5g 30szt op display szt 20 Draże różne smaki 100g op. szt. 250 Batoniki nadziewane masą w mlecznej czekoladzie różne smaki 45g 24szt. op. szt. 10 Sękacz 24g 40szt op display szt. 10 Figurki czekoladowe - zajączki szt. 240Jajka czekoladowe świąteczne szt. 250.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 03.20.00.00-3, 15.10.00.00-9, 15.20.00.00-0, 15.30.00.00-1, 15.40.00.00-2, 15.50.00.00-3, 15.60.00.00-4, 15.80.00.00-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.08.2009.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: Tabela F* PIECZYWO.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Nazwa artykułu Jedn. miary Ilość Chleb baltonowski 0,6 kg szt. 1600 Chleb razowy 0,5 kg litewski szt. 400 Bułka firmowa 0,06 kg szt. 3500 Bułka maślana 0,05 kg szt. 2500 Chleb pszenny 0,35 kg szt. 600 Pączki szt. 500 Bułka tarta 1 kg szt. 50 Babka okrągła średnia 0,5kg szt. 120.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 03.20.00.00-3, 15.10.00.00-9, 15.20.00.00-0, 15.30.00.00-1, 15.40.00.00-2, 15.50.00.00-3, 15.60.00.00-4, 15.80.00.00-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.08.2009.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: TABELA G* NABIAŁ.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Nazwa artykułu Jednostka miary Ilość Śmietana 12% słodka 0,5l kartonik szt. 130 Śmietana zakwaszana 12% 180g szt. 50 Twaróg półtłusty 250 g op. szt. 600 Ser homogenizowany tłusty 200 g szt. 70 Ser salami luz kg 60 Sery topione bloczki 100g op. różne smaki szt. 180 Jajka kurze świeże średnie szt. 2000 Mleko 2% folia 0,9l op. szt. 1200 Krążek mix (typu Holland) 140g trójkąty szt. 80 Ser kanapkowy 150g op. szt. 150 Ser królewski luz kg 50 Maślanka naturalna, karton 1l PL28101601 WE szt. 50 Jogurt naturalny 0,45l op. szt. 10 Jogurt smakowy 125g szt. 1200 Śmietanka kremowa 36% 0,5l szt.20.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 03.20.00.00-3, 15.10.00.00-9, 15.20.00.00-0, 15.30.00.00-1, 15.40.00.00-2, 15.50.00.00-3, 15.60.00.00-4, 15.80.00.00-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.08.2009.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 8 NAZWA: TABELA H* MAKARONY I PRZYPRAWY.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Nazwa artykułu Jednostka miary Ilość Sos pieczeniowy 2kg op. szt. 2 Majeranek 0,30kg op. szt. 10 Delikat do mięs i innych potraw 700g op. szt. 5 Delikat do drobiu 600g op. szt. 6 Delikat do ryb 600g op. szt. 1 Przyprawa szefa kuchni 2kg op. szt. 5 Makaron kokardki, 100% pszenicy Durum 5kg op. szt. 10 Makaron nitki 100% pszenicy Durum 5kg op. szt. 2 Makaron rurki 100% pszenicy Durum 5kg op. szt. 20 Makaron koła 100% pszenicy Durum 5kg op. szt. 20 Makaron łazanki 100% pszenicy Durum 3kg op. szt. 12 Makaron turbanki 100% pszenicy Durum 5kg op. szt. 4 Makaron świderki 100% pszenicy Durum 5kg op.szt. 10 Koncentrat pomarańczowy 5l szt. 50 Herbata granulowana 100g op. szt. 120 Papryka słodka syp. 0,5kg szt. 2 Pieprz mielony 0,5 kg szt. 3 Przyprawa w płynie 5l szt. 3.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 03.20.00.00-3, 15.10.00.00-9, 15.20.00.00-0, 15.30.00.00-1, 15.40.00.00-2, 15.50.00.00-3, 15.60.00.00-4, 15.80.00.00-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.08.2009.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 9 NAZWA: Tabela I* RYBY.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Nazwa towaru Jednostka miary Ilość Ryby mrożone filet z Pangi kg op. kg 60 Ryby mrożone filet z mintaja kg op. kg 60Ryby wiadro płaty śledziowe ocet 4 kg op. kg 6.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 03.20.00.00-3, 15.10.00.00-9, 15.20.00.00-0, 15.30.00.00-1, 15.40.00.00-2, 15.50.00.00-3, 15.60.00.00-4, 15.80.00.00-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.08.2009.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.